A Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is ebben az évben várható

Szerző: xoki | 2022. January 30. | hír | 1 hozzászólás

A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar megerősítette, hogy a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is megjelenik ebben az évben.

A Warner Bros. hamarosan megjelenő játékait 2022-re halasztották, és néhány friss pletykában egy újabb halasztás híre szerepelt. Igazából a pletykák egy részében a fejlesztés nehézségeiről lehetett hallani, miközben néhányan arról számoltak be, hogy a Hogwarts Legacy garantáltan megjelenik 2022 folyamán. Ezt később a brazil Warner Bros. Twitter-fiók meg is erősítette, illetve most szintén ennek az igazságtartalmát igazolják Jason Kilar szavai is.

Jason Kilar Twitteren a WarnerMedia 2021-es pénzügyi eredményéről mesélt, ahol a cég 2022-es stratégiáját is szóba hozta, megemlítve a szóban forgó játékokat is az HBO Max újabb országokba történő eljuttatása és a CNN+ elindításán felül.

A Hogwarts Legacy és a Gotham Knights bejelentésére 2020-ban került sor, ekkor mindkét játékot 2021 folyamán tervezték kiadni, de sajnos kénytelenek voltak elhalasztani a projekteket. Remélhetőleg ezúttal sikerül a tervhez tartani magukat, és idén tényleg mindkét játék elérhetővé válik majd.

Gotham Knights
Gotham Knights
Gotham Knights
Megjelenés: 2022. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: QLOC, WB Games Montreal
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kismadar avatar
Nagyjából csak az Warner által kiadott játékokat várom idén. Érdekel a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is, és remélem idén a Suicide Squad is megjelenik! 😀
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció