Késik a The Medium

Szerző: xoki | 2020. November 09. | hír | 17 hozzászólás

A Microsoft egyik legnagyobb Xbox Series X/S exkluzívja sajnos idén már biztosan nem fog megjelenni. A Bloober Team bejelentette, hogy a The Medium december helyett csak január végén válik majd elérhetővé.

A The Medium eredetileg december 10-én érkezett volna, viszont a legutóbbi halasztást követően pontosan ekkor jön a Cyberpunk 2077 is. Ez azt jelenti, hogy kénytelen lett volna versenybe szállni az egyik legnépszerűbb, legjobban várt játékkal, szóval emiatt mindenképpen egy logikus döntést született a fejlesztők részéről. Állításuk szerint ez nem volt egy könnyű döntés, viszont mindenképpen ez tűnt a legjobb lépésnek, miután alaposan kielemezték a lehetőségeket.

A hivatalos közlemény szerint a koronavírus is hatással volt a döntésükre, viszont más játékok tervezett megjelenési dátumai is nagyban közrejátszottak. Ugyebár a Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik, ami azt jelenti, hogy ezen a napon, illetve héten nagyon nehéz lesz más fejlesztőknek népszerűségre szert tenni, például a Path of Exile kiegészítője is emiatt késik.

A The Medium most már 2021. január 28-án várható PC-re, Xbox Series X-re és Xbox Series S-re.

The Medium
The Medium
The Medium
Megjelenés: 2021. January 28. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Bloober Team
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Most, hogy mindenki elhalasztotta a játékát a cyberpunk miatt nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról. 😊
0
0
0
0
Mizushio avatar
Már ez komolyan... Megjelenhetne az a szutyok és végre nem halasztatának el minden egyes játékot mert megjelenik a CP.... Ez már shame.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Mizushio: Edes istenem komolyan? Azert szutyok mert haladztanak miatta valamit? Mi koze van a jateknak hozza vagy a keszitoknek? Semmi, szoval miert is lesz szutyok?😊
0
0
0
0
Mizushio avatar
@ahaaa: Engem hidegen hagy a CP. Ez egy saját vélemény. Nekem nem tetszik és nem is fog. De ha már volt pofád beszólni, akkor helyesírásra is figyelhetnél legközelebb. Köszi. Ha meg probléma van azzal, hogy számomra szutyok a CP, akkor így jártál.
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Lehet hidegen hagy de ettől még nem szutyok, telefonról írtam ezért rossz a helyesírásom de nyugodtan keresd ebbe a mondatomba a hibákat mert nem fogsz találni! Pofája meg a lónak van, nem is tudom hogy van képed így írni egy másik személynek mikor az még csak meg se sértett! Felőlem szutykozhatod de rólad sokat elárul ez a hozzáállás! 😀
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Filmeknél is megesik hogy egy egy nagyobb cím miatt odébb visznek kisebbeket, vagy éppen vele egyenrangúakat, hogy ne legyen kisebb a bevétele, ha az átlagsugarú user 1 hónap / 1-2 mozijegyet engedhet meg magának. Lassan a játékoknál is így vagyunk. Ubit is mindenki röhögte hogy a CP elé 1-2 héttel tette a melyiket is, valhallát vagy legion, mindegy is, és most hogy a cp odébb ment, lehet az ahavi 60€-t ubi game költötte a user, és majd a decemberi 60€-t fogja a cp-re költeni...

Majd amikor kijön a cp, lehet visszaáll a világegyetem rendje...vagy nem.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Palanova: Filmekkel nem vagyok tisztába. Engem csak a PoE update zavar viszont hogy később jön.
0
0
0
0
Twist avatar
Az egész világ megcsúszik a CP miatt. Vicc 😆 Főleg, ha dec 10-ről is tovább tolják menetrend szerint.
0
0
0
0
no avatar
Kár érte, elég várós cím 😜
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Számomra cdpr-en kívül más fejlesztőknek még jövő tavasszal is nehéz lesz versenybe szállniuk mert ha idén tényleg megjelenik dec 10én a cyberpunk biztos hogy nem 1 hónap alatt fogok végezni vele. Nem is értem miért csak január végére halaszt a legtöbb stúdió miatta 😀 Több idő kéne 😀
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Warlordcommander: Holnaptól játszhatóvá válik a Valhalla, azt hiszem minden játék háttérbe fog jó időre szorulni, pedig van most néhány ami végigjátszásra vár. Szerencse hogy a Cyberpunk nem az én világom.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nem látta előre? 😆
0
0
0
0
💬 3
Szabcsiadi avatar
@csuz-li: Ez jó volt 😜
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Palanova: Igen. Ez olyan, mint amikor a jósnőt megbünteti a NAV számlaadás elmulasztása miatt... 😀
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Hm ide lehet kommentelni! 😀 Csak azt nem értem miért. Ezt véleményezhetjük?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció