A Cyberpunk 2077 miatt késik a Path of Exile kiegészítője

Szerző: xoki | 2020. October 30. | hír | 7 hozzászólás

A Cyberpunk 2077-et sajnos már többször is elhalasztották, és a legutóbbi csúsztatás miatt sajnos elég sokan nekiugrottak a fejlesztőcsapatnak. A játék november 19-én érkezett volna, de most már december 10-én fog megjelenni.

A Path of Exile 3.13-as kiegészítőjét december 11-én tervezték kiadni, amely a fejlesztőcsapat szerint készen is lett volna erre a napra, viszont sajnos idén már biztosan nem fog megjelenni. A Grinding Gear Games vezérigazgatója, Chris Wilson a PoE fórumán írta le, hogy nem szeretnék, ha a játékosoknak választaniuk kellene két játék közül, ezért inkább januárra halasztják a Path of Exile 3.13-at. Állítása szerint december elejére vagy közepére már elkészülnek a frissítéssel, ezért a fennmaradó időben nekilátnak a 3.14-es kiegészítőnek.

Ez mindenképpen egy érdekes lépés a részükről, bár egyben logikus is, hiszen biztosan sokakat érdekel majd a Cyberpunk 2077 a Path of Exile játékosai közül. Persze akadnak olyanok is, akik csak az új kiegészítőre várnak, így a fórumokon vegyes visszajelzéseket kapott ez a bejegyzés.

Path of Exile
Path of Exile
Path of Exile
Megjelenés: 2013. October 23. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash, MMO
Fejlesztő: Grinding Gear Games
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Valahol érthető az indoklása, nem véletlen ma már a filmnek bemutatóival is így játszanak. Ez már nem 1994 amikor ilyen filmek voltak mozikban egy időben:
1 The Lion King
2 Forrest Gump
3 True Lies
4 The Flintstones
5 The Mask
6 Speed
7 Dumb & Dumber
8 Four Weddings and a Funeral
9 Interview with the Vampire
10 Pulp Fiction

Más kérdés, hogy egy nagy cím megjelenését az összes F2P játék megérzi. Ahogy azt is ha egy nagy cím éppen lehal, mint volt nem egyszer a WoW esetében hogy főműsoridőben (raid időben) lehaltak a szerverek mindenki ment lvl1-es karakterrel Hogger raidre másik szerverre vagy ha az is halott volt akkor PoE-ba át kis karakterekkel bohóckodni.

Ez inkább PR rizsa, hogy ők is léteznek és sikerült egy épkézláb párhuzamot vonnia a CP2077-el így bekerült a hírekbe. Eddig nem volt hírértékű egy tartalmi patch tőlük ezen az oldalon, de most már az, mert hát CP2077.
0
0
0
0
tadam00 avatar
És ha kitör a Hawaii polgár háború és azt mondja a CDPR igazgatója, hogy várjunk még, mert mindenkinek egyelő esélyt kel biztosítani a játék megszerzésére? Akkor ezt is tovább csúsztatják, vagy megjelenik decemberben?
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Még jó, hogy nem fordítva van. 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
A globális felmelegedés nem a cyberpunk 2077 csúszása miatt van? 😃
0
0
0
0
💬 1
Edven avatar
@zsiroslangos: Szerintem de.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció