Késik a Ghost Recon Breakpoint 1.1.0-s frissítése

Szerző: xoki | 2019. December 17. | hír | 19 hozzászólás

A Ghost Recon Breakpoint elég vegyes fogadtatást kapott, mivel sok sebből vérzett a megjelenéskor, de a fejlesztők láthatóan mindent megtesznek annak érdekében, hogy élvezetessé tegyék, és lehetőleg minden felbukkanó hibára megoldást találjanak. A Ghost Recon Breakpoint 1.1.0-s frissítése eredetileg december 18-án érkezett volna, de a fejlesztőknek több időre van szükségük, hogy az megfeleljen az elvárásoknak.

A bejelentésből kiderült az is, hogy a frissítés most már januárban esedékes, vagyis ekkor érkeznek a beígért javítások, illetve a Terminator Live Event. A hivatalos fórumon nem tudtok a bejegyzéshez hozzászólni, de Redditen már elindult ennek a megvitatása, és láthatóan sokakat aggaszt a játék jelenlegi helyzete, hiszen a felhasználók szerint sokkal gyakrabban kellene frissíteni, ha hosszú távra terveznek vele, mert nincs kizárva, hogy a játékosok beleunnak és egyszerűen áttérnek valami másra.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Megjelenés: 2019. October 04. (PC)
Műfaj: Akció, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Paris
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
Jó olcsón vetted, nekem 60 euróba került😀 Hol volt ez 7 - ért? Az ázsiai piacon?😆
Egyébként maga a játék nem lenne annyira rossz, a Wildlands - et is kivittem, a fő gond az hogy semmi nem segít a szaggatásokon, sem az erős gép, sem a g-sync, semmi. Annyira rosszul van optimalizálva mint volt a Mafia 3 anno. 93% - on járok a főküldetések terén, és most is úgy áll, mert sikerült elakadnom, és nem tudom miért. Semmi nem jelöli és nem is írja hová kellene mennem. A legjobban ez bosszantott fel a játék kapcsán eddig. Mondjuk csakúgy mint a Wildlands esetében a dlc - k, mellékküldetések már engem sem hoznak lázba, mert ha azt nézem tényleg egysíkúak, ez nem egy AC Origins vagy Odyssey, amelyekbe 400 órát tettem mindenestől.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Így már értem az árat😀
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Azon gondolkodom vagy ezt vagy a division 2 veszem meg.
0
0
0
0
💬 13
no avatar
@Neuralink_2022: Ha ismered a Division 1-el és tetszett akkor a Division 2-vel sem fogsz mellé. Van benne legalább annyi játékidő. A fő történet kb 35 óra alatt letudható, és utána kezdődhet a gear gyűjtés.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Palanova: Div1-ben 115h-m van, de eluntam mostanra. Attol tartok, hogy a Div2-t pár óra alatt megunom...
A Wildlands-ben 20h-m van, ez inkább erre hasonlít, viszont nem tudom melyiket tartják majd hosszabb távon frissen. Szóval az időtállóság lenne fontos.
0
0
0
0
no avatar
@Neuralink_2022: Wildlands véleményem szerint nagyon monoton lett, és azon a táj sem sokat segített. Egy területet megcsinálsz és tudod mi lesz a többi területen. Ugyanaz.

Division 2-ben picit hasonló a helyzet, hiszen kerületenként ahogy haladsz előre ( majdnem mint a Division 1-ben) úgy szabadítod fel a bejárható városrészt, de a random eventek azért biztosítanak kellő változatosságot. Pláne mikor összeér 2-3 event...

Ha most fejezted be a Division 1-et akkor igen, lehet a Division 2 nem lesz akkora élmény, mert nagyon hasonló, de ettől még szerintem nézz meg 1-2 Division 2 gameplay videót és meglátod mire számíthatsz.

Division 2 végjátéka a gearelődés fázis mellett a kasztok kimaxolásáról is szól ami szintén nem 1-2 nap. kasztonként legalább 3-6 nap és alap 3 kaszt mellett még a Gunner és Technican kaszt is feloldható, ez utóbbiak kb 1 heti meló / kaszt ...
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Neuralink_2022: Én is azt mondom hogy a Division 2-t vedd meg, bár sokan dícsérik mindkét játékot, a döntés rajtad áll igazából. Én csak videókat láttam a Ghost Reconról, viszont sok személyes tapasztalatom van a Division 2-vel és igazából azt tudom ajánlani, jó szívvel 😀
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Rocky12: Köszi a véleményeket nagy valószínűséggel akkor Division2 lészen azon.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Neuralink_2022: Szerintem mindkettőt érdemes, max. annyi hogy a Division 2 sokkal simábban fut, nincsenek akadások, plusz a fedezékrendszer megvalósítása is jó, az meg kész örömünnep amikor a társam vagy társaim olyan erősek, hogy nekem csak arra kell ügyelnem nehogy lelőjenek😆
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Csak az a gond, hogy a Division 2 haldoklik ugyan úgy. Alig van már játékosa. Én is ráuntam levittem a raidet kb 25-ször a klánnal és elég is volt.. Tartalom elég kevés benne.. 250 órát raktam bele. Nálam csalódás lett a div 2, az 1-hez képest.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Én csak a story módot játszom mint minden játék esetében.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Hát még a story is eléggé gyér lett az elődhöz képest.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Szódával elmegy😀
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: 250 óra nem kevés, nagyon nem.

Az endgame a raid ellenére kevés, ám ha azt vesszük, hogy singleben is 35 óra a kampány, wt1-5 kb 10 óra, szellemvadászat 4-6 óra, egy pug raid max 1 óra, ha nem veszel hozzá season passt, akkor a gunner és technican kaszt kifarmolása is kényelmesen 6-6 óra (timegatet nem számolva). Az újabb main mission-ök szintén 1-1 órák, és van belőle 4, vagyis van benne 40-60 óra single tartalom, úgy, hogy nem farmolsz egy instát sem, csak egyszer végig mindenen, ...kb 60 óránál járunk.

Ami 60€-ért nem rossz. Olcsóbban, pl most 15€ Uplayen, 12€ kuponnal, bőven megéri. És akkor még a farmolásról, fejvadászatokról, kasztok kimaxolásáról, gear-weapon min-maxolásról nem is beszéltünk.

Tény, hogy sok ziccert kihagytak és hogy a Div 1-ben elkövetett hibákat újra elkövetik a Div2-ben is, de egy végigjátszást bőven megér.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Palanova: Nálam ott kezdődik egy játék, ami megéri ha legalább 500 órát beletudok rakni anélkül hogy beleunnék. De egyenlőre Csak Destiny-zek abban van már 2000.
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Na igen, nálam 40 óra = 60€. Ezért is írtam hogy 250ó azért nem kevés. Division-ökben van 400+ órám kb.

Destiny 2-vel 20 órát nem bírtam, pedig a looter shootereket kedvelem, de csak ha a története is megfog, és a D2 esetében ez elmaradt. Wildlands sajnos nagyon unalmas lett, így a Breakpoint kimarad.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció