SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint cover
Megjelenés: 2019. October 04.
Műfaj: Akció, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Paris
Kiadó: Ubisoft

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 3 1200/Intel Core I5 4460
RAM:
8 GB
GPU:
AMD Radeon R9 280X/Nvidia Geforce GTX 960 (4 GB)
OS:
Windows 7/8.1/10 (64-bit)
RES:
Low Setting | 1080p

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 5 1600/Intel Core I7 6700K
RAM:
16 GB
GPU:
AMD Radeon RX 480 (8 GB)/ Nvidia Geforce GTX 1060 (6 GB)
OS:
Windows 7/8.1/10 (64-bit)
RES:
High Setting | 1080p
NOTE: Ultra – Ultra Setting | 1080p:
OS: Windows 10
CPU: AMD Ryzen 7 1700X/Intel Core I7 6700K
RAM: 16 GB
GPU: AMD Radeon RX 5700 XT/Nvidia Geforce GTX 1080

Ultra 2K – Ultra Setting | 2K:
OS: Windows 10
CPU: AMD Ryzen 7 1700X/Intel Core I7 6700K
RAM: 16 GB
GPU: AMD Radeon RX 5700 XT/Nvidia Geforce GTX 1080

Elite – Ultra Setting | 4K:
OS: Windows 10
CPU: AMD Ryzen 7 2700X/Intel Core I7 7700K
RAM: 16 GB
GPU: AMD Radeon VII/Nvidia Geforce RTX 2080
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
CaliberTom Clancy's Ghost Recon WildlandsRUNNING WITH RIFLESTom Clancy's Ghost Recon Advanced WarfighterUmbrella CorpsTom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Hozzászólások: 318
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MariusHuN avatar
Társakat keresek a Golem Island raid küldetéshez aki szeretne jönni írjon rám min 4 ember kellene gyertek és pusztítsuk el a titán drónt
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Még szerencse ,hogy a Trial verziót ki tudtam próbálni mert ez alapján el döntöttem ,hogy meg veszem a játékot

-Rengeteg fegyver választék és jól személyre szabhatóak
-Realisztikus játék élmény
-Sok enemy ami új a Wildlands hez képest
-Realisztikus Grafika ,Hangok,Időjárás
-Személyre szabható nagyon az outfit saját és bot társak részére
-És ami nagyon tetszett benne még ,hogy a botoknak is személyre szabható a fegyvereik
0
0
0
0
💬 4
MrPAYER avatar
@MariusHuN: Egy éve írtam egy értékelést róla, akkor is kezdtem el vele játszani. Azóta már kipörgettem de mai napig van, hogy előveszem, hogy kicsit bóklásszak a világban, csináljak pár mellékküldit. Nagyon korrekt játék szerintem.
1
0
0
0
MariusHuN avatar
@MrPAYER: Igen van benne tartalom rendesen látszik rajta

Több a küldi mint a Wildlands ben ?
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@MariusHuN: Mármint milyen küldetésekre gondolsz?

Effektív sztori küldetésből szerintem kevesebb van, viszont ettől függetlenül hosszabb a játék mert nagyobbak a távolságok amiket meg kell tenni, több minden tereli el a figyelmed stb.

Viszont ha az összképet nézzük, hogy fő küldik, mellék küldik, frakció küldik, speciális tárgyak feloldási kritériumai, kérdőjelek a térképen, felfedezni való helyek, Golem Island-es raid-ek stb.. akkor merőben hosszabb játék mint a Wildlands.

Soha nem tudsz kifogyni a tennivalókból. Abszolút támogatja a játék azokat akik nem csak a történet gyors ledaralásának céljából vették meg hanem elszeretnének veszni a világban. Igazából majdnem olyan ez már mint egy MMO.
1
0
0
0
MrPAYER avatar
Én sajnálom ezt a játékot és mérges vagyok a Ubisoftra, hogy úgy adták anno ki ahogy, konkrétan meme-quality állapotban. Össze is szedett éppen ezért mindenhonnan egy nem túl bizalomgerjesztő értékelést ami miatt biztos sokaknak el ment a kedve tőle, köztük nekem is. Így majdnem három éves korára, hivatalos forrásból 10€-ért megvéve az uborkaszezon közepén azt kell mondjam, hogy nagyon meglepett. Semmi elvárásom nem volt, foglaljon le egy legalább 10 órára, akkor óra/eur-ra kijön egy elfogadható arány de nem ez történt. A játék baromi szórakoztató tud lenni, főleg ha valaki szereti a taktikai shooter / looter shooter műfajt, összemosva. Végtelen számú tennivaló van, de komolyan, annyi aktivitási pont és kategória van, hogy más játékban küldetésből van annyi összesen mint itt küldetés fajtából. Maga a gerinctörténet egy közepes mehh, szerencsére nem hosszú annyira, hogy ne legyen kibírható és vannak benne kifejezetten jól sikerült átvezetők is, igaz azok a ritkábbak. A saját gameplay-ed, azaz hogy hogyan szeretnél játszani brutálisan testreszabható, mennyire könnyen detektál az ellenfél, mennyire fogy a stamina/hp, az éjszaka realisztikusan sötét vagy csak casual, súlyos sérülést ami helyszíni operációval lehet csak megoldani milyen gyakran tudsz összeszedni, a fegyverek RPG játék módján működnek, azaz gear level tartozik hozzájuk vagy realisztikus (Pl. egy 2-es szintű AK47 sebzése kevesebb mint a teljesen pont ugyanúgy kinéző 37-esé, vagy az, hogy egy fegyvert a kaliber mérete, csőtorkolati sebbesség, fejlesztett alkatrészek és kiegészítők határoznak meg, én mindenképpen ezt ajánlom, nem áll jól a játéknak az RPG vonal mert nem az, arra ott a Divison). A karakterünk is a végtelenségig kozmetikázható, rengeteg sisak, ruha, kesztyű stbstb. van a játékban ami szerencsére csak skin nem pedig rendes felszerelés, így a számodra leginkább tetsző outfitben ami ha pl. egy sneaker cipő rövidgatyával és kockásinggel akkor nem leszel semmiféle hátrányba egy full SAS felszerelést használóval szemben, az állóképességet és életerőt teljes mértékben a skill-ek határozzák meg amit játék közben oldasz fel.

Ami még erősen meglepő volt az a PvP része, egy nagyon élvezhető, objective alapú taktikai shooter. A többi játékmód vagy inkább csak speciális küldetés is mint pl. a Raid-ek, egyéb DLC-k tartalmi frissitései is jól sikerültek, jobban mint az alapjáték.

Az optimalizáció nem a legjobb ami valaha készült de nem is a legrosszabb, nagyon magas beállítások mellett, a különböző megterhelő effektek csökkentésével mint a volumetric fog, long range shadows egy több mint 6 éves GTX 1070 tartja a stabil 60 framet.

Összességében egy nagyon fain kis játék amely azoknak akik szeretik ezt a műfajt sok-sok óra szórakozással kecsegtet. Lehetne picit jobb a térkép, számomra egy picit steril ezzel a high tech facility island stílussal, de ugye ez ízlések és pofonok, valakinek pont ez jön be, nekem a Wildlands Bolíviája izgalmasabb volt. Játékként értékelve viszont sokkal színesebb és tartalmasabb mint a Wildlands. Mivel havonta le van akciózva 10-20€-ra, vagy nem teljesen hivatalosan 24/7 bármikor megvehető 10€ alatt így bátran ajánlom mindenkinek aki lát benne fantáziát vagy szereti ezt a műfajt, ezért az árért nem hiszem, hogy csalódás éri. Remélem a kövi részre egy jobb térképet kap ami stílusában földhözragadtabb, illetve egy értelmes sztorit jó minőségű átvezetőkkel kivétel nélkül.
0
0
1
0
NemAzaSrac avatar
Hello valaki tudja miert jelenik meg ez a problema, no multiplayer privileges mountain 00208 mar idegbajt kapok szeretnem jatszani a baratnommel co-op ba es ezt irja ki folyamatosan mikor csatlakozna hozzam tudna valaki segiteni ebbe ?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Miért nem lehet megvenni a year 1 es dlc-t? Azt írja hogy: therefore your order couldnt be processed.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@AAzz 198: vásárlásnál minden rendben ment? mert ugye azt írja hogy nem tudják feldolgozni a tranzakciót.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ubinál most az ingyenes kódjával 7,20€, megvettük 2-en ma, és 8 órát bele is tettünk hirtelen xD nagyon durva játék! nem játszottam még ilyen játékkal eddig, de ez co op ba valami eszméletlen kurva jó! :D és a grafika se gyenge! nagyon szép játék! 7€-t bőőőőven megér!
1
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Ingyenesen kipróbálható a hétvégén: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Ma jelentik be a folytatást, remélem jó lesz és nem lesz tele hibával megjelenéskor. Megint túl hamar jelenik meg szerintem.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Kings Bounty fan: Túl hamar?
Nem tudunk semmit, de már leírjuk hogy túl hamar jelenik meg.

2019-es a Breakpoint, a "folytatás" meg be sincs jelentve és ismerve a mostani szoftverfejlesztési ütemet, ami 3+ év és jellemzően 3-6 hónap csúszás ilyen-olyan okok miatt, ha idén jelenne meg az is 3 év fejlesztés lenne...a Wildlands esetében 2012-ben kezdték a fejlesztést és 2015-ben mutatták be, 2017-re meg kijött, Breakpointnak nem kellett ennyi, mert erősen használta a Wildlands alapjait.

Vagyis a fentiek fényében a "túl hamar" kijelentés nem állja meg a helyét szerintem. Várjuk meg mi lesz és hogy tudjunk valami biztosat mielőtt elkezdjük lehúzni...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Hát igaz lett kapunk ebből a sorozatból is egy multis baromságot, mért kell minden sorozatot ezzel a szarral szétcseszni???? Komolyan mondom ezek nem tudnak semmi mást?, dunát lehetne rekeszteni ezekkel és most ezt is magával húzta szánalmas.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Az, hogy lesz belőle egy multi cím (Ghost Recon Frontline), még nem szétcseszése a sorozatnak szerintem. Anno pl a C&C 1-ből is volt egy multionly cím (Sole Survivor - deathmatch game 1997-ből), mégis lett utána egy Red Alert 2...a többi meg már történelem.

Bár a single only címek között is van sikertörténet, a Breakpoint nem az. Multionly címek meg hozzák a zsetont folyamatosan, amíg van játékosa.

Ettől még lehet, hogy lesz egy jó Ghost Recon cím a későbbiekben.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nagyon remélem is, nekem amíg próbáltam a wildlandsot bejött, csak az a lila színű ellenfél bandák nem annyira mikor jönnek a végtelenségig ellened.
0
0
0
0
no avatar
Hát komolyan mondom nem normálisak ezek, ebből a sorozatból újra multis baromságot csinálnak, nem elég nekik a siege vagy mi?
0
0
0
1
💬 6
no avatar
@Kings Bounty fan: Ha az xdefiantra gondolsz nem csak ebből veszik az egyik / vagy több frakciót hanem a divisionből és a splintercellből is...agyrém. Szerintem MCU Avengerst/Endgamet akartak a srácok és lesz belőle egy DC Justice League első kiadás :D
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Agyrém ami most folyík a játékiparba, most mi értelme annak hogy lövünk egymásra mint az idióták tele csíterekkel?
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Nem mindenki szereti az aréna heroshooter stílust és itt nekem nem is a stílussal van a bajom, hanem annak a körítésével.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Pedig ez a sorozat soha nem erről szólt.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Nem, de az X Defiant nem is a Ghost Recon sorozat része, feltéve ha arra gondolsz.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Igen arra. Még szerencse ingyen se kell majd a kutyának se.
0
0
0
0
no avatar
ezzel elmenne
videó kártya:nvidia geforce 210 (az 512Vramos)
processzor:intel core 2 duo E740
Kb 1 terrabyte HDD
4Gb ram
válaszokat köszönöm 😀
0
1
0
0
💬 5
no avatar
@adika13: Nem tettél fel kérdést.

De nem menne azon a gépen, az messze a minimum alatt van. Ahhoz a géphez max 2008-ban vagy előtte kiadott játékot keress, mert az kb akkor volt "játékra" alkalmas. Bár akkor sem mert az a VGA max pasziánszra jó...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: már gta 5 öztem rajts 30 fps sel 😆 windows 7 el 😆
0
0
0
0
no avatar
@adika13: Hát az biztos nem az elmenne kategória volt 😃
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: hogyha tudsz ajánlani játékokat meghalgatom ésjátszani fogok velük
0
0
0
0
no avatar
@adika13: Attól függ milyen stílust keresel.
Például az eredeti Mass Effect 1 menne rajta, vagy a Spore, C&C Red Alert 3, AC 1, C&C 3, Stalker, Frontlines Fuel of War, Warhammer 40k Dawn of War 1 és kiegjei, Star Trek Online, Anno 1701...
0
0
0
0
BirkaJoszag avatar
Valaki letudná irni , hogy mi a kulonbseg a sima es a vulkan kozt?
Nem nagyon ertem
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@BirkaJoszag: Röviden tömören a Vulkan API jobban kihasználja a rendszer erőforrásait a hagyományos DX11 API-val szemben.
0
0
0
0
no avatar
Remekül fut a játék!

Leárazásnál vettem meg, barátnőmmel játszom, és remekül fut! semmi akadás semmi döcögés minden maxon és tökéletesen megy.
Élvezetes és rengeteg küldetés van benne. Ha többen vagytok és taktikáztok nagyon élvezetes tud lenni. A küldetések valóban ismétlődőek, de ha a nehézségi fog fent van az egekben akkor még ez az "egyhangú"-ság is tud nehéz lenni 😃
0
0
0
0
no avatar
Valamit javítottak már rajta?
0
0
0
0
💬 7
Matt99 avatar
@Kings Bounty fan: Sok mindent. A játék továbbra is lélektelen, de a gameplay kifejezetten jó.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Egyedül szerintem unalmas és ha láttad a Widlands-et akkor ebben sem lesz sok újdonság. Ugyanaz a terület alapú open world ubi játék mindkettő.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Wildlandsot toltam ugyan, de ott csak ez a lila helyen lévő ellenfelek miatt fusztráló.
0
0
0
0
Matt99 avatar
@Kings Bounty fan: Ha bejött a Wildlands, akkor igen, de érdemes várni akcióra. Embertelen mennyiségű tartalom van benne. Én egyedül játszom, AI társakkal, és egyáltalán nem unalmas.
0
0
0
0
xymano avatar
@Matt99: Ai társakat hol lehet be kapcsolni? Néha jól jönne, ha valaki felszedne😀
0
0
0
0
no avatar
@Matt99: Okés várok is akcióra.
0
0
0
0
no avatar
False gépigény!
i5-3570
GTX 1650
8GB RAM

Legtöbb beállítási pont maxon néhány közepesen, alsó fps érték eddig 32 fps volt, átlagban 38-40 körül mozog.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@szabopaci: CPU bottleneck esetén ez van.
0
0
0
0
venator5 avatar
Max beállítások 40-60 fps Droppok nélkül😆😆😆

https://i.imgur.com/N0ygsvg.jpghttps://i.imgur.com/2i3aTUU.jpghttps://i.imgur.com/JTIA5V8.jpghttps://i.imgur.com/NPPaUaT.jpghttps://i.imgur.com/HmlRhow.jpg
0
0
0
0
kaviczki01 avatar
Heló, kb hány gb?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok! Vulkanba futtatom a játékot very high beállításokkal, az átlag fps rendben is van(70-80), azonban előfordulnak véletlenszerű akadások, ilyenkor az fps nagyon leesik egy pillanatra. A vram elvileg nem okozhatja, mert az aktuális beállításokkal elég. Dx11-be nem csinálja, de ott kevesebb fps-el is fut. Van tippetek mi okozhatja ezt?
0
0
0
0
💬 3
Bandi146 avatar
@remonx: korlátozd le 60-ra az fps-t hátha vagy ha be van nyomva a V-sync offold ki vagy ha éppen nincs és úgy akad akkor kapcsold be
0
0
0
0
no avatar
@Bandi146: Kipróbáltam a dolgokat amiket javasoltál, de sajnos egyik se szüntette meg a problémát. A cpu kihasználtság csökkent az fps limit alatt, viszont a droppok ettől függetlenül megmaradtak.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne hogy kollegám nem rég vett XO t (pár hete) ki szerette volna próbálni mivel ingyenes a hétvégén de sajnos neki nem az ingyenes feliratu ikon jelent meg hanem hogy vegye meg. nincs neki se Gamepass se live.
de ha jól tudom akkor ezen a hétvégén teljesen free.
Nálam simán működik az ingyenes.Bár én már vásároltam az MS-nél és most is van gamepass ultim de elvileg nem kell hozzá.
Szóval ez mitől lehet nála? esetleg valami reggelési probléma az msnél?

Köszi a segítséget.
0
0
0
0
💬 1
venator5 avatar
@Futocsiga: Ilyen estetekben az UBisoft-hoz kell fordulni. Nem érdemes ezzel azzal probálkozni.
0
0
0
0
tibi211 avatar
Nem is olyan rossz játék ez..ahogy mondják. Az optimalizáció is elég jó pedig nincsen csúcs gépem és semmi drop. Szerintem sokkal jobban fut mint a Wild.Vulkannal indítottam és nagyon pöpec. A pvp-re nagyon rá lehet menni. Lehet vétel lesz.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Sale + ingyenes:

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Superman79: nem, pár napig ingyen játszható és ennyi

oda van írva egyébként
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Hello mindenki, ingyenes hetvege aki ki szeretne probalni itt az alkalom, + akcios erdemes megvenni aki meg nem vette meg .
0
0
0
0
blaze_kd avatar
Sziasztok! Most megérné megvenni a játékot? 6000 forint ps storeon. Előre is köszi!
0
0
0
0
johnny632 avatar
Őszintén bevallom ez a játék, egy csalódás. Az előző rész jobban tetszett és jobban lekötött. Sajnos kiadtam rá 10 rongyot, ami hiba volt. Ráadásul folyton kifagy 40-60 perc után és nem tudom miért, egyik játékkal sincs ilyen probléma a BF5-ön kívül. De, azt írták, hogy problémák vannak az új radeon driverrel az RX5700-nál.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@johnny632: Mi is bezsákoltuk leértékeléskor de a Division 2 mellett nem volt idő még erre is, így egyelőre félre van rakva majd ha Div2: WoNY kifutotta magát...
0
0
0
0
altari94 avatar
Sziasztok

Valaki másnál is van ilyen , hogy teljesen lowra levettem mindent és mégis max 40-50 fps között ingadozik?
0
0
0
0
💬 4
AttiS avatar
@altari94: Én azt mondanám hogy egy kis CPU bottleneck, kevés a szimpla 4 mag már. Utána néztem pár videót és még egy Ryzen 1700 sem tudja 100-ra hajtani ultimate beállítások mellett azt a kártyát FHD felbontáson.Az alábbi videón jól láthatod hogy egy 9700K simán boldogul vele és a kollega türhető frameket kap.

[url]https://www.youtube.com/watch?v=MCB7HMyw2Ig&t=40s[/url]

Egyébként MSI afterburnerrel tudod monitorozni és akkor láthatod hogy mi nem stimmel, mi okozhatha.
0
0
0
0
altari94 avatar
@AttiS: köszönöm a segítséget
0
0
0
0
19ati93 avatar
@AttiS: procid a ludas
szimplán nem elég a játéknak, plusz csak 4 mag 4 szálas
0
0
0
0
Richie1212 avatar
@AttiS: Miért kellene egy kártyának 100-on pörögni mindig? 😃 Bőven vannak olyan játékok amit ha maxra teszek se fog a büdös életbe 100-on pörögni. 😃 Nem csak proci függő ám 😃 Elindítasz egy FIFA 20-at. minden maxon 4k. 200 + fps, de ha VSYnc akkor meg röhögve 60-75-80-144 ahány hertz a monitorod. Proci használat 25-30 % GPU 30-40 😃 És?? 😃 Akkor most a gép szar? 😃 Nem 😃 Csak bőven elég ennyit használni a kívánt fps-hez mert a játék grafikája, grafikai motorja nem követeli meg, hogx 10-on menjen minden a kívánt fps számhoz. Az Ubis játékok jellemzően optimalizálatlanok amúgy is. Lásd AC szériák. Ha felveszed maxra a mai napig akadni fog bármilyen konfiggal 😃 De ott a Rockstar csoda GTA IV is 😃 Szval azért koránt sem az a lényeg hogy minden 100-on pörögjön. 😀 Ha valaki meg nem 4k-ban akarja tolni bőven elég a 4 mag. az én 100 éves procim amit le fogok cserélni, mert tudom hogy időszerű és régi... Szval még az is bőven bőven adja nekem az RTX 2080-al 😀 Az tény és való hogy egy jobb procival ez jobb lehetne, de az erős túlzás hogy 4 mag 4 szál és egy jó kártya kevés a full Hd-hez is 😀 Szóval ez függ optimalizációtól meg persze igényektől is 😀 Nem kötekedni jöttem mielőtt belémszálna bárki is 😃 Csak tapasztalatom osztottam meg 😀 Egyébként a Forza Horizonnál 4K-ban már 100% a GPU nálam is 😀
0
0
0
0
no avatar
uplayen leértékelve az alap verzió 21€-ra.
0
0
0
0
19ati93 avatar
50% off, black friday 😃

[url]https://store.ubi.com/ie/black-friday-sale?ncid=287-3---1-eml-31-29-Store_Batch_BF_Sale_TOM_FRCH_1119--1-1-7-1119-4----ID_82691-----&maltcode=ubisoftstore_convst_eml_email___UBISOFT____&addinfo=[/url]
0
0
0
0
PeAdam avatar
Őszintén szólva én nem értem a rengeteg negatív kritikát a játékkal kapcsolatban. Sokkal jobb lett mint a Wildlands. Rengeteg előremutató dolog van benne. a földön fekve be lehet magunkat kenni a sárral, vagy akár havat lapátolni magadra, hogy ne vegyenek észre. A föld fizikája hasonlóan működik, mint az RDR2-ben, illetve a karakter mozgása is sokkal élethűbb lett, lecsúszunk, legurulunk például egy meredek domboldalon. Lábon, illetve karon valós sérülések keletkezhetnek a lövésektől, amit be kell kötözni, különben nem bírsz futni és kétkezes fegyvert használni. A gunplay szintén javult, realisztikusabb lett. A grafika meg egyenesen csodálatos, szerintem nagyon szép a játék Pc-n, ráadásul az AMD fidelity FX funkcióval piszok élesek lesznek a textúrák. Bugokat tekintve én 6-7 óra játék alatt egyetlen inventory kifagyással találkoztam, ezt leszámítva nincs panasz. Én nagyon tudom ajánlalni a lopakodós/kommandós játékok kedvelőinek, a zsáneren belül az egyik legjobb.
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@PeAdam: Ezek a fícsörök mind szépek és jók, de a tényen akkor sem változtat semmit! Ez a termék egy félkész, elsietett, lelketlen, üres sandbox játék lett, ami ennek köszönhetően rogyásig tele van buggal! Az Ubisoft is tudja ezt, szóval meg lehet érteni, hogy mindenki negatívan áll hozzá... Kritikán aluli amilyen szintre süllyedt szerencsétlen Ubisoft! Mondjuk az egy jó dolog, hogy már valamilyen szinten eljutott az agyukig, hogy a jövőben ez a formula már nem jövedelmező! Nagyot kell lépniük előre, mert ha ezt így folytatják, akkor túl hosszú időt nem jósolok nekik...
0
0
0
0
PeAdam avatar
@gigazte: Szerintem nagyon túl lett tolva a playerek részéről ez a lejárató kampány. Az a baj, hogy sokan nem arra használják a játékot, amire kéne. Ez nem egy Rambózós játék, itt csendesen kell ügyeskedni és akkor lesz piszok élvezetes. Nálam 6-7 óra alatt 1 db kifagyás volt eddig... vagy lehetséges, hogy megjelenés óta valamelyest javítottak a dolgon. Tény, hogy sem ennek, sem a Wildlandsnek nem a történet a legerősebb pontja, viszont igazán jó lopakodós játékból alapvetően kevés van és ilyen szempontból a Ubisoft játékai hiánypótló termékek. A watch dogs szintén ide sorolható.
És félreértés ne essék, imádom a sztoriközpontú játékokat. Rendelkezem egy PS4 Slimmel is a Pc mellett, amin éppen a God of Wart pörgetem, de ettől még lopakodós zsánert tekintve a Breakpoint egy jó játék, bugok meg teljesen ki lesznek javítva hamarosan.
0
0
0
0
gigazte avatar
@PeAdam: Nem bántásból mondom, de szerintem meg pont annak a 70-80%-nak van igaza, akinek a töke ki van ezekkel az újrahasznosított Ubisoft játékokkal! Elhiszem hogy szereted a zsánert, de ha már itt tartunk, hogy lopakodós játékok, akkor a Splinter Cellt kellett volna folytatniuk! Ez a baj a Ubisofttal, hogy nem az a lényeges nekik, hogy milyen címeket adnak ki, hanem hogy kis erőfeszítéssel levegyék az embert pénzzel! Ezért jönnek a futószalagon gyártott címek tőlük! Ezért kényszerítik be folyamatosan egy tök azonos sablonra készült üres sandboxba az embereket!
0
0
0
0
Geryy avatar
Nekem szokot laggolni kicsit 1080p be ultrán 😞
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Geryy: lehet proci miatt ha high körül is random laggol, oc van rajta?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Szetintetek egy ilyen konfigon,hogy muzsikalhat majd!?
Proci: Intel I3 9100F
Ram:2x 8Gb DDR4 2666Mhz
Vga: Msi Armor Rx570 4Gb
HDD:Hitachi 1TB
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Pcgamer 010: medium/high keverék 40-50fps kb
0
0
0
0
djskypi avatar
valaki jart ugy elofizetem uplay+ es azt irja ki hogy lejart hogy jart le mikor egy parnapja fizetem elo😕
0
0
0
0
no avatar
Hajrá srácok gyorsan amig ingyen van szerezzétek be!
0
0
0
0
💬 5
19ati93 avatar
@Aator93: rossz játékhoz írtál szerintem 😆
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Szándékossan irtam ide. Minden torrenten ingyen van eddig amit láttam.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Aator93: ebből a játékból nincs törés és valószínűleg nem is lesz 😆
mindig online kapcsolatot igényel
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Aator93: az, ne trollkodj 😶
0
0
0
0
Mr-Perfect2001 avatar
Sziasztok.
Ryzen 5 1600x
RAM : 16GB DDR4 2400Mhz
GPU: Windforce GTX 1060 3GB
ezzel a konfiggal , hogyan mozogna az fps- számláló ? 😃 (Medium körüli settingsel)
0
0
0
0
💬 3
Gomi87 avatar
@Mr-Perfect2001: városon kivül kb 60 de ahol kb 15-20 enemi vagy több empc van ott 30 körül
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Mr-Perfect2001: medium 50/60 fps környéke, vram miatt textúrát lehet lentebb kell majd venni
0
0
0
0
Mr-Perfect2001 avatar
@19ati93: Köszi a válaszokat: Gomi7 , 19ati87
0
0
0
0
mikiegc288 avatar
Sziasztok! Én még az ingyenes "testverzióval" játszottam. Nekem egy csöppet laggolt a game. Javítottak ezen, vagy a gépem/game beállításai lehettek rosszak?
0
0
0
0
💬 6
Gomi87 avatar
@mikiegc288: fps ügyileg kb igy
0
0
0
0
mikiegc288 avatar
@Gomi87: Szóval vegyem low-ra! 😢 Azt hittem olyan optimalizált lesz, mint a Wildlands. Bár ott is kellett ügyködnöm. Hátha jön majd valami patch. Köszönöm!
0
0
0
0
19ati93 avatar
@mikiegc288: optimalizálása hagy kivánni valót maga után, medium körül mindenképp játszhatónak kell lennie a gépeddel
0
0
0
0
no avatar
@mikiegc288:
Van optimalizálás.. semmi nem indul döccenő mentesen 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Gomi87: ennyire rosszul fut az 1060-al? 25-30 ultrán

látom ram használat nagyon magas, nem ment más fölös dolog a háttérben?
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@19ati93: nem megy semmi a hátérben maga a game olyan 4-5 giga körül eszik a többi win meg ilyenek
0
0
0
0
PNORBIZEG avatar
I7 7700/16 GB RAM/Geforce Gtx 1050??Szerintetek?
0
0
0
0
💬 4
19ati93 avatar
@PNORBIZEG: low/medium 35-50 fps
7700 mellé mehetne későbbiekben erősebb vga
0
0
0
0
PNORBIZEG avatar
@19ati93: Most akarnék ràerősíteni,de nem tudom hogy érdemes vagy sem.Amit néztem mellé az egy Rtx 2070 8GB DDR6!

Bàr meghallhatnàm màsok véleményét mivel most tértem vissza a PC-re konzolról és maximàlis hozzàértésem nincs még.Nyilvàn egy új tàp is kell majd.
0
0
0
0
proStarxd avatar
@PNORBIZEG: RTX 2070 helyett inkabb az RX 5700 XT-t valasztanam. 😀
1
0
0
0
19ati93 avatar
@PNORBIZEG: ahogy prostar mondta 5700 vagy 5700 xt, "olcsók" és erősek
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Elméletileg AI csapattársak lesznek, nos eddig nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ezt kivitelezni. Valakinek valami tipp?
0
0
0
0
💬 4
Bandi146 avatar
@szaboatika: hát ja kéne lennie 1 csajnak meg 2 csávónak de hogy azok mikor jönnek elő fene tudja lehet majd a sztori közbe remélem de még olyan lehetőséget se találtam a játékba amivel lehetne irányítani őket wildlandsbe tabot nyomtam ott volt minden de itt a tab csak a kis mapot hozza be meg az adott küldetést
0
0
0
0
no avatar
@Bandi146: Kozben azt olvastam, hogy egy frissitessel fogjak belerani.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@szaboatika: Az király és amikor belépünk hopp ott teremnek mellettünk? 😆d wildlandsbe már a kezdetektől fogva ott voltak
0
0
0
0
no avatar
@Bandi146: Hat ezt majd megoldják. Dronokkal amugy lehet sync shot-ot csinálni, de ne kérdezd hogyan. Arra még nem jöttem rá.
Ami engem zavar, és hülyeségnek tartom az a fegyverek ömlesztése. Miért nem lehetett volna szépen csoportokba rendezni, illetve kiirni a jellemzőit?
Most csak egy ikon jelzi a tűzgyorsaságát, távolságát stb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
hasznos kis videó, grafikai beállításokkal foglalkozik:

0
0
0
0
Gomi87 avatar
huuu erre sok optimalizálás kellene még 😞
0
0
0
0
💬 6
Bandi146 avatar
@Gomi87: hát az nem kifejezés 😃 az az fps szám ami a closed/open bétába volt nekem az nem 2060 teljesítménybeli 😃
0
0
0
0
no avatar
@Bandi146: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Bandi146 avatar
De nem is egy gyenge kategória 😃
Miért a 2080 azzal a +20fps-ével high end gpu?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: na ez az.. lenne mit optimalizálni a játékon.
grafja jobb, viszont nem olyan mértékben hogy a teljesítmény majdhogynem felére, de legalább harmadára essen FPS téren 😆 (Wildlandshoz képest)
fák meg állandóan mozognak ide-oda mintha tornádó lenne, vagy 150 km/h-s szél

mindegy így is megvan a 60 fps very highon ami a lényeg, szóval nem izgat annyira

viszont egy jó budget gamer kártyán mint az RX 570 kb 30-40fps-t kapsz highon ami szerintem szomorú

jó komment youtubeon 😆
The only thing they optimized is the monetization.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: Ja hát a wildlands az ilyen 85-90-100fps nekem very highon is ez meg e 70 ami oké de csak addig amíg be nem érek a bázisra ott már 60 alá is megy meg 50 re az ilyen enemy helyeken és csak high beállítás
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@19ati93: akarod mondani a 40-55 nem ? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Gomi87: van fent jópár videó YT-n amin csak 40-50 fps van 1080ti-vel is, mert valami bug volt a játékban, vagy az adott driverban

amúgymeg mint látod a játékban a procija majdhogynem mindig 100% körül megy azért is "csak" 40-50fps, ultrán még nekem is megvolt legrosszabb esetben az 50-60 1080p-ben, proci meg jó ha volt 60%-ban használva

miután ez a bug vagy mi kikerült, very highon megvan a 60 fps könnyedén (1080p), ahogy másoknak is hasonló kártyákkal

inkább ezt a benchet nézd: és 1440p-ben több fpse van mint a te által linkelten, pedig nagyobb felbontásba is játszik 😆 mondom volt valami bug

0
0
0
0
breed1995 avatar
Heló! Heló! Engem is nyugodtan felvehettek RM_Exalted néven.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Coop mókához játékos társat keresek.
Uplay: szicsuleon
A részleteket majd a későbbiekben megbeszéljük.
Üdv.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
https://i.imgur.com/DwmGxcX.png
de szép zöld 😆
0
0
0
0
💬 4
Bandi146 avatar
@19ati93: 41GB a teljes játék a wildlands meg volt vagy 70-80 😃 örülök hogy ilyen kicsibe bele sűrítették de mondjuk lehet több lesz egy két patch múlva 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: tényleg mondom megnézem mekkora is a wildlands mérete és 69,9 GB

valamiért az rémlett hogy max ilyen 50 GB volt 😲
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: Még az open béta lehet annyi volt 😆 nálam 80gb dlc miatt
0
0
0
0
zole54 avatar
https://i.imgur.com/9QZ34B3.pnghttps://i.imgur.com/gjBVcdN.pnghttps://i.imgur.com/qTtRym2.pnghttps://i.imgur.com/I0qIkbD.png

4K Ultra 45-55FPS
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@zole54: high-very highon szerintem laza 60 lenne, mindjárt simább lesz a gameplay
0
0
0
0
no avatar
@zole54: Te jó ég, nincs meg a 60. Mi lesz így???
0
0
0
0
zole54 avatar
@tibi222: Az élet megy tovább... 😃 Egyébként nem volt észrevehető hogy 60 alatt van az FPS ment szépen a játék. 😀
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Üdv!

A bétában elért állások vajon mentődnek és a megvásárolt teljes verzióban folytathatóak? Vagy törlődik az egész? 😞
0
0
0
0
💬 4
19ati93 avatar
@FaLchioN: jó kérdés, én arra tippelnék hogy elvesznek és frissen kell úgymond majd kezdeni, az lenne az igazi szerintem, de fene tudja

más ubi játékoknál hogy volt ez? wildlands vagy division béták? valószínűleg itt is az lesz mint azoknál
0
0
0
0
FaLchioN avatar
@19ati93: Csak mert tudtommal a COD:MW-nál vesztek az eredmények. Remélem ez cég függő. Nem egy nagy ügy ezt a pár órát visszahozni, de örülnék ha megmaradna a ***a ASR-em és csipám 😞
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@FaLchioN: szerintem elveszik tiszta lappal kezd mindenki
0
0
0
0
no avatar
@FaLchioN: Alapértelmezetten mindenhol törlik a bétában elért dolgokat mert nem végleges a megszerezhető dolgok sorrendje stb.

Elég ritka mikor meghagyják.
0
0
0
0
phasskivan_ avatar
Hát... kültéren és ultrán 40-es (néha 50+) tartományban van az fps.
Ugyan ott csak High presettel 70 körül van. ( Ha az eget nézem akkor 100+ de hát az nem számít 😆 )
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@phasskivan_: milyen felbontáson tolod? 1440p? igen erős géped van pedig
0
0
0
0
phasskivan_ avatar
@19ati93: Igen, 1440p. Oda írhattam volna. 😊
0
0
0
0
Bandi146 avatar
Hát hiába az rtx 2060 😃 highon 1080pbe még a 60fpst se tudja megtartani a Jace Skell küldinél 😃
0
0
0
0
💬 11
19ati93 avatar
@Bandi146: azt nem tudom melyik küldi, de vettem észre hogy egy bazi nagy katonai bázisnál pl 50-ig is lement az fps néha, a kártya meg maxon megy

very high presetet használom ultra textúrákkal (vram épphogy eléri 5gb-t), eléggé komoly gpu igényes gamma ez 😆
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: hát ja :/ 5gb-ig felmegy? huha 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: ja kb 5-ig,de szerintem az nem sok még.. textúrák minősége oké,de semmi hú de kimagasló
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: Lassan már a 6gb os kártyák is kevesek lesznek 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: hát jah.. 1080-1440-re azért még 1-2 évig bőven megteszi. 😃 1080-ra tovább is 😃
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: Ja hát én lehúztam 11évet 1280x1024 be akkor 1920x1080ba simán letudok még ugyanennyit 😆 de én már elkönyveltem magamba ha egyszer nagyobb felbontásra váltok az csak 1440p lesz de akkor életem végéig 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: hát szerintem megfogjuk élni hogy a 4k lesz majd a standard 😃

én is sokáig nyomtam pl 1366x768-on
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: Hát ha a 4K lesz a Standard akkor valami nagyon erős kártyát kell az Nvidiának gyártani 😃 32gb vrammal stb
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: nem 5 éven belül mondom, hanem ilyen 20 😃
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@19ati93: 😃 lehet meg se élem 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bandi146: reméljük azért igen 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Amúgy ezek mik?😆 először alien báboknak néztem lol
https://i.imgur.com/luqcODP.jpg

fa gyökere?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@19ati93: Textúrájából kiindulva a fához tartozik, amúgy meg olyan random cseppkő feeling 😆
0
0
0
0
Dudinszky avatar
Háááát. RTX2070 gaming Z OC es Ryzen 5 1600-all 50fps es esik 40 re ha vezetek, mind ez High beállításokkal.... Optimalizacio kicsit necces.
0
0
0
0
💬 22
19ati93 avatar
@Dudinszky: azt hogy? nekem nem droppol és simán 60 fölött van, ua proci csak rtx 2060 (1080p-n játszom)

hány gb ramod van? 16 kell neki, 8-at lazán elhasznál a játék és a windows magában, akkor is ha nem megy semmi se a háttérben
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: 16gb ramm-om van. Fogalmam sincs miért. Lehet a video kari túl erős a procihoz, es nem tud érvényesülni. https://serving.photos.photobox.com/275493536992d098757f79e8cf590f2b299aab222aa6a6dd084277834545cd828f27f95d.jpg
0
0
0
0
AttiS avatar
@Dudinszky: Elég erős CPU bottleneck... milyen beállításokkal játszol pontosan?
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@AttiS: az elejen Very High) Azutan szep lassan Mediumra mentem, de igy is 40fs-re esik neha. Viszont ha felhuzom a CPU orajelet 3800-ra akkor a Server nem enged be. Ugyan ez volt a masik Ubi jatekkal, a Rainbow Six Siege. Az Ubisoft nagyon furi 😀 Bottleneck mas jatekokkal is elofordult mar. De vasarlas elott mindenki megnyugtatott, hogy ilyen nem lesz, a proci eleg eros....
0
0
0
0
19ati93 avatar
@AttiS: RTX 2070-el biztos lesz valamekkora bottleneck főleg 1080p-ben, de nem akkora meg olyan hogy ledroppoljon 40 fps-re random (nekem se teszi, ua proci)

szóval más lesz itt a probléma, csak rákell jönni mi az
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: Proci 80% helyenként, és akkor a kari le esik rögtön 😕
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: F2-t megnyomod többször akkor bejön ez a gráf jobb oldalt nézd meg droppol e a gpu

Nálam stabilan 93-96% közt van mindig a kártya, cpu meg vegyes 30-70 közt

https://i.imgur.com/ciRLcye.pnghttps://i.imgur.com/ZeS8Ruj.jpghttps://i.imgur.com/UyKO7Px.jpghttps://i.imgur.com/luqcODP.jpg

vsync sincs bekapcsolva esetleg? én amikor bekapcsoltam akkor volt néha random fps drop

inkább ki is nyomtam
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: Koszi, meg fogom nezni! Am nincs vsync bekapcsolva.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: ramod milyen van egyébként? hány mhz-es? ryzennek nem tetszik az alacsony órajel annyira, 10-15 fps-t is jelenthet egy egy játékban ilyen 2133/2400 vs 3200 mhz

cpu-z-ban kukkantsd meg
ez 3200 mhz

https://i.imgur.com/v1dtCor.png
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: Itt sporoltam. 2400mhz-s a ramm😀 Akkor lehet itt van a kutya elasva.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: igen akkor az visszafog valamennyire.. főleg az első generációs ryzennél

de ettől még nem valószínű hogy konkrét fps droppoknak kéne lennie, csak konstansan alacsonyabb fps-nek mondjuk ilyen 8-10-el és annyi.

procid van húzva? hány ghz-n megy?
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: 3.6ghz. Mert amikor felhuzom 3.8ghz-re akkor Az Ubisoft server nem enged be a jatekaiba, se a Rainbow Six Siege-be se a Breakpoint-ba. Ritka betegseg, de olvastam Forumokon, hogy vagyunk nehanyan) Az Ubisoft-nak is irtam... De ha jol tudom a ramm ghz-jet is lehet felhuzni egy kicsit.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: igen RAM-ot is lehet húzni, picit macerásabb de ha tudod mit csinálsz nem vészes
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: még annyi hogy ezt nézd meg mikor fut a játék, hogy nincs e letiltva valami miatt pár mag:

feladatkezelő - részletek - breakpoint exe-je GRB.exe - affinitás beállítása
https://i.imgur.com/KqbpWMn.png
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: Kipróbáltam 4 mag / 4szállal többit letiltottam ,de ugyanugy 60 fps körül vagyok.. mondjuk a proci majdnem 100%-on végig, de nincs fps drop. Érdekes.
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: Szia megint. Latom nalad 6 core irja a CPU. Nekem valamiert csak 4. Az hogy lehet? https://serving.photos.photobox.com/20894771fb7b92b95bc6a0cc9eba949dbdb0fef118bb39e515bda9852341dd762014541d.jpg Kemeny Droppok vannak. Ez lehetseges hogy levan love 2 proci mag?
0
0
0
0
AttiS avatar
@Dudinszky: Megkellene nézni a BIOS-ban hogy nincs-e letiltva 2mag, a kép alapján valóban 4mag 8 szálon érzékeli, ami megmagyarázza a problémád.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: 6 mag 12 szálas az 1600, nálad hogyhogy 4/8? (látom 1600X-ed van amúgy nem sima 1600, ami meg combosabb is egy kicsit 😆😉

feladatkezelőt pl megnyitod mit mutat?

12 kis ablaknak kéne lennie, de ha cpu-z-ban csekkolod ott is írni kéne mi a helyzet, 6 cores 12 threads

https://i.imgur.com/QakDM3a.pnghttps://i.imgur.com/4XQWoxm.png
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: https://serving.photos.photobox.com/303483361c37d4664faf5aa3bd458583498c80a516988dca0305d496fb2e72d198713e11.jpgSikerult megoldani a CPU problemat. AMD ryzen Master progi segitett. Viszont igy is esik az fps 35-re. 1080p-ben keptelen a kartya 60% tobbet kinyomni magabol, ha feljebb teszem akkor meg mar vegkepp le esik. Azert koszi sracok!))) https://serving.photos.photobox.com/80194608d635a0e8f6e0169b0762fce6b74a8eb8c26da89642a78e7d288029f5a590d2cf.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: más játékokban vannak droppok? ha nem akkor a játék nem az igazi
0
0
0
0
Dudinszky avatar
@19ati93: Kb minden olyan jatek, ami CPU igenyes. Metro Exodus, es az AC Odyssey, battlefield 5 is keptelen volt 1080p-ban 60% tobbet produkalni a kartya. Ryzen 7 gondolom orvosolna. De itt ahol elek 70 000ft-arnak felel meg :/
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dudinszky: de ez nagyon fura mindenhogy, nem lenne szabad droppolnia, ha nem is használja fullon a kártyát attól még stabil max valamivel alacsonyabb fpst kéne produkálnia 😞
0
0
0
0
19ati93 avatar
Optimalizálás nem változott sokat very high-ultrán 65-75 fps kb, hely függő
ultrán 60 és környéke

cutscenek grafikája néha gyengéb mint az aktuális gameplay 😊
0
0
0
0
Tibivagyok avatar
Ha valakinek lenne kedve játszani tibigyerek123 a nevem Uplay-en
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb