Ismét felbukkant a Prince of Persia remake

Szerző: xoki | 2020. August 21. | hír | 18 hozzászólás

Néhány hónapja felröppent a Prince of Persia: The Sands of Time Trilogy remake híre, de igazából már jóval régebb óta hallani róla ezt-azt. Úgy tűnik, egyre biztosabb, hogy elkészül a felújítás, ugyanis nemrégiben egy kiskereskedés weboldalán is felbukkant a játék.

A játékot gyorsan eltávolították a guatemalai oldalról, de több szemfüles felhasználó gyorsan lementette az újdonságokat. Jelenleg úgy tűnik, a Prince of Persia Remake PlayStation 4-re és Switch-re fog megjelenni 2020 novemberében. Persze elég valószínű, hogy PC-re és Xbox-ra is érkezik, de az oldalon csak ezt a két verziót tüntették fel.

A korábbi pletykákban 2020 ünnepi szezonja szerepelt megjelenési dátumként, és a szivárogtató a Ubisoft digitális eseményét említette meg a hivatalos bejelentés helyszíneként. A kiadó Ubisoft Forward eseménye szeptemberben esedékes, szóval ha idén tényleg érkezik ez a remake, akkor biztosan ott fogják majd leleplezni.

Ti örülnétek neki, vagy inkább egy teljesen új részt szeretnétek?

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Ezt csak úgy itt hagyom, igaz ez csak rajongói

0
0
0
0
odinx avatar
Én végigvittem az összes részt, jobban örülnék egy újabbnak. 😞
0
0
0
0
GeryDee avatar
Mégegy klasszikusból készül egy újabb remake. Hogy ezekre a remakekre annyira szüksége van mindenkinek. Pénzlehúzás az összes remake, ami csak kijött. Sőt, innen látszik hogy a fejlesztőknek abszolút nincs ötletük egy új történethez és kell nekik a pénz...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@GeryDee: Akkor nem játszottál még jó remake / remastered játékkal.
Van amikor szükség van rá, mert bár emlékeidben szép, a mai vasakon nem indulna el, ilyen olyan okokból az adott régi game. C&C 1 esetében szerintem volt létjogosultsága a remasternek, hiszen egy 1995-ös játékról beszélünk amikor még 640 x 480 volt a csúcs és a hangkártyák, CD-romok éppenhogy betették lábukat a PC-be. Sajnos a Remaster tartalmaz hibákat, közel sem tökéletes, de még így is jobb, mint 1-1- mostani rts-nek csúfolt towerdefense hulladék...

Persze egy 10 éves játék remake-re nincs szükség, ahogy egy 10 éves remasterre sem.

Ha a Prince of Persia Sands of Time -ot remasterelik annak tényleg nem lesz sok értelme, mert bár 2003-as, nem volt akkor sem ronda és most sem az, más kérdés hogy most is beszerezhető 10€-ért...
0
0
0
0
GeryDee avatar
@Palanova: @Palanova: igazad van. C&C remaket még megértem és a hasonló játékokat, mert egy 640x480 felbontású játék azért tényleg nem fut el egy mostani gépen. De én most itt a Prince of Persiára gondoltam pontosabban, aztán ott vannak a Modern Warfare remakek, Crysis remake, akkor beszéltek még a Gothic remakeről is. Ezeket a játékokat felesleges remakelni. Mert ezeknek a grafikái szerintem megállják a helyüket még mindig
UI: az összes remakel játszottam, hiszen az eredeti címeken nőttem fel, lehet én is hülyén fogalmaztam csak egyszerűen mikor ilyet látok, hogy egy ilyen hasonló játékot remakelnek elkap az agy***, hogy megint remake mert nincs új ötletük és egy olyan játékot vesznek elő ami a mai napig megállja a helyét
UIUI: még egy San Andreas remake kéne és végleg vége a gyerekkoromnak 😆
0
0
0
0
kaland21 avatar
Még egy remake nagyon jó hírek semmi újdonság
0
0
0
0
hungame123 avatar
Szerintem egy új részt kéne csinálniuk
0
0
0
0
szilver avatar
DoS verziót kellene felújítani nem ezeket...az az eredeti prince of persia!!!!
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@szilver: Nosztalgia faktoron kívül ma már nem tud újat mutatni az a fajta játékmenet. Konkrétan a riposzt lehetőséget talán a Syndicate óta ki is vették az AC-kból, mert annyira megkönnyítette a játékmenetet.
Hasonlót próbáltak az AC Chronicles-el és bár nem tudok eladási adatokat, lehet nem lettek akkorák, hogy a tervezett 3-nál többet készítsenek.
Pedig, ha siker lett volna, kb az összes AC-t át tudták volna tekerni hasonlóra...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@szilver: Már majdnem 15 éve megtették. Az előző generációs konzolokra (X360 és PS3), illetve a mobilokra jött Prince of Persia Classic néven.
0
0
0
0
szilver avatar
@X9K338DA: Wow.nah erről egyáltalán nem tudtam 😲
0
0
0
0
odinx avatar
@X9K338DA: Wow, nagyon jól néz ki, kár, hogy nem adták ki PC-re is. Engem érdekelt volna.😎
0
0
0
0
no avatar
Előtte jó lenne valami "kézzelfoghatót" is látni az emlegetett Remake-ből, mielőtt repdesnék az örömtől 😃 Új részt is adnék, bár kétséges hogy hozná a régi részek hangulatát.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Csak is akkor kapjon remake-et, ha úgy állnak hozzá az emberek ahogy annó a CAPCOM csapata a RE2-höz... Mert ha nem, akkor inkább ne is bántsák a szériát egyáltalán... Mert az 1-3 még mindig egy legendás játék (számomra) meg sok ember számára is.. és bántana ha ***nák. Ami... nem kizárt hisz ubisoftról van szó.
0
0
0
0
enslaved avatar
Mindegy mire, csak jöjjön. Modern köntösben újra játszani ezt a három remekművet nagy élmény lenne, plusz volt most egy Horizon Zero is ( még ha ricegős is lett), jön a Valhalla is, szép termés.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Én nagyon játszanám, még akkor is, ha ugyanazt kapnám sokkal szebb grafikával, kifinomultabb irányítással.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció