Ismét elhalasztották a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et

Szerző: xoki | 2022. June 06. | hír | 10 hozzászólás

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et 2020-ban jelentették be, miközben ekkor a megjelenést 2021-re tűzték ki. A fogadtatás miatt úgy döntöttek, inkább 2022-re halasztják a játékot, de később pedig egészen 2023-ig csúsztatták. Most pedig kiderült, hogy a felújított játék a 2023-as pénzügyi évben sem fog megjelenni.

A Ubisoft közleménye a remake elkaszálásával kapcsolatos pletykák után érkezett, ugyanis egy ideje már a Gamestop és az Amazon sem fogad előrendeléseket, ráadásul a játék néhány helyről teljesen el is tűnt. A The Sands of Time Remake fejlesztése egyáltalán nem mondható zökkenőmentesnek, de furcsa volt ilyesmiről olvasni, hiszen a kiadó nemrég jelentette be, hogy a projekt átkerült a Ubisoft Montrealhoz.

A vállalat képviselője elmondta, hogy büszkék a Ubisoft Pune és Ubisoft Mumbai munkájára, és a Ubisoft Montreal minden tőle telhetőt megtesz, hogy egy remek remake készülhessen el, a megvalósításhoz pedig a korábbi stúdiók tapasztalatait is fel fogják használni, ezzel megerősítve, hogy a projektet továbbra sem törölték.

A stúdióváltás miatt a játék most már nem a 2023-as pénzügyi évben érkezik, ami megmagyarázza a játék online áruházakból történő eltávolítását is. Az említett pénzügyi év 2023. március 31-én ér véget, vagyis egy 2023-as megjelenésre szintén van még esély.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KENI07 avatar
jo lemme már ha kszen lenne😕
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
A Ubisoftnál nem tudom mi történik, ha ki is adnak mostanság valamit akkor az egy R6 Extraction lesz. Nem véletlen hogy az AC Originst is berakták a gamepassba :P
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Van az a jó magyar elszólás, hogy: Na és ÁFA nélkül?
Ennek mintájára mostanság érdemes feltenni a kérdést: Na és halasztással (a megjelenés)?
0
0
0
0
sasanpasa avatar
Pedig alig vartam a season pass tele ultimate edition verziot ahol megvehettem volna anyam kenyerpiritojat xD
Ezt is csak el rontani tudjak majd amugy is.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Inkabb meg se jelenjen, ha csak elrontani tudjak ezt az anno kivalo cimet! :)
0
0
0
0
pinkyke avatar
ez úgy se egy olyan játék amit az ember gyakran elővesz a maga idejében jó volt de,mostanság csak egy nehezék nosztalgiára még jó. na persze ha még fut egyáltalán mivel maga a játék elavult a mai gépek már nem valószínű hogy el tudják indítani.
annak idején én is ps-en játszottam vele.
0
0
0
0
💬 3
kovb677 avatar
@pinkyke: Nekem eredetiben megvan ubisoft connecten és hiba nélkül fut win10 alatt.
0
0
0
0
Liptik avatar
@pinkyke: Pont, hogy azért kellene a remake, meg van jó sok POP rajongó, köztük én is (AC előtt én is nagy rajongója vagyok, sőt még most is, igaz a WW, meg a TTT-t jobban szeretem, de ez is jó) és az elöző hír az volt a játékkal kapcsolatba, hogy átadták a játék fejlesztését az eredeti fejlesztőkhöz, a Montreal-hoz, és ők rendbe hozzák a karaktereket, mint a Sonic Team tette az első Sonic film Sonic karakterével. Azt lehetett sejteni, hogy ebbe az évbe nem jelenik meg, de ahogy látom, te is szereted a Lost Arkot, hogy esne, ha jönne belőle remake és egy másik felhasználó azt mondja, hogy nem volt olyan nagy szám. (Amúgy a Lost Arkot én is nagyon szeretem) meg a Mobil/PC Diablot is.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Liptik: nyugodtan szidhatod a lost ark-ot nem egy nagy játék az még ha el is értem benne az 1400-at én is szidom hogy még mindig nincs Story folytatása.
nekem a prince of persia warrior within volt mindig a kedvencem az jobban tetszett mint ez de,persze ahogy az AC-ban is úgy itt is utáltam a sok mászkálást és csüngést a falakon.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Meg sem lepődöm 😂😂😂😂
Inkább kukáznák a francba!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció