Ingyenesen letölthető a Ryse: Son of Rome

Szerző: xoki | 2017. July 08. | hír | 46 hozzászólás

A GameSessions egy olyan szolgáltatás, amely különböző játékok kipróbálását teszi lehetővé. Az oldal GameSessions Giveaways néven egy új akciót hozott létre, amelynek köszönhetően ingyenes játékok birtokába juthatunk.

Az első ingyenes játék, amelyet letölthetünk, a vegyes értékeléseket kapott Ryse: Son of Rome lett. A körülbelül 30GB-nyi letöltést igénylő játék innen szerezhető be.

Az akció 30 napig tart, amelynek egy negatív oldala van: a kapott játék nem adható hozzá a Steam fiókunkhoz vagy bármelyik másik platformhoz. Miután letöltöttük, 5 perc játékidő után aktivizálódik és a teljes verzió birtokába jutunk.

A GameSessions Giveaways egy új ajánlat, amelyet különböző szponzorok és partnerek támogatnak, ezzel kiemelve néhány nagyobb címet, valamint bemutatja az oldal trial rendszerét. A trial rendszer elég szép számú játék kipróbálására ad lehetőséget, amelyek aztán megvásárolhatók játékon belül, és azután pedig rögtön játszhatók lesznek a Steamen az eredményeink elvesztése nélkül.

Ryse: Son of Rome
Ryse: Son of Rome
Ryse: Son of Rome
Megjelenés: 2014. October 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Hack and Slash
Fejlesztő: Crytek
Hozzászólások: 46
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
M4st3r avatar
Valaki segitene ??? Letöltöttem a játékot, belépek, kéri a GameSessions jellszot-émilt is. Beirtam, rákantintok a login gombra asztán a windows kiirja hogy "GameSessions Launcher has stopped working" (30 másodpercel késöbb) Én buta nem brobáltam Adminisztrátorként futtatni... Megy 😀
0
0
0
0
no avatar
HAli akinek azt írja, hogy a játék nem elérhető (THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER) valószínü, hogy Romániából vagy Japánból szeretné letölteni. Ez nem engedélyezett, viszont VPN-nel beállítasz pl, Amerikát és 1 pillanat alatt elindul a letöltés.
0
0
0
0
💬 1
M4st3r avatar
@norbi18: Végre !!! Köszi !!!! 😀
0
0
0
0
Vigilante avatar
Egész jól fut, de még mindig kemény gépigénye van ennek a lassan már 3 éves game-nek. A supersampling eszi eléggé az FPS-t, de gyönyörű is lesz tőle a game. 😉

https://kephost.com/images/2017/07/10/Ryse_2017_07_10_22_40_38_853.jpghttps://kephost.com/images/2017/07/10/Ryse_2017_07_10_22_40_45_094.jpghttps://kephost.com/images/2017/07/10/Ryse_2017_07_10_22_41_04_704.jpg
0
0
0
0
Roberto Jr avatar
Miért irja ezt az oldalon ? THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER. de már napok óta ez van 😞
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Roberto Jr: Szia valószínü Romániábol szeretnéd letölteni, ezt nem engedi a szerver, ki is van írva. De VPN segítségével, nekem is így sikerült letöltsem.
0
0
0
0
rened avatar
afterburner + rivatuner komboval nem igazan akart elindulni :S
0
0
0
0
💬 2
Xoremion avatar
@rened: Igen, ezeket nem minden játék szereti. A NewZ is csak laggparádé velük, a CS-GO meg azt utálja ha a RivaTunerbe be van kapcsolva a stealth mode, esetleg ha nem akarod kikapcsolni egyiket se, akkor a stealth mode kikapcsolását megpróbálhatod, de más tippet nem tudok adni én se. 😃
0
0
0
0
rened avatar
@Xoremion: Koszi a tippet!
Elso inditasnal szoktam hasznalni oket amikor a grafikat allitgatom, de szerencsere most nem kellett varialni.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
5 euro volt a steamen a summer sale alkalmából! Annyit megért annak ellenére, hogy elég bugos.
A játékmenet meg a tőrténet egész jó!!!
0
0
0
0
aduricsi1989 avatar
akkor lehet onlyn játszani vagy nem ?
0
0
0
0
💬 2
Xoremion avatar
@aduricsi1989: Leírás alapján valószínűnek tartom. De mondjuk most le lehet tölteni és ki lehet próbálni teljesen ingyen aztán, ha működik benne a multiplayer akkor öröm van és le is írhatod ide, hogy működik, ha meg nem akkor is lett egy olyan játékod eredetiben ingyen amiért máskor fizetni kéne (kivéve ha lekalózkodod, de abban nincs dicsőség és, mint kiderült, ha Németországban laknál és kopogtatna a Cyber-Polizei az ajtódon rámenne vagy 2 havi fizetésed legalább 😆😉. Ez most nem csak neked szól itt, hanem mindenkinek aki ennyire kattog ezen a kérdésen.
0
0
0
0
xCube avatar
@Xoremion: Nem teljesen pontosan írtam le a dolgot. Önmagában a letöltés nem büntetett (jóhiszeműség), csak a kalóz tartalom megosztása, de mivel a P2P automatikusan meg is oszt ezért kapából bukó. Maguk a hatóságok szoktak feltölteni illegális tartalmat csaliként, majd aki rákapott és vissza tudják követni, azt megbüntetik. Az internetszolgáltatóknak kötelességük kiadni az adataidat, ha internetes szabálysértés / bűncselekmény veszélye forog fent.

Egyébként ez a kalózkodós téma engem sokszor nagyon felidegesít, sokan elvből kalózkodnak, mondván
"ekőtöttem néccáezret gépre, játékra már azért sem nem fogok".
Ezzel már csak annyi a probléma, hogy a hardvergyártóktól vajmi kevés pénz folyik be a fejlesztőknek, de mindegy. Értem én, hogy utálni kell néhány kiadót / fejlesztőt, de én csak szimplán nem játszok az adott játékokkal, vagy majd később veszem meg, amikor akciós és nem sajnálom rá azt az 5 - 10 Eurót.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
hát én igazából nem sok értelmét látom ennek a dolognak.
ha steam re akarom akkor megkell vennem ez így cink.
0
0
0
0
no avatar
Hát nem tudom... Nekem riasztott 1-2x letöltés közben az eset, hogy vmi cím le van tiltva..
0
0
0
0
no avatar
GameSessions lets you download the full version of Ryse Son of Rome for free on your own PC.

If you wish to buy a copy of the game and add it to your Steam™ Library, you can do so instantly in-game.

After purchase we will provide you with a Steam™ key for you to add the game to your Steam™ Library.
0
0
0
0
💬 1
Xoremion avatar
@codmod: Ha lenne itt egy UpVote gomb, akkor erre a hozzászólásra most használnám.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok egy kérdésem lenne ez legális e mert én Németországban lakom és it ha le töltes egy játékot (crackelt) akor fiszetned kell 1000 eurot
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@Dani01855: Én is Németországban lakom és megnyugtathatlak, ez legális. Itt akkor büntetnek, ha illegális forrásból töltesz le (pl. Torrent). A büntetés összege is változó, az egyik volt kollégámat pl 800 Euróra büntették egy epizód The Walking Dead -ért.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@xCube: OMG
elmennek a németek a P be, a fene a pénzéhes belüket.

meglátnák hogy nekem mennyi crackelt játékom van fent a gépen akkor mi lenne? életfogytiglan?
0
0
0
0
xCube avatar
@ichigo23619: Mondjuk inkább, hogy hatékonyan lépnek fel a kalózkodás ellen. Egy itteni átlagfizetés mellett az ember tud bőven játékokat / sorozatokat vásárolni, a streamelt média pedig virágzik itt, tehát itt igazából a legtöbben hobbiból vagy elvből kalózkodnak (utóbbival nem értek egyet).
0
0
0
0
tadam00 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
Xoremion avatar
@tadam00: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
tadam00 avatar
@Xoremion: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Xoremion avatar
@tadam00: Ha az "On the house"-os egy ideig ingyenesen beszerezhető játékokra gondolsz, akkor valami olyasmi, igen. Annyi különbséggel, hogy Originen elég ha rányomsz a "Get it now"-ra, nem kell vele 5 percet játszani, hogy a tied legyen.
0
0
0
0
kailee avatar
@tadam00: a régi demó idők elmúltak mostmár beépítenek a játékokban időszámlálót, lásd pl stem is nézi mennyit játszo legy játékkal, ugyn így itt is megvannak. leteli kaz idő nem tudod elindítani. szóval ha csak trialt probalsz ki az nem marad meg örökre
0
0
0
0
tadam00 avatar
@kailee: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kailee avatar
@tadam00: A letöltés ne mszámít. Amikor letölti és felteszi. be kell jelentkezni az oldal on létrehozott felhasználóval. utánna indítja el a játékot. Onnantól számolja ahogy elindul a játék. Ott pedig szerintem azt is sázmolja amikor csak a menüben vagy.
0
0
0
0
Larten avatar
@kailee: Aztaqrva... erre az irományra rá kéne szabadítani egy kódfejtőt, hátha ki tud belőle szedni valami értelmet.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Ha nem lehet hozzá adni a steam hez akkor nem lehet multizni vele vagy tévedek ?
0
0
0
0
💬 1
Xoremion avatar
@MariusHuN: [LINK]
Itt magyarul azt írják, hogy néhány többjátékos funkció a játékban csak megvásárolt steam kulccsal működik, de ha megveszed a játékot utána hozzá tudod adni a steam könyvtáradhoz.
0
0
0
0
M4st3r avatar
Nekem még mindig ezt irja ki:THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER. https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=882ScreenSho.png
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Nem adható a steam fiókomhoz? Akkor mehet a levesbe. 😜
0
0
0
0
no avatar
Megbizható forrás? mert az Avast-om elküldte at 'Avast Lab"ba mert "ritka fáljnak" észlelte
0
0
0
0
💬 1
csibeszke37 avatar
@Wynnslow: Nálam is ez van!
0
0
0
0
metalzoa5 avatar
2014-es játék rég le van már crackelve, akkor miért olyan nagy szám hogy most ingyen letölthető? Nem értem...
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Ha lenne random 30GB-om, le is szedném
0
0
0
0
szulha avatar
Most akkor nem értem, "Az akció 30 napig tart, amelynek egy negatív oldala van: a kapott játék nem adható hozzá a Steam fiókunkhoz vagy bármelyik másik platformhoz. Miután letöltöttük, 5 perc játékidő után aktivizálódik és a teljes verzió birtokába jutunk."

Szóval akkor most ez az egész 30napig működik így?
Mi van akkor ha én újratelepítem a gépet és pl.: Ha lejárt ez az akció és én megint le akarom tölteni? Akkor már nem lesz "EREDETI"? Szóval nem vágom.
Se Steamhoz se Originhez? Hát ez így olyan mintha valami CRACKED game lenne amit letölthetnél egy kis adathalászatért. 😃

Szerk.: Azthisztem kezdem érteni most hogy elkezdtem tölteni, írja hogy: "Play for 5 minutes and keep forever on GameSessions."
Szóval akkor GameSessions Accounton lesz a játék, hogyha esetleg 1-2 év múlva nosztalgiáznál vele, azt hiszem értem.
0
0
0
0
💬 5
M4st3r avatar
@szulha: Neked engette, hogy letöltsd ??? Mert nekem mind ezt irja ki: THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER.
0
0
0
0
szulha avatar
@M4st3r: Igen engedi szedni.
0
0
0
0
no avatar
@M4st3r: Szia fent irtam választ mit kell csinálj
0
0
0
0
SCm_14 avatar
@szulha: Ez engem is érdekelne, hogy csak 30 napig lesz meg a játék? 😆
0
0
0
0
Barracuda6 avatar
@SCm_14: Nem 30 napig lesz elérhető. Szerintem a game sessions megpróbál egy olyan platformot létrehozni, amilyen a steam, a uplay vagy társai. És megmarad a játék a gamesessions könyvtáradban, csak a steamhez nem tudod hozzáadni.
0
0
0
0
technolive avatar
Délben megszereztem. Sokat kellett frissítgetni az oldalt mire összejött.
0
0
0
0
💬 1
M4st3r avatar
@technolive: Én megnéztem és mindeggyik játéknál ezt irja ki:THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER.
0
0
0
0
Krissz avatar
Letöltöd ezt, feltelepíted azt csá, játszol vele és automatikusan aktiválja magát ... Nemkell ide crackelt verzió ...
0
0
0
0
💬 1
M4st3r avatar
@Krissz: Én most regiszttráltam az oldlra, mint frissitgetem de mint ez irja: THIS GAME IS UNAVAILABLE AT THIS TIME. PLEASE CHECK BACK LATER. (tudom, hogy mit jelent). Azért kérdeztem ! Majd visszanézek késöbb az oldalra
0
0
0
0
M4st3r avatar
Most, hogy ? Akkor, letöltessz egy crackelt verziót, hozzáadod a steam library-hez, játcassz vele 5 percet és megvan ???????,,
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció