Ingyenesen beszerezhető a Layers of Fear és a Q.U.B.E. 2

2019. October 24. | hír | 70 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Layers of Fear és a Q.U.B.E. 2 játékokat az Epic Games Store-ból október 31-éig.

Itt találjátok: Layers of Fear és Q.U.B.E. 2 (Epic Store)

Layers of Fear
Layers of Fear
Layers of Fear
Megjelenés: 2016. February 15. (PC)
Műfaj: Kaland, First person
Fejlesztő: Bloober Team
Hozzászólások: 70
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TrapCard avatar
Fúj inkább nem játszok mert epic stores játék, fúj accot csinálni epicre undorító
Világi problémák 😂😂😂😂
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@TrapCard: Fúj van aki nem játszik egy ingyen játékkal, fúj ez engem nagyon zavar és nem bírom feldolgozni undorító
Világi problémák 😂😂😂😂
0
0
0
0
TrapCard avatar
@susguy: Nem kifejezetten az ingyen játékokra gondoltam 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@TrapCard: Nem is az volt a lényeg 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
ééés még mindig nem tudom magam rávenni hogy accountot csináljak ezekért. 😜 Egyetlen játékért lennék képes az pedig a World War Z, de az meg esélytelen hogy ingyenes legyen legalábbis most egy darabig szóval.
0
0
0
0
💬 7
enslaved avatar
@Mizushio: Szerintem ha egy játék érdekli az embert akkor nem arra vár hogy ingyenes legyen hanem megveszi. Én két játékukért csináltam lényegében accountot eddig, a Metro meg a Control. Tegnap ugyan egész nap nem tudtam belépni hogy r.....ak meg, de ma már beengedett, igaz két jelszócsere után. Kicsit furán működnek, kezdem én is azt látni, nem bánnám ha az újdonságok zöme nem lennének exclusive címek náluk a jövőben, biztos idegbajt kapnék mondjuk egy új AC esetében.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Az a baj hogy nem adok érte 35 euro-t, amit jelenleg produkál az a játék 20-nál többet nem ér.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Valami vagy tetszik vagy nem, olyan nincs hogy nem ér annyit. Amennyiben sz@r egy játék 1 euro - t sem ér, ha meg jó akár 60 - at is.
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Mizushio avatar
Nem érdekel amiket ad az epic shit. Egyenlőre egy olyat nem adott ami miatt én képes lennék accountot csinálni. Feleslegesen meg nem töltök le 6 milliárd klienst... Elég az Origin,Blizzard,uplay,Steam.. Esküszöm már több a kliensem, mint a játék a gépemen..
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Mizushio avatar
Közel 300 játékom van steamen. De ott is csak 2-vel játszom. Destiny 2 és a Project Zomboid. Originen meg az Apex Legendsel és ennyi.
0
0
0
0
TomSlier avatar
Layers of Fear elérhető mobilokon 😆
0
0
0
0
griff55 avatar
Én továbbra se értem a store-okon való vergődést 😃
Így is úgy is több store-t kell használni. (mert pl az ubisoftos játékot vagy a rockstar játékait hiába veszed steam-re, ha a saját launcher is kell.) A játék a lényeg nem? Egyszer letöltöd a launchert és kész. Akik meg az achivement miatt nyígnak azokat se értem.
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@griff55: Kicsit utána olvasnál, hogy mi a baja az embereknek, akkor megértenéd, ha elolvastad, és utána se érted az nem a mi bajunk! 😃 10 dolgot felhozhatnék kapásból megint, de mivel már több ember többször is megtette(én is már legalább 20x itt az oldalon), ezért még egyszer nem fogom! Lehet itt irkálni, hogy "mi a baj az újabb launcherrel, hiszen van már így is 10 másik", de itt nem ez a főbb indok, ami miatt mindenki hányadéknak könyveli el az Epicet! Amúgy tőletek ez sablon szöveg is idegesítő, mert mindenki ezt hozza fel az Epic Store védelmében...
0
0
0
0
griff55 avatar
@gigazte: Továbbra is túlreagált "first world problemnek" tartom. Nem védem az epic-et. Engem a játék érdekel, nem az, hogy milyen launcheren keresztül fut.
0
0
0
0
gigazte avatar
@griff55: Részedről is ugyanúgy túl van reagálva!
0
0
0
0
griff55 avatar
@gigazte: Ezt fejtsd már ki légyszi
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
F2shy avatar
@Gyrger72: Ki mondta hogy csak a Fortnite miatt utálják? 😂😂
0
0
0
0
susguy avatar
@F2shy: *kismillió ok amiért nem kedvelik a céget*

"MiÉrT uTáLjÁk CsAk A fOrTnItE mIaTt ŐkEt, NeM éRtEm?!!?!4,444"
0
0
0
0
gigazte avatar
@Gyrger72: Ezen komment alapján tényleg a Team Fortress 2 Heavy szintjén állsz! 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Na, hé, ne bántsd a Heavyt, lore alapján az egyik legokosabb és legkedvesebb a 9 karakter közül. Az más kérdés hogy meme-ek alapján a teljes ellentétjeként van beállítva 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Bocsánat rosszul fogalmaztam. 😆 Pontosan a meme-s karakterre gondoltam!


Valahol itt áll! 😆
0
0
0
0
Edven avatar
Csak egy javaslat annak aki / azoknak akik publikálják ezeket a híreket:
A továbbiakban a cím végére odaírhatnátok zárójelben azt, hogy hol ingyenes maga a játék, pl. (Epic), (Steam), (Humble) stb.
Így nem kattintana "véletlenül" rá a felhasználó akit mondjuk nem érdekel, majd kommentel hogy nincs is fiókja, vagy valami mást.
Mellesleg köszi az infót!
0
0
0
0
💬 5
EowynTheHunter avatar
@Edven: Pedig nem nagy dolog kitalálni, hogy melyik cég adja a játékokat. Az epic mindig minőségi játékot ad,(már a játékok nevéből lehet tudni melyik cég adja) de a steam meg a többi társairól eddig nem igen lehetett ezt elmondani.. És a többi "nagy" cég nem mostanában adott és nem is fog aránylag jó játékokat dobálgatni...
0
0
0
0
Edven avatar
@EowynTheHunter: Nem magam miatt ajánlottam ezt, az pedig hogy kinek mi a minőségi, relatív. De azért Humble Bundle-ön is lehetett szerezni marhajó játékokat, viszont nem minden héten, mint ahogyan most az Epic csinálja.
0
0
0
0
gigazte avatar
@EowynTheHunter: Sokra nem megy az ember a nagy címekkel, ha sokszor el se indul a launcher... 😆 Olyan szinten vannak még mindig, mintha torrent tékából indítanál el egy játékot! Fapados alulmaradt vacak az egész még mindig!
0
0
0
0
Twist avatar
@gigazte: Persze, hogy fapados. Mivel egyáltalán nem is az volt az epic létrejöttének a célja, hogy valódi, minőségi konkurenciát tudjon nyújtani a steam és társai mellett, hanem, hogy a kínai kormány ki tudjon törni a nemzetközi játékosbázis felé.
0
0
0
0
Edven avatar
@gigazte: Bár én eddig csak a Subnautica-val játszottam ami onnan van, nekem akkor minden jól működött aminek működnie kellett (elindult a launcher és a játék is mindig rendesen), viszont sok tapasztalatom egyenlőre nincs vele.
0
0
0
0
enslaved avatar
Na tessék, most védem meg megint az Epicet, és nem fogadja el a jelszót amim eddig volt, a jelszócserét sem, így nem tudom folytatni a Controlt. Mondjuk az már nem az első hogy nem automatikusan léptet be, de eddig legalább elfogadta ha beírtam. Remélem csak átmeneti.
0
0
0
0
💬 16
Warlordcommander avatar
@enslaved: Én ilyenkor keresztbe raknám az ujjaim hogy csak átmeneti hiba legyen, epicnél nem lehet tudni. 😀 velem is volt már ilyen különben de én csak unreal4 et használom rajta
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Nagyon remélem, a Control ugye messze nem volt ingyenes, ahogy a Metro sem, bár azt már végig játszottam, na de akkor is....
Megint jelszót változtattam, elfogadta, belépnék, nem lehet. Remek.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@enslaved: Engem sem enged be hiaba kicserelem a jelszot, en mar kezdtem azt hinni hogy csak en nalam van a hiba, de latom hogy nem 😞 😞 , nem ertem mire jo ez nekik?
0
0
0
0
Twist avatar
@NemAzaSrac: Így személyhez tudják kötni a felhasznált jelszavakat, ha cserékkel végig próbálod az összeset 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Még a végén ellenük fordulok én is, ilyet nem lehet csinálni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: offline mód nincs amihez nem kell belépni? nekem azt mondták van de ugye nem használom nem tudom 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Az imént írtam nekik hogy ez most mi? Hiába az offline, hiszen nem tudsz belépni, mert kéri az email címet meg a jelszót és nem enged be. Addig semmit nem lehet csinálni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Múltkor azért szidtam le epicet más oldalon az originnel együtt mert nincs offline mód de nekem azt mondták mind2-ben van, hát ezt nekik 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Van offline, de ha nem tudsz belépni az oldalra nem tudsz offline módra váltani, ez így van mindenhol.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Steames játékkal akkor is tudok offline játszani ha már a gép bekapcsolásakor nem volt net és vígan elvagy azzal a játékkal ami nem multi
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Igen, de ott automatikusan beléptet akkor is, nézd csak meg, a felhasználóneved ott van olyankor is a jobb sarokban fenn.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Igen de offlineba léptet be epicen meg nem ez a lényeg mert attól függ tudsz e játszani.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Immáron be tudtam lépni a legutolsó jelszavammal. Próbáld meg te is.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@enslaved: Hasonlót én is tapasztaltam, nekem homokórázott, aztán újraindítottam pár perc várakozás után. Akkor már belépett, majd kiírta, hogy service is unavailable. Egy borzasztó fapados, bugos platform az egész. Ez egy objektív tény, bármennyire is próbáljuk védeni az EPIC-et. Nekem egyedül ezzel az undorító üzletpolitikával van gondom, hogy lefizetik a fejlesztőcégeket az EPIC exkluzivitásért, ezzel rákényszerítve a játékosokat, hogy az ő platformjukat használják. Arra gondolom senki se gondol, hogy ha fejlesztenének a szolgáltatáson és abba nyomnák a pénzt, akkor fel tudnák venni a versenyt a steammel ilyen aljas trükkök nélkül is. Ezeket az ingyen játékosztásokat nagyon jól csinálják, komoly accountokat építenek sok embernél, akik ezek után már fognak vásárolni is náluk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mesterlovesz: Ezek után kezdem belátni miért írjátok többen is hogy gond van az Epic - kel. Ellenben, ha nem tudsz belépni az oldalukra akkor maguk alatt vágják a fát, hiszen ki a fene vásárol majd ezek után 15-20 ezerért játékokat tőlük? Engem ezek az ingyenes vackaik nem érdekelnek, ami meg jó játék már régen megvan máshonnan, szóval engem ezzel nem tudnak megfogni, viszont elveszíteni annál inkább, hiszen ha ilyen gané lesz az egész én is változtatok az üzletpolitikámon, és ami érdekel leszedem törtben, majd amikor megjelenik Steamen megveszem, még ha már végig is játszottam addigra. Amennyiben ők sem játszanak tisztességesen a vásárlóikkal szemben, a vásárlóktól se várjanak el semmit.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@enslaved: Nem vagyok büszke rá, de a Metrot pl hasonló okokból nyomtam törtön. Most a Borderlandsot nyomom EPIC-ből, az is exklúzív ugye. Annyi infót se árul el a játékról, hogy hány giga hely kell neki, pedig nem voltam biztos benne, hogy felfér az apró SSD-mre. Van egy cím, egy kép, meg egy letöltés gomb aztán örüljön a paraszt. Tegnap jött valami patch a játékhoz, kiírta hogy lépjek ki a főmenübe a telepítéséhez, kiléptem mondta hogy oké, játszottam tovább. Ma lépnék be, indításnál kiír valami random errort az epic, meg hogy nem indítható a játék. Alatta hibajeelntés küldése meg a szokásos "insert coin try again". Rámegyek a retry ra, erre elkezd telepíteni valami 5 gigát a játék, utána elindult. Szerintem itt ez a patch.
0
0
0
0
no avatar
Csúcs szuper.. Ganéj store ad pár néhány százforintos játékot ismét.. 😃
0
0
0
0
💬 20
no avatar
@Chris9: Köszi, hogy ezt így ide böfögted !.....Paraszt !
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Chris9: Qube2 nem olyan rossz, de én nem fogom beszedni mert steamen megvan mindegyik.
Csak hogy ki ne maradjon: FÚJ EPIC
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Nem kell elfogadni, ha jobbakat szeretnél ott a Steam, Uplay, Origins, stb. Nagyszerű játékokat lehet vásárolni, Epic - en egyébként sem nagyon volt még jó játék, leszámítva a Metro - t meg a Controlt, ill. pár olyan ingyenes játékot amelyek már régen megvoltak azoknak akiket annak idején érdekeltek ( pl. Alan Wake - ek). Mindezektől függetlenül akiknek mégsem voltak meg ezek az ingyenes játékok ( lehet mert nem is merték nagy részüket) itt most tehetnek egy próbát velük, nem mindenki köpköd csak azért mert hallott valami rosszat egy csúnya Epic-es bácsiról aki minden felhasználó összes vagyonát ellopja.................
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Az a baj hogy te is elvakult Gamer vagy 😀 Nem lényeg kitől csak ingyen kapod a többi nem érdekel. Néhány száz forintért ha neked meg éri akkor.. 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Eléggé félreértettél. Én csak nem szidom mindenért az Epicet, és bizony a Fortnite az egyetlen ami megvan a srácaimnak ami ott ingyenes, azon kívül csak a Metro Exodus meg a Control van meg. Látom nem igazán ismersz még, még tört játékokkal sem foglalkozom. Mindenesetre most hogy nem enged belépni az Epic kicsit szkeptikus lettem, plusz a Controlt sem fejeztem még be, aminek nézd meg előbb az árát, majd utána írj hülyeségeket.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Az a baj ha ezt tovább taglalnánk már bele vágna a politikába, és ahogy látom te nem vagy otthon benne ezért nem érdemes 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Jobban benne vagyok mint gondolnád, csak nem mosok mindent össze vele.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Nekem nem úgy tűnik 😀 Ha képben lennél az Epic részvényesek dolgaival nem biztos hogy kiállnál egy ilyen platform mellett.
0
0
0
0
xCube avatar
@Chris9: Mivel mindkét játék nagyon jó nem értem a kijelentést. Illetve azt sem, hogy mióta mérjük egy játék értékét az árával... . Az utóbbi években nem egyszer kaptam tartalmasabb szórakozást olcsóbb indie játékoktól, mint AAA címektől.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Az érték azzal van mérve hogy kitől kapod.. és hogy megér e annyit hogy ilyen embereknek a platformján játsz.
0
0
0
0
xCube avatar
@Chris9: Nem a bolttal kapcsolatos kommentrészt kérdőjeleztem meg, hanem az árral kapcsolatosat.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Miért nem annyi az ára? 😆 Az egyiket 460 ft ért a másik 600 ft körül meg tudod venni.. Miért regisztrálnék ilyen szemét alkalmazásba érte? 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Teszem fel van két étterem egymás mellett, az egyik nagyon elit, remek kaják, de tudom hogy a tulaj egy csaló. A másik szegényes, olcsó, ehető minden, na de mégis........
Szerinted melyikbe megyek be? A célom hogy egy jót egyek, minőségi kaját. Akárhogy is áskálódsz az Epic ellen, amelyekkel részben én is egyetértek kicsit már ( mondjuk ma be tudtam lépni megint), ha nekem kell egy játék amit nagyon várok ott veszem meg ahol megjelenik, nem fogok várni még egy évet a steames verzióra.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: A Hongkongi helyzet és a green peace között azért elég sok különbség van. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Az lehet, de valahogy nem tud érdekelni a Hongkongi helyzet amikor megveszek egy játékot. Vannak akik szerint ma nálunk az országban diktatúra van, csak ezek az emberek nagy valószínűséggel még nem hallottak Észak-Koreáról. Magyarországon csak az nem él jól aki többre eleve nem képes (plusz még lehetne sorolni mi is választja el ezt az országot a diktatúrától), na most ez Kim bácsinál nem egészen így van😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Érdekes mégis reagáltál a negatív kritikára.. tehát akkor valójában egy elvakult epic fan vagy 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Te meg csak szereted itt játszani friss reggel a nagyokost, és ezzel le is zártam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció