Ingyenesen beszerezhető a Just Cause 4

2020. April 16. | hír | 44 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Just Cause 4 és a Wheels of Aurelia játékokat az Epic Games Store-ból április 23-áig.

Itt találjátok: Just Cause 4 (Epic Store), Wheels of Aurelia (Epic Store)

Just Cause 4
Just Cause 4
Just Cause 4
Megjelenés: 2018. December 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Avalanche Studios
Hozzászólások: 44
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CuRi avatar
Lehet fikázni az Epicet, de egyik kliens sem osztogat B kategóriás játékokat havonta ingyen. Esetleg még az Ubisoft szokott régebbi AC-kat, de ennyi. Azért egy World War Z, meg egy Just Cause 4 sem rossz ingyen, mégha nem is a legjobb játékok.
0
0
0
0
💬 5
Memento Mori avatar
@CuRi: Az origin és a uplay is adott térítésmentesen jobb játékokat (Dead Space, Sims, Mass Effect, Steep, Rayman, Jade Empire, etc.).
Nem kerül pénzbe az igaz. De nincs ingyen. (Ahogy a világon semmi sem.) Ha az epicnek és a tencentnek nem jönne ki a matek a végén, szart sem osztogatnának ingyen.
Az ilyen dolgok, mint a termékminta, a kóstolók, ingyen cuccok osztogatása, mind első osztályos alap marketing stratégia. Filléres befektetés, ami vastagon megtérül nekik.
Az hogy az epic "jobb" játékokat dobál most, az meg nem csoda, mert egy olyan piacra akarja bepozicionálni magát, ahol már igazi befutott nagykutyáké a terep. (Steam, origin, uplay.) Amikor a uplay és az origin beléptek erre a piacra az egyetlen rivális a steam volt. Ráadásul nem kellett ekkora ellenszenvvel szembenézniük induláskor (Mondjuk ez sem véletlen!), mint az epicnek. Természetes, hogy sokkal jobban pedáloznak, mint anno a konkurencia.
A world war z, meg a világ legszarabb just cause játéka édeskevés ahhoz, hogy a róluk kialakult képet ledöntse. Ma is rengeteg ember van úgy vele (ahogy én is), hogy ha valamit ad az epic ingyen és tényleg érdekelné is, inkább átmegy steamre vagy máshová és megveszi ott. És nem nem kicsinyes dedós duzzogásból, hanem mert az emberek egy része még ettől nem fogja lenyelni az epic gusztustalan húzásait, vagy a tencenttel közös gerinctelen, haszonleső, pióca üzletpolitikáját.
Valahogy nem tudok seggre ülni a szirszar, az indie, a kifutott megcsappant játékosbázzisal rendelkező online multira kihegyezett, vagy a zs ketegóriás játékokból álló ajándékesőtől. Attól ez még mindig ugyanaz a gerinctelen, gusztustalan, alamuszi, hátulról mellbe, szarevő brigád aki volt. Külön-külön is a tencent meg az epic elmondhatja mindezt magáról. Na de együtt aztán tényleg világbajnok szarrágóvá lett a banda. Ezen pedig az sem változtat, ha minden nap kapsz tőlük ajiba egy AAA címet az accountodra.
0
0
0
0
CuRi avatar
@Memento Mori: Rendben. Akkor én továbbra is játszok, te pedig politizálj, és csinálj elvi kérdést abból, hogy melyik platformról indítod el a játékot 😀 Így biztos több értelme van... Mindegyik cég üzletpolitikája a profitszerzésre megy, egyik sem kisangyal, a Steam sem. Én pl. az RDR2-t is Epicen vettem, mert fele annyiba került mint Steamen. Ez nem az a része az életnek amiből elvi kérdést csinálok, és én ettől nem fogom magam szarabb embernek érezni, mert ez a hobbim, ami mellesleg nem olcsó, és nem az alapján fogok vásárolni, hogy melyik cég mosolyog szebben, főleg ha végeredményben ugyanazt kapom. Ne kelljen már játék közben is azon agyalni, hogy erkölcsileg stabil lábakon áll-e az ha én most az Epicről indítom az adott játékot, mert sírógörcsöt kapok már komolyan 😂

Menj fel facebookra mondjuk, és olvass bele pár aktuál politikai cikk kommentszekciójába. Egyből elmegy a kedved, hogy ebből elvi kérdést csinálj, és rájössz, hogy mennyivel nagyobb problémák vannak ennél a fejekben nem csak ország, hanem világszerte is.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@CuRi: Persze, van ennél nagyobb gebasz is a világban. Nem is akartam minősíteni, vagy semmilyen jelzőt aggatni azok nyakába, akik máshogy vélekednek a dologról mint jómagam. Nem is befolyásolni szeretnék a véleményemmel másokat. Sőt azt is meg tudom érteni, hogy valakit hidegen hagynak az ilyen mögöttes dolgok. De az epictől mindig az az érzésem támad, hogy farkas jár a bárányok között és furcsállom, sőt talán kicsit zavar is, hogy sokakat nem érdekel ez, ha észre is veszi akkor sem.
Az ellenszenvem fő oka nem is maga az epic, hanem hogy tudom, a tencent mocskos kis keze ott matat a háttérben. A tencent pedig rohadt veszélyes a játékokra és játékosokra egyaránt. A Kínában teljesen megszokott biznisz modellt, ha ide, nyugatra is sikerül apránként betelepíteniük, mindenki nagyon rosszul jár vele. Számomra ettől ilyen félelmetes a gondolat, hogy boldogan asszisztálunk, látszólag vakon és süketen ehhez. Emiatt tűnhet úgy hogy elvi kérdést csinálok belőle. Szerintem ez nem teljesen igaz, csak nem tudom figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy ez igenis egy lehetséges végkimenetele a dolgoknak. Egy nem túl fényes végkimenetele.
De ahogy az előző írásom sem, ez sem ellened vagy mások ellen szól. Félre ne érts!
Peace and love. 😀
0
0
0
0
CuRi avatar
@Memento Mori: Az a probléma, hogy bármelyik féle fogyasztói társadalmat vizsgáljuk, az valójában abnormális. Egyszerűen a fogyasztói társadalom az ami nem az emberre van szabva. Minden olyan mű, minden a manipulációra, az elbutításra, és a vágyak kielégítésere épül. Én sem azt mondom, hogy az Epic szent. Én azt mondom, hogy nem rosszabb mint a többi, csak ők gyorsan, és egyszerűen próbálnak érvényesülni, egy olyan piacon, ahol már nincs túl sok rés, ezért tűnik agresszívnek.

Ilyen alapon mint amiket te is felsoroltál az egész fogyasztói társadalmi rendszer ellen lehetne lázadni. Egyébként jogosan...

Én sem veazekedni akarok, nyugi... 😃 viszont akkor már érdemes objektíven a teljes képet nézni, ha ez így szóba került, és az érme összes oldalát megvizsgálni.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@CuRi: Szeretem az ilyen vitát, ahol nem a másik véleményének a megcáfolása a fő cél, hanem annak kiegészítése egy másik szemszöggel, új megvilágítással. Veled szívesen bele mennék ebbe a témába kicsit mélyebben. Mert ezt el lehet nagyon könnyen vinni a legvadabb összeesküvés-elméletnél is mélyebbre. De nekem sajnos rohadtul nem érdemes, mert én nagyon nehezen állok le a mélyre ásással, ha belemegyek. 😃 Egy 22-es csapdája az elejétől a végéig. Mókuskerék amiből nagyon nehéz kikecmeregni. 😂
De nyugtáztam, hogy nagy forma vagy és van képed a világról. 😉
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Bele kéne írni a címbe, hogy epic shit store-on van ingyen.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Tuhajohn: +1 Sajnos nem teszik meg mert akkor senki nem kattintana rá.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Szokásos "utáljuk az Epicet amit ugyan kész érvekkel alátámasztani nem tudunk de ez a trendi" komment nem maradhat el 😂
Bocsi nem hagyhattam ki, semmi személyes.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@santakigyo: Nekem vannak érveim, de már vagy 100x leírtam. Nincs kedvem még egyszer.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Persze, én csak vicceltem, mindenkinek megvan oka azt utálni és szeretni amit akar. Nekem van pár játék onnan. Egyedül a legutóbbi ingyenes zombisat játszottam. Semmit rosszat vagy jót nem tudok róla írni. Inditom akkor indul, a játék meg fut hibamentesen. Másnak mi a gondja vele az egyéni probléma.
Viszont vicces olvasni mikor egymásnak ugranak és jönnek az érvek, ellenérvek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Maga a játék sajnos nem is ér sokkal többet. Én megvettem anno Steamen akcióban fél áron, de még az is sok volt érte. Olyan bugos hogy az nem emberi, a sokadik javítás után is. A 2. része még mindig a legjobb. Egyébként akik nem vették meg eddig az ára miatt, most biztosan behúzzák, még azok is, akik azt állítják nem, mert Epic😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ez már egyéni megitélés. Van olyan akinek tetszik.
Tesztekben eléggé lehúzták viszont.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: A bugok senkinek nem jönnek be😀 Rendesen el tudnak rontani egy játékot, lásd Mafia 3.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Annak is megvan a közönsége. Még nem próbáltam ki a játékot, majd ősszel lesz rá időm. Viszont azon se lepődnék meg ha tetszene, mert elég gyakran az olyan játékok jönnek be ami a nagyközönségnek nem.
Nem vagyunk egyformák. Ha meg nem akkoris csak egy játék, szóval megy tovább az élet.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Így van. Egyébként a Mafia 3 - at minden hibája ellenére is háromszor játszottam végig DLC - kkel, mert maga a játékmenet nagyon megfogott. A Just Cause 4 a sok hiba mellett már-már túlzottan természetellenes minden téren, na de ingyen van, bárkinek megér egy próbát😀
0
0
0
0
no avatar
Nekem is a játék betöltésénél kicrashel valaki tudja erre esetleg a megoldást?
Telepítsem máshova?
0
0
0
0
💬 1
AMDMonsteR avatar
@Y0urN1ghtMar4: Redditen már megy keresgélés. Egyenlőre ott is csak találgatnak, de csak az Epic Store-os verziónál áll fönt ez a probléma.
Ide linkelem a thread-et, és figyeld, hátha van megoldás azon kívül, hogy lődd le az interneted... 😃
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nekem a töltésnél kicrashel, pedig ki szerettem volna próbálni arra a néhány órára, amíg élvezetes 😞.
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@Dary: Performing online login közben?
Ott crashel nekem is, és nem találtam eddig sehol sem megoldást erre.
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Igen az a probléma.
0
0
0
0
no avatar
Fölhozta az Epices ablak oldalt , be is zsebeltem, de köszi!Ki fogjuk próbálni a kölykömmel.A 3. részt szerettük, de már azt sem nyomjuk.
0
0
0
0
Twist avatar
Jó játéknak tűnik. Megvettem steam-en 😀
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Váram ezt a napot a Just Cause miatt. 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Beszerezve, ősszel majd kipróbáljuk.
Elég sok rosszat halottam róla és úgy maga az egész játék se jött be sose. Viszont így ingyen most kipróbálom eredetibe.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Steamen már megvolt a játék, de azért itt is beszereztem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Gyrger72: wow nem hittem hogy a gepigeny.hu-n talalkozom Alistor-al
0
0
0
0
Techthomas avatar
Ahhoz képest hogy régebben jobban láttam, hogy rá voltak állva hogy az epic milyen xar stb... Nekem Epic-nél már elég sok Free Game-n van és nem is mondanám rossznak őket. Csak úgy meg jegyeztem 😆 Mert Origin vagy társainál nem igazán jellemző ez a kedvezményezés!
0
0
0
0
💬 7
Arthur Morgan avatar
@Techthomas: Egy darabig az Origin is dobálta ingyen a játékokat aztán sajna leálltak vele.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Arthur Morgan: Ez a baj hogy csak egy darabig. Nekem ott 1 darab free game-n van 😂
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Ők legalább nem adják ingyen az egész storejukat 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
@Techthomas: Azok tudják, hogy még mindig szar! Nem kell minden cikknél leírni! 😂
0
0
0
0
Techthomas avatar
@gigazte: Jól van én még nem írtam le! 😆 [LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Spoiler!
Nagyon szar az EGS trololo

SHORVADJ EL!
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: ahan.... oké 😂
0
0
0
0
RickyRock22 avatar
Eskü én többet nem veszek játékot, hiszen egy pár hónappal később...megkapom ingyen 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
végre 1 jó játék 😜
0
0
0
0
gigazte avatar
Igazi stresszteszt lesz a szervereknek! 😆
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Most megtört a jég azt hiszem.
Csak ez miatt visszatérek az EPIC Store játékaihoz is... Pontosabban csak ehhez
0
0
0
0
💬 2
Cannahun avatar
@AMDMonsteR: Nálam a Mutant Year Zero törte meg a jeget 😃 Behúzom az összes free gamet, de venni csak a steam-re veszek játékot!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció