Ingyenesen beszerezhető a Hitman: Absolution

2020. June 12. | hír | 55 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Hitman: Absolution lopakodó akciójátékot a GOG-ról június 15. 15 óráig.

Itt találjátok: Hitman: Absolution (GOG)

Hitman: Absolution
Hitman: Absolution
Hitman: Absolution
Megjelenés: 2012. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 55
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
P a i n avatar
Adták volna inkább steam-re, akkor be is szereztem volna. 😆
0
0
0
0
NekkOofical avatar
kár hogy le maradtam róla ha valaki tudja esetleg hogy valahol még ingyenes e annak örülnék ha le irná
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
Egyszer már kijátszottam, azóta nem akarom látni ezt a hulladékot. Még miután megjelent a game, rá pár hónapra kijátszottam az egészet. Számomra már siralmassá vált a játék.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ezt a Hitman-t szerettem a legjobban 😃 De ettől még GOG-ra nem kell nekem semmi. A GOG-ot egy dologhoz tudnám hasonlítani, de nem írom le mert még betámadnak az emberek 😃
0
0
0
0
xCube avatar
A Humble Bundle -nél inygenes a Snake Pass.

[url]https://www.humblebundle.com/store/snake-pass-free-game?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_2_c_freegame_2020_storetile_snakepass[/url]
0
0
0
0
odinx avatar
Az apácák miatt én kipróbálom, bár nem az erősségem a lopakodás.😆
0
0
0
0
💬 2
Vigilante avatar
@odinx: Meg lehet oldani terminátorkodva is, csak kicsit nehezebb. 😆
0
0
0
0
odinx avatar
@Vigilante: Hát most belekezdtem, de nagy nehezen elhoztam a kislányt. Meg egyszer fagyott a játék nem tudom miért. 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Ez a rész hiányzott a sorozatból... bár nem véletlen. Nem tudom, hogy érdemes-e adni neki egy esélyt 😊
0
0
0
0
💬 22
enslaved avatar
@Twist: Nagyon jó, a legjobb része. Nekem már jó ideje megvan, csak nem fejeztem még be, és most a Just Cause 2 - vel egyetemben egyik sem indul el steamen, így az összes mentésem is oda. Letöltöttem bevallom egy virágbolti verziót mindkettőből, és megy mindkettő. A Just Cause 2 - höz még hozzá sem kezdtem, így az nem akkora gond, a Hitmanhez meg szerencsére találtam teljes mentést, így onnan tudom folytatni ahol abbahagytam. Kíváncsi lennék, másnál fennáll e ez a probléma, a Win 2004 - es frissítése óta van ez, de hogy a törtek miért mennek, az eredeti meg miért nem, az rejtély. Amennyibe behúzod, írd meg jó e, bár ez GOG, nem steam.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: A win 2004-es frissítése után egy teljes napot szívtam, mert rögtön elszállt amint betöltött volna. Az eset régebbi verziója akadt össze egy driverrel, a frissítés eltávolítása után felraktam a legújabb eset-et, driverből egyikből sem volt frissítés, de az ki sem derült melyikkel lehetett gond, aztán újra win 2004 és így már elindult, de sikerült felnyomnia a nonp memory-t pár perc alatt 5-6 GB-ra. Ott szerencsére kiderült, hogy a samsung ssd rapid drivere volt a gond, letiltottam, azóta úgy néz ki megy... Na de a Hitman. Igazad van, érdemes megpróbálni, mert úgyis csak a saját tapasztalataimból derül ki, hogy jó rész-e... sokszor hajlok a kritikákra mielőtt kipróbálnék valamit és sok játék süllyesztőbe is kerül emiatt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Amennyiben szereted, ha nem csak lopakodni kell, meg álruhákba bújni, hanem választhatod a Rambo stílust is, akkor tetszeni fog😀 A Splinter Cell Blacklist volt számomra az a játék, ahol a lopakodós részektől nem kaptam idegbajt (mindig), mert abszolút meg voltak tervezve a pályák, itt a Hitman esetében meg érződik sokszor, hogy na akkor vegyük fel a Rambo stílust. Mindjárt lejön a GOG verzió, kíváncsi leszek elindul e, mert ha igen, akkor ott valami steam gebasz lesz.
Jelentem a GOG verzió elindult. Mi lett a steammel?😞
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Egyébként ugyanez történt az első két AC Chronicles-sel is, egyik sem indul el, akkor sem ha újrarakom, ami meg ugye uplay. Nem értem az egészet. A tört megy, az eredeti meg nem??? Mi van itt?
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Mostanában raktad fel a 2004-es funkció frissítést? Eddig sem mentek simán a win nagyobb frissítései, de ezzel kapcsolatban több problémát, főleg driverekkel kapcsolatban olvastam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Pár napja.Tegyem vissza az előzőt? Ez a fos úgyis erőlteti a rohadt frissítéseit. Na meg a francnak van kedve megint fél napig telepítgetni, stb. Megteszem azt, ami nem jellemző rám, végig tolom a Hitmant törtben, alig van már hátra belőle, nem fogom újra kezdeni, a Chronicles meg igazából nem érdekel, azt hiszem azokat csak azért húztam be anno, mert ingyenes volt a trilogy.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: A 2004-es win frissítés is hibákat okoz és a legfrissebb nvidia driver is hibás.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Drivert már raktam fel régebbit, az nem oldotta meg a problémát.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Érdemes leszedni a win frissítést és várni vele 1-2 hónapot amíg rendeződik a helyzet. Igyekszem ezeket a frissítéseket én is csak hónapokkal később felrakni. Így sikerült megúsznom egy csomó kékhalált, adatvesztést. Most bezzeg felraktam a 2004-et és egyből gond is lett vele.
0
0
0
0
vyne avatar
@Twist: Nekem kb fel evvel ezelott torolte valamelyik frissites az osszes kepemet, videomat 12 evvel ezelottrol de ugy, hogy 3 meghajtora volt lementve + a one drive mappaba es mindenhonnan kitorolte a nyomorek. Kicsit sem voltam idegbeteg. Vegul a laptopon amit eladtam a haveromnak azon megtalaltam oket, volt annyi eszem, hogy oda is lementsem neki meg annyi, hogy ne torolje ki, igy nem tortent baj de ha nem lett volna a laptopon akkor elmegyek es a bill bacsi fejet az asztalba verem. 800+ keprol van szo. 😃
0
0
0
0
Twist avatar
@vyne: Na ez az.. és pont ezek a dolgok azok amik pótolhatatlanok, ha eltűnnek.
0
0
0
0
vyne avatar
@Twist: Igen, a jatekokat meg meg a menteseket is ugy ahogy leszarom de azert a kepek csak emlekek. Mai napig szeretem oket visszanezni elejetol a vegeig. Pofatlansag a windows update ilyen szempontbol.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@vyne: Hát az durva, én ezért tartok minden ilyet külső tárolón amit csak akkor dugok be ha használok.
0
0
0
0
vyne avatar
@Warlordcommander: Azota nekem is rajta van a telon is meg pendrive-on is. Nem kockaztatunk. Haveromnak is megmondtam, hogy onnan se torolje le. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Az én esetem ugyan nem függött össze a Windows - sal, de kísértetiesen hasonlít a tiedre. 1 TB - os külső vinyó, tele képekkel, videókkal (ikrek születése, fejlődésük, kirándulások, stb.), és le akartam formázni a gépben lévő egyik meghajtót, a külső vinyó meg valamiért be volt dugva, és hopp, mellényomtam...............Asszony válni akart😀 Tudtam egy Recuva nevű progiról, meg azt olvastam, ha közvetlenül utána nem írsz a meghajtóra, vissza lehet hozni még. Egész reggelig fenn voltam, minden kép és videó meglett, igaz össze-vissza, de az már nem számított abszolút, hiszen a számozások alapján tudtam mi hova tartozik. Szóval azóta is együtt vagyunk😆
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Hat az igen. Szerencsed volt akkor! 😃
En azota megtanultam a lecket, le van mentve mindenhova. Meg azon is gondolkozom, hogy felrakom egy par felhobe, biztos ami tuti.. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Én is gondoltam már a felhőbe rakásra, csak mindig elfújja őket a szél😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Újratettem a rendszert a 2004 - es verzióval, és megjavult. Azért fura kicsit.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Én már semmin nem lepődök meg a win frissítésekkel kapcsolatban 😞 De örülök, hogy most már rendben van legalább.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Azért remélem nem sűrűn kell ilyet csinálni, 4 gépen meg főleg, az a sok játék meg program..............A srácoknak még volt lehetőség beállítani az éves halasztást, így azzal nem kell elvileg foglalkoznom, a 2004 - es esetében viszont ez a lehetőség már nincs meg.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Nekem ac origins-al volt az hogy került új tároló a gépbe szóval letöröltem és átraktam arra, de utána nem volt hajlandó elindulni. Neten is csak annyit írtak hogy szar az egész újra kell húzni a rendszert hogy menjen. Hát mondom oké. 😀 Azóta nem volt fent. (zárójelbe megjegyzem uplayes verzió volt, szal ennyit a uplayről 😀 )
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Kezdek csalódni a Win 10 - ben.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Nagyon megosztó rész lett szerintem. látom @gigatze, hogy nem jött be, én meg pont ez miatt szerettem bele!
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@AMDMonsteR: A játék pontozás rendszere a sokszor unfair detect rendszere az enemyknek engem kikészítettek. Végigjátszottam, de közel se volt olyan jó, mint mondjuk anno a Silent Assassin! A 2015-ös, meg a Hitman 2 meg már szerintem túl van tolva.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Behúztam de úgyis megveszem valamikor Steam-en. Biztos nem most mert ez a rész rohadtul nem jött be.
0
0
0
0
💬 1
Superman79 avatar
@TRACERHD: Minek veszed meg steam-en, amikor most ingyenes??????
0
0
0
0
gigazte avatar
Hogy őszinte legyek, ennek a játéknak köszönhetően hagytam ott a Hitman sorozatot! 😂 Az ezután következő részeket már ki se próbáltam, pedig az előtte lévő 4 részt rongyosra játszottam!
0
0
0
0
💬 18
enslaved avatar
@gigazte: A legjobb Hitman szerintem, de ízlések és pofonok. Itt lehet Rambózni is legalább. A gond inkább az, hogy nem indul el a steamen a win 2004 frissítése óta, csak a tört. Megnézem ezt a GOG - osat kíváncsiságból. A GOG - os megy. Most a két AC Chronicles nem indul uplayen, a törtek mennek. Elképesztő.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@enslaved: Igen,nekem is csak a Story mód indul el, küldetés tervezős rész szerverek nem elérhetők címszóval megtagadja az indulást(Steam összes DLC-vel együtt).😞
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kiki4444: Nekem a story sem, fatal error üzenetet kapok.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Azért ***a hogy mennyi mindent el tud rontani egy frissítés. A frissítés óta csak 1-2 játékkal játszottam, de szerencsére nekem még nem jött elő probléma.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Nálam már négy nem indul, viszont mindnek megy a tört verziója. Nem érdekes? Steam-en kettő, uplay-en kettő. Mondjuk eret akkor vágtam volna magamon, ha ebbe a Division 2 is beletartozott volna😠 Ellenben érdekes, hogy GOG - on meg megy a Hitman😊
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Hát elég érdekes az biztos. Gondolom az alapvető steam, uplay drm valahogy nem tetszik az új frissítésnek. Én denuvós játékokkal játszottam, azokkal nem volt problémám.

Gyorsan leteszteltem pár címet: GOG-os Witcher 3 működik, Steamen a Mafia 2 Definitive is, és szerencsére az a pár horror játék is, ami fent van még a gépen.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Remélem kezdenek azért valamit ezzel, bár lehet, a kutya nem játszik már Hitmannal meg AC Chronicles - sel, Just Cause 2 - vel. Lehet, újrateszem a Wint, és egy évig halasztom a frissítést.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Hát nekem személyes kedvencem a Just Cause 2, szóval én bármikor újra előveszem ha valamivel játszani akarok egy kicsit, így elég nagy érvágás, hogy nem működik! Szerintem ezt gyorsan orvosolniuk kell, mert akár több 100 játékkal is lehet probléma.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Akkor meg tudod nézni megy e, és ha igen, akkor nálam van valami gond. Ennyivel is előbbre lehetnénk. Mondjuk nem zavar ha csak a tört megy, mert még bele sem kezdtem jóformán😆 A két régi AC meg csak azért lett meg, mert valamikor ingyenes volt a trilogy, de hamar meguntam azt a 2D szerű mászkálást. Hitman esetében meg szerencsére tudtam melyik pályán jártam utoljára, így egy netről leszedett teljes mentés megoldotta, hogy ne kelljen újra kezdenem.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Nekem a Chronicles abszolút kimaradt, valahogy már nem vagyok híve ezeknek az oldalnézetes játékoknak. Mindjárt leszedem, és kipróbálom a Just Cause 2-öt, csak közben még elintéztem 1-2 dolgot.

Update: Nekem működik a Just Cause 2 is. Lehet valami driver zavar be nálad! Ha nem találod meg a hibát, akkor szerintem mindenképpen próbáld meg újra tenni az egész rendszert, vagy egyszer állítsd át a régebbi verziót, ha van biztonsági mentésed.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Nincs biztonsági mentésem, régebbi driver sem hozott eredményt, a Wint meg pár napja raktam újra.............Tegyem fel a 2004 előttit, és lőjem ki 1 évig a fordulós frissítést, vagy tegyek fel egyből egy 2004 - est?
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Rakd fel az 1909-est, ha azzal még nem volt ez a hiba. Fórumokon másnál is vannak ilyen problémák, vagy ez egyedi hiba?
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Hibákról írnak, de nem feltétlenül olyanokról, mint az enyém. Azért fura, mert a 2004 óta kezdődött.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Újraraktam a rendszert a 2004 - es friss verzióval, és minden megjavult. Azért ez valahol érdekes, mert akkor nagyfrissítéseknél állandóan telepíteni kell a rendszert? Ez nagy öröm 4 gép esetében, plusz a programok, játékok.....Mondjuk a Win fenn van 10 perc alatt, nem is az a hosszú idő, hanem a többi. Na mindegy, megjavult, az a lényeg.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Na ennek örülök. Valahogy úgy van nálam is, hogy a nagyobb frissítések velejárója az újratelepítés, talán most először nem kellett újraraknom a rendszert, mert még nem futottam bele semmiféle hibába. Aztán ki tudja lehet csak nem veszem észre! 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Egy dolgot nem szabad soha elfelejteni, amelyik játék nem a felhőbe ment, azt nem elfelejteni kimenteni előbb😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Jó néhányszor jártam már úgy. Általában mindig akkor jut ez eszembe, amikor már újra van rakva a rendszer! 😆
0
0
0
0
gibdj avatar
@enslaved: Nekem anno a Steames Just Cause 2 egy küldetés felvételnél mindig kifagyott anno. Sajnos nem tudtam tovább játszani vele. Szóval ha el is indul majd, keresztbe az ujjakat. 😆

Amúgy leszedtem gyorsan a Steam-es verziót is, nálam probléma nélkül elindult.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció