Ingyenesen beszerezhető a Darksiders 1, 2 és a Steep

2020. January 01. | hír | 40 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Darksiders 1, 2 és a Steep játékokat az Epic Games Store-ból január 9-éig.

Itt találjátok: Free Games (Epic Store)

Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders II Deathinitive Edition
Darksiders II Deathinitive Edition
Megjelenés: 2015. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Hack and Slash
Fejlesztő: Gunfire Games, THQ Nordic, Vigil Games
Hozzászólások: 40
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zole54 avatar
Kedvenc játékaim! 😀
0
0
0
0
attila507 avatar
Tudja esetleg valaki hogy a Darksiders 1-nek a magyarítását hogy tudom telepíteni? Epic games-nél nem hajlandó felismerni a játékot a telepítő.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 10
enslaved avatar
Pedig nagyon jó játékok, leszámítva a most megjelent Genesist. Az egy semmi, méltatlan az eddigi részekhez.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Pedig pont, hogy a Genesis sokkal jobb lett mint a 3. x'D A 3-ról nagyon vegyesek az értékelések viszont a genesisről meg csak jót hallok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Játszottál már vele? Lényegében utána majd eldöntheted, az első három tetszett e jobban vagy ez. A tesztek engem soha nem érdekeltek, olyan ez mint amikor egy kritikus áradozik valami fos rap lemezről, attól én még utálom magát a műfajt is😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Igen játszottam vele. Semmi gond nincsen vele. ^^
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Akkor ennek most örülnöm kellene? Úgyis arra vagy specializálódva hogy nekem ellent mondj. Tudod mit? Nem érdekel. Jó játékot! Azért azt remélem, hogy ha már ennyire bejön akkor a fejlesztőket támogatva játszod.
0
0
0
0
Geravor avatar
@enslaved: Igen, biztos felesküdött ellened a srác, meg mindenki más is aki szerint gyökér vagy. De persze tudjuk hogy 18 évesen te már 19 voltál, és különben is akkor még legalább tisztelték a felnőtteket hahaha.
Ejj ejj, ezek a mai fiatalok már csak ilyenek 😢 Bezzeg a hiper intelligens boomerek, na igen, az még generáció volt.
Kár hogy addig nem sikerült eljutni a végtelen tudással hogy a triológia és a genesis teljesen más műfajban utazik, innentől kezdve klasszikus módon össze sem lehet őket hasonlítani.
De a logikád ezen hiányosságára már saját magad által is rávilágítottál a rap zenével kapcsolatos megnyilvánulásodban. Ha élből elítélsz és szarnak titulálsz egy egész műfajt akkor az adott műfaj egyik darabjáról hogyan mondhatsz objektív kritikát? Segítek, sehogy.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Geravor: Darksiders néven adták ki, így ugyanúgy hozzá tartozik, és a főhős(ök) is ugyanazok. A Resident 7 - nek is más néven kellett volna kijönnie. A rap és a metal egyértelműen két más műfaj, nem véletlen nem nevezték el egyiket sem külön sorszámmal. Engem nem kell tisztelni, lehet gyökérnek is tartani, mindenkinek szíve joga. A mai világban úgyis a mai fiatalok miatt fontos mindenkinek, aki aktívan dolgozik hogy gondoskodjon a saját nyugdíjáról, mert a hozzád hasonló "értelmiségi" fiatalok képtelenek lesznek még arra is hogy egy lapátot megfogjanak, max.üvöltözni tudnak a Kossuth téren (nem hogy szellemi munkát végezzenek). Ez a nagy magyar valóság, én is féltem a most még 13 éves gyerekeimet ettől a világtól, na de nem tudunk mit tenni, sajnos a megélhetési szülés sok felesleges gyereket termel majd még ki magából, kevés olyan születik akiknek valóban meg is kellene.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@enslaved: Spoiler!
Támadnak a pirosak 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Neuralink_2022: Spoiler!
Teszek rájuk, szerintem te is megtapasztaltad már milyen az átlag magyar. Irigyek, buták és szeretik sértegetni a másik embert (tisztelet a kivételnek).
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@Neuralink_2022: Spoiler!
Jól teszed😀
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
nekem a darksiders ek megvannak steam en de azért bezsákolom.
ajándék lónak ne nézd a fogát.

és boldog új évet mindenkinek.
0
0
0
0
BlackDog avatar
Köszi 😉 😀 😀 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
Na ez már igen, legalábbis aki még nem vette meg ezeket, de a magam részéről biztos vagyok benne, hogy ezek már mindenkinek megvannak akik nagyon szerették a Darksiders részeit ( leszámítva a borzalmas Genesist).
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@enslaved: Nekem megvan a 2 is, meg a 3 is, de sose játszottam egyikkel se.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Nagy hiba, az egyik olyan trilógia amelyet kétszer vittem végig. A Genesis viszont egy szégyenfolt.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Mindig csak halogatom, és halogatom, aztán amikor rávenném magam, akkor mindig veszek valami mást! 😆 Egyszer csak úgy is végigjátszom őket. Mondjuk azt nézem az 1 is megvan már elég régóta, jó tudni... 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Az első kettő szerintem megérnek egy misét, a harmadik is csak elsőre fura kicsit, főleg a harc, de ezt egy patch - el megoldották, viszont ezt a legutóbbit meg ne vedd.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Egyedül a Genesis nincsen meg, de az a gameplayek alapján nem is mozgat meg. A többivel nincs is problémám, csak hát mindig van/vannak olyan címek, amiket előbbre helyezek. Egyszer majd úgy is bepótolom majd őket.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Egyszer az a gond hogy alig van játék, egyszer meg az hogy egyszerre van sok😀 Én a zenével vagyok még így, valamikor régen kijött havonta mondjuk egy Iron Maiden, Hammerfall, Rhapsody album, az ember egy hónapig azokat elemezte, most meg özönlenek a lemezek az ember fejére.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Egyáltalán nem gond, hogy egy évben több olyan cím is van, ami érdekli az embert, inkább az a gond, hogy egyre kevesebb az ilyen játék, és pont ilyenkor jönnek kapóra a régebbi címek. A zenét megértem amúgy. 😃
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Köszi a hírt! Epic ről van mostanában minden megvéve + GIFT.
0
0
0
0
💬 11
Tuhajohn avatar
@Neuralink_2022: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: A Metro meg a Control bőven megérte, persze lehet a virágboltival is játszania annak aki még csak egy durcás kisgyerek szintjén van. Aztán ott a gyerekek nagy kedvence, a papíron ingyenes Fortnite😀
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Na, azért az elvekhez való ragaszkodás nem egyenlő a durcás kisgyerek szintjével. Akik utálják az epicet, azoknak megvan rá a maguk oka. Nem hiszem, hogy bárki duzzogásból tenné.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Nem is kell szeretni, de csak azért mert Epic nem hagytam volna ki azt a két játékot, ahogy a Fortnite is egy fontos játék, remélem megérted.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: A várakozás nem egyenlő a kihagyással.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Ez igaz, csak nem mindenki tud várni. Nincs ezzel semmi baj szerintem, akinek kell megveszi, akinek meg nem az vár. Viszont Fortnite nincsen máshol, szóval az adott.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: Két külön dolog, ha saját játékot adnak ki és azt a csak a saját üzletünkben adják vagy ha lefizetnek más kiadókat, hogy csak ott legyen elérhető (egy időre).
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Az üzleti élet már csak ilyen, az győz akinél a pénz😉
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: Ez így igaz. De! A pénz ahhoz kerül akinek fizetnek. És én az epic-nek nem fizetek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Neuralink_2022: Epic - ről nagyon semmit nem lehet venni, csak ingyen behúzni, két játék volt amit én is megvettem, a Metro meg a Control ( plusz egy kisebb vagyont költöttem már a srácoknak az ingyenes Fortnite - ra)😆 Mi volt még érdemleges amúgy ezeken kívül? Nekem nincs semmi bajom az Epic - kel, csak kíváncsi vagyok mi az amit még érdemes lehet tőlük megvenni.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@enslaved: Ghost: BP, For Honor, Division2, BH: Detroit
0
0
0
0
enslaved avatar
@Neuralink_2022: Ja igen, mondjuk én egyedi címekre gondoltam, utóbbi kettőt az Uplay - ről húztam még be anno.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Köszi az infót, Epic köszi a Darksiders-eket. 😀
0
0
0
0
Hunsky avatar
Nagy köszi érte Epic, na meg az infóért nektek is "Gépigény" 😃
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Az utóbbi pár ingyenes címmel, tényleg nagyot ment az Epic. Elismerésem jeléül be is húztam Náluk a The Division 2 Ultimate edition-t. Mondjuk jó olcsón, de akkor is..
0
0
0
0
Apor avatar
Vééégre valami tényleg értelmes cím 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció