Hivatalos: PC-re is megjelenik a The Last of Us Part I

Szerző: xoki | 2022. június 10. | hír | 8 hozzászólás

A bemutató előtti szivárgásokat megerősítve a Naughty Dog bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a The Last of Us, azaz a PlayStation egyik legikonikusabb modern klasszikusa.

A The Last of Us Part I tulajdonképpen a The Last of Us remake-je, amire igazából egyáltalán nem volt szükség, hiszen a játék a mai napig megállja a helyét. Mindenesetre a Naughty Dog úgy döntött, teljesen az alapoktól építi fel a játék következő generációs változatát, amelyet sokak meglepetésére PC-re is kiadnak majd.

A bejelentésre a Summer Game Fest végén került sor, ahol egy kedvcsinálót is mutattak. Ebből kiderült, körülbelül milyen grafikai fejlődéssel számolhatunk, de a fejlesztők kifejtették azt is, hogy a PlayStation 5 erejének köszönhetően komolyabb technológiákat is implementálni tudtak. A grafika mellett az effektusok, a felfedezés, a harcrendszer, az irányítás, tehát mondhatni a játékmenet is átesett egy nagyobb ráncfelvarráson.

A The Last of Us Part I szeptember 2-án érkezik PlayStation 5-re, míg a PC-s változatról egyelőre csak annyi derült ki, hogy fejlesztés alatt áll, tehát az új platformon történő debütálás még jóval odébb lehet.

The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bigfooot avatar
amióta kijött ps3 ra azóta várom a pc verziót :D anno elkezdtem róla nézni egy végigjátszást,de 30 perc után inkább kinyomtam, mondom neem, inkább várok lesz ebből még pc változat és vééégreee lesz :)
0
0
0
0
Omis avatar
😀 nagyon ott vaaan:D
0
0
0
0
no avatar
Még nem játszottam a játékkal, de csak jókat hallottam róla. Kíváncsi leszek. 😀
0
0
0
0
Fishman avatar
Nem rossz hír ez szerintem sem :)
0
0
0
0
cabus26 avatar
Na örülhettek,hogy érkezik
0
0
0
0
no avatar
Azonnali vétel lesz csak legyen elérhető 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni belőle PC-n.Anno PS3 konzolon korát meghaladó képi világgal rendelkezett,csak úgy mint a második része ps4 konzolon.
A második rész sok tekintetben megelőzte az elsőt,de valahogy mégis az első jobb volt.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció