The Last of Us Remake készülhet PC-re és PS5-re

Szerző: xoki | 2022. June 08. | hír | 11 hozzászólás

A PC-re és PS5-re érkező The Last of Us Remake-ről már régóta pletykálnak, de ezúttal egy olyan leaker osztott meg ezzel kapcsolatos információkat, aki a Sony teljes State of Play felhozatalának kiszivárogtatásával szerzett hírnevet magának.

A The Snitch néven futó Twitter-felhasználó szerint a Naughty Dog hamarosan bejelenti majd a remake-et, amely akár már szeptemberben meg is jelenhet. Miután órákkal a State of Play előtt közzétette a Sony bemutatóra szánt érdekességeit, sokan hiteles forrásként tekintenek rá. Ezúttal azt állítja, szeptember 2-án érkezik a The Last of Us Remake, amely PS5 mellett PC-re is megjelenik.

A Sony tényleg belehúzott a PC-s kiadásokba. Ott van például a Horizon Zero Dawn, a Days Gone, a God of War, de hamarosan befut az Uncharted: Legacy of Thieves Collection is. Emellett a kiadó felfedte, hogy az Insomniac Pókember-játéka és a Miles Morales is elérhetővé válik PC-re. Ebből kiindulva az egyik legnagyobb és legnépszerűbb exkluzív, a The Last of Us PC-s portjára is van esély, de előfordulhat, hogy egy bizonyos ideig csak PS5-re fogják kiadni, és valamennyivel később jön PC-re, ahogy az Uncharted 4 is.

The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
Megjelenés: 2023. March 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Edven avatar
Mióta hallottam a játékról azóta várom ezt.
0
0
0
0
bigfooot avatar
A days Gone pc változatnak is örültem, de huh ez nagyon jó lenne,azota várom a PC változatot amióta megjelent a játék :D
0
0
0
0
no avatar
Az azért király lenne ☺️☺️
0
0
0
0
cabus26 avatar
Emulátoron is szépen fut már!
1
0
0
0
💬 7
Rocky12 avatar
@cabus26: Ez igaz, valami hihetetlen amit elértek már azzal az emuval. De szerintem így az emulátoros futtatása okafogyottá válik. Inkább játszom majd így és valószínűleg sokkal jobban is fog futni :D 1080p 60+ fpsnek örülnék.
1
0
0
0
cabus26 avatar
@Rocky12: UHD 60 FPS-el fut,igaz erősebb gépen,de van benne 60 FPS+ mód is.De tény,ha kapna rendes portot az még jobb lenne.
1
0
0
0
no avatar
@cabus26: Melyik emulátorral próbáltad?
0
0
0
0
cabus26 avatar
@mkoppi: RPCS3
Tudtommal ez a leghatékonyabb.
Lehet gyengébb gépeken csak be kell jól állítani.
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: Köszönöm, megnézem . Még nem próbáltam egyet se.
0
0
0
0
FrostyHUN87 avatar
@cabus26: Akarod mondani, a remastered fut szépen?
0
0
0
0
cabus26 avatar
@FrostyHUN87: Amit kapsz emulátoron,azt is lehet remasternek tekinteni végül is...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció