Hivatalos: PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2

Szerző: xoki | 2019. October 04. | hír | 84 hozzászólás

Korábban már rengeteg jel utalt rá, és most végre megérkezett a hivatalos bejelentés is: PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2!

A Red Dead Redemption 2 PC-s verziója november 5-én fog megjelenni, és a Rockstar Games speciális bónuszokat ad azoknak, akik a Rockstar Games Launcher használatával rendelik elő. Erre október 9-étől lesz lehetőségetek. A bejelentés mellett a cég megragadta az alkalmat és köszönetet mondott azoknak, akik letöltötték a kliensüket. Mindenki, aki így tett, egy ingyenes GTA San Andreas kóddal lett gazdagabb, de ha esetleg lemaradtatok volna róla, ne csüggedjetek, október 8-áig lehetőségetek van még beszerezni.

Ez lesz az első Red Dead Redemption cím, amely PC-re is megjelenik, és természetesen a port átesett néhány grafikai javításon is a tökéletes PC-s élmény érdekében. A Rockstar kliensének használata esetén két ingyenes játékot is kaphattok, ha október 22-éig előrendelitek a játékot. Az alábbi címek közül választhattok:

• Grand Theft Auto III
• Grand Theft Auto: Vice City
• Grand Theft Auto: San Andreas
• Bully: Scholarship Edition
• L.A. Noire: The Complete Edition
• Max Payne 3: The Complete Edition

A Rockstar bejelentése itt található, ahol bővebben olvashattok az előrendelői extrákról. A játékot az alábbi oldalakról vásárolhatjátok még meg: Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store, GameStop. Steamen pedig idén decembertől lesz majd beszerezhető.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 82
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tibi211 avatar
Mennyibe fog fájni leírná valaki? 😀
0
0
0
0
💬 1
Viktorinho avatar
@tibi211: Hát egyenlőre nincs hivatalos ár,de ha tippelnem kell 60 euró.
0
0
0
0
xsebix avatar
Na ezt a gamet már vártam... Néha elgondolkoztam jó lenne venni egy ps4-et ez miatt, de az kicsit durva lett volna pláne, hogy inkább pc-s vagyok ps4-et max az ilyen sport gameket jó irányítani nekem inkább bill +egér páros pláne egy ilyen játéknál... Láttam ps4-en élőben ott is elég jól néz ki, de pc-re kíváncsi vagyok mit fog mutatni.. 😀
0
0
0
0
griff55 avatar
Legalább kiadnák az elsőt is remasterelve... Elég ***ed uplogika, hogy ezjön pc-re de sz első konzol only marad..
Most vegyek emiatt egy xbox 360-at?
0
0
0
0
💬 2
Bonnie and Clyde avatar
@griff55: Egyetértek 10 vittem végig az elsőt de hiányzik pcre nagyon. 😢
0
0
0
0
santakigyo avatar
@griff55: Annak is örülni kell, hogy ezt kiadják. Bár inkább a pénz dominál. Most lehuznak nem keveset a PC-s oldalról is. Tiszta haszon nekik.
Az első még mai szemmel is jó játék.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Mondjátok , hogy beteg vagyok ,de hiába szereztem be konzolra nemrégiben, PC-n is kifogom pörgetni. 😆 Csak jöjjön ki valami olyan teszt ahol I5 7400 alatt is futtatják a játékot. GTA V 1080p medium-high bekapcsolt vsync-el megvolt a 60fps. Remélem talán ezzel sem lesznek komoly gondok ha odafigyelnek az optimalizációra.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Arthur Morgan: Ramod okés , Processzor sem rossz.. Videókártya sem rossz. 😀 Szerintem nem lesz baj ne aggódj. GTA V hasonló gépigénye lesz.. max kicsit nagyobb a grafika meg effektek miatt. 3GB V ramon ellesz 1080p ben.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mondjuk portolhatták volna az első részt és az adhatták volna az előrendelőknek gratisba.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@SuperPuma: Szerintem a Rockstar nem az a csapat aki visszafelé tekint a jövőben 😀 Lásd RDR2 PC Illetve az érkező GTA VI 😀
0
0
0
0
Torba10 avatar
Éna premiumra sem fogok sajnálni 80-90 dollárt! minden pénzt megér! 😃 <3
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Ez ilyen 50€ kategória lesz szerintetek? Többet biztos nem adnék érte (az is sok) akármilyen jó játék...
0
0
0
0
💬 3
odinx avatar
@Mr4r0n: Hát szerintem egy jó boltot kell kifognod. Árukeresőn már van 6.000 Ft körül is PS3 verzió, szóval ha vársz PC-s verzióval talán annak is csökken kicsit az ára.

[LINK]

😀
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@odinx: Khm az a Red Dead Redemption ELSŐ része ami 6000ft 😃 😊 De egyébként nem 50 hanem 60euro kategória lesz az megjelenéskor legalább is, aztán majd persze később szépen csökken 😀
0
0
0
0
odinx avatar
@Unstoppable: Hát igen, ki kell fogni egy jó helyet, ahol meg lehet venni. Bár engem annyira nem köt le ez a játék, de jó volt végignézni, bár az 1-rész története fura volt, mert John Marston fia már felnőtt volt, meg nem volt benne se ruha bolt, se fürdés. Kicsit üresnek éreztem. A 2. részben azért már több minden benne volt.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Bonnie and Clyde: Hát én is meglepődtem volna ha az Ubisoft jelenti be a Red Dead Redemption 2-t PC-re.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Remélem jobban lesz optimalizálva mint a GTA IV 😂
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@YoRHa 2B: Az egyetlen rosszul optimalizált rész volt anno.Ha meglépik azt amit később az 5. résznél akkor probléma nincs.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@YoRHa 2B: Ugynazok fogják optimalizálni a RDR 2-t,mint,akik a GTA 5-öt,Max Payne 3-mat. Tehát jónak kell lennie,már abba a hibába valóban nem akarnak bele esni,mint GTX 4 volt ... az katasztrófa
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Gondolom nem akarták azt a felesleges huzavona hype vonatot, mint ami lement a GTAval
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@SuperPuma: Az mondjuk tényleg értelmetlen volt. Valahogy jobban telik az idő ha nem tudom hogy valamire várok... Max jelentsék be néhány hónappal a (biztos) megjelenése előtt és az úgy kibírható. Mint most
0
0
0
0
enslaved avatar
Ez max. annak jó hír akinek nincs már meg konzolon. Arra mondjuk kíváncsi leszek szebb lesz e PC - n, bár kétlem hogy beruházok rá, annyira sokat nem játszottam eddig sem vele, nem fogott meg úgy mint mondjuk a Last of us. Azt mondjuk biztosan megvenném PC - re is remake - ben.
0
0
0
0
💬 7
TheMenkuPocok avatar
@enslaved: GTA V esetében is voltak grafikai változtatások, és most is szebb lesz PC-n. Ha már annyiban is, hogy több effekt és szebb textúrákat látunk (meg unlocked FPS), az már valami.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: Ez igaz, de hiába a szebb grafika, stb., ha maga játék annyira nem jött be.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@enslaved: Nekem megvan, mégis örülök a hírnek. Többek között annak, hogy 1080p helyett, minimum 1440p-ben, 7.1 hanggal és tűéles textúrákkal tudom majd tolni. Csak váratlanul jött, mert pont most nem akartam játékra költeni. Ez a szükséges.. rossz. 😆 Másrészről pedig undorítóan sokat szaggat ps-en a játék. Legalábbis Nálam. A PS + előfizetésről nem is beszélek. Nem azért, mert nem lenne rá pénzem. Azért mégiscsak jobb az ingyen online.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gamerINSANEdad: Nekem maga a játék vált unalmassá, túl lassú benne minden, amolyan Witcher 3 szerű. A grafikával nem volt bajom, néha kis frame drop, de még elviselhető. Maga a játék hangulata nem kapott el valahogy.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@enslaved: Hát az első részt nem überelte Nálam sem. De Nekem a GTA Online után élvezetes volt ebben a világban játszani. A sztoriban megálltam 47%-nál, leginkább időhiány miatt. Az tuti, hogy most már PC-n fejezem majd be.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gamerINSANEdad: Online sosem játszom, single vagyok😀
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Én a Remastered verziót végigvittem, ha esetleg megjelenne pc-n a 2-es, az tuti vétel lenne.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Nah akkor a DOOM mellett ez is fog kelleni. 😶
0
0
0
0
Dency avatar
Október-november mozgalmas lesz,nálam a várósok:

Cod Modern Warfare : Október 25
Red Dead Redemtipon 2: November 5
Terminator Resistance : November 15
0
0
0
0
no avatar
Én attól félek h nem lesz dobozos kiadás, sztetek csak digitálisan lehet majd megvenni előre utalni a lovét? mert gta v is itt csücsül a polcon egy vastag tégla minden jó benne
0
0
0
0
💬 2
gamerINSANEdad avatar
@VicToRY92Hun: Több mint valószínű, hogy nem lesz. A + cuccokat meg így is megkapod a játékhoz ha előrendeled.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@VicToRY92Hun: szerintem lesz dobozos.
csak lemezek helyett egy kód lesz benne.
0
0
0
0
carl18x avatar
Talán megéri ez miatt már videókártyát cserélni 😃 Bár én a digimon játékot várom 😃
0
0
0
0
💬 3
Thespartan avatar
@carl18x: Meg procit meg több ramot 😃 Ehhez kell gép rendesen,9.-én jön screenshot meg gépigény a játékról,de már most megmondom,hogy ami nekem van az lesz kb az ajánlott 1080p-be
0
0
0
0
carl18x avatar
@Thespartan: Majd ha megjelenik meglátjuk mi kell neki, de mostanság a Rockstar jól optimalizál. GTA 5 után szerintem nem fogják fél vállról venni. Nyilván Ultrához kell komolyabb gép, de kompromisszummal szerintem gyengébb gépen is játszható lesz.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Thespartan: Akkor nekem is simán menni fog 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Csak nem kell PS4 konzolt venni. Ez az első játék ami miatt beakartam ruházni egyre. Már nem kell.
0
0
0
0
Thespartan avatar
MIT MONDTAM??!!!
-> Red Dead Redemption 2 (játék)
2019. 09. 29. 15:38:25
Emberek! Sokan halandzsálnak itt össze-vissza! -> mint pl,hogy 1. rész nem jelent meg így a 2. sem fog és társai.
A Red Dead Redemption 2 megfog jelenni PC-re! Ebben hót biztos vagyok,majd ha megjelenik keressen fel mindenki egy pacsi erejére. 😉 😃 Mert ez szinte biztos. Az információ halmazból fakadóan még ha nem is a R* mondta,akkor is kib*szott gyanús a PC-s port. Egy dolgot alátámasztok,hogy kamu-hamu lehetett,mikor kiadtak egy "PC-s" rövid gameplay-t anno menüvel meg grafika beállítás opcióval. De gondoljatok bele,hogy a R*-nak mennyi bevétele van már a GTA 5-ből (online) is és folyamatosan integrálják a +++ cuccokat,küldetéseket bele,nagy siker! Akkor a RDR2 ne lenne az.. hogyne tudnák,hogy sokan epekedve várják a PC-s verziót,na pontosan emiatt is fogják kiadni,mert tudják,hogy ez hatalmas bevétel lesz nekik és nem lényeg,hogy nincs kint az 1. rész,sok játéknál volt így,hogy kimaradtak részek majd jött a PC-s verzió.. lásd példának -> Saints Row,Gears of War,Dead Rising (persze ennek kiadták nemrég az 1. részét felújítva,ha jól tudom) és stb. Úgyhogy itt csak idő kérdése és kiadják a RDR 2 PC-s verziót is és még az sem kizárt,hogy az 1. részt felújítva,bár ez utóbbit azért kétlem.
Még annyit,hogy a RAGE engine még így is vissza van fogva jócskán,tehát már csak azért is jönni fog + gyanítom PS5 és az új Xbox is a repertoáron van.
0
0
0
0
PeAdam avatar
Akkora művészeti, illetve kéjes vizuális élmény ez a játék, hogy PS4 mellett PC-re is megfogom venni. Szerintem ez mindent elmond arról, mennyire meghatározó játékipari mérföldkő. Olyan tanulságokat, morális kérdéseket feszeget, hogy érdemes többször is vegigjatszani. Kötelező vétel mindenkinek karácsonyra 😀
0
0
0
0
💬 1
PotykaPal avatar
@PeAdam: Én így voltam a Witcher 3-mal. És ez lesz a RDR2-vel is. 😃
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Azt hiszem a telet a vadnyugaton töltöm!!!
Nagyon várós nálam is!
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Állat lenne hogyha a későbbiekben elérhetővé tennék Escalera-t, Chuparosa-t és Casa Madrugada-t. Bírnám. 😀
0
0
0
0
Korryenz avatar
Pont születésnapomkor😃
Várós!
0
0
0
0
no avatar
Várható volt kódját tekintve. Decemberben instant get.

Visszaszámlálás ON (Steam only)
0
0
0
0
💬 1
morrol avatar
Csak ennyit üzennék azoknak a konzolosoknak (kizárólag azoknak) akik hencegtek vele hogy csak álmodozunk és sose fog megjelenni, így jártunk és törődjünk bele stb stb.

Cumi! 😊
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@morrol: várható volt hogy majd jön, de ez most hirtelen volt 😃

amúgymeg igazad van
0
0
0
0
Thespartan avatar
@morrol: Ennyi,ugyanezt mondom énis 😃 én már féléve megmondtam ezt,hogy jönni fog,majd mindennap utána néztem a híreknek és tessék itt van. Bárcsak diát tudnék vetíteni erről a sok gy*kérnek,akik tutira kárörvendtek,hogy nem fog megjelenni PCre a játék,számítani lehetett rá már csak a GTA ONLINE bevételéből fakadóan is ..
0
0
0
0
WeKing avatar
Lesz mivel elb*szni az időt a Cyberpunk megjelenéséig 😊
0
0
0
0
💬 1
gamerINSANEdad avatar
Sanszos, hogy csak digitális formában lesz elérhető. Akkor a Bully-t és Max Payne-t behúzom legalább pluszba.
0
0
0
0
💬 11
ben_aloha avatar
@gamerINSANEdad: Van még értelme pluszpénzt kiadni egy darab dobozért, amiben van egy kód? 😃
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@ben_aloha: Mind1 is. Nem lesz dobozos. 😀 2 térképem meg úgyis van a PS-esből.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@gamerINSANEdad: Nekem is tetszene a doboz, pl. a GTA V-nél nekem is az, (igaz a dvd-t soha nem használtam belőle), de ezeknél tényleg nem éri meg se megvenni, se legyártani. (Nekem a V-s térképből van egy rakással 😃 )
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Amiből van gyűjtői, egyértelmű.
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Egyértelmű, de teljesen más is, mert ott nem csak a játékot veszed.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: A doboz az doboz, az más, hogy mi jár még mellé körítés ként.

Mondjuk én eleve jobban szeretem fizikailag is birtokolni kedvenceimet.
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Sokáig én is jobban szerettem, de rájöttem hogy csak plusz szemetet vennék vele. Nincs lemez olvasóm se évek óta és amúgy is a legtöbbször csak egy papírfecnit adnak a kódhoz. Így is van elég műanyag szemét a világon, ennyit közel sem ér hogy aztán üresen porosodjon egy polcon. A játékot anélkül is tudom játszani és élvezni, kedvenceimnek pedig ott a Steames könyvtáram favorites részlege.

Ehhez képest egy gyűjtői kiadás azért teljesen más, bár abból is van sok amik röhejesen borzalmasak (*khm* Bethesda *khm* Andromeda)
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Hagyományos kiadásokat nem is veszek, mivel nincs olvasóm már, ahogyan sokan másoknak se, ettől függetlenül régi kedvenceimet megőriztem, emlékek. Másoknak nyilván műanyag szemétnek tűnik, ha nem tudnak hozzá emlékeket fűzni. (Pláne nehezen rakok be olyan játékot a kedvencek közé, hogy ott is maradjon ami pl. nincs jelen az áruházban.)

Sok esetben a gyűjtői kiadás szintén dobozos csak pl. fém + pár tartalmasabb írás, artok stb. de nem egy BL collectors ahol konkrétan kapsz egy ládát teli cuccal, ettől függetlenül a fém dobozos is ugyan úgy igényes.
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Persze, régieket én se dobtam ki, főleg a Mass Effectet nem vagyok hajlandó ahogy a kedvenc címemként mindhárom része egymás mellett csücsül (a 2. és 3. rész gyűjtői), de újabban már nem veszek. Eddig iszonyatosan nagy szerencsém volt és szerintem már egy játékom sincs amit ne tudtam volna végül megvenni Steamen, akármilyen ismeretlen is legyen az adott cím. Egy ideig azt hittem hogy csak a konzol játékok lesznek kivételek, de nolám, azóta van már Crash N Sane és Spyro trilogy 😆

Fém dobozost én is mindenképpen jobban kedvelem.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Hát nekem sajna van pár olyan címem amit digitálisan nem tudtam beszerezni utólag, ha van is az is csak Remastered pl., de na, az őskori feelinget az nem adja vissza 😀

Örülj neki 😜
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@LordSzalko: Én a classic dobozos verzióról beszéltem, nem a gyűjtőiről
0
0
0
0
VPetya avatar
Elég satnya ajándék ez tekintvén, hogy anno a Rockstar Bundle-ben az összes felsorolt játék benne volt számtalan másik mellett 15$-ért, így mindegyik megvan Steamen azoknak akiket egy kicsit is érdekeltek valaha ezek a címek.
0
0
0
0
Denk95 avatar
Elég nyilvánvaló, hogy mi lesz a karácsonyi ajándék a legtöbb embernek 😃
0
0
0
0
tivike avatar
F*szom! Megint egy kliens... Amúgy meg nagyon vártam. 😀
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@tivike: ?
EGS-en és Steamen is megjelenik.
0
0
0
0
tivike avatar
@susguy: Ó! Hát akkor bocsi. 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
Remek hír! Akkor decemberbe meg lepem legalább magam is 😆
0
0
0
0
lolzler avatar
most mar novemberben van karacsony? 😲
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Csodálatos, így már mindkét játék menni fog a gépemen, az első már emulátorral is játszható! Ez egy kellemes meglepetés, köszönjük Rockstar Games! 😀
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Vajon lesz dobozos verzió? Örülnék neki. Mondjuk így is-úgy is az SC fiókomra veszem meg, de azért mégis..
0
0
0
0
19ati93 avatar
november 5? holy shit az mindjárt itt van 😃 😃 😃 jöhet
0
0
0
0
gigazte avatar
Eddig tartott az exkluzívitásra kapott pénz! 😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
az tuti 😃 cb 2077 mellett itt is kell valami 😃
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Logikus döntés volt a R* részéről, de mi is örülünk neki 😀
0
0
0
0
PistiHUN avatar
Szuper igaz már meg van ps-re. 😃
0
0
0
0
woodbear avatar
Jeeeeee...már írom is a naptárba
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció