Hideo Kojima a Death Stranding folytatásán gondolkodik

Szerző: xoki | 2019. December 03. | hír | 18 hozzászólás

Körülbelül egy hónapja jelent meg Hideo Kojima új játéka, a Death Stranding, amely jövőre PC-re is elérhetővé válik majd. A játék vegyes fogadtatást kapott, és a megosztó vélemények ellenére még mindig nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében. Úgy tűnik, ez már elég ahhoz, hogy Hideo Kojima egy lehetséges folytatáson gondolkozzon.

A játék direktora, Hideo Kojima szerint a folytatásban ismét Norman Reedus kerülne a főszerepbe, viszont mindent a legelejéről szeretne kezdeni. Hogy ez pontosan mit is takar, egyelőre nem tudni, bár valószínűleg több újragondolt játékmechanikára gondolt, illetve az olyan funkciókra, amelyek valamilyen okból kifolyólag nem kerültek bele a nemrég megjelent játékba.

Jelenleg nem tudni, mi lesz Hideo Kojima következő projektje. Korábban filmen, illetve egy horror játékon is gondolkodott már, de úgy tűnik, a Death Stranding folytatásának lehetősége is fennáll.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
huncut98 avatar
eddig en az episode 3-nal tartok de imadom 😃 egyedul a God of War 4 mozgatott meg ennyire. orulnek egy folytatasnak igaz meg nem toltam ki. de kivancsi vagyok. remeletoleg egyszere fogg kijonni pc-re meg konzolra.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
FDave94 avatar
Egyáltalán nem vagy egyedül, akit hidegen hagy ez a még filmnek is harmatgyenge szemét.
0
0
0
0
gigazte avatar
Csinálhatna helyette valami jó kis horror játékot! Látszott mennyire megy neki a zsáner, amilyen elvont ötletei vannak, szerintem simán életképes lenne... 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem játszottam a játékkal PS4 hiányában,de azt tudom,hogy Kojima nem százas agyilag ami ide pont jó.
Egy biztos nagyon ott van és mer vállalkozni,nem szereti a sablonokat.Talán ez is oka a vegyes fogadtatásának.
0
0
0
0
💬 12
enslaved avatar
@santakigyo: Nálam van pont a játék, egy haver megvette, el is akarja adni, mondom kipróbálom, én is eladnám😀
Egyelőre legalábbis ez a helyzet. Megosztó lehet valami, az nem baj, de ez valahogy inkább amolyan semmilyen.
Persze nálam, aki ugye nem szereti a Dark Soulst, Witcher 3 - at, Red Dead Redemptiont, ez nem jelent semmit.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@santakigyo: Egy hibája van,hogy hosszú,illetve az ,hogy a hosszúságot a fuvarozás teszi ki,ez az ,amiben mindenki megegyezik.Ázsiában talán nyugodtabbak,spirituálisabbak,jobban bele tudnak merülni,gyönyörködni,gondolkodni,esetleg a játék zenéin kívül mást hallgatni,nyilván ez az ,ami megöli sokaknál ,mert más dolog feltétlen nincs.Nyilván viszont ez nem jelentené azt ,hogy ne folytassa az ember néha,csak hát tényleg sok a fuvar.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Andor1997: Igen ezt a részét olvastam,sokan nincsenek vele kiegyezve.
0
0
0
0
Geravor avatar
@Andor1997: Nekem nem lenne problémám az utazással. Sőt, most pl. épp az eastshade nevű játékot pörgetem ami egy ilyen klasszikus séta szimulátor, és nekem nagyon bejön. Olyan gyönyörű a környezet hogy ilyat ritkán lát az ember, és az atmoszféra is kiváló. Ellenben a death stranding világa nekem annyira szürke és unalmas hogy semmilyen élményt nem nyújt a benne történő mászkálás.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Geravor: Nyilván a történethez ez illik és sajnos ez is néhol kiveri a biztosítékot az embereknél.Meg azt is felrótta valaki,hogy mért csak egy helyen van erdő stb.,nyilván nem egy nagy élvezet,de ennyi erővel lehetne egy horror játékba színeket is vinni,mert úgy sötéten rossz ,szóval ez ilyen félig érthető félig nem magyarázat,de persze aláírom fontos.Kicsit erre a fás dolgokra olyan érzésem volt,mintha valaki azt mondta volna ,hogy a Pókember játékban mért csak a Central parknál van fás rész. Death Strandingnél az a Central park.😂
0
0
0
0
FDave94 avatar
@Andor1997: Ez egy jó nagy hiba, mert ez az alapkoncepciója az egésznek 😃 a sztori csak látványosan máz, hogy ne legyen annyira szar érzés balanszírozgatni kilométereken át. Hu és srácok ezeket a zenéket nem tudom, hogy tudjátok hallgatni, nekem tökre elütnek a grafika által kelteni kívánt atomszférától...
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@FDave94:
Hu és srácok ezeket a zenéket nem tudom, hogy tudjátok hallgatni, nekem tökre elütnek a grafika által kelteni kívánt atomszférától...

Másoknak meg pont ez tetszik(nekem sincs bajom velük),ahogy mész ,semmi nincs és megszólal az adott zene,ilyen elgondolkodtató zenék,olyan harmonikusnak mondható nyugtató.Épp ez volt ott a cél.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@Andor1997: Ez nem egyéni ízlés kérdése, hanem hogy mennyire összehangolt a zene a világgal. Nekem tényleg olyan érzésem van, mint amit az OW Zoly is mondott, hogy olyan mintha megismertük volna Kojima Spotify playllistjét. A kommentben nem a zene minőségét akartam kétségbe vonni ( bár ezúton most azt is megteszem haha), hanem, hogy mennyire elüt ettől a sajátos apokalpiszis utáni környezettől az egész. Inkább egy a kiüresedett városi életet ábrázolni kívánó termékbe illeszteném bele. Így pedig nagyon is megtöri ezt a magányos utazó élményt....Igen, tudom miről beszélek, hallgattam a zenéket.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@FDave94: Nyilván van ,ami kicsit jobb kicsit rosszabb,de te is említed ,hogy kiüresedett városi élet ábrázolásához jobb lenne,hát itt meg egy kiüresedett világ van.Én amennyit láttam a játékból ott nem volt bajom vele,nyilván bővebben változhatna a véleményem róla,de ezek a natúr zenék tán pont illenek a "semmi" tájhoz,az ürességhez.De ha esetleg van olyan zene,amire azt gondolod ,hogy jobb lenne a sétálás mellé (nyilván nem valami giga mega sláger) úgy kb stílusra ,akkor linkelj egyet ,kíváncsi lennék mire gondolsz.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@Andor1997: A kiüresedett városi élet alatt belső kiüresedést értek ( nyilván), a egy apokalipszis utáni kiüresedés, pedig az anyagi külvilág kiüresedésével jár, az ember természeténél fogval küzdene ellene belül, és próbálná humorérzékkel, vagy éppen csak kreatívan feldolgozni, mint ahogy azt a Fallout nagyon jól védjegyévé tette, és ezerszer hitelesebben is. Ezt keveri össze Kojima, vagy csak éppenséggel nagyon olcsón áll hozzá.. Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=HS6rW19GfBE Valami hasonlót. Kérte volna meg a Londoni Filmharomnikusokat, azok tudnak reflektálni a tájra, és belső érzésekre is egyszerre. De egyszerűen ezek a dalok annyira egy dimenziósak.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@FDave94: Vannak hasonló jellegűek ,mint amit linkeltél és tény van olyan szám benne ,ami nem mindenkinek illik bele ,sőt talán semennyire ,de igazából azt mondta nagyon más játék lesz,az is lett.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@Andor1997: Szerintem ez nagyon nem az ő műfaja, én igazából nem is vártam többet egy dél-kelet ázsiai játékfejlesztőtől. Valahogy soha nem fogott meg onnan egy fejlesztőnek sem a játéka.
0
0
0
0
kimi100 avatar
Jobban járt volna mindenki, ha ebből filmet csinál, nem játékot. 😃
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció