Menu

GTA Trilogy Definitive Edition: ilyen grafikai újításokra számíthatunk

Szerző: xoki, 2021. október 18., hír

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition az egyik legrosszabbul titkolt meglepetés volt a Rockstar Games részéről, de a szivárgásoknak a hivatalos bejelentés sem vetett véget.

Nem sokkal a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition leleplezése után a GTA Forums egyik tagja, „alloc8or” közzétette a felújított Grand Theft Auto 3, Vice City és San Andreas achievementjeit, illetve később a grafikai fejlődés első részleteit és az állítólagos gépigényt is. Mindezeken felül pedig egy kiskereskedésnek köszönhetően a kollekció árára is fény derült, mely szerint nem lesz olcsó mulatság beszerezni.

Alloc8or az ismertebb leakerek közé tartozik az ilyen témák esetében, korábban többször is valós információkat tett közzé még a hivatalos bejelentések előtt. Emiatt remélhetőleg ismét igaza lesz a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition kapcsán is. Az achievementek listáját megtekinthetitek a GTA Forums oldalon.

A rendszerkövetelményekből kiindulva, valószínűleg nem a játék okostelefonokra készült portjairól van szó, bár rosszul optimalizált verziók lehetőségére mindig érdemes felkészülni. Alloc8or információi szerint nagy felbontású textúrákat, nagyobb látótávolságot és új fényeket/megvilágítást kapunk. Ezenfelül pedig állítólag mindhárom játékba Grand Theft Auto 5-re hajazó irányítást és célzást fognak belerakni.

A GTA: The Trilogy - The Definitive Edition még ebben az évben megjelenik majd az alábbi platformokra: PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One és Nintendo Switch.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 30
TikoTime avatar
A trailer alapján nem olyan rossz, bár a 70 eu sok.
https://www.youtube.com/watch?v=mtyOX…l=GameSpot
A modelleken is javítottak, legalább is a karaktereken, textura, fények.
Tényleg jó lesz 😎
1
0
0
0
no avatar
Az ajánlott gépigény pont az én gépem, leszámítva a Windows 11-et :)
0
0
0
0
xCube avatar
Egy gameplay trailer nagyon hiányzik. Remélem ez hamarosan pótlásra kerül.
0
0
0
0
Morfium95 avatar
Remélem Skidrow barátunk minél előbb feltöri.😎
8
0
0
0
💬 4
Booker avatar
@FRC45DX: jaja🙂
de CPY is jó
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Morfium95: Hű, még mindig működik, illetve tevékenykedik? 😮 Emlékszem, hogy vmikor 2000-2004 tájékán voltak nekem is még tört játékok és jópár skidrowos volt. :)
0
0
0
0
no avatar
@Morfium95: EMPRESS 😄
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Csak látnánk is már belőle valamit :) Addig csak marad a képzelgés, hogy mit is műveltek vele vajon. Nem Mafia szintre számítok :D , de egy tisztességes javítást, azért csak kapunk. Az ár meg 3 játékot tartalmaz igaz nem mai gyerekek ezek a játékok, de mind három nagyon jó a maga nemében és akkor már nem is olyan vészes ez az ár, ha így nézzük, de mint írtam csak látnánk már valamit, hogy tényleg megéri e majd az árát, mert icipici ráncfelvarrásokért tuti nem fizetek én sem...
1
0
0
0
no avatar
Ahogy már mondták előttem is az árral van csak a gond nekem is.
Oké-oké, nosztalgia meg minden, de 60 euróért inkább kihagyom. Majd ha lesz valami sale akkor ráérek megvenni. Addig felejtős.
Bár az ára még mindig nem hivatalos ugye, szóval reménykedem abban hogy ez szándékos kiszivárogtatás volt hogy megnézzék megéri-e bevállalni ennyiért kiadni vagy kiakadás lesz rajta.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Ezek a jatekok mar eleg regen kint vannak ahhoz, hogy a jatekosok ujabb generacioja is megismerhesse oket de felujitott verzioban, nincsen ezzel semmi gond. Max. az oregek sopenkodhatnak, hogy "miert nem a GTA VI-ot jelentik ma' be..." 🤣🙃
0
0
0
0
💬 3
Larten avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Az a gond, hogy az újabb generációknak már marhára ingerszegények a régi játékok. Nosztalgia ide vagy oda, azért valljuk be, sem a GTA3 sem a VC nem rendelkezett nagy pályával és tengernyi tartalommal. Az SA már inkább, de még az is édes kevés lesz, hogy kitöltse egy GTA5-ön szocializálódott gyerek játékidejét. A régi motorosoknak, meg, mint ahogy azt nemrég mondtam, az árazás a pofátlan egy olyan portért, aminek a max gépigénye kb az én gépem.
1
1
0
0
no avatar
@Larten: Igazad van, de annyival kiegeszitenem en nem tudom, de a GTA V-ben sincs nagy valasztek ugy el tudd tolteni az idot a jatekban..

Auto tunning, es nagyjabol ennyi.. Ez megvolt a GTA San-ban is, igazad az akkoriban forradalmi volt..

Tehat a GTA V, abszolut semmi tenni valo nincs miutan vegig vittuk a gamet..

- Multit ide ne nagyon soroljuk, mert a GTA mindig is single jatek volt.
0
0
0
0
no avatar
@ELERY:
a GTA mindig is single jatek volt.
- ez így nem teljesen igaz.

Például a GTA2 lan-t orrvézésig toltuk anno (bizony, volt GTA 1 és GTA 2 is és az még felülnézetes volt és a 2-ben volt helyi hálózatos multiplayer lehetőség is), és a GTA V online részének a létezése sem elhanyagolható tény.

Az, hogy a GTA 3 - VC -SA nem támogatja a multit az más kérdés.
GTA V-ben meg a sztori után ott az online, mint tennivaló...akár tetszik, akár nem, arra lett kihegyezve az egész játék. A single sztori kb a tutorial hozzá.
Megtehették volna, hogy a single részhez adnak ki tartalmi frissítéseket, és/vagy folytatják a sztorit, akár epizodikusan is, akár nagyobb DLC gyanánt, de nem ez történt.
Így bőven van játékidő a GTA V-ben a sztori befejezése után is, ami nem mondható el mondjuk egy GTA 3-ról, vagy VC-ről. Azokban tényleg az van, vége a sztorinak kész, visszarak a városba és vagy csinálsz magadnak tartalmat, (rendőrségi feladatok pl, meg nem vett épületek megvétele, collectible gyűjtés) vagy abbahagyod és keresel másik címet...
1
0
0
0
Booker avatar
Vicces nagyon.😂
inkább a GTA 6-tal kéne foglalkozni a fejlesztőknek.
Miért van az hogy manapság nem nagyon tudnak új game-ket csinálni, helyette Remake/Remastered vannak?
3
0
0
0
💬 1
mindigtolom avatar
@Booker: pár éve megvettek egy remasterrel foglalkozó céget és ők csinálják,nem azok az emberek dolgoznak rajta akik a Gta 6-on 😂
0
0
0
0
ludas16 avatar
Ez már annyira elavult régi játék ki fog ezzel játszani?
Vicces eza gépigény
3
0
0
1
💬 5
gigazte avatar
@ludas16: Te vagy elavult! 😆
3
1
0
0
TRACERHD avatar
@gigazte: ÁÁÁÁÁÁ XD
0
1
0
0
MC MaRcI avatar
@ludas16: Ezzel hidd el rengetegen
Mai napig vannak olyan játékok a gépen
Hogy max payne 1
Far cry 1
Enclave
Stb...
Nosztalgia az nosztalgia
2
0
0
0
Payphoner avatar
@MC MaRcI: Max Payne 1 örök klasszikus *.*

Viszont pl a Far cry 1 szerintem rosszul öregedett. Vannak olyan klasszikusok amik jól öregednek. Pl a Max Payne 1 mai napig egy olyan alkotás ami ma már nagyon nagy hiány. A sztori, a hangulat/környezet, a főhős szinkronhangja mind-mind olyan dolog ami mai napig megállja a helyét.

Az eredeti GTA részek is fantasztikusak.Bár szerintem a 3 kicsit rosszul öregedett. Nem olyan vészes de nekem túl "komor". Kevés szín, zenék nem hangulatosak. És sajnos ahogy megnyílik egy új sziget ha vissza mész a régire egyből soroznak az ellenséges "bandák" és olyan 15 másodperc alatt robban az autó. Sok benne az idegesítő elem..

A VC-vel meg öröm minden perc. Remek zenék nagyon jó szinkronhangok mindenhol színek, tengerpart pálmafák.
0
0
0
0
sean avatar
@ludas16: Azok akik nem divatból játszanak hanem szórakozásból.
1
0
2
0
MC MaRcI avatar
Gta 5 4x msaa
Max grafika
Az advanced kikapcsolva
I5 4460
8gb ram
Gtx 970
Annno lazán futott 60+fpsel fhdba
Kíváncsi leszek
0
0
0
0
santakigyo avatar
Újabb generációnak kérdéses, hogy megüti e a szintet,a régebbi aki még játszott megjelenésükkor ezekkel azoknak meg szerintem nem.
Jó lesz elővenni, de ilyen áron? Köszi, de átadom a lehetőséget másnak.
2
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@santakigyo: Sajnos engem is egyedül az ár miatt nem érdekel... Főleg hogy ugye a lejárt licensszel rendelkező zenéket is kiveszik belőle!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@gigazte: Lehet utálni emiatt, de a VC részét warezon kipróbálom(ha lesz) . A többi nemérdekel. Megyek pár kört az emlékek miatt,aztán delete.
1
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: Jobb híján ha nem lesz más lehetőség, akkor követem a példád és lehet én is így teszek. Mondhatja bárki, hogy nézzünk róla majd videót, de az sose adja vissza 100%-osan a játékélményt!
1
0
0
0
NightWolF33 avatar
A processzor el van írva. Nincs olyan, hogy i5-2700K, sem pedig olyan, hogy i7-6600K. Inkább i7-2700K és i5-6600K. 😉😉😉
3
0
0
0
💬 2
KrisztianRikardo avatar
@NightWolF33: Jah jah szerintem is
0
0
0
0
FoLey avatar
@NightWolF33: Vagy inkább i5-2500K és i7-6700K
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb