Fizetős lesz a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty kiegészítője

Szerző: xoki | 2022. November 16. | hír | 7 hozzászólás

A CD Projekt megerősítette, hogy nem lesz ingyenes a Cyberpunk 2077 Keanu Reeves és Sasha Grey főszereplésével érkező kiegészítője. Az egyszerű DLC-khez képest egy sokkal terjedelmesebb frissítésről van szó, amely Night City új területét fogja feloldani.

Úgy tűnik, nem mindenki volt tisztában ezzel - főleg a The Witcher 3 rengeteg ingyenes DLC-je után -, ezért a CD Projekt most egyértelműen kijelentette, hogy nem ingyenes tartalomról van szó. Kezdetben sokkal több extra tartalmat terveztek, de az idejüket sajnos kénytelenek voltak a játék javítgatásával eltölteni. A Cyberpunk 2077 első ingyenes DLC-je 2021 augusztusában vált elérhetővé, és állítólag a későbbiekben is számíthatunk még néhányra.

A CD Projekt (Michał Nowakowski) valójában egyszer már felhívta a figyelmünket az ingyenes DLC-k és fizetős kiegészítők közötti különbségre. Kisebb, főleg ingyenes tartalmakra hivatkoznak DLC-ként, míg kiegészítő alatt komoly, terjedelmes bővítések értendők, mint például a The Witcher 3 esetében a Blood and Wine és a Hearts of Stone. Amennyiben pedig az utóbbiakhoz hasonló tartalmat jelentenek be a Cyberpunk 2077-hez, akkor az biztosan nem lesz ingyenes.

Alapból nehéz lett volna besorolni egy teljesen új területet megnyitó frissítést a kisebb, ingyenesen letölthető tartalmak közé, de ezúttal legalább tisztázták a dolgot a későbbi félreértések elkerülése végett.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
Remélem jobb lesz mint a fő story a játékban.🤔
0
0
0
0
Vigilante avatar
Akik a virágboltból szerezték be a game-et:

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/030/710/dd0.png
0
1
0
0
no avatar
Csak érje meg az árát!
0
0
0
0
retek77 avatar
Nekem ezzel nincs is gondom, fizetek érte de remélem megéri és nem valami mocskot kapunk a pénzünkért!!
1
0
0
0
Doge avatar
Aki ezt nem tudta előre az egy idióta.
3
3
3
1
💬 2
Legendrush27 avatar
@Doge: Gratulálunk ! Aki csak azért kommentel, hogy másokat bántson az sem a legélesebb kés a fiókban... egyébként a CDPR sokszor szokott ingyenes tartalmakat adni (pl:W3)
1
1
1
2
Doge avatar
@Legendrush27: Akinek ez a cikk kellett, mert nem gondolta előre, hogy fizetni kell több hónapnyi munkáért annak pedig én gratulálnék, csak inkább nem írom le miért... A CDPR szokott ingyenes tartalmakat adni, ahogyan tette ezt a Cyberpunk 2077 esetében is, és pénzért is adja a DLC-ket(pl:W3), mert a köszönetektől még éhen maradnak.
0
2
2
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció