Far Cry 5: nem lesznek loot boxok, de mikrotranzakciók igen

Szerző: xoki | 2018. March 04. | hír | 29 hozzászólás

A Ubisoft egyik képviselője elárulta, hogy a Far Cry 5-ben nem lesznek loot boxok, vagy bármilyen szerencsén alapuló rendszer, amellyel jobb cuccokat lehetne majd szerezni.

Egy bemutató esemény során többen kipróbálhatták a Far Cry 5-öt, amely során kiderült, hogy mégis jelen lesz a mikrotranzakció kozmetikai cuccok vásárlása céljából. A konkrét árak és tárgyak nem ismertek, de úgy tűnik, lehetőség lesz fegyver skinek, jármű kinézetek és különböző ruhák vásárlására. Ezeket a játékban megszerezhető fizetőeszközzel szintén meg lehet majd venni, - ezek lesznek a játékban fellelhető ezüst rudak - de kérdés, hogy mindet vagy lesz kizárólag igazi pénzért megszerezhető is.

Ahogy a legtöbb játéknál, itt is lesz Season Pass, amely a további nagyobb kiegészítőket tartalmazza majd. A teljes játék március 27-én jelenik meg.

Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Megjelenés: 2018. March 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Kiev, Ubisoft Montreal, Ubisoft Red Storm, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Az igazat megvalva ezek a kinézetes cicomák akkor se érdekeltek amikor egy-egy játékban megszereztem.Akkor se állitottam be másik kinézetet.Na most,ha ennyi a max amit beleraknak akkor mondhatni teljes mértékben hidegen is hagy a dolog.Pont akkor fogok otthol tartózkodni ha minden jól megy mikor megjelenik...... 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
Csak az optimalizációt el ne bsszák.. 😃
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Na így kell egy mikrotranzakciónak működnie...
0
0
0
0
matany001 avatar
Ez legyen a legkevesebb, jó az úgy ahogy alapból kinéz majd elven vagyok. 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
Kár hogy a játékmenetet nem érinti majd mint az Assassins Creed Origins esetében, ott kifejezetten jó volt hogy az ember ha akart megvehetett képességeket, legendary fegyvereket, stb. Személy szerint még egyszer ráköltöttem erre a játék teljes árát. Ami lényeges viszont az ilyen tranzakciókban hogy mellette ne legyen maga a játék játszhatatlanul nehéz, azaz csak annak kelljen költenie rá aki gyorsabban akar haladni.
0
0
0
0
💬 22
IkariuS avatar
@enslaved: Ez nevetséges :'D
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@enslaved: Asszem az Ac-nál is leírtam, de még most se értem, hogy mi értelme ennek a "pénzért veszem a legendary geart aztán végigkaszálom magam a játékon 5 óra alatt mint valami istenség". Ez igazából ugyanolyan mintha becsítelnéd a GOD módot. Persze amíg ez single player addig szíved joga, de ettől még orbitális marhaság...Ha én játszok egy játékkal akkor annak minden percét ki akarom élvezni, a szintezést, a fejlődést, a küldiket, meg azt is ha egy boss-t nem tudok elverni...😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Unstoppable: A jó öreg noclip, godmode és allweapon (iwannabelikeakevin 😊)
0
0
0
0
kimi100 avatar
@Unstoppable: Igen ám, de gondolni kell Pistikére aki olyan bal***, hogy egy küldetésnél elakad normál fokozaton és mivel van lóvé a bankkártyáján ezért gondol egyet és vásárolgat mindenféle jót. (Lootbox botrány után AAA-s játékban egy ideig nem látunk majd lootboxot szerintem. ) És erre jöttek rá a nagyobb cégek, hogy nem csak egy Pistike van a világon és így találtak maguknak még egy bevételi forrást ami működik. <Lsd.: AC Origins.> És ezzel semmi baj nincs mindaddig amíg singleplayer módhoz van. Mert őszintén ki a f.szomat érdekel, hogy singlebe most ki vesz valamit vagy hogy tolja végig. Multiplayer módban érdekesebb a helyzet, mert ha olyan sunyisságot követnének el mint a Battlefront 2-vel nos akkor jogos a felháborodás, viszont addig amíg nem befolyásol játékmenetet lottbox vagy mikrotranzi MULTIPLAYERBEN addig addig szerintem mindenki csöndben maradhat. 😆
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@kimi100: De, ha rájönnek, hogy rengetegen veszik nagy mennyiségben ezeket a marhaságokat (lásd: enslaved) akkor szándékosan lehetetlenné meg frusztrálóvá teszik ezeket a játékokat és akkor rálesznek kényszerítve a vásárlásra. Az értelmesebb réteg pedig elkerüli ezeket a játékokat, de hát ők vannak kevesebben.
0
0
0
0
kimi100 avatar
@Tuhajohn: "szándékosan lehetetlenné meg frusztrálóvá teszik ezeket a játékokat" ez alatt pontosan mit értesz? 😲😲
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@kimi100: Kb. azt amit mikej95 leírt. Mondjuk egy ilyen fps-ben nem igazán tudom még elképézlni ezt, de egy Borderlands-ban már simán.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Volna azért értelme ha minden játékra kellene legalább egy jelképes összeget költeni a továbbhaladáshoz valahol, mert akkor nem lenne értelme tört verziókat leszedni, tisztább lehetne a piac. Persze az is jó megoldás amit a Divisionnal csináltak, hogy online kapcsolat kellett a single módhoz is, nem is törték fel a mai napig. Ezt kellene erőltetni jobban szerintem, mert az nem csalás ha megveszed a játékot és még költesz rá, csak az amikor semmit nem fizetsz érte és még kritizálod is.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Unstoppable: Biztosan rengeteg az időd, nekem kevesebb van.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: De nem érted, hogy azért tart eddig, hogy vásárolj??? Ennyire azért nem kellene védeni a mikrotranzakciókat!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Azért lenne hosszú egy játék hogy vásárolj? Na és a Dark Souls 3 meg a Witcher 3? Ott nem voltak mikrotranzakciók mégis nagyon hosszúak voltak (mondjuk a Dark Souls más miatt).
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: 1. Vegyél meg minden mainstream játékot.
2. Jöjj rá hogy egyikkel sem akarsz játszani, meg akarsz szabadulni tőlük minél előbb.
3. Fizesd még rá a játék árának a többszörösét, hogy ne kelljen vele játszanod.
4. ???
5. Profit.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Hülyeségeket írsz. Ki mondta hogy nem akarok velük játszani? Szívni nem akarok, hanem JÁTSZANI. Attól hogy megvettem több dolgot is az AC - ben még benne van összesen 143 órám. Éjszakánként le sem szakadtam róla. Sok olyan játékom van még nagyon amelyek végigjátszásra várnak, nem tudok heteket eltölteni csak eggyel.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Ki tart géppuskát a halántékodhoz, hogy vigyél végig minden létező játékot? Saját magad bevallod, hogy nincs rájuk időd.
Ha meg szívsz egy játékban, minek játszol vele? Tele van a piac olyan játékokkal, ahol nem kell a játék után még azért is külön fizetni, hogy élvezd.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Valahol azért nem értem miért nem mindegy neked hogy mivel és hogyan játszom vagy mikor mennyit tudok időben rájuk szánni. Ez neked ennyire létkérdés?
0
0
0
0
enslaved avatar
@Unstoppable: Azért nem lehetett végig rohanni a játékon, mivel szinteket csak akkor léphettél ha a mellékküldetések és a fő küldetések után elérted a szükséges xp pontot, addig a fegyvered sem fejleszthetted magasabb szintre.
0
0
0
0
NP_Nani avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
IkariuS avatar
@NP_Nani: Hát igen, vannak még hülyék.. :'D De látod működik mert a sok marha bedől nekik :'D
0
0
0
0
enslaved avatar
@IkariuS: Látom 20 évesen már lételemed más emberek lehülyézése, lemarházása. Korán kezded. Egyébként arra nem gondolsz hogy nem mindenkinek van annyi szabadideje hogy napokat töltsön pl. craftolásokkal? Gondolkozni is kellene mielőtt megszólalnál.
0
0
0
0
IkariuS avatar
@enslaved: Vártam hogy valaki a szabadidőre hivatkozzon! :'D (Látom magadra ismertél pedig nem volt célszemély, akkor csak van benne igazság..)

Épp ezért játék, singleplayert ha megállítod akkor az megáll, tehát akkor és onnan indulhatsz ahol megálltál, megvár nem úgy mint pl egy event az online játékoknál, ha már így szóba hoztad a szabadidőt, tegyük fel itt van pl karesz, karesznak rengeteg a munkája, nincs ideje csak napi 1-2 órát "craftolgatni", DE! ha fizet akkor nem is kell neki, ez viszont tök jó dolog nem?? Tehát pénzel váltotta ki azt a szabadidőt amit változóan töltött volna a játékkal. Akkor karesz mit szólna ha egy Dark Souls játékot dobnának elébe ilyen lehetőségekkel? Ha így a szabadidővel be tudják húzni az embereket akkor pár éven belül erre fognak alapozni.. Loot box nem nyerő, de van szabadidő... Na ez a nevetséges...
0
0
0
0
enslaved avatar
@IkariuS: Szerintem mindenkire bízd rá hogyan játszik, ugyanis sem téged sem mást nem fog anyagi kár érni ha valaki fizet pluszban érte. Annyi a jó játék mostanában hogy sokszor tényleg kevés az ember ideje, én meg olyan vagyok aki hamar a végére akar érni egy játéknak hogy kezdhessem a következőt, nem beszélve arról hogy a három gyerekemnek is kell segítenem sokszor némelyik játék esetében. Ők nem is tudták volna még végig játszani ha nincs ez a mikrotranzakciós rendszer, vagyis négy eredeti játék plusz a tranzakciók, csak számolj😀 Egyébként a munkám esetében is akkor vagyok a legelégedettebb ha minél hamarabb meg tudom oldani a nehezebb kihívásokat is, így egyáltalán nem zavar ha egy játékot befejezek akár két éjszaka alatt.
0
0
0
0
Norbi576 avatar
Ilyen mértékben szerintem elfogatható, aki nagyon akar cicomázni, költsön még a játékra, ha akar. Az lenne nagyon undorító, ha játékmenetet is érintené.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció