Élőszereplős Assassin's Creed sorozat készül

Szerző: xoki | 2020. October 27. | hír | 36 hozzászólás

A Netflix a mai napon bejelentette, hogy készülőben van az Assassin's Creed élőszereplős feldolgozása, ráadásul animációs és anime szériára is számíthatnak a rajongók.

Valószínűleg sokakat felcsigázott a hír, de egy jó ideig nem érdemes számítani rá, hiszen még sok munka vár a készítőkre. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a Ubisoft csapatából Jason Altman és Danielle Kreinik lesznek a vezető producerek. A Ubisoft még 2017-ben, a Michael Fassbender film után árulta el a szándékát, mely szerint egy Assassin's Creed szériát is szeretne készíteni.

A Netflix és a Ubisoft partnerségének köszönhetően tehát hamarosan egy élőszereplős feldolgozásban is látható lesz a cég egyik legnépszerűbb szériája. Ez még csak a kezdet, hiszen ahogy korábban említettem, ezeken kívül animációs és anime sorozat is várható, tehát több különböző projekten is dolgozni fog a két cég. Remélhetőleg hamarosan bővebb információt is kapunk arról, hogy pontosan miről is szól majd ez a sorozat.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 36
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ernesto02 avatar
oké-oké de mikor jelenti be a netflix,hogy készűl egy kiba***ott jó Mortal Kombat sorozat 😆 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ha olyan lesz mint a Witcher első évadja, akkor jobban járnánk ha forgatókönyv formában egy fiókban élné az életét...
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@Scorn Face: A witcher teljesen jó volt. A fogadtatása is jó volt, a kritikák is jók és ami a legfontosabb: nekem is tetszett. Meglepően jól követte a könyvet, ami a filmeknél ritka.
Neked miért nem tetszett?
0
0
0
0
no avatar
Netflix a Witcher castingját is elszabda nem egy helyen szal nem kell sokat várni hogy az AC-ét is elcsessze.

https://pics.awwmemes.com/books-games-cosplay-aming-netflix-adaptation-as-a-big-fan-37327192.png

De jó is lesz egy AC Valhalla élő szereplős sorozat, ami afroamerikai és kínai színészekkel tele akiknek a fele meleg szereplőt kell hogy alakítson...

Netflix előfizetésekkel kár példázódni, 3-6 havonta ha érdemes 1 hónapra befizetni mert annyi újdonság nem kerül be, hogy egész évben be legyen csengetve, de cserébe szó nélkül törölnek sorozatokat (pl.: Limitless, Neil deGrasse Tyson több sorozata), tisztára mint egy kib*szott kábeltv szolgátlató aki önkénye kedve szerint dobálja ki és be a csatornákat, előfizető meg le van sz**rva...az kussoljon.
0
0
0
0
💬 11
botmunpls avatar
@Palanova: Lehet ezzel dobálózni, de melyik az a stúdió, amelyik nem pc/genderezi tele a kontentet? Egyik se. Mindenhol kvótefeka meg kvótaszexuális stb...
Itt az emberek és a politikai elit befolyását kell ösztökélni, hogy ne ebbe az irányba menjen el a történet, nem a netflixet okolni, az önmagában nem old meg semmit.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Netflix készíthetne olyan sorozatokat ahol ez nem lenne probléma, lásd Sense8. Viszonylag jó forgatókönyv, kisebbségekkel volt tele: mexikói, afroamerikai, koreai, és az elmaradhatatlan gonosz eu polgár. Még belefért hogy a hétből kettő meleg volt. Érdekes arány, de ez van. A sztori elvitte a hátán az első évadot.

Disney is készíthetne olyan filmeket ahol ez szintén nem lenne probléma. Náluk a pénzeszsák, azt vesznek meg amit akarnak.

Lehet jól is csinálni, lásd a Marvelnél Nick Fury lecserélése nem volt probléma, talán mert előtte David Hasselhoff felejthetően alakította a figurát. Na meg közben eltelt nem kevés év. Ott nem érződött hogy kvóta miatt kellett cserélni. De pl az újabb Pókemberben MJ esetében már sántított a helyzet...tehát ők is mellé tudnak fogni, pláne a hazatérésben amit a csaj alakított az kritikán aluli volt...
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Palanova: Igen, lehetne, az odysseiben sem tűntek ki a buzik/leszbik, meg a barnásabb bőrűek, mert a kor része volt, mint a black flag-ben a négerek stb.
De mit tegyenek ezek a cégek, ha a politika és a nagyobb tőkések abba az irányba tolják őket? Pénzért csinálják, ha pedig kitörnek ebből akkor leszámolnak velük és mehetnek a levesbe.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Nem kevés film van amiben afroamerikai a főszereplő és mégis pénzügyi siker lett. De akár sorozat is. Tehát annyi lenne csak a meló, hogy több hasonló kaliberű filmet-sorozatot készítenek, neadjaisten saját - eredeti ötletből, vagy eddig meg nem filmesített könyvekből, ahol nincs ilyen jellegű "megkötés". Mert lássuk be, a Kis Hableány pl talán dán tragédia/népmese volt és abban a korban arrafelé nem igen rohangáltak afroamerikaiak...ahogy a Witcherben eleve ábrázolva volt egy karakter akit lecseréltek a PC kedvéért? Ez nem áll össze sehogy. Valahogy nem hiszem el az az ötletelő ülést hogy:
- Új filmötlet kell!
- Arthur királyról forgassunk filmet!
- Rendben, írd meg a forgatókönyvet, de: kell benne lennie egy afroamerikainak, egy kínainak, egy melegnek, egy erős női karakternek, egy gonosz európainak...
És ez lett/lesz belőle:
https://boundingintocomics.com/wp-content/uploads/2020/04/2020.04.28-11.03-boundingintocomics-5ea8b62b0ade3.png
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Palanova: Igen, meg lehetne ezt oldani könnyebben is meg multiverzumokkal egyes esetekben, de annak sajnos nincs visszhangja.
Ha egy olyan karaktert cserélnek le feketére, akinél úgyis mindegy mert nem sok derül ki róla, vagy adja a fővonal hogy jobb lenne feketében, akkor nem fognak szót ejteni róla. És sajnos ezeknek a pc lobbistáknak nem ez a céljuk, hanem az hogy beszéljenek róla😞
Pl. a Miles morales is mint fekete pókember elég közkedvelt gamerek között, az egy egész jó döntés volt.
De ezzel azt lehet tenni, hogy vagy leszarod és elmész mellette, vagy meg se nézed, de amíg beszélnek róla, addig erőltetni fogják a képünkbe.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@botmunpls: Vagy az is lehet, hogy benne vannak a lengyel kultúrában a barna varázslók és csodatévők?
Ha vetnétek egy pillantást ennek a lengyel városnak a honlapjára: [LINK]
A címlapon az úgynevezett szerecsen (v. fekete) madonna látható, ami 1300 körül készült és az egyetlen magyar alapítású rend, a pálosok kolostorában volt fellelhető.
Nincs értelme arról beszélni, hogy "lecserélték a karaktert", amikor nem volt mit lecserélni. A film a könyv alapján készült és nem a játék alapján. A könyv leírása alapján meg simán lehet néger a csaj épp úgy, ahogy fehér is, ahogy azt a könyvillusztrátor gondolta.
A wicherben nem cseréltek le karaktert.
Szó nincs arról, hogy fehérnek kellene lennie, csak a könyvillusztrátor (aki, mint tudjuk szinte soha nem olvassa el az egész könyvet) ilyennek rajzolta meg, a játék grafikusa meg pont annyira volt kreatív, hogy lemásolta azt. Ha nem lenne gyanús, hogy miért egy kaptafára van az összes: hát ezért.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Értem amit írsz, de tartom magam ahhoz hogy a Netflix elcseszte. Lehet, hogy a könyv alapján csinálta szigorúan, utána nyomozva a helyi folklórnak is, és a könyvben sehol nincs leírva hogy "hamvas bőre volt a varázslónőnek" (lásd ominózus HP "balhé"😉 de a Witcher 3 mint játék miatt nézték meg annyian / kezdték el olvasni a könyveket szerintem. Az vitte be a Witchert sok ember életébe, amikor ki lett kiáltva a legjobb játéknak éveken keresztül. És nem a Witcher 1-2 játék, hanem a 3-as és a Netflix helyében tartottam volna magam a kismillió képhez-ábrázoláshoz ami és ahogy a 3-asban mutatta be a szereplőket,, annak ellenére hogy az egyik könyvet mutatja be. Ha jeleneteket át tudtak venni a játékból (félmeztelen/mezetelen Geralt a dézsában mintha W3-as jelenet lett volna és persze a sorozatba bekerült) akkor ezt miért nem...de mindegy is, mert ezen már nem lehet változtatni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Palanova: Jogos amit mondasz, de szerintem a film szempontjából lényegtelen volt. Nem ezért jó, vagy rossz a film. Ha rossz a színész, az más, de így mindegy.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Az ember óhatatlanul hasonlítja a már látott megoldásokat - szereplőket. Ráadásul az először látottakhoz.

Például az Oscar című film. Van belőle egy 1967-es és egy 1991-es verzió. Sokunk, közöttük én is, szerintem a 1991-est látták először és szétröhögte magát Stallone és sz emberi helyzetkomikumain:


Ellenben az 1967-es Louis de Funès filmmel, amit bár kedvelem a színészt és nem csak a Csendőr... sorozata miatt, nem bírtam végignézni, annyira kínos és erőltetettnek tűnt számomra.

Tehát lehet jó film az 1967-es de nálam messze a 1991-es alatt teljesített.
---
Witcher esetében hasonló a helyzet nálam: Witcher 3-at láttam először, ahhoz mérem. És bár talán a két varázslónő megjelenítése nem volt számomra megfelelő, a többi rendben volt vizualitás téren. Történetre inkább nem mondok semmit, az másik történet 😀

És ha ettől eltekintek a sorozat jó volt, vannak részletek amiket néha újrázok belőle, de többnyire csak az énekes részt az ep2 végén:

ami magyarul is remekül sikerült:
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Miles Elvben Peter Parker "halála" után vette át a staféta botot. Nem műtötték át Petert afroamerikaivá...ahogy tették MJ-vel a marvel pókemberében.

Igen, a negatív reklám is reklám, de van amikor kontraproduktív. És akkor megint csak a Netflix mint példa:
The Old Guard

Hozza a kötelezőt. Se nem több, se nem kevesebb, mint egy tucat most készült akciófilm, benne minden kötelező és aktuális klissével és szereplővel:
- a gonosz gazdag európai
- a szegény megtört , megtévedt afroamerikai
- a badass női főhős
- a muszlim sidekick
- a gyáva francia
- a kötelező afroamerikai lány
- a meleg pár másik fele
- a szakállas zsoldos vezér
- a kötelező kínai társ
- az őrült tudós

Történet nem nagyon van, mert bár a film vége felé azért csak elmondják miért nem hallottunk még róluk soha, ez a film semmi újat nem mond vagy tesz. Picit olyan mint amit a Picard sorozat alatt éreztem: az a Star Trek New Generation és Voyager színészeinek jutalomjátéka volt. Senki sem kérte, de mégis beleraktak mindenkit hogy mindenkinek kedvezzenek.
Itt is ez a helyzet: senkinek nem hiányzott ez a film, de mégis beleraktak mindenkit hogy mindenkinek kedvezzenek.

Mehet a többi Netflix-Hollywoodi film mellé amivel majd 40 év múlva ezt a kort mutatják be amikor köztelező volt ilyen és ilyen színészeket berakni a kötelező szerepekbe vagy kiutáltak a homokozóból...ahogy most teszik a Star Trek The Original Series-el hogy az milyen remek képet adott a 60-70-es évekről.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Palanova: Tudom, nem is péter parkőrt írtam, hanem pókembert 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ha lesz hozzá magyar szinkron, akkor biztos bele nézek
0
0
0
0
Ayistion avatar
Ha egy vicser szintet hoz, akkor megtartom a netflix előfizetésem. 😆
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Ayistion: Ha witcher szintet hoz, ugyanúgy kimarad majd, az a sorozat a béka hátsója alatt van 😀
0
0
0
0
botmunpls avatar
Látatlanban is várós, kárpótlás lehetne a filmért cserébe.
0
0
0
0
💬 11
csuz-li avatar
@botmunpls: Azért a filmért? Azért semmi nem tud kárpótolni.
9 db AC játékot vettem meg az évek során a 12-ből, tehát elmondhatjuk, hogy szeretem a sorozatot. A filmnek háromszor ugrottam neki, de egyszer nem bírtam végignézni.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: És nem vesztettél vele semmit. Csak a címében volt AC, kb mint az Origins és az Ody...ha csak egyik forgatókönyv író is leült volna az AC 2 elé kb 2 órára, más lett volna a eredmény.

Nagy nevek lettek elpazarolva rá, és még a trailer zenéje is sz*r volt 😃 Legalábbis az eredeti traileré...
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Palanova: Azért az origin attol még hogy nem olyan a gameplay, a sztory szerintem nagyon is jól el lett talalva, foleg az ending.
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Gameplayt nem említettem, mert azzal nem volt gondom, se az itemizációval se az RPG elemekkel.

A végén az a 30 perc volt csak AC. Előtte semmi köze nem volt hozzá, kb mintha a végén jöttek volna rá: "B*szki, ez egy AC lesz, gyorsan tegyünk bele valamit ami utal rá..."

És a zenéje is jó volt, ha már a jó részek kiemelésénél tartunk 😀


Bár hozzáteszem, hogy ha ókori Egyiptomi játék és zene akkor nekem ez az etalon a mai napig:
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Palanova: Mindamellett, hogy egyetértünk a film kapcsán, csendesen megjegyzem, hogy a kedvencem az összes közül az Odyssey... 😜
Valószínűleg a fókuszcsoport, ami alapján döntöttek az Origins mellett, közelebb állt hozzám, mint hozzád 😀
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: És ezzel semmi gond sincs. Ody nekem is tetszett, megjelenéskor végignyomtam, még gépet is fejlesztettem érte. De nem volt izig-vérig AC mint pl az AC2. Voltak benne érthetetlen megoldások (pajzshasználat hiánya, lándzsahegy tőrkként...) Azt hiszem ebben is egyet értünk.
A sztorijai jók lettek, elsőre bezsákoltam a legjobb befejezést ami nem jellemző rám, pl Mass Effectnél is külön kellett rágyúrnom 😀 A befejezés is remek volt, na meg a főcímzenéje is.

0
0
0
0
csuz-li avatar
@Palanova: Az biztos, hogy az Odyssey-ben nekem is kétszer esett le az állam. Egyszer, mikor megláttam a bevezetést, másodszor, mikor leesett, hogy ezek nem voltak töriórán, mert kihagyni pont a görög kultúrkörben játszódó játékból a pajzsot úgy, hogy előtte az egyiptomiban meg benne volt, az azért erős.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Plusz kihagytak olyan apróságot, mint az Olympus hegy...de a Szfinx az belekerült, meg Meduza...
0
0
0
0
odinx avatar
@csuz-li: Szerintem ha az Assassin's Creed Lineage-et megcsinálták volna rendes filmnek az nem lett volna rossz. A szereplők nagyon jók voltak, legalábbis nekem.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@csuz-li: Nekem pedig az összes darabja megvan, a filmet pedig megnéztem, nem tetszett, fél szemmel telóztam neteztem közben stb, ennyi.
Adjanak ki egy sorit, amit ha elkezdek nézni akkor tetszik is, és végig tudom nézni. Ez jelenti köznyelvben a kárpótlást.

Vagy hozzák be az egész isut és a jelenkori dolgot helyezzék előtérbe, vagy álljon középpontban egy központi karakter és az adott kor legyen felvezetve benne, mert az egyszerre mindent dolog nem fog működni.
Az hogy mennyire lesz pc stb az nem izgat, mert igazából az egész AC széria pc, mindenhol minden fajta rasszok vannak és szexualitások, minimálisan lehet tovább píszízni a témakört.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@botmunpls: Tusom mia kárpótlás a köznyelvben, de ha ennyire pc vagyok, akkor nem ül a poén. És itt el is mondtam a véleményemet arról, hogy mennyire kellene pc-bnek lennie a filmnek, mint a játéknak magának.
0
0
0
0
Apor avatar
Shay Cormac kapitányt beleteszik, előfizetek netflixre.
0
0
0
0
💬 5
Superman79 avatar
@Apor: Most tolom végig a rogue -ot. Az eleje nagyon adja. Olyan uhhh, hideg rázós, amikor mondja hogy: my name is Shay Patrick Cormac, and this is my story. A főszereplő nagyon elvan találva szerintem is.
0
0
0
0
Apor avatar
@Superman79: A Rouge a legrövidebb epizód, cserébe a legintenzívebb. Tele érzelmekkel, kalanddal.
Az elején feküdj rá a hajó és a cuccaid tunningolására olyan 40 óra alatt megvan 😃 és a halászatot is tunningold, ne csak a vadászat küldiket. Mire a templomos epizódokra értem, 86%-ban kifejlesztettem Shay-t.
Nagyrészt assasinként felfedeztem rengeteg mindent. De így templomosként könnyebb majd területek között haladni. Csak egy tipp. 😀
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Apor: Nos kijátszottam a storyt ugy 10 óra alatt. Csak a főszálra koncentráltam. 😆 Nem lesz egy kedvenc játék, azt a helyet továnnra is a watch dogs 1 foglalja, és gondolom az is lesz egy jó ideig. De ami tény az tény, a storyja, a játékmenet, a karakterek itt is nagyon el lettek találva. Nekem nagyon bejött ez az AC is. I make my own luck. By Shay captain.
Ez a mondat nagyon epic lett mondjuk.
0
0
0
0
Apor avatar
@Superman79: 😀
Igen, a fő történet nem túl hosszú, írtam hogy a legrövidebb AC.

Shay nagyforma , komoly karakter.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Apor: Ja. Attól még hogy rövid, attól még szerintem egész jó lett. Jól össze lett rakva az egész, elejétől a végéig.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció