Elindult a Gépigény.hu: Az év játéka díj 2018 szavazás

2018. December 02. | hír | 67 hozzászólás

Ismét eltelt egy év, és ismét itt az ideje, hogy szavazzatok az év játékára!

Az idei Gépigény.hu: Az év játéka díj szavazásában - ahogy már megszokhattátok - egyetlen játékot választhattok, azt, ami szerintetek a 2018-as év legjobban sikerült játéka.

Idén az éven megjelent, az oldalmegnyitások alapján legnépszerűbb 240 játék került a választhatók listájára. A szavazási határidő lejártáig szabadon megváltoztatható a már leadott szavazat, arra az esetre, ha valaki meggondolná magát.

Szavazás zárása: 2018. december 15. 23:59:59 (CEST)
Eredményhirdetés: 2018. december 16.

A szavazást ezen az oldalon érhetitek el: https://gepigeny.hu/goty/2018

Jó szavazást!

Hozzászólások: 67
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zole54 avatar
1. Battlefield V
2. Just Cause 4
3. Darksiders III
4. Forza Horizon 4
5. Assassin's Creed Odyssey
6. Shadow of the Tomb Raider
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Én a Final Fantasy XV mellett döntöttem. Nekem nagyon tetszik a játék stílusa, a tájak művésziessége, a harcrendszer, a karakterek, az élő környezet, stb. 😃
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Shadow of the Tomb Raider, vele játszottam idén.😀
0
0
0
0
Geravor avatar
Gyanítom a BF 5 az egyik legesélyesebb pedig nyomába sem ér az egykori önmagának. Mennyivel jobb volt a bad company ahol a karaktereket és a humort helyezték az előtérbe.

0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Geravor: BC2-t kipróbáltam anno és eszméletlen nagy csalódás volt
0
0
0
0
tivike avatar
Nekem a Jurassic World Evolution. Óriási pozitív csalódás volt. Nagyon megérte őszi vásáron a 15 eurót. Nálam az év játéka.
0
0
0
0
xCube avatar
Hmmm. Asszem még nem is játszottam idei játékkal 😂
0
0
0
0
csuz-li avatar
Szerintem a Kingdom Come: Deliverance az idei felhozatal legjobbja.
0
0
0
0
💬 3
Doge avatar
@csuz-li: Szerintem is habár lehet nem lett egy Witcher 3 szintű de, hogy volt a fejlesztőkben rendesen ambiciózus az biztos, már csak azért is megérdemelnék.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Doge: Hát az ember sok mindent el tud nézni egy kezdő csapatnak, ha egyébként jó ötletekkel állnak elő, csak a megvalósítás nem tökéletes.
0
0
0
0
vyne avatar
@csuz-li: En is Kingdomra raktam a voksom,siman megerdemli.
0
0
0
0
no avatar
Witcher 3 wild hunt plusz a kiegészítők.
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@Skull576: Arra nehéz lesz szavazni, mivel 2015-ös a játék... 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Ezek a cimek 😃 Amúgy a szavazás címét átkellene irni Az év PC játéka díj 2018 szavazás-ra. Nem is szavazok egyikre sem. A legjobb sem fér be a top 5-be nálam idén.
0
0
0
0
lolzler avatar
Darksiders 3 lett volna talán, de kicsit csalódtam...😞
0
0
0
0
💬 15
santakigyo avatar
@lolzler: Persze, 3. rész. Csoda lett volna ha tudja tartani a szintet.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: ez nem egy film, vagy egy sorozat... nem a story lett gyengébb részemről, hanem a gameplay 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Csak azt tudom mondani,hogy a 3. résznél már nem kell meglepődni ezen.
Próbálnak minél szélesebb közönséget megfogni,emiatt változásokat eszközölnek,és olykor( szinte mindig) ez nem sül el jól.
Ennyi.Ha megvetted és ha van lehetőség visszalépsz a vásárlástól,visszakéred a pénzt,ha már nincs akkor meg rátudsz,hogy ezt most benézted és a legközelebb kicsit óvatosabban jársz el mielőtt pénzt adsz ki valamiért.
Vagy beletörődsz(nem tanulsz a hibádból) és játszol vele,valamint a következő részt is megveszed bízva abban,hogy nem esel bele ugyanebbe a hibába.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: nem azt bánom, hogy pénzt adtam ki rá, hanem hogy amennyire vártam csalódást okozott...mert nem kellett volna jobbnak lennie, csak hozni azt a tartalmat amit a 2-ben láthattunk új story szállal
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Ennyi,legközelebb ha lesz persze legközelebb meggondolod kétszer,hogy pénzt adj ki érte.
Ha meg nem bánod,hogy pénzt adtál ki érte de még is csalódott vagy és legközelebb is vétel az adott fejlesztők játéka akkor ne is várd,hogy változtassanak.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: Ha meg így gondolkodunk és nem támogatjuk a PC-s játékfejlesztőket akkor ne is várjuk, hogy ellássanak minket finomságokkal...

ezért tartunk most ott, hogy regeteg ps exkluzív játék volt idén is... a pc felhozatal meg trágya mert majd úgy is le lehet tölteni...

a sok tömegjáték amitől meg már undorom van pl a Bf, Cod, Ac meg a sok battle royale az meg szárnyal mert más meg nem jut a Pc-sek asztalára
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Ps exluzív azért van mert valamivel el kell adni a konzolt:Ha nem lenne exluzív játék megnézhetnék a konzoleladásokat.Megnézném az eladási listákat ha pl a red dead redemption 2 megjelenne PC-re. Hatalmasat ugrana.Van ott igény arra ami jó.
Mondjuk engem az se érdekelne ha nem jönne tucat szám indi szarság meg erőltetett folytatás meg semmi,csak néha de az igazán kiemelkedő.Igaz abból nem lehet megélni.De az nem az én bajom.Én egy fogyasztó vagyok és azt veszem ami nekem kell mert jó.Ha nem jó akkor nem veszem és a kutyát se érdekli,hogy az azt gyártó céggel mi lesz.
Őt se érdekli,hogy egy rossz terméket ad ki.Mennyi de mennyi példa volt erre már.
Nekem ez a véleményem.Ha valami nem jó akkor nem fizetek érte.Ha megtettem és aztán jöttem rá,hogy nem jó akkor legközelebb kétszer meggondolom.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: Jogos. Mondjuk azzal enm értek egyet, hogy a kozolt csak azért veszik meg. Az tény hogy növeli az eladásokat, de nem hinném, hogy ez határozza meg. Valakinek lehet csak pc-je valakinek meg csak konzolja...aki meg tehetősebb, annak mind2.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Azért megnézném az eladásokat ha nem lenne exluzívitás, szóval PC-re is megjelenne az ami konzolra.
Kb 1 évig csak.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: Én is. De az is szerepet játszik ugye, hogy most nagyon drága mulatság a Pc építés. Normál gamer gépet 200 alatt elég nehézkés összerakni kompletten....és az még csak medium.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Van ps3 konzolom. Move játékok miatt meg az exluzívok miatt. Gondolkozom egy ps4 vételen is, de a játékok futási teljesítménye ami engem az egésztől taszít.
Szóval magam részéről ha kell 400 ból rakok össze gépet, de akkor tudom mire számíthatok.
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: Ugyanez...Ps4-en én is gondolkodom és leginkább az új pókember miatt...de 1 játékhoz nem oclsó mulatság 😞
0
0
0
0
lolzler avatar
@santakigyo: Ugyanez...Ps4-en én is gondolkodom és leginkább az új pókember miatt...de 1 játékhoz nem oclsó mulatság 😞
0
0
0
0
santakigyo avatar
@lolzler: Van 1-2 játék ami érdekelne engem is. Majd egyszer ha látok használtan egy szettet fennt azokkal a játékokkal amik érdekelnek akkor lehet beruházok rá. Talán...... Aztán tovább adom.
0
0
0
0
pcboy avatar
Rust vagy bf5 sajnos a mostani év felhozatala szegényes utóbbi szerintem csak a téma miatt jobb mint elődje és minden más szempontból a bf1 jobb, de azt nem választhatom ki, mertn em idei megjelenésű. Az is is szomorú tény hogy sokan az igénytelen pubg választanák annak, szó sincs róla hogy utálnám, játszottam vele 1 kicsit ameddig ingyenes voltak a ládák, de könyörgöm ott tart a játékipar hogy a játékosok jónak csak a kevés tartalmú battle royale játékot választanák év játéknak...és nem azért mert a játékosok igénytelenek hanem ezt tudják választani legjobbnak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nos, tudom hogy egy újabb tömegjáték mint a PUBG és az is így indult nálam anno, de ez a Ring of Elysium annyira beszippantott hogy az valami hihetetlen.
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@bukta2: Ahogy mondod 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Ring of Elysium nálam a legjobb battle royal game
0
0
0
0
no avatar
Még nem tudok szavazni rá , mert még most jön ki!!! Just Cause 4.
0
0
0
0
gigazte avatar
Egyedül a Subnautica-ra tudom azt mondani, hogy megérdemli ezt a címet! Ilyenkor év végén jön rá az ember, hogy megint csak gyenge a felhozatal a Playstation címekhez viszonyítva... Most ha konzol exkluzív címek között kéne választani, akkor sokáig kéne töprengenem! 😆
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Szerintem is a Forza Horizon 4. Az szippantott be a legjobban idén (persze csak azok közül tudok választani, amikkel játszottam is).
0
0
0
0
Inestier avatar
Régen játszottam már ilyen jó autós játékkal.... Forza Horizon 4
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Az idei legjobb motoros játékra a TT Isle of Man -re szavaztam. 😀
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Gyrger72: Végre egy jó motoros játék! Bár a hangok itt is hagynak kívánni valót maguk után
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Egyértelmű hogy a Kingdom Come Deliverance, bár ott van még a Jurassic World Evolution, az Ancestors Legacy, a Battletech és még egy jó pár jó játék.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egy érdekes kérdésem volna.Azon játékok,amik mondjuk idén Early Access verzióban megjelentek,és mondjuk jövőre megjelenik az 1.0 verzió ami adott esetben sokkal több tartalommal bír,és jóval jobb,akkor azok jövőre is részt vesznek az év játéka szavazáson?Mert végül is rengeteg olyan van PL:Assetto Corsa Competizione ami bőven nem tartalmaz annyi tartalmat,mint ami benne lesz.
0
0
0
0
P Mark avatar
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Az emlékek.
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
Forza Horizon 4. Egy részről sajnos alternatíva sem nagyon volt, másrészt pedig kiváló játék, mindenképp megérdemli az év játéka díját.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Végül sikerült megtalálni az overcooked 2-t. Kitűnő páros játéknak tartom. És elég kevés ilyen van ami leköt.
Ha valakit érdekel páros, a 9 parchment játékot ajánlom.

Még a ni no kuni 2 és a forest is számításba jöhetett volna meg azok az idei játékok amik még csak tervben vannak.
0
0
0
0
no avatar
Hát, végignézve a listát, szomorúan tapasztaltam, magamban is, hogy elég gyér volt jó címekből az idei év PC-re.
Nálam ezáltal a Forza Horizon 4 vitte a szavazatomat, ami valóban egy jó játék, és ver nálam minden autós játékot, de nagyon szívesen szavaztam volna másra, ha lett volna olyan cím a listán, ami jobban megmozgatott, mint ez.
0
0
0
0
susguy avatar
Dead Cells.
Bár a múlt év nyerteseit visszanézve csak az a kérdés hogy CoD vagy Battlefield fog-e győzni.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Nem sok idén megjelent játékkal játszottam, de azok közül a Frostpunk volt ami igazán megfogott.
0
0
0
0
💬 3
Andris18 avatar
@FrostnovaZ: Azt mondták elég rövid. Mi a tapasztalatod?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@Andris18: Valóban nem hosszú, hisz csak egy indie játékról beszélünk. Nagy hibája volt régebben, hogy csak story mód volt benne... úgy azt mondanám hogy egy ilyen 10 óra volt a játékmenet (1-2szer újra kellett kezdenem). Azonban nemrég került be egy endless mod - amit sajnos nem volt még alkalamam kirpóbálni - de gondolom ez a Free Build mód, ami jelentősen megnöveli a játékidőt.

A zenéje zseniális, nagyon hangulatos az egész, és egy csomó "intézkedést" lehet hozni, szóval nem mindig ugyan az a lemez forog. Mindenképpen érdemes vele tenni egy próbát.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@FrostnovaZ: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
Wihay avatar
Én nem tudom ki hogy van vele, de nálam a Battlefield V és a Shadow of Tomb Raider kiemelkedő ebben az évben.. - Többi sem rossz, de mondanám van még hová fejlődni.......
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Sajnos a valódi Év Játéka-várományosok ismét kihagyták ezt a platformot, így egy meglehetősen gyengébb felhozatalból kell választani. Számomra (és ezzel szerintem egyedül leszek) a The Council lenne az idei év legjobb alkotása PC-n, de mivel nem került fel a listára, ezért a Shadow of the Tomb Raiderre adtam le a voksomat, hiszen annak ellenére, hogy nem voltam vele megelégedve, számomra nagy fejlődést mutatott elődeihez képest.
0
0
0
0
FoLey avatar
Forza Horizon 4 nincs is miről mesélni. 😀
Ring of Elysium meg még korai hozzáférésű így kevés esély van arra. Bár a sok hiperaktív kisgyerek instán rányomja...
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Ment a szavazat: Unravel two
0
0
0
0
ors11 avatar
Hol van a God of War, RDR2 stb. ? Furcsa, hogy ezek nem kerültek be...furcsa, hogy erősen 3-ad osztályú játékokra is többen kattintottak, mint ezekre...
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@ors11: Az oldalon csak idei megjelenésű PC-s játékok számítanak bele a szavazásba. A GoW-nak nincs is adatlapja, a RDR2 meg csak szimplán nincs PC-re.
0
0
0
0
ors11 avatar
@Tyrion Lannister: Értem én, csak hát a legjobb játékok az évben nem PC-re jöttek ki...na majd jövőbe 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az a nagy szerencsénk van, hogy az oldalon 2017-es a Fortnite megjelenési dátuma. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció