Egy hét ingyenes Uplay+ előfizetést ad a Ubisoft

Szerző: xoki | 2020. July 08. | hír | 10 hozzászólás

A Ubisoft előfizetői szolgáltatásának rajtjakor mindenki egy hónapig teljesen ingyen hozzáférhetett a Uplay+ teljes könyvtárához. Valószínűleg a közeledő Ubisoft Forward eseményre való felkészülés részeként a cég most ismét ingyenes előfizetést ajándékoz a visszatérő és új felhasználók számára, bár ezúttal csak egy hétről van szó.

Az egyhetes próbalehetőség teljes hozzáférést biztosít a Uplay+ több mint 100 játékból álló felhozatalához. A PS Plushoz és az Xbox Game Passhoz hasonlóan ezeket bármikor letölthetitek és korlátlanul játszhattok is mindegyik címmel mindaddig, amíg aktív előfizetők vagytok. Ha nem hosszabbítjátok meg, akkor azonnal megszűnik a hozzáférésetek, de természetesen a játékokban elért eredményetek mind megmarad.

Egy hét leforgása alatt valószínűleg több játék kipróbálására is lehetőségetek nyílik, de mivel az utóbbi időben temérdek mennyiségű tartalmat pakoltak az új Assassin's Creed játékokba, így lehetséges, hogy az újabb címek közül csak egy kipróbálására lesz elegendő a próbaidőszak.

Ezt az ingyenes Uplay+ előfizetést július 27-éig tudjátok aktiválni, maga a szolgáltatás egyébként havi 15 euróba kerül.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maros avatar
Nem baj, pont meg akartam venni! 😂😂😂😂
0
0
0
0
Bukta avatar
Ha letöltöm a breakpoint-ot és játszok is vele majd lejár a free előfizu, a jövőben viszont majd valamikor esetleg megveszem akkor a megszerzett dolgok megmaradnak?
0
0
0
0
💬 5
Mizushio avatar
@Bukta: Meg. Mivel online játékról beszélünk. Division alapokkal. 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
@Mizushio: Rendben, köszi a választ.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Bukta: Igen, megmaradnak, és készülj rá, meg is fogod venni, nekem több mint 100 órám van benne, a bugok ellenére remek kis játék lett, bár a The Division 2 színvonalát nem éri el.
0
0
0
0
Bukta avatar
@enslaved: Zárt és nyílt bétával is játszottam és akkor nagyon megtetszett.
Division 2 viszont meg van, bár még nem játszottam vele egy percet se.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Bukta: Nekem több mint 200 órám van már a Division 2 - be😆 Hiába ismétlődnek a küldetések, akár csak a Breakpoint esetében, mégis késztetést érez az ember arra, hogy játssza.
0
0
0
0
tadam00 avatar
@TRACERHD: A hír hallatán először én is így voltam, vele, majd felélénkült bennem kíváncsi Fáncsi, hogy milyen játékokról van szó.
Gondoltam biztos van egy oldal ahol le van írva a lista, legalább az uborkáék oldalán (naiv) 😆. Ki hozott 15 új játékot meg azt, hogy see all game, rákattintottam semmi, aztán észre vettem, hogy felül is van egy olyan gomb, lényeg valahogy megtaláltam az [LINK] ahol legalább 115 játék volt (a Might and Magic Heroes VII három változata. Miért kell abból ennyi?).
Gondoltam csak van közte olyan ami érdekel / futtatja a gépem, én kis NAIV. 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció