Menu
A Ubisoft Forward váltja le a cég E3-as sajtókonferenciáját
Szerző: xoki, 2020. május 12., hír

Az idei E3 sajnos elmarad, de ez nem jelenti azt, hogy búcsút inthetünk a nagy bejelentéseknek is. Több nagyobb kiadó, köztük a Ubisoft is előállt a saját digitális bemutatójával, és most azt is felfedték, hogy pontosan mikor is követhetjük majd élőben.

A francia cég eseménye a Ubisoft Forward nevet kapta, és mint kiderült, július 12-én fog rá sor kerülni. Exkluzív bejelentésekre, hírekre és sok más újdonságra számíthatnak a nézők. Azonkívül, hogy E3-stílusú bemutató lesz, sajnos nem sokat fedtek fel. Annyi biztos, hogy látható lesz az Assassin's Creed Valhalla, és ezúttal remélhetőleg valódi játékmenetet is kapunk. Ezenkívül a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters szintén elég nagy eséllyel felbukkanhat majd a bemutató során, de valószínűleg rengeteg meglepetéssel is készülnek.

A Ubisoft Forward július 12-én, magyar idő szerint este 9 órától lesz majd követhető.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
xCube avatar
17 napja | 2020. 05. 12. 22:33:09
#
Vízválasztó év az idei. Kíváncsian várom, hogy milyen hosszútávú hatással lesz a játékiparra.
sudosu avatar
16 napja | 2020. 05. 13. 16:34:24
#
@xCube: Hát én azt tudom elképzelni, hogy kevesebb live event konferencia lesz (mármint látogatható). Az E3 meg valószínűleg meg fog szűnni, már az utóbbi években, amúgy is elég gyér volt a felhozatal, a cégek folyamatosan inkább indítják a saját konferenciájukat. Ha az E3 meg akar maradni, akkor radikális változtatásokat kell bevezetniük, például az olyan kiadóknak adjanak helyet, akik kisebbek és nincs anyagi forrásuk egy nagy volumenű dologra befektetni.

De igazából ebben a világban, ahol már a hírek 99%-a kiszivárog az esemény előtt, nincs értelme tartani bármi ilyesmit. Már jóval egyszerűbb Twitchen csinálni egy élő eseményt és azt promózni, akár még virtual ticket-ért is kérhetnének pénzt, ha élőben akarod nézni. Mindenki nyer, az is aki élőben akarja nézni pl.: újságírók, a kiadó is nyer mert nem kell hatalmas termet bérelni, a logisztikáját megoldani egy ilyen eseménynek. Az élmény persze kicsit másabb lesz, nem lesz egy akkora élmény, mintha te elmennél személyesen megnézni a rendezvényt. Hát az idők változnak, különösen ebben a helyzetben.


Lite versions: