Menu

Csak 2023-ban érkezhet a Dragon Age 4

Szerző: Pafry, 2021. július 26., hír

Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója a múltban már sokszor szolgált hiteles információkkal épp készülőben lévő játékokról. Ezúttal a Dragon Age 4 kapcsán szólalt meg, amelyről belsős forrásai segítségével biztosan állítja, csak 2023 folyamán fog megjelenni.

Az Electronic Arts a nemrégiben lezajlott EA Play Live során még csak szót sem ejtett a népszerű RPG sorozatának negyedik felvonásáról, így Grubb azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a játék reklámozását csak jövőre fogják megkezdeni. Ezzel együtt azt is kijelentette, hogy a kiadónál dolgozó forrásai szerint 2023-nál előbb nem számolnak a megjelenéssel. Egyelőre nem sokat láthattunk a játékból néhány koncepciórajz, és egy rövid kedvcsináló kivételével, így remélhetőleg a jövő évben már jóval több részletről lehull a lepel.

A Dragon Age 4-gyel kapcsolatos egyik legutóbbi hír, hogy az EA eredetileg egy live service játéknak tervezte kiadni a projektet, ám ezt a koncepciót végül kukázták, így a szebb napokat is látott BioWare azt csinálhatja, amihez a legjobban ért: egy vérbeli, egyjátékos RPG-t.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
DarkViktor avatar
na addig várhattok ***ikáim
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
Nem baj, még a harmadikból is van vissza ötven órám.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb