Borderlands 3: két endgame módot is kapunk

Szerző: xoki | 2019. September 02. | hír | 3 hozzászólás

Az idei PAX Westen a Gearbox megerősítette a True Vault Hunter mód visszatértét, valamint meséltek egy kicsit a Borderlands 3 másik endgame játékmódjáról is, a Mayhem módról.

A True Vault Hunter mód lényegében a Borderlands 2 New Game+ módja volt. Az első végigjátszás során megszerzett cuccokat, fegyvereket és elért szinteket mind megtarthattuk ehhez a módhoz, amelyekre bizony szükségünk is volt, hiszen az ellenfelek erősebbek lettek, és megnövekedett a létszámuk is, ráadásul néhány esetben teljes átalakításon is átestek. A nehezebb játékmenethez természetesen jobb loot és több XP is társult.

Szerencsére a True Vault Hunter mód a Borderlands 3-ban újra elérhető lesz a Guardian Rank és az új Mayhem mód mellett. A Guardian Rank lényegében a Borderlands 2-ben megismert Badass Rank megfelelője lesz, a Mayhem mód pedig néhány játékelem véletlenszerű kombinációját takarja. A Mayhem Mode, a True Vault Hunter Mode és a Guardian Rank rendszer kombinációja adja a játék valódi endgame tartalmát, illetve a Proving Grounds és a Circle of Slaughter arénák magas újrajátszhatósága miatt sohasem fogunk unatkozni. Tehát a játék végigjátszása után is rengeteg tartalom vár ránk.

A Borderlands 3 szeptember 13-án válik majd elérhetővé.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Remélem azért jóval magasabbra emelik a lécet az end game tartalma és minősége terén. Imádjuk a blbl2-t, de azóta eltelt hét év, sokkal több tapasztalat van shoot&loot játék tervezésben/fejlesztésben, és a Poe is iszonyatosan előre tolta az igényeket ARPG téren, még ha ettől nem is várom el azt a szintet.

A "játszd végig újra nehezebben" már bőven nem elég, és azért ahhoz is meg kell tartani egy szintet hogy ne legyen unalmas folyton ugyanazokat a helyeket meglátogatni és questek csinálni, a rengeteg felesleges időhúzó jelenetről nem is beszélve (a manuális skip kilépés/visszalépéssel nem megoldás). Nem tudom ez a véletlenszerű mód hogyan működik, de inkább csak egy mókás bónusznak hangzik.

Borderlands 2 megoldotta az end game tartalmat raid bossokkal, de ehhez kell is az összes DLC hogy egy teljes játéknak hasson (persze a saját idejéhez képest egyáltalán nem volt rossz kezdésnek az alap).
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Már elöre látom hogy ebbe is vagy lesz 200 órám mint a fallout 4 be aztán csak arra ébredek hogy itt a karácsony és én meg azthittem hogycsak 2 nap telt el 😃
0
0
0
0
no avatar
Helyes a és itt a nagy kérdés hogy miért olyan nehéz a többi kiadónak is egy értékelhető, hosszú sztorival jó játékmechanikákkal rendelkező játékot össze hozni?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció