header
Borderlands 3
Borderlands 3 cover
Megjelenés: 2019. September 13.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Kiadó: 2K Games

Borderlands 3 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD FX-8350 or Intel i5-3570
RAM:
6 GB RAM
GPU:
AMD Radeon™ HD 7970 or NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB
DX:
Version 11
OS:
Windows 7/10 (latest service pack) (64-bit)
STO:
75 GB available space
Hang:
DirectX Compatible
RES:
1080p

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770)
RAM:
16 GB RAM
GPU:
AMD Radeon™ RX 590 or NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 7/10 (latest service pack) (64-bit)
STO:
75 GB available space
Hang:
DirectX Compatible
RES:
1440P
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Borderlands 2 VRDeus Ex: The FallSlayer ShockKingpin: ReloadedSystem Shock 2P.A.M.E.L.A.
Hozzászólások: 337
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norman81 avatar
EPIC STORE_BAN INGYENES MOST!!!!!!!!!!!
1
3
0
0
💬 4
gamerINSANEdad avatar
@norman81: Nyugodjál meg. Attól megnyugszol..
0
0
0
0
norman81 avatar
@gamerINSANEdad: Nem voltam ideges... a pöcsnek kell ilyeneket irogatni...
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
A Borderlands 2 soloban rohadt nehéz volt, sőt talán én vagyok az egyetlen aki a Borderlands 2-t tartja a legrosszabb Borderlandsnek, na ennek a kijelentésnek gyakorlatilag az ellentetje a Borderlands 3. Az pedig rohadt könnyű, és sokkal élvezetesebb is, a legjobb Borderlands amivel valaha játszottam. Minden kaszt zseniálisSpoiler!
an OP
és tetszik hogy csak úgy szórja a játék a legendary cuccokat. Olyannyira, hogy már Level 9 környékén kapsz egyet. Szinte nem lehet nem 100℅-ozni mert ugyanazt, sőt jobb élményeket vált ki belőlem mint a Borderlands 1, pedig erre a Borderlands The Pre-Sequel se volt ilyen mértékben képes. Így ez egy must-play cím. Lehet a franchise végigjátszásomban előszőr kipróbálom a True Vault Hunter modeot is.
0
0
0
0
💬 23
no avatar
@Szabcsiadi: A fegyverek között alig van jó, bosszok rohadt nehezek, de még a többi helyen is ahol vannak nagy benga állatok pillanatok alatt szétszednek.
0
1
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: dehogy nehéz nem nehéz a game pont hogy könyebb ha odafigyelsz
0
0
1
0
no avatar
@gyuri191: Amit kipróbáltam fegyókat bosszok ellen nagy része hatástalan olyan sok kéne beletolni, a kisebb dögök ellen is vért kell izzadni, hogy ne öljenek meg a nagy melákok belőle. Annyi támadásuk van, hogy nem lehet kivédeni őket csak ha gyorsan visszahátrálsz tőlük, míg legalább a pajzsa vissza nem töltődik.
0
1
0
0
gigazte avatar
@Kings Bounty fan: Vicces hogy még ez az ultra könnyű játék is simán kiköp téged, pedig még a kezdőkhöz is olyan szájbarágósan viszonyultak a fejlesztők, hogy aki az előző játékokat nem próbálta, azok is simán érvényesülnek benne. Én Mayhem 11-ben is simán végigfutok rajta 1-2 halállal összesen. 😆 Szerintem játsszál inkább a Peppa malaccal, az úgy is jó értékeléseket kapott, és ahhoz nem kell annyi agysejtet sem egyidejűleg használni... 😆
1
0
0
0
no avatar
@gigazte: XDXDXD amúgy nem rossz azért.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: Neki még a sims 4 is gondot okozna nemhogy ez :D
0
1
0
0
no avatar
@gyuri191: :D:D:D nem szeretem a sorozatot, bár ez az 5-dik részére kíváncsi leszek mit tudnak kihozni mai szinten belőle.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Kings Bounty fan: Végig futva a kijelentéseiden. :P
1) A játék szórja a Legendary Geart mint állat, nem csak hogy azt, de a pénzt is, egyre több módod van egyre több és jobb legendary fegyvereket csinálni valamint a neten van fent vagy 10 ingyenes gold key kód is amiket beválthatsz szóval ha nem találsz baszó fegyvert akkor nem tudom hogy te hol és mit csinálsz a játékkal.
2) Egyik boss sem nehéz csak akkor ha valahogy találtál egy nálad 5 levellel nagyobbat és az kifingat, max táposak és eszik az ólmot rendesen
3) Amarával pl gyakorlatilag lehetetlen meghalni, mert az ő skillfája nagyon is a halhatatlanságra épít rá pl a Guardian Angel skill vagy ha szeredsz grindolni akkor 100 Guardian Rank után ha meglősz egy ellenfelet akkor visszatöltődik az életerőd.

Szóval vagy nem tudod hogy lehet skilleket használni vagy kontrollerrel játszol és ez az első kontrolleres FPS-ed is 😐

Én feltettem Mayhem 3-ra a szintet és az nekem az ideális BL élmény.
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: 1. Igen azt láttam hogy szórja a pénzt meg fegyókat, de kipróbálva a nagy böhöm fegyókat, volt 1 amit azt mondom hogy hatásos a bosszon kívűl, csak 2 töltény megy bele és újratöltése kicsit lassú, meg volt valami távolsági fegyó is na az baszó is, de kevés benne a töltény, baromi gyorsan kifogy és vége a dalnak. Egy melákokkal tele, meg jeges támadásokkal köpködő mérgekkel mellettük gyorsan bedarálnak.
2. Amik voltak eddig rövid időn bellűl 3 is, a szintem 16-és 20-as szinten voltam. Az első ami egy kicsit nagy terület volt a közepén szélén pedig oszlopokkal ahol dobálta a tüzes meg a jeges támadásait körbe körbe. Ez 17-es szintű volt, én 16 elsőnek mikor nekimentem gyenge fegyóval ezt gyorsan beláttam igen, majd visszamentem 20-as szinten akkor már valamivel jobb fegyóval, de azzal is kín szenvedés volt, csak a hatalmas mákkal tudtam legyűrni. A 2-dik volt az a gömbös cucc mikor benyelte a kisebbet akit követni kellett, ott is elsőre nem is ment csak az előseregét tudtam leverni azok se voltak piskóták. Másodjára halál nélkül megtudtam csinálni, de 11 hp-val lett. A 3-dik 16-os volt az a sokkolós páncélos harcos. 20-as szinten mentem vissza az is rendesen megfingatott, mert egyszerűen olyan sokat sebbzett mindig, hogy itt is mikor meghaltam még volt időm a kevés életét egy sorozatlövővel lenyomni.
3. Ezt nem is tudtam hogy lehet váltogatni a karaktereket, én a pasival vagyok az elejétől fogva. Skilleket a zöld színnel láttam hogy az 5 szinten keresztűl lehet az életerőt is visszatöltettni, de csak 21-es-től jutok oda hogy az elsőt megvegyem.

Billentyűzettel tolom nincsen kontrollerem nem is volt sose.
0
1
0
0
gigazte avatar
@Kings Bounty fan: Már olvasni is szenvedés volt. 😆 Azt ugye vágod, hogy Sanctuaryben lehet mindegyik fajta fegyverhez több tárhelyet venni? Meg azt is vágod ugye, hogy ha a földön vagy, akkor még van esélyed egy öléssel visszatérni? Arról nem is beszélve, hogy többfajta fegyver Element van a játékban, amikkel bizonyos enemyket könnyedén le tudsz győzni? Mindezeket a játék elején konkrétan el is magyarázták, ha már ezeket az alapvető dolgokat nem tudod, akkor nem is értem miért próbálkozol ezzel a játékkal. 😆 Komolyan ritka béna egy játékos vagy, és én még ilyet nem is láttam, hogy valaki nem képes elboldogulni egy Borderlands 3-al... Még az unokatestvérem, aki életében nem játszott kontrollerrel, az is elsőre elboldogult vele, aztán ennek tetejébe még te billentyűzettel is játszol! Azt ajánlom, hogy töröld le a játékot minél előbb. 😆
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@gigazte: Szerintem is hanyagolni kéne 😄 mert szerintem a Luck az mínuszba ment nála vagy nem tudom 😆
0
1
0
0
gigazte avatar
@Szabcsiadi: Az biztos, de a legviccesebb, hogy jó szokásához híven még streameli is youtubeon az egészet... 😆
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Kings Bounty fan: Szerintem te teljesen más játékkal játszol vagy nem tudom. Már csak azért is mert te vagy kinézet alapján választol fegyvereket és nem stat/tier alapján. Értem én úgy hogy pl epic fegyver helyett egy rare-t használsz vagy komolyan nem vágom és ez nem kötöszködés vagy ilyenek. Ha egy fegyverre mielőtt felveszed ránézel kiírja annak statisztikáit pl hogy milyen gyorsan tölt újra, mennyi a kapacitása, milyen erős, milyen könnyű vele lőni, illetve hogy milyen egyéb képességei (néha átkai) vannak. Pl miután újratöltöd eldobod a fegyvert és az neki rohan az ellenségnek majd felrobban. Azt nem tudom honnan vetted hogy azt írtam lehet változtatni útközben karaktert. A játék elején lehet választani kasztot (FL4K, Amara, Zane, Moze) és mindegyik kasztnak más és más a képessége, skillfája szóval ezt sem kinézet alapján kell választani, hogy "Hmm menőn néz ki" (Borderlands 2-ben pl ezt a taktikát használva választottam elsőnek Zer0-t akivel egy pokol volt a végigiátszás) de a háromban semmi nehézség nincs. Ha még úgy is játszik az ember hogy "Hmm van 1 Skill pontom, random elköltöm jól van az úgy" se fog vacakodni túl sokat az illető még nagyon azt se tudom mondani, hogy ne a Main Storyval haladj hanem csinálj mellékküldiket mert azt hiszem hogy a harmadik részben nincs olyan hogy alacsony színtű legyél a fősztorihoz képest ha van is max 1 szintkülönbség lesz és az sem lesz nehéz. Gyakorlatilag le kellene írnunk mindent is a játékkal kapcsolatban. Ahogyan írták vannak olyan fegyverek amik hiába erősek de ha pl egy tüzes fegyver és egy tüzes szörny ellen küzdesz akkor az nem fog kb semmi sebzést se csinálni értelemszerűen.

Böhöm fegyver nem jelenti azt hogy jó, sőt ebben a részben a rakétavetők kb. a legrosszabb fegyverek. Általában én mindig Pisztoly buildre megyek rá/SMG vagy AR mivel az SMGk ölnek a leggyorsabban és ha azok még erős fegyverek is akkor megkönnyítheti az így is eléggé könnyű dolgodat.

Az ellenfél leírásokon nagyon nem tudok eligazodni, talán a sokkolós páncélos harcos az Killavolt őt én egy Maliwan legendary sniperrel szedtem ki amit egy Side Quest adott, szóval már csak az ilyenek miatt is illik rámenni a mellék küldetésekre (még mellékküldetéseken belül is).
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: Nézem a mellékküldiket ahogy adja, eddig majdnem mindet meg is csináltam. Akkor azokat el is dobom. Most a legtöbb töltényűbe 720 van az jó is a sorozataival kisebbeket szépen lekapja. Most rámegyek erre az élet visszatöltősre 5 szintű azt meglátjuk mennyit segít.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Kings Bounty fan: Zane-el(Operative) a Fire Rate-re, a Movement Speedre, a Gun Damage-re menj rá, mert azoktól lesz könnyebb a játék. Ezekkel a skillekkel amiket mondasz csak odázod a halált, de visszahozni nem fogod tudni magad a földről ha úgy van, mert kevés marad a fegyvereid sebzése. Különben meg pont Zane a legjobb karakter, ha odafigyelsz az Anointedre, Seein' Dead módod van, és a narancssárga, és kék skillfát használod(season pass 2-nél hozzá jön a maradék szinteken a lila fa). Ha esetleg a jövőben új játékot kezdesz, akkor én is inkább Amarát ajánlom, mert vele a legegyszerűbb jól játszani.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Biztos lesz new+ akkor meglehet nézni a csajos karaktert is. Mennyi a max szint amit el lehet érni?
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Kings Bounty fan: Attól függ. Ha az eredeti játék van meg csak és semmi DLC/Season Pass akkor 50 azt hiszem, amúgy meg 72
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: Az tök jó 20-as vagyok még csak akkor lesz mit fejleszteni még a képességekből.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Kings Bounty fan: Igen, ezért is ajánlom a mellékküldetéseket mert XP-t adnak amivel hamarabb lépsz szintet és minden szintért +1 skill pont jár.
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: Nézem is ezeket amint megjelennek ahogy tudok megyek is értük.
A párbeszéd feliratozást nem lehet bekapcsolni?
0
0
0
0
gigazte avatar
@Kings Bounty fan: Bármikor kezdhetsz új játékot bármilyen karakterrel. True Vault Hunter módot(itt ez a new game+) viszont csak azzal a karakterrel folytathatsz, akivel végigjátszottad a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ja értem, elsőnek ezzel a komával tolom végig elég sokat beleöltem már.
0
0
0
0
no avatar
Na így nézegettem videók alapján, és próbáltam rájönni, de így is baromi nehéz volt. De szerencsére nem fogott ki. Ezt a töltény szaporodással lehet csinálni valamit?,olyan gyorsan kifogy belőlük a skúló.
0
1
0
0
💬 4
gigazte avatar
@Kings Bounty fan:
Ezt a töltény szaporodással lehet csinálni valamit?


Használj fogamzásgátlót.
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Eddig fogalmazásgátlót használt, azért beszél így.
0
1
0
0
no avatar
@susguy: A párbeszédek feliratozását be lehet kapcsolni?
0
2
0
0
susguy avatar
Akármi is legyen ez:
0
0
0
0
Liptik avatar
Valaki kiprobálta a BR játékmódot?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
YouTube a barátod, esetleg letöltöd és kipróbálod.
0
0
0
0
no avatar
Én is elővettem egy kicsit, felmentünk a világűrbe, előtte gigászi összecsapásokat vívtam.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Szerintetek elmenne ezekkel a beállításokkal lowon 60fps-el? Core I3-6006U / Nvidia GeForce 920M / 12GB RAM / Win10 64 bit
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@sanyikahajdu: Erre számíthatsz nagyjából:
0
0
0
0
MithridatesX avatar
@sanyikahajdu: gép összehaosnlitás 😜
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Hát ez szomorú, simán hozzácsaphatták volna az eredeti SP-hez 😆 Mondjuk az kevesebb pénz nyilván 😜
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Én úgy gondolom, hogy ez a Season pass 2 tele lesz ilyen értelmesebbnél értelmesebb dolgokkal! 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Újra elindult a Halloweeni Event a játékban, szóval aki tavaly lemaradt róla az most begyűjtheti a tárgyakat, és lootokat.Use this SHiFT Code in Borderlands 3 to unlock Halloween-themed heads:

K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF

Expires:
November 5 at 11:59 PM PDT
November 6 at 2:59 AM EDT
November 6 at 7:59 AM BST
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Mivel ez Steam release előtt volt így totál nem voltam jelen az event-nél, köszke 😶
0
0
0
0
gigazte avatar
Egy ilyen langyos Krieges dlc után 4th Skillfa pénzért, csak gratulálni tudok a Gearboxnak! 😆
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@gigazte: Én még nem vettem rá magam, hogy belekezdjek a Krieg-be. De ezek szerint ugyancsak nem lett egy nagy eresztés 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Hát lehet rajta nevetni, meg volt egy jó mellékküldetés is(mászkálós fegyver 😆😉, ami szerintem a nyomozós után a második legjobb mellékküldetés volt a játékban, és azon kívül echoból kiderül Krieg múltjából pár dolog, de hogy őszinte legyek az egésznek olyan "már legyünk túl rajta" érzése van... A mellékküldetések nagy része akkora hülyeség, hogy nem is értem minek rakták bele. Ilyenekre gondolok, hogy kriegnek meg kell vakarni a hátát, vagy esernyőt adni neki, mert fázik az esőben! 😂 A végét még nem láttam, azt ma fejezzük be, de abból kiindulva, hogy eddig milyen volt, hát szerintem nem leszünk elragadtatva. Mondjuk az egy pozitív dolog, hogy sokszor a pályadizájn jobb mint a játék... 😂 A laboros részen azok a képzelgések nagyon hangulatosak voltak.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: Na ennyire halovány lett ez a dlc is?? megéri a season pass akkor egyáltalán??
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Hát hogy őszinte legyek, eddig talán csak a Casinos dlct vittem végig sokszor, a többit meg csak 1x-2x, és a sztori szerintem harmat gyenge mindegyikben... A Casinosban jó volt, de a lezárás ott is el van baszva! 😆 Még asszem anno én írtam, hogy nyugodtan vedd meg, de így már tökre más az összkép, hogy az utolsó két dlc is kijött! Én azt mondom, hogy túl sok dologról nem maradsz le. Több farmolható boss van, de a legendaryk nagy része szart se ér, szóval farmolni se nagyon van értelme... Amilyen hozzáállást mutatott a Gearbox ezzel a játékkal kapcsolatban, én már tőlük semmilyen játékot nem fogok várni! 😶
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: igen tudom hogy irtad csak megvártam amig kijön az öszes 4 dlc hogy milyenek lesznek azért nem vettem meg a season passt csakhát gondolkodoba vagyok hogy megéri e vagy sem de ahogy irtad nem sok jó dolog van akkor a casinoson kivül 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
https://i.imgur.com/gwGEp20.jpg

Mára azt hiszem ki is kapcsolom az agyam! 😂
0
0
0
0
💬 5
susguy avatar
@gigazte: Tetszik hogy ezt a díjat szinte mindig egy olyan játék kapja ami egy éve sincs kint, miközben tele van a piac olyan címekkel ami évek óta a toppon vannak.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Elég meredek főleg úgy, hogy elvileg az utolsó dlc fog kijönni hozzá. Szóval én túl hosszú jövőt már nem jósolok ennek a játéknak!
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Az a szomorú hogy ha lenne eszük és értenék a saját műfajukat, még bőven kibírna jó pár évet a játék. Na majd hátha a negyedik résznél 😆
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Lassan már az is ongoing-nak számít aminek előző nap volt release-e 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Nagyjából igen, de ha az ember megnézi a többi díjazottat is egyből észreveszi, hogy mennyire is kell komolyan venni a Gamescomot! 😂
0
0
0
0
gigazte avatar


Megint jól felspannolják azért az embert. 😆 Elmondás alapján érdekesnek tűnik!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Remélem ezt jól eltalálják, talán ez jobban kézre áll nekik. Itt annyira úgymond nem elvárás a komolyabb hangvételű story. De nem kiabálom el, nem akrom hogy a többi DLC sorsára jusson.
https://i.imgur.com/jynVey4.png
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: A dlc megjelenése után Maya, és Krieg szerepe, és jelleme nehogy az ellenkezőjét váltsa majd ki.
0
0
0
0
gigazte avatar
[LINK]


Infók és maga az Announce Trailer a 4. dlcből! Gameplay videó Augusztus 29.-én, míg maga a megjelenés Szeptember 10.-én lesz!
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@gigazte: Trailer alapján ugyanez csak borderlandsben:
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Nagyjából erre a jó és a rossz közötti átmenetre lehet számítani. Úgy lenne az igazi, mint ahogy a Tiny Tina dlc kezdődik, hogy ingame folyamatosan változik a díszlet! Kár hogy ezt a dlc mögötti hatalmas ziccert úgy is kihagyják... Remélem azért Mayatól elbúcsúzhatunk rendesen, mert ahogy elbántak vele is a fősztoriban, az nem kicsit volt bicskanyitogató! Továbbá Axton és Salvador sehol, szóval erősen az a gyanúm, hogy lesz itt season pass 2 is... 😂
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Egyrészt örülök mert Krieg... másrészt a fősztori után csak rettegek, hogy ezt a karakter hogyan fogják elrontani 😞
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Hát remélem ezt nem rontják el annyira sztori szempontjából, bár az utóbbiakból kiindulva kérdéses 😕
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Alapból a hasadt elmés vonalon el lehetne indulni, és amolyan Tiny Tina féle dlc-t összelehetne dobni belőle, és így Salvador, Axton, Maya is akár megjelenhetne benne, csak sajnos én ebben a Gearboxban már nem érzek annyi kreativitást, hogy bármi jó kisüljön belőle... Az egyetlen pozitívumot, az end game játékmenetet is szépen elrontották a folyamatos nerfekkel! A lentebbi hozzászólásom óta egy percet nem játszottam a játékkal, és mivel kéthetente nerfelnek/buffolnak gyakorlatilag mindent, ezért egy jó darabig nem is fogok. 😊
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Mindenképpen sok minden érdekeset lehetne csinálni ezzel az alappal, még akár az általad említett karakterek is bekerülhetnének, csak sajnos (valószínűleg) egy olyan trehány munka keretében, hogy csak rossz lesz nézni mit műveltek velük.

Én az első végigjátszásom óta hanyagolom a játékot, próbáltam egy második karit is felhúzni, de miután többet kellett beszélni/várni/sétálni mint játszani, hagytam a fenébe. Egyelőre várom hogy kint legyen az összes DLC, utána egy emészthető áron beszerzem a season passt. Talán. Hiába fergeteges a gameplay, az amúgy is siralmas történetet folyamatosan a player arcába nyomja és megállít a mókában. Egyszerűbb fölraknom a második részt, hozzá csapni a reborn modot, aztán szólhat a zökkenő mentes móka.

Emellett ahogy te is említetted, nagyon nem értenek a balance-hoz. A gyakori nerf/buff nem lenne rossz, valamivel frissen tartaná a "metát", de minden változtatásról üvölt, hogy fingjuk sincs pontosan min és hogyan kéne változtatni. Vagy teljesen megölnek egy fegyvert egy nerf-fel, vagy annyira buffolnak egyet hogy egy lövéssel kiírtja az egész pályát. A kedvencem mikor úgy nerfelnek egy fegyvert, hogy az erősebb lesz.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Én is inkább a Borderlands 2-vel játszok. Nekiálltam múltkor az Exodus módnak, azt is csak ajánlani tudom. Felüdülés a 3 után visszatérni a régebbi játékaikhoz, mert ezeknél legalább ha szerettél egy fegyvert, vagy karaktert, azzal 1 hónap múlva is ugyanúgy tudtál játszani! Meg legalább nem volt tele idegesítőbbnél idegesítőbb karakterekkel, és értelmesebb is volt a történet.

Most is legalább 10 fegyvert buffoltak, és a Recursionnel is vagy 1 hónapja szórakoznak... Emellett a játék a mai napig egy kalap szar coopban a folyamatos fagyásaival, és laggoló menüvel! Érződik a Gearbox részéről, hogy mennyire nem érdekli őket a játékosközösség, csak elvegetálnak a játékkal! Az eventek, mini eventek semmit nem érnek. Szomorú vagyok, mert a gunplay, és a játékmenetbeli újítások érezhetően jók voltak, csak hát ezek nem viszik el a hátán a játékot.
0
0
0
0
gigazte avatar


Nálam most tette be a Gearbox a kaput... Zane buildem kuka a Redistributor, Reflux, Brainstormer nerf miatt, a Fl4k Jakobs only buildem úgy szintén, mert már használhatatlanok a Jakobs fegyverek... Amara buildemből Recursion, Complex Root bossfegyvereim kilőve, haverom Moze Buildje is használhatatlan lett a múlt heti patch után! Itt van a Mayhem 10 elásva, szarrá nerfelik a fegyvereket, és a karaktereket is hétről hétre változtatják, két belépés között ég és föld a különbség egy karakter tulajdonságaiban! Aztán továbbra is egy single/coop only játékról beszélünk, ahol nincs is multiplayer... Nem értem, hogy minek nerfelgetnek... A Borderlands 2 is úgy volt jó ahogy!
0
0
0
0
gigazte avatar
Na letudva a harmadik dlc is, ami elmondható róla, hogy az eddigi legrövidebb volt! A történet langyosan indul, de a végére nekem bejött. Nem vártam semmit a dlctől, így volt jó szerintem! Ami a a játékidőt illeti, nagyjából 6 óra alatt kifulloztam mindent, a fősztori valami 2 és fél óra lehetett! A hangulata nagyon jó volt, ami az enemyk és a pályák kidolgozására is elmondható. Ami az end gamet illeti, most is rengeteg farmolni való enemy van, szóval van értelme ebben is gyűjtgetni. Ha rangsorolnom kéne a dlcket, akkor eddig ez a második legjobb a Casinos után! Azért remélem a Krieges utolsó dlc hosszabb, és összetettebb lesz...
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
Üdv! Hogy vinné a gépem?
i7-8700k 3.70GHz
Radeon RX580 8GB
16GB RAM
0
0
0
0
no avatar
Hogyan futna nekem a játék körübelül? Youtubeon nem nagyon találtam ugyan ezzel vagy hasonló konfiggal videót.
I5-7500
GTX 1660 ti oc 6gb
16gb ddr4 ram
win10
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@LordBenceCMX: Ehhez a videóhoz képest valamivel jobban:
0
0
0
0
no avatar
Érkezett összefoglaló a következő Bounty of Blood DLC-ről és Guardian Takedown-ról + DLC 4 Teaser Krieg baby.
https://i.imgur.com/euXEXiA.jpg
0
0
0
0
gigazte avatar
[LINK]

Pár újdonság a legújabb Takedownról, és a 3. Dlcről!
0
0
0
0
gigazte avatar


Ez az új Mayhem rendszer elég komoly lett!

0
0
0
0
MithridatesX avatar
@LordSzalko: Még jó hogy meg van eredetibe 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Ehhez még kapcsolódik a Carteles Event, szóval most megint vissza lehet térni hozzá! 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
sziasztok mennyire éri meg a season pass? jó dlc-k vannak?
0
0
0
0
💬 8
gigazte avatar
@gyuri191: Az első dlc jó volt, nekem nagyon adta! A másodikról meg 2 sorral lejjebb írtam véleményt. Nekem megérte a Pass, szóval nem bántam meg!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: köszi akkor majd meglesem és menyi idö volt kb kivinni a 2 dlc-t?
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: A Fő sztori a kaszinósnál 7-8 óra, a Tentaclesnél 4-5 óra. Ha mellékküldetéseket és a challengeket belevesszük, akkor nagyjából 20 óra eddig a plusz tartalom. Aztán még majd jön a 3., és a 4. dlc is! 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: értem köszi és bocsi a zavarásért csak érdekelt hogy menyi idö meg hogy tartalmas lett e
0
0
0
0
MithridatesX avatar
@gyuri191: igen jó kis DLC vannak benne és szórakoztatok 😀
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Bőven megéri a Season Pass. Jó kis DLC-k érkeznek a játékhoz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: köszi akkor majd csekkolom
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Kapják be, pont ma töröltem le, most rakhatom fel újra 😆
Egyébként csodálkozom hogy nem dobnak egyből mellé egy játéktól független elérhető verziót (vagy ha van akkor miért nem említik meg... vagy csak én vagyok vak és nem találom 😆😉, mert tényleg jó hogy kedvet próbálnak csinálni a rewardokkal egy irl hasznos dologhoz, de nem hiszem hogy a 60€-s játékhoz kéne csak fűzni, a koncepció egyáltalán nem függ tőle.
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Ma végig játszottam. Valószínűleg ha nem lenne jelentősége, akkor biztos nem csináltam volna meg az összes puzzle-t. Jópofa kezdeményezés volt!
0
0
0
0
gigazte avatar
Hát ez a második dlc olyan semmilyen lett. Tetszenek a lények, a pályák is pofásak lettek, csak valahogy olyan kevésnek érzem a többi részét. Gaige is csak töltelék szerepet kapott, és egyébként is tök eltérő lett az ő személyisége is, igazából ráemelték Tiny Tina stílusát! A fő történet monotonitása mellett voltak jó mellékküldetések, némelyik hozta a Borderlands humorát, és ott volt a nyomozó küldetésvonala, ami többet ért az egész fő sztorinál... Az új challengek elég lelombozóak voltak, mert azok csak fali díszeket, és echo témát adtak a teljesítésük után. Ezek azért valamelyest kitolták az egyébként rövidke játékidőt, de amúgy tök feleslegnek érzem ezt az egész dlc-t! Az újrajátszási faktor egyenlő a nullával... Van 1-2 jó legendary fegyver, amit dobhatnak az enemyk, aztán kifújt, ez így elég röhejes a Casinos dlc után!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Én is kevésnek éreztem ezt a DLC-t, voltak humoros részei, de sajnos nem vitte el a hátán a dolgot. Jobb volt a Casino bőven, legendary gyűjteményt kibővítem még azzal az egy fegyverrel amit próbálok farmolni valami értelmes anointment-el aztán mondhatni offos a GLT 😜
0
0
0
0
susguy avatar
Amennyit javult a gameplay, annyit romlott az írói részleg. Az előzőért mindenképpen megéri a játék, tényleg minden téren sokat újúlt és fejlődött (loot system, itemek, minden játszható karakter egyedien működik, action skillek, skill treek, mozgás, járművek, fast-travel, stb.) de a történetben egyetlen jó pillanatot se véltem felfedezni, azon kívül hogy Spoiler!
Lilith végre megdöglött.
A "főgonoszok" jelentéktelenek és legjobb esetben is csak irritálóak, és a legtöbb visszatérő karakter mind meghazudtolja a korábban felépített személyiségét, csak hogy pár szar poént el tudjanak sütni, vagy hogy legyen mivel tovább rángatni a történetet.

inb4 "sOsEm A tÖrTéNeT vOlT a LéNyEg"
0
0
0
0
💬 6
Tyrion Lannister avatar
@susguy: Engem a történetben az Ava nevű kiscsaj zavart a legjobban, de a főellenségek is szörnyűek.
A játékmenet tényleg pazar lett, a fegyverek érzetét talán csak a legújabb két Doom tudja felülmúlni.
0
0
0
0
susguy avatar
@Tyrion Lannister: Igaz, Ava is megér egy misét. Nagyon fontos szerepként akarták beleszőni a történetbe, de igazából semmi keresni valója az egészben, csak egy hisztis tinédzser a háttérben.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Tipikusan a mai ágybavizelős játékosok szintjén van amúgy a történet! A mai trendeket próbálták meglovagolni, de nem sikerült... 😆 Én is jobbára csak az endgame tartalom, és a gunplay miatt játszom a játékot a mai napig.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: azért mondjuk a borderlands nemis a történet volt a fontos 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Nem, de volt legalább az előző részben(Borderlands 2) egy jól kivitelezett főgonosz Handsome Jack személyében, és azért az ő bosszúhadjáratának volt értelme, nem úgy mint ennek a két szerencsétlennek! 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: mondjuk igen handsome jack nekem olyan mint vaas a far cry 3 ban utánozhatatlan 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ebből is lesz VR-os változat?
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@Liptik: Szerintem nem, de sisakos harcosoknak kellene csak. 😂
0
0
0
0
gigazte avatar


Az új dlc-ből játékmenet!
0
0
0
0
19ati93 avatar
már meg is jelent steamen glhf 😃

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@19ati93: Mintha karácsony lenne 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Elindult a pre-load steamen, hajrá! 😃
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
[LINK]

Jöhet a csemegézés! 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Ismét mozgásban a Borderlands film Eli Roth rendezésével, a közelgő PAX-on elvileg többet elárulnak majd.
0
0
0
0
💬 5
Liptik avatar
@LordSzalko: Benne vagyok
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Liptik avatar
Egy Borderlands filmbe
0
0
0
0
susguy avatar
@Liptik: Gondolom te játszod Claptrapet.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Erős szerep lenne az neki! 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sziasztok 1 kérdés a bloody harvestet mikor lehet elkezdeni mondja hogy beszéljek mauricel én beszéltem vele de csak 1 mondtatot mond azt anyi vinnem kell a story-bol hogy utána tudjam csak elérni??

A másik meg az hogy vanak a térképen még viszamenöleg ilyen crew challengek az elsö bolygon pandorán is meg ilyen eridium rajzok de a rajzokat nem engedi még elolvasni és a térképet is felfedeztem de sehol nemtalálom a többi crew challenget ahoz is story-t kell elöbb vinnem? köszi a válaszokat elöre is és áldott békés karácsonyt mindenkinek

Mellesleg ott tartok a story-val hogy most érkeztem meg a második bolygóra prometheára
0
0
0
0
💬 8
Arnybiro avatar
@gyuri191: A Bloody Harvestre nem tudok válaszolni, de az Eridian feliratokhoz szinte teljesen végig kell tolnod a storyt, hogy el tudd olvasni őket. Promethea még nagyon az eleje, ott még sok mindent nem tudsz kezdeni. Ezek a Crew challangek nem arra vannak hogy azelőtt megtaláld és megcsináld őket mielőtt elhagynád a bolygót. Sokszor vissza fogsz térni oda még.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Arnybiro: ja értem ezt akartam tudni köszi
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Semmikor, mert December 5.-én lejárt az Event! Majd jövőre! 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: ja ez ilyen egyszeri alkalom volt értem ezt nemtudtam na mindegy köszi 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Majd még talán lesz ilyen valamelyik ünnep körül. Karácsonykor ezeket tudod aktiválni, ha érdekel valamelyik.
[LINK]
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: köszi 😃

Amugy menyire lett tartalmas a moxi heist dlc? hány óra kb?
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: A tartalommal, és a karakterekkel nincs gond, szerintem nagyon hangulatos lett, és kellett már egy kis Handsome Jack tartalom is. A fő sztorija olyan 2,5 - 3 óra talán.
0
0
0
0
Liptik avatar
Na milyen lett a DLC?
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Liptik: Egész hangulatos lett, nekem tetszik!
0
0
0
0
gigazte avatar
Örülök neki, hogy első nap nem tudom játszani a dlct, egyre röhejesebb ez a Gearbox... 😊

Update: Nagy nehezen kijavították... 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
sziasztok menyit foglal a játék ha felvan telepitve?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
mit gondoltok megéri most megveni vagy várjak arra hogy kijön mind a 4 dlc? csak az a baj hogy mire kijön minden dlc az idö
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@gyuri191: Ha eddig nem vetted meg akkor várd meg amíg megjelenik Steam-en, valószínűleg addigra már Season Pass-el együtt is olcsóbb lesz amivel megkapod majd a soron következő összes DLC-t is 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja azlesz akkor steamre mikoris fog megjelenni?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Fél évig van Epic-en, szóval március 13.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: köszi az még messze van úgyhogy van idöm 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
Kb 20 óra után rá is untam.. De szerintem még annyi se volt.
0
0
0
0
gigazte avatar
Röviden és tömören az új frissítésről: Amit lehetett azt el***! Mayhem módban az enemyk nem dobnak lootot, sokszor sok helyen bugos a teleport, valamikor Sanctury se elérhető! Nem értem én ezt... 😊 A sok nerf után basszus már a játékot is játszhatatlanná teszik...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
én felénél sem járok sztem de már meg is untam
0
0
0
0
rollo avatar
Vegigjatszva 😀 kb. 100 oramba kerult,de minden eggyes percet elveztem 😀
0
0
0
0
Tibor567 avatar
Az első gépigény ami az amd-t helyezi előtérbe. 😆
0
0
0
0
💬 8
NeTuddMeg avatar
@Tibor567: mert a második intro a játékban "AMD Radeon/Ryzen" felirattal tűnik fel "Intel/Nvidia" helyett 😀
0
0
0
0
Tibor567 avatar
@NeTuddMeg: Mondjuk engem nem izgat, hogy "milyen párti" egy adott játék. Ryzenes vasam van és eddig teszi a dolgát mindenben.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Tibor567: Attól még futhat nvidián is jól söt
0
0
0
0
Tibor567 avatar
@gyuri191: Ez így van.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Tibor567: De nyugi nem kötekedésböl irtam 😃 😃

Csak tapasztalat hogy fut jól nvidián is persze van olyan játék ami ténleg jobb amd-n én nemvagyok az amd vs nvidia emberke mind 2 márkát szeretem ezértis lenne jó ha mind 2 márkára jól optimalizálnának dehát mai világ sajnos csak a pénz a legtöbb cégnél sajna dehát ezvan
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Igen általában az a cím ami AMD kártyával jobban szuperál az tízből egyszer fordul elő 😜
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: Na ja 😃 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát az optimalizálás nem az igazi.
0
0
0
0
💬 6
YoRHa 2B avatar
@Liptik: Miért ?
nálam a videókártya kb mindig 100% on megy, proci meg elvan 60% on, és az FPS alig megy néha 60 alá High on.
Borderlands 2 től messze jobban van optimalizálva az biztos. (i5-4460,R9 290X)
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Szerintem is teljesen jó, anno BL2 1080-al is be tudott esni 30 alá is akár nagyobb tömegben nyomorban.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja maradjunk annyiban hogy sokkal jobb volt az indulása is mint pl a rdr2 pc portja 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: RDR2-t valami kölcsönzött kínai emulátor hajtja sajnos 😂
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: Na igen és még szépen fejezted ki magad 😃
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
@Liptik: FX8350 kell hozzá papíron, viszont FX6300 mellett MED grafikán 1080p-ben tök jól elmegy, 60-100FPS között. 😃 tényleg nem az igazi
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció