BlizzCon 2019: jön a Diablo 4

Szerző: xoki | 2019. November 01. | hír | 32 hozzászólás

Elrajtolt az idei BlizzCon, és a nyitóceremónia elején rögtön a Diablo 4 leleplezésére került sor egy hangulatos cinematic trailer mellett.

A fejlesztők állítása szerint a játék visszatér a gyökereihez, és egy sokkal komolyabb, véresebb részre számíthatnak a rajongók. Mother of Misery, azaz Lilith felélesztésével indul el a történetünk. A fenti, valamennyivel több mint 9 perces bejelentő videó mellett egy gameplay trailert is közzétettek. Ebben korai betekintést kapunk az új rész játékmenetébe, illetve felfedi a játék három játszható kasztját is. A régi rajongók számára valószínűleg ismerősek lesznek, ugyanis klasszikus karakterekről van szó, akik nem mások, mint a barbarian, a sorceress és a druid.

Úgy tűnik, a fejlesztés jól halad, mivel a résztvevők számára egy játszható demóval is előrukkoltak. Megjelenési dátumot ettől függetlenül egyelőre nem kaptunk.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moaa avatar
ez mind szép és jó, nekem csak az tudja ilyenkor elvenni a kedvem, hogy már 7 év telt el Dio 3 óta, valószínűleg már utána kezdték is a 4 fejlesztését. DE ebből a játékból ha 2022 előtt lesz valami megeszem a kalapom. Egy ilyen kaliberű cég ekkora fejlesztőbázissal nem tud összedobni 6-9 év alatt egy játékot aminek megvannak az alapjai 30-40% ban na az vicc. Lehet majd várni, nagy ígéretek, és a tipikus Blizzard késés bejelentések tömkelege. Majd megjelenés után 2 hónapig játszhatatlan játék kiadása amit agyon kell majd patchelni mert nyilván nem volt elég idejük a fejlesztőknek... de ne legyen igazam!
0
0
0
0
Koura avatar
Valójában a blizzard nem ér meg annyit, hogy instabuyyal megbízzak bennük. Kezdetben valószínűleg nem fogja megérni a játék az árát, mivel a tartalom (az eddigiek alapján) nem lesz jó ár-érték arányban, hanem érdemes várni rá, amíg adagolják idővel a játékbeli tartalmakat, és azután válik jó "befektetésnek" teljes áron megvennii. Addig is nyomon lehet követni hogy valóban megért-e annyit amennyit, illetve mik a vélemények globálisan a játékról.

Logikusnak tűnik, de én is megfogom venni mindenképp; Diablo 3-ban is remekül elvoltam RoS elején. 😃
0
0
0
0
traubi avatar
Mobilra ki sem hozzák a Diablo 4-et?! Pedig mobilja mindenkinek van.
Szar minden.

😉
0
0
0
0
Twist avatar
Én hónapokkal ezelőttig elvakult Blizzard rajongó voltam. A Diablo 1-től kezdve megvan az összes játékuk, egyedül a partner játékok nincsenek meg illetve a Vikings. Számát sem tudom hányszor pörgettem végig a játékaikat, hányszor vártam az újak megjelenését, 2004 óta hány órát öltem a Wow-ba. Aztán jött nemrég az egyik játékos kitiltása egy riport után, majd az egyik programozójuk riportja pár napra rá, amiben kifejtették, hogy a Blizzard-nak megéri nyíltan a játékosaik arcába köpni, mert Kínából több pénzük jön be, mint az összes többi előfizetőjüktől. Lehet, hogy csak az én erkölcsi értékrendem van ennyire elrontva, de nekem ezt még rajongóként sem tudja bevenni a gyomrom. Azóta lemondtam az előfizetésem és inkább csak sajnálom azokat akiket még mindig meg tudnak etetni egy-két pénzlehúzós "újdonsággal". Várom mikor jön el az ideje, hogy az intróban a Blizzard logo mellett feltűnjön a tencent is és váltják le a battle.net launchert az epicre.
0
0
0
0
💬 3
traubi avatar
@Twist: Megértem az érzéseid. A kínai polip térnyerése a játékiparban (is) nagyon szomorú és egyben veszélyes dolog.
0
0
0
0
Delej avatar
@Twist: Amúgy csak az a 3 válaszható kari lesz? Vagy meg lehet majd később venni az alap ár duplájáért az összes többit ami két részel ezelőtt még az alap játékhoz tartozott (necro, amazon...)
0
0
0
0
Twist avatar
@Delej: Az Overwatch-nál volt hasonló kabaré megjelenés előtt, hogy ingyen lesz, aztán pénzért, de csak jelképes összeg, végül kiadták teljes áron... És persze a Diablo 3 nekromantás kiegészítője is megér egy misét.
0
0
0
0
Delej avatar
Nem sokat várok tőle, még akkor sem ha d2ről szép emlékeim vannak és sok-sok beleölt órám. Blizzard újrarágott, kevés tartalommal de annál drágábban játékai. D3 is nevetséges volt mikor kijött avval a végtelenül lebutított fejlődés rendszerrel és pár órás story tartalommal. Reaper of souls DLC ugyan egy kis túlzással végtelenítette a játszhatóságát az új rendszerrel és nem rossz játék az ami lett belőle.
Nekem a lovaglásról is inkább az jön le hogy csak azért kell hogy vásároljon a birka nép a különböző mounts-okat a shopból.
0
0
0
0
lived avatar
Kíváncsi leszek. Sajnos a 3-at is évek múlva tudták játszhatóvá tenni.

Amire felfigyeltem az a lovaglás. Netán ekkora pályák lesznek hogy lovagolni kell majd benne? A diabloban új az hogy hátast kell használni.
1:52-nél pedig mint ha PvP lenne. NA igen! A 3-ba is ígérgették folyamatosan azt nem lett belőle semmi.

Milton pedig jól mondja. Milyen lesz az endgame és a tovább támogatás. Mert a 3-hoz 3 kiegészítő lett be ígérve, ehhez képest jött 1.
0
0
0
0
susguy avatar
Azért mindenképpen plusz pont, hogy végre elhagyták a rajzfilmes grafikát, és darkosabbra veszik a figurát. Viszont a PoE mellett, a félresikerült Diablo 3 után és azt tekintve, hogy Blizzardról van szó, irtózatosan magasan van az a bizonyos léc amit meg kell ugraniuk.

Az az 5 class bolhafing, ha semmit nem javítanak azon hogy mennyire egysíkuak voltak az előző részben. Egy teljesen alap classt fizetős DLC-ként kiadni (egy teljes árú ARPG-hez) már a háromnál is nevetséges volt, remélhetőleg ezt mellőzik, habár Blizzardról van szó...
Ezen kívül ott van még az end-game és a játék szavatosságának a kérdése (mennyire és milyen hosszan tudják életben tartani), erről persze még nem tudni semmit, de nem keveset kellett fejlődniük.

Eközben a PoE két héten belül droppolja a 4.0.0 announcementet (hype), úgy hogy bőven van ok felkötni azt a gatyamadzagot Blizzardkának.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
7 év várakozás után lassan ideje 😃 (bár a 3 ra 11 et kellet várni)
viszont ha endgame content nek lenne olyasmi mint a greater rift az nem lenen baj 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Beleteszik a nekromantát, akkor megveszem.
0
0
0
0
💬 5
YoRHa 2B avatar
@Apor: hát a 2 ben meg a 3 ban van kétlem hogy a 4 ből kihagyják.
0
0
0
0
susguy avatar
@YoRHa 2B: A háromban is csak DLC-ként volt jelen.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@susguy: Igen, de jelen volt 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@YoRHa 2B: Mhm. DLC-ként és utólag.
Merem feltételezni az illető abban reménykedik hogy alapból benne lesz, ahogy illene.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@susguy: Én Diablo 3 hoz sem vettem meg, annyira nem tetszett a kaszt.
De ja értem hogy arra gondolt, megfeledkezni sztem biztos nem fognak róla, de hogy kerül be az a kérdés 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
A blizzardnak csak CGI trailereket kellene csinálniuk. 😆 Legalább ezeket tökéletesre tudják csinálni.
0
0
0
0
no avatar
Lehet hogy jó játék nemtudom nem próbáltam még.
Egy biztos az overwatch 2 jobban várom.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Újra kell játszanom 3at. Ebből insta buy lesz.
0
0
0
0
💬 3
Shadow9 avatar
@Balu_kapitany: Azért eléggé túl lesz árazva, szóval érdemes lesz várni kicsinykét...
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
@Shadow9: Miért mennyi lesz?
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@Balu_kapitany: Tudja a fene, de mivel ilyen ütős lett a bemutatkozás, felkészülhetsz, hogy pofátlanul túl lesz árazva.
Pláne itthon.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Ú, borsózik a hátam ezektől a bemutatóktól!

Nagyon kíváncsi vagyok! A sztori magában hatalmas már, Mephisto "lányával" és ahogyan megidézik. Ahogy látom a környezeten is sokat dolgoztak, és a harc is sokkal folyékonyabb. Fantasztikus ez a karakter hármas is, de gondolom később még bővülni fog.

Elképesztő hangulatba hozott!
0
0
0
0
💬 1
Shadow9 avatar
@AMDMonsteR: Tudom, mit érzel...
0
0
0
0
no avatar
Remélem nem egy D3 szint lesz, bár azt überelni nem nagy kihívás. D2 Remastered viszont örvendetes.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Ha ez a 3 kaszt lesz csak, akkor már most nem érdekel.
0
0
0
0
💬 4
Arnybiro avatar
@Mizushio: 5 class lesz, csak jelenleg ezt a 3-at mutatták be. Úgyhogy nincs ok a pánikra nem 3 közül kell választani majd.
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@Arnybiro: Nekem egy is elég lenne...
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Arnybiro: Ha esetleg lenne demon hunter vagy valami hasonló akkor örülnék...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció