Bejelentették a The Division 2-t

Szerző: xoki | 2018. March 08. | hír | 14 hozzászólás

Tavaly a Ubisoft apró utalásokat tett egy esetleges The Division folytatásról, amelyet most meg is erősítettek: jön a The Division 2!

A Ubisoft online többjátékos lövöldéjének következő részével kapcsolatban egy livestream keretein belül meséltek a fejlesztők és hozzátették, hogy az E3 előtt ne számítsunk újdonságokra a projektet illetően.

„Nagy izgalommal telve jelentjük, hogy dolgozunk a Tom Clancy's The Division 2-n a Massive Entertainment vezetésével és a Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai és Ubisoft Bucharest közreműködésével.”

Úgy tűnik, nem véletlen, hogy a kiadó kibővítette a The Division csapatát, akik tanulva az első rész hibáiból, mindent megtesznek, hogy egy méltó folytatást kapjon az immár sikeresnek mondható első rész.

A hivatalos bejelentés itt található.

Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Megjelenés: 2019. March 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Van pofájuk folytatni ezt az "éppen, hogy nem halt ki." címet? Valószínűleg ennek is kell majd 2 év mire fognak vele játszani és kikupálják, hogy viszonylag élvezhető legyen.

Spoiler!
Mondjuk ez is csak egy Ubisoft-os szemét volt, akár csak a többi.
0
0
0
0
pcboy avatar
Én meg múlthéten majdnem megvette maz 1-et... amit a mai napig kifogásolnak páran pfff
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Elájulok! Nagyon tetszett az első része és a mai napig is játszom vele! Néha haverokkal, néha egyedül. Én sem mondom hogy tökéletes de az alap ötlet szerintem szuper. Én várom! 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
500 óra után kezdtem én is megunni..
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha itt végre elhagyhatjuk a várost akkor komolyan érdekelni fog. Az első se rossz, jó ideig lekötött, de unalmas volt már egy idő után a város.
0
0
0
0
Brainen avatar
Pár hibát kijavítanak ami az előzőben volt, kicsit jobb optimalizálás és szuper lesz. Az elsőnek is kellett idő míg kiforrt de összességében letudja kötni az embert már csak a barangolás is a városban megvan a maga hangulata még ha a sztorit nem is tolták túl. 😃
0
0
0
0
💬 5
Mizushio avatar
@Brainen: Szerintem jó volt optimalizálva.. és a story is jó volt.. Highon 50-60fps között lazán ment egy 950-en..
0
0
0
0
Brainen avatar
@Mizushio: Az elején voltak durva fps droppok de csak bizonyos város részeken. Persze lehet nekem bár volt több ismerős is aki panaszkodott. Pár patch és nem volt gond. A sztori jó volt nekem kicsit kevés de kinek mi. 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Brainen: A telefonok és az echo nagyon kitudta bővíteni a story-t. Teljesen bemutatja mi történt akkor, amikor a vírus elkezdődött. Nagyon durván fokozta a hangulatot.
0
0
0
0
Brainen avatar
@Mizushio: Az echokat nagyon bírtam az tényleg dobott sokat. Azokért nagy pirospont. ^^
0
0
0
0
Simon21 avatar
@Mizushio: Én a telefon beszélgetéseket, nagyon bírtam! Rohadt jók a párbeszédek mindegyik egy kis, kis történet az elejétől a végéig!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció