Az idei Call of Duty rész az E3 helyett a Warzone-on belül mutatkozik be

Szerző: Pafry | 2021. June 11. | hír | 10 hozzászólás

A Call of Duty részei minden évben masszív találgatások célpontjává válnak, ez a soron következő felvonással sincs másképp, hiszen számtalan „szivárgás” látott már napvilágot. A VGC értesülései szerint az Activision úgy döntött, a játék nem lesz ott a kiadó idei E3-as prezentációján, helyette azonban az immáron 100 millió feletti játékosbázissal bíró Call of Duty: Warzone-on belül mutatják be a legújabb epizódot, egy masszív játékbeli esemény keretein belül.

A médiában most már mindenfelé Call of Duty: Vanguard néven hivatkoznak a népszerű széria idei részére, így már kissé meglepő lenne, ha nem ezzel az alcímmel érkezne a játék. A Sledgehammer fejlesztőcsapata gőzerővel dolgozik a háttérben, és mint már tudjuk, ezúttal is egy második világháborús tematikával készülnek, akárcsak előző játékukban, a WWII alcímmel rendelkező felvonásban.

Hivatalos leleplezési dátum egyelőre még nincsen, de az új rész előzetes információk alapján novemberben érkezhet, így már nem lehet olyan messze a bemutatkozása.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Megjelenés: 2020. March 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
Legalább annyira lesz az emberek arcába tolva, mint a battlefieldnél az összes 😃 NÉZD, ITT A VIDEÓ, MEGVESZED? eltelik 2p: BIZTOS NEM LÁTTAD MÉG EZT, NEM KELL? KAPSZ HOZZÁ EGY SKINT
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Nem tudom ez marketing szempontjából mennyire jobb mint az E3, de oké.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Szabcsiadi: Mivel komoly játékosbázissal bír, így ugyan akkora, ha nem nagyobb. Ugyan olyan eventet építenek köré mint CW esetében, a streamer-ek pedig ugyan úgy szét kürtölik a hálón, szóval ugyan ott vagyunk hogy az is szembe fogja magát találni vele akit a legkevésbé sem érdekel.
0
0
0
0
ArtyomAlekseyevich avatar
Kövezzetek meg, de szerintem a WWII szörnyű lett. Főleg a tankos pálya. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy origamizni fogok a monitorral....
0
0
0
0
💬 6
Szabcsiadi avatar
@ArtyomAlekseyevich: Nekem elment egynek, szép volt de ennyi. Az Infinite Warfare jobb volt Spoiler!
ami amúgy nem is volt annyira rossz, mint amilyennek mondták csak el kell tekinteni, hogy Call of Duty cím kicsit
0
0
0
0
Larten avatar
@ArtyomAlekseyevich: Én a játék végén lévő hidas, alagutas pályán, az agyhalott német támadástól kaptam agyhalált 😃
0
0
0
0
no avatar
@ArtyomAlekseyevich: Egyik Sledgehammer rész sem lett túl acélos, mostanitól sem várok csodát 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: A Modern Warfare 2 tetszett anno
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Ja, de az Infinity Ward, a 3 volt Sledgehammer az viszont nekem elég élettelennek tűnt, mondjuk a dedikált szerverek támogatása pozitívum volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció