A Ubisoft egy ingyenes The Division-játékon dolgozik

Szerző: Pafry | 2021. May 07. | hír | 25 hozzászólás

A The Division első és második része is mérsékelt sikereket ért el a játékosok körében. Ugyan egyik felvonás sem lett kirobbanóan népszerű, így is népes rajongótáborral rendelkeznek mind a mai napig. A francia cég közlése szerint a két résznek összesen nagyjából 40 millió főt számlál a játékosbázisa. Vélhetően ennek következtében a Ubisoft a hivatalos oldalán jelentette be a játékuniverzum további bővülését, ugyanis érkezik a Tom Clancy's The Division Heartland, amely ráadásul ingyenesen játszható lesz.

A Heartlandet nem a Massive Entertainment, hanem a Red Storm fejleszti majd, de ők már az előző két résznél is segítséget nyújtottak, így jó kezekben van a franchise. Az új rész kifejezetten a sorozatot eddig nem ismerő játékosoknak szól, nem szükséges hozzá az előző részek ismerete, de természetesen a régi motoros Division játékosok is ugyanúgy élvezni fogják. A Ubisoft azt ígéri, egy teljesen új perspektívájából ismerhetjük majd meg a játék világát, amely új helyszínen fog játszódni, de ez egyelőre még ismeretlen.

A hivatalos oldal szerint előreláthatóan idén év végén, vagy a jövő évben fog érkezni, a korai tesztfázisra azonban itt már lehet jelentkezni, platformokra bontva. Emellett a kiadó azt is bejelentette, hogy hamarosan érkezik a The Division Mobile is, hogy az egyre inkább erősödő mobiljáték piacot is ki tudják használni, erről azonban további információ egyelőre nincs.

Tom Clancy's The Division Heartland
Tom Clancy's The Division Heartland
Tom Clancy's The Division Heartland
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: Red Storm Entertainment
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
INGYENES röhögök az UBORKA mikor adott vmit is ingyen?! Tuti, hogy vmi lebutított sz@r lesz vagy teli lesz mikro tranzakcióval!! Vagy talán lehet INDIE áron fogják adni ami kb 20 € és az nekik az ingyen kategória. Nem azért lesz belőle béta tesztelés mert jó fejek akarnak lenne hanem azért mert tesztelik a játékot,hogy mennyi legyen a cimkén,ha nem kérnének érte semmit akkor kiadnák EARLY ACCESBEN és folyamatosan fejlesztenék. Mert pont ez az a cég aki sosem dolgozik INGYEN. Valami nagy csavar lesz benne, DE NE ÚGY LEGYEN.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@JocikaJr: Semmi nincs ingyen. F2P egyértelműen mikrotranzakció. Ezen nem kell felháborodni. Max azon ha ész nélkül tolják az arcodba és hogy fizess hogy a sapkát ne lásd a fejeden mint anno a Bioware tette az SWTOR-ban.

F2P és EA állapot közel sem az, valamit keversz de nagyon.

Én sem várok sokat ettől a címtől a másik témában linkelt videó alapján, bármennyire is jó lenne egy újabb division játék.
0
0
0
0
no avatar
https://staticctf.akamaized.net/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/1wnuaz2OJEAbOsCjwvT2Gm/b9d138d8e4c4e5808274a07e9db347de/TDF_UCS21224_ProductImage_1920x1080_US_Timeline_2_R4.jpg

A fenti roadmap szerint még a div2 új tartalma előtt érkezik a Heartland. Ám korábban azt nyilatkozták hogy idén év végén jön a div2 új tartalma, mert "meglepte" őket hogy ennyien maradtak a div2-re és idő kel lnekik az új tartalomhoz...vagyis ennek, ha a roadmap igaz, év vége előtt jönnie kell.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Már regisztráltam is a tesztre. Egy próbát megér...
0
0
0
0
enslaved avatar
400 órát beletettem már a 2. részbe, és a mai napig késztetést érzek arra, hogy egy-egy rég megcsinált pályán újra végig menjek, számomra van egy varázsa ennek a fedezékes lövöldözős játéknak. Az 1. viszont valahogy nem jött be.
0
0
0
0
💬 15
no avatar
@enslaved: Nálam ez pont fordítva volt.
A 2. részben eltöltöttem úgy 10 órát és meguntam.
Szinte semmi kihívás nincs benne.
0
0
0
0
no avatar
@hikadam: 10 óra alatt nem is találsz benne kihívást. Nyomd végig a sztorit és utána lesz kihívás...a sztorinak a lényege hogy a játékos végigjátsza, amolyan tutorial jelleggel, nem az hogy halálra sz*passa és elrettentse a befejezéstől, azt hagyjuk meg az Outridersnek.

De szívathatod magad sztori módban is ha nagyon akarod, csak ne vedd fel a mindig kieső legjobb geart és egy 2-3 insta alatt megérzed milyen lesz az "endgame".
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Áhh nem állnék neki újra.
Úgy kezdtem neki hogy húú de jó lesz, hiszen mindenki dicséri. Aztán elkezdtem, és minden nehézség nélkül berambózhattam fedezék meg minden nélkül 20 ellenfél közé és én kerültem ki élve.

Az elsőben meg fedezék nélkül halott vagy, ilyen egyszerű. És ez volt benne a jó.

Mivel a 2 rész ezt nem adta vissza így inkább hanyagolom.
Meg persze, neki mehetnék teszem azt csak pisztollyal hogy nehezítsek a helyzeten, vagy hogy nem fejlesztem magam, ahogy írtad, de ha ilyen dolgokhoz kell nyúlni hogy kihívás legyen az már régen rossz.

Aláírom hogy valakinek tetszik, de engem nem tudott meggyőzni.
0
0
0
0
no avatar
@hikadam: Persze, mindenki azzal játszik amivel szeretne, de nem árt helyén kezelni a dolgokat.

Az a fedezék alapú shooter ahol fedezék nélkül életben maradsz az már régen nem fedezékes shooter. És sajnos a div1-2 itt b*szta el.

Egész szintezés alatt a fedezéket erőltette hogy tanuld meg használni, és helyenként rá is kényszerített, de pont az "endgame"-nek csúfolt valamiben na ott pont nem használhattál fedezéket egyikben sem.
Ez nekem egy picit tudathasi maximus állapot a játék részéről.

A div2 egyik nagy hibájának a játékosok azt rótták fel hogy első végigjátszás során nem lehetett nehézséget állítani, és hogy minden instát Story módban kellett először végignyomni.
A div2-ben most reneszánszát éli a pajzs+AR páros, így a fedezék még opcionálisabb lett, mint eddig, ráadásul nem egy fegyver és gearset is erre segít rá. Pajzs fel, shoti, SMG vagy AR elő és lehet ráfutni mindenkire aki él és mozog.

Kispisztolyos megoldás még a World Tierek idején volt jó móka amikor egy fullos Liberty-vel (Desert Eagle .50 és nem replika) oneshotolva végigmentél a játék 2/3án...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Palanova: Én kizárólag story módot játszom, nekem jó így ahogy van.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Persze, de pl redditen a megjelenés után is rengeteg "panasz" volt hogy nem számolja a haladást a játék - coopban magasabb szinten nyomták végig az instákat mint a story fokozat és ezért nem számolta. Újrázni 10+db-ot egy ilyen miatt storyban nem nagy élvezet...és játékmechanikailag sincs sok értelme egy ilyen megkötésnek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Palanova: Jó, már én is sokkal kevesebbet játszok vele, amikor már vagy századjára megy át ugyanazon a pályán az ember belefárad kissé, de amikor lövöldözhetnékem van, azért előveszem.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Én abbahagytam a Y3 kezdésekor. Nem akartam még egyszer ugyanazt a tartalmat megint végigtolni ugyanazért a jutalomért miközben a készítők az év végi tartalmat kalapálják össze. Ezt már eljátszották velünk egyszer:
- Y1 alatt azért jött kevés tartalom, mert a WoNY készült (WT1-5 az nem új tartalom)
- Y2 - WoNY alatt azért jött kevés tartalom mert...már a pénzkitermelésről szólt az egész úgy, hogy előtte a pofánkba hazudtak hogy semmilyen tartalom nem lesz fizetős, majd jött a WoNY (20€ talán, majd opcionálisan szezononként 10€ ami 4 szezonban 40€), és még így is csonkítottak rajta mert a nagy helóvínt nem tudták határidőre elkészíteni és végül csak egy Resident Eviles átszinezett gatyás hulladék apparel event lett belőle februárban, holott Kenly College-t harangozták be novemberre
- Y3 az a Y2 rerun amíg készítenek valamit évvégére

Funlövöldének most nekem ott van a Generation Zero. Bemegyek, keresek pár robotot és adok nekik az .50-es experimentallal 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@hikadam: Én szórakozni szeretek egy játékkal esténként, pontosan ezért is tetszett nagyon a 2. rész. A kihívás nálam nem erről szól, arra ott az élet.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Nyilván nézőpont kérdése hogy kinek mi a szórakoztató játékmenet.
0
0
0
0
enslaved avatar
@hikadam: Ez igaz, van akinek pl. a Dark Souls😀
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@enslaved: Nekem nagyon bejön a játék viszont a Black Tusk után már unalmas lett egy kicsit. Volt olyan nap, hogy 12 órát toltam, mert a lootolás meg a sztori is nagyon beszippantott. Az első miért nem tetszett? Én nem próbáltam...
0
0
0
0
enslaved avatar
@NE0NFACE: Folyton meghaltam story módban is...............
0
0
0
0
no avatar
@NE0NFACE: Div1-ben szerintem nagyon kötött a fejlődés a szintezéskor, ha elsőre vagy ha egyedül mész.
Ha erős öngyógyítást akarsz akkor előbb a zöld cuccokat kell kipakolni, így lesz egy healing supply station (lerakod magad mellé és healel folyamatosan), egy healing ulti ami amolyan Oh Sh*t gomb és/vagy keltés, és First Aid ami Overdose-al eléggé megdobja az életerő mennyiséged és közben haladhatsz is, nem vagy területhez kötve.

Ha ezek megvannak, életben maradsz. És ezeket kb lvl11-re ki is lehet szedni, de célzottan kell rájuk menni, ami első végigjátszására persze nem egyértelmű...

Érdemes a div1-et is végigtolni, a téli hangulat nagyon jól el van kapva és bár a div2 után a kasztok és spéci fegyverek hiányoznak, a div2 skillek a div1-ben teljesen máshogy működnek, ahogy a fegyverek egy része is. Div1-ben pl a SOCOM M1A a tuti jó fegyver vagy az LVOA-C.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@Palanova: Köszönöm az infót! Szemezek vele, de még nem szántam rá magam. Series X-re is megjelent feljavított és gyors grafikával. A Div2-ben preferálom a single shot kilövéseket távcső nélkül. Közelharcra pedig sörétes, vagy nagyon gyors géppisztolyt viszek. Kikapcsolt aim assistal tolok minden játékot Xboxon egér/billentyű kombóval...
0
0
0
0
no avatar
Division Mobile...

vajon újrahasznosítják a Division 1-ből végül kihagyott fícsőrt amikor a gamebe mobilról is be lehetett csatlakozni és drónt irányítva segíteni lehetett a csapatnak?

Vagy ilyen bázisépítős hullámokban támadós tower defense jellegű tucatgame lesz?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Végül is ha maguktól nem tudnak elsőre számukra megfelelőt lerakni, akkor adnak magunknak időt és még a közösségre is (remélhetőleg) hallgatnak! A többit meg majd meglátjuk!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Andor1997: Közösségre eddig sem hallgattak csak a kiválasztott arcokra, akiknek hála elment az egész fejlesztés olyan irányba, hogy a div2 esetén tavaly az utóbbi 3 nagy patch mind mind a techről szólt. Kösz, de ebből nem kérek ismét.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Palanova: Sajnos ez igaz!
0
0
0
0
no avatar
Ha BR lesz ez is akkor valakit főbe lövök...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció