A túlvilágra kalauzol az Assassin's Creed Odyssey következő DLC-je

Szerző: xoki | 2019. April 17. | hír | 10 hozzászólás

Az Assassin's Creed Origins utolsó DLC-jéhez hasonlóan az Assassin's Creed Odyssey hamarosan megjelenő The Fate of Atlantis DLC-je is a túlvilágra kalauzol el bennünket.

A The Fate of Atlantis lesz a játék második nagy kiegészítője, amely három részből fog állni, és az első, a Fields of Elysium április 23-án válik elérhetővé. A játékosok több ismert mitológiai lénnyel, illetve görög istenekkel találkozhatnak majd kalandjuk során. Új legendás fegyvereket és felszerelést is kapunk, illetve a képességek is átesnek néhány változtatáson, amelynek köszönhetően megváltoztathatjuk azok funkcionalitását.

A The Fate of Atlantis eléréséhez teljesítenetek kell a főküldetést, illetve a Between Two Worlds, valamint az Heir of Memories és a Lost Tales of Greece küldetéssorozatokat is, és legalább 28-as szintűnek kell lennetek. Erről bővebb információt itt találtok.

A The Fate of Atlantis DLC további két epizódja a Torment of Hades és a Judgement of Atlantis lesz. Előbbi valamikor a nyár folyamán várható.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
odinx avatar
Jól néz ki, már alig várom, hogy lejjebb menjen az ára.😀
0
0
0
0
enslaved avatar
Két este be is fejeztem az első epizódot maxra, ennyi hegyet szerintem még nem másztam összesen😆
0
0
0
0
blastwave avatar
Lassan csak megtöltik az üres játékteret! Szomorú h. ehhez DLC-k garmadája kell... :/ lassan minden játékban....
0
0
0
0
💬 5
enslaved avatar
@blastwave: Ha ez neked üres játéktér volt eddig, javaslom játszd a Sekiro - t.
0
0
0
0
blastwave avatar
@enslaved: Játszom, klassz is!
0
0
0
0
enslaved avatar
@blastwave: Én is játszom, de nem fogok beletenni biztosan 350 órát mint eddig az Odyssey - be😀 Mondjuk a Sekiro trainerrel megy, megvettem mint anno a Dark Souls 3 - at, de ezek csak némi trainer beiktatásával játszhatóak valamennyire.
0
0
0
0
blastwave avatar
@enslaved: Anno Witcher 3-ba toltam 200+ órát, trainer nélkül. Részben emiatt is érzek más játáktereket üresebbnek, illetve kevésbé kidolgozottnak! Persze vannak kivételek, elég sok! Soknál számít az élmény és a kihívás, amit a Sekiro maradéktalanul biztosít!
0
0
0
0
enslaved avatar
@blastwave: Számomra inkább idegbajt okoznak az efféle játékok😀
0
0
0
0
enslaved avatar
Végre, már alig várom. Az eddigi 333 órámat amit eddig beletettem összesen az első dlc - vel együtt kicsit még majd kitolom vele. Az mondjuk kár hogy megint 3 epizódként jelenik meg, de mindegy. A 28 - as szinten jót mosolyogtam, a jelenlegi 99 - es szintemmel ezek szerint nem lesz probléma😀 (feljebb már nem lehet tolni).
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció