A stabilitásra fókuszál a Cyberpunk 2077 legújabb frissítése

Szerző: xoki | 2020. December 13. | hír | 103 hozzászólás

December 10-én végre elérhetővé vált a Cyberpunk 2077, amely tényleg remekül sikerült, viszont nem meglepő módon hemzseg a bugoktól. A megjelenés előtti tesztekből már sejteni lehetett, hogy sok hibába botlunk majd, de szerencsére a CD Projekt Red minden erejével azon van, hogy minél előbb kijavítsa ezeket.

A legfrissebb 1.04-es hotfix néhány bug mellett a teljesítménybeli problémákra és a fagyásokra fókuszál elsősorban. Hibák tekintetében a frissítésben az olyan problémákat orvosolták, amelyek a különböző küldetések során bukkantak fel, köztük olyanokat, amelyek megakadályozták azok teljesítését. Valamennyit javítottak a hirtelen eltűnő és felbukkanó textúrákon és járműveken, valamint néhány animációs problémán is.

A CD Projekt Red folyamatosan dolgozik a többi hiba kijavításán is, szóval hamarosan biztosan kapni fogunk egy újabb frissítésést is. A fenti patch részletes leírását itt találjátok.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 102
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarKBeast avatar
En vegig vittem gtx 1060 al igaz hogy nem a legjobb elmeny volt evel a gpu val de a jatek szerintem rohadt jo lett bar van mit javissanak meg rajta.
0
0
0
0
💬 4
MaximumGame avatar
@DarKBeast: Nekem is az van pótkártyának.. 😞 nem volt kedvem 30fps el végig vinni... vagy Low on 55-60fps el.
Nem az a kategória amit érdemes végig tolni így 😞
0
0
0
0
DarKBeast avatar
@MaximumGame: hat sajnos igen en probalok majd beszerezni egy RTX 3060 Ti-t mer ugye az 60 fps en viszi ugy hogy minden ki maxolva beleertve az rtx et es avval majd nagy elmeny lesz meg legalabb ahogy azt mondani szoktak ''future proof''
0
0
0
0
DarKBeast avatar
@MaximumGame: nekem ha medium on el ment volna 60 fps el vagy 60+ al meg mondanam hogy na nem kell upgrade de igy azer mar szukseg van ugy latszik de szerintem a jatek se tul jol lett optimalizalva
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@DarKBeast: Hát sajnos, amennyire mondták hogy így fut megy úgy 😃 AMD procinál pl bug miatt -30% al kevesebb az fps-ed és meg kell hackelni az indítót hogy ezt feloldja 😃 vicc !!! 3060Ti már jó lesz maxra jaja
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Ezt is ki lehet próbálni, nálam sokat javított a teljesítményen, közép-magas beállítások mellett a cikkben lévő átírások után mostmár stabil 60-70 FPS-em van. 😀

[LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Amióta kijött a patch nálam már valamelyest stabilan hozza a 45-60FPS-t (Ultrán 1440p Ray tracing és motion blur nélkül). Ha már így fog futni én elégedett leszek. Azért van hibája bőségesen a játéknak az optimizáció mellett is. Főszálon küldetés közben kétszer is volt olyan, hogy régebbi mentést kellett betölteni.
Az egyik esetben az volt a probléma, hogy akármit is csináltam nem tudtam továbbhaladni a misszióval, már Youtube-on is néztem végigjátszást és akkor tudatosult bennem, hogy bmeg ez egy bug.
A másik esetben meg a szkennelési módban ragadt a karakterem és bármit csináltam nem tudtam kilépni normál módba. A második esetnél már az 1.04-en futott a játék.
A non game breaking bugokat elnézem, mert azok nem hátráltatnak szignifikánsan a végigjátszásban. Például a minimapon lévő ikonok nálam beszoktak valamiért ragadni. Ha kocsit próbálsz lopni, akkor volt olyan hogy az eredeti tulaj a vezető ülésen maradt, többször is, oszt tök jó volt mert láttam a modelljét belső nézetben.
Mondjuk erősen félkésznek hat a játék, itt a "felháborodást" az okozza számomra, hogy csak ebben az évben eltolták vagy 3-szor a játékot. Ha az eredeti időpontban így adták volna ki, talán az emberek is jobban elfogadták volna a bugokat. Felmerült bennem azért a kérdés, milyen állapotban volt a játék az eredeti megjelenés időpontjában, ha most ilyen?
A környezet és a sztori amúgy megvett kilóra, hiába tűnik élettelennek az egész. Azért egy RPG-től több életet vártam volna. Az NPC-knél (néhány kivétellel) az látszik, hogy nincs napi rutin amit követnek (csak céltalanul bóklázszolnak). Az is igaz, hogy jóval több NPC van egy helyen, mint egy Witcher 3-nál, szóval nehéz lett volna implementálni (bár volt 7 évük a fejlesztőknek)
0
0
0
0
carl18x avatar
3-6 hónap és javitanak minden hibát! 😀 Majd sok sok javitás után talán én is adok neki egy esélyt 😀
Néztem róla videót valóban nem rossz játék, de még túl friss és sok patch jön mire a végleges formáját felölti.
0
0
0
0
Santi avatar
@ToMiHuN95: Oké, hogy kicsit gáz ez ,de azért ez nem valami fair összehasonlítás a cp nem egy következő gta-nak készült. Ez szimplán csak erős lejáratás akar lenni.. Ha a gta-nak csak a single player részét vesszük(mert ugye a cp is az) és tartalmilag meg úgy mindenestül hasonlítanánk össze a 2 játékot, akkor azért az megint más téma... 😀
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Santi: Szerintem teljesen fair összehasonlítás, ugyanazokat a dolgokat mutatta be A és B oldalon is a videó, és nem vagyok szaki, de magasan veri a CP-t azokba a GTA... 😀 Nincs ebbe semmi lejáratókampány, millió ilyen videó van más játékokkal is, és a GTA még mindig top-os... 😀

Nooffense, tetszik nekem a Cyberpunk is, ennyit sikerült leszűrni 12 órányi játékidőből, de az én vasam már nem olyan stabil hozzá - még, vagy már, nem tudom a javítások mit fognak okozni -, úgyhogy, jegeltem. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@Aaron Keener: Az aknakeresőben van egy napszemüveges fej ha végigviszek egy pályát. A GTA-ban nincs, így egyértelműen rosszabb. Az aknakereső még mindig top-os... 😀
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@susguy:


A videónál már csak egy hozzászóláson nevettem jobban!

https://kephost.net/p/2020/51/1078_6407c7828702.jpg

😂
0
0
0
0
Santi avatar
@Aaron Keener: Ez a játék továbbra sem arra készült, hogy az ember random szétlőjjön mindenkit az utcán és 5 csillagos körözéssel akciózzon. a GTA sokkal kevésbé részletes , nincsenek benne fast travel pontok, se RPG elemek, se olyan részletes loot és skill rendszer, a sztori mission végigjátszás, különböző endingek ,és egy csomó és csomó dolog... Egyértelműen jobban oldotta meg a közlekedést a gta mint a cp, de teljesen máson van a hangsúly mind a két játékban, és ha az átlag player továbbra is "gta" ként kezeli a cp-t, akkor bizony ezt a videót eléggé lejáratósnak érzem.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Santi: Nyugi haver, egy szóval nem írtam, hogy én GTA-ként nézek a CP-re, csak annyit mertem írni, hogy AI meg fizika téren a GTA messzebb jobb, de látom azt se szabad... Bocsi, bocsánat, elnézést kérek! 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@Santi: Ne legyetek már ennyire elvakultak! Én is élvezem a játékot, de sok szempontból akkor is középszer! Nehogy már ne számítson egy nyílt világú játékban, hogy az npck az utcán egy lélektelen masszának hatnak. 😂 Vagy az autók olyanok, mint a kartondobozok. 😂 Ennyi erővel játszódhatna zárt tereken is!

Hol van ma már a Far Cry 2 féle tűzfizika? Vagy éppen a Crysis féle vegetáció? Sehol! Sőt elég csak pár cím 3. 4. részére tekinteni és mindenki látni fogja, hogy egyre inkább lebutítanak minden játékot. Csak a fejlesztők járnak jól vele, mert kevesebb a munka vele!
0
0
0
0
szilver avatar
@Santi: Teljesen fair szerintem is az összehasonlítás mivel itt ne azt nézd hogy GTA V.Hanem a játékmechanikákat anno 2013ban és most.Open world mind a kettő lényegében.Infrastruktúra,járókelők,víz,robbanások..stb mindkettőben van szintúgy.Úgy is mondhatnánk hogy az ilyesfajta mechanikai dolgok már.már alapnak kellene lennie egy ilyen nagyszabású nyílt világú játéknál,bármi is legyen a témája,mert ezzel csak több lesz maga az egész,hitelesebb.Ahogy néztem az összehasonlítást engem eléggé lelombozott az a tipikus ,,ne már...,, érzés.Vonatkoztass el teljesen a GTA-tól mint cím.Például az hogy ha a vízbe lősz és nem látszik a golyó általi vízcsobbanás elég nonszensz.A régi 2000-es évek játékainál volt ilyen ,,gyerek cipőben,, ez a jelenség,vagy inkább jelenség hiánya.De ennyi erővel a Watch Dogs-ra is kitérhetünk és a Sleeping Dogs-ra is,csak hogy ne érezd azt hogy direkt támadják az emberek a játékot lehúzás gyanánt.Azért így már valamennyire érthető a gondolatmenet,vagyis a probléma?
0
0
0
0
Santi avatar
@szilver: A Watch Dogs és a Sleeping Dogs inkább közelebb ál a GTA-hoz, műfajban is, szóval azzal teljesen fair az összehasonlítás. "Open world mind a kettő lényegében." Aha, csak az egyik vagy 100x részletesebb és van vagy 500 féle dolog benne, a gta pedig már kevésbé. Túl sok minden van a CP-ben hogy minden téren hozza a tökéleteset. Ettől függetlenül nem akarom mindenáron védeni, mert tényleg foglalkozhattak volna ezzel is többet, de akkoris teljesen más a kettő játék. Tessék olyan összehasonlítást csinálni, ami nem csak az autóvezetés meg a közlekedés. De mivel teljesen más műfaj a 2 játék, így ezt nem könnyű. De a ti állításotokkal is nyilván egyetértek hogy a GTA-ban a járókelők fizikája az autók stb ( kb az egyetlen legfőbb eleme a gta-nak) az jobb lett, ez nyilván igaz. Ha Cdpr is "csak" ennyit csinált volna mint a rockstar a gta-val, nyílván sokkal jobb lett volna itt minden ezeken a téren is.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@ToMiHuN95: nem kell agodni pár év és ez is fel lesz javítva mint a GTA 😀
0
0
0
0
Warzoz avatar
@ToMiHuN95: Heló!
A Rockstar Games-nek a GTA 5 hanyadik ilyen típusú játéka?
A CD PROJEKT RED-nek a Cyberpunk 2077 hanyadik ilyen típusú játéka?
0
0
0
0
Apor avatar
Eddig három npc sétált rajtam keresztül az elmúlt három napban. 😃

Napi 1 npc. 😃

Egyébként tetszik, jó játék lett!
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@Apor: Csak? 😆 Nekem a kocsimon is átsétáltak egy páran, mintha ott sem lett volna 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Apor: Jackie parafenoménkedik és átsétál a csukott ajtón...mert ő megteheti 😊
0
0
0
0
csuz-li avatar
A patch leírása szerint javították a nyelvesítést és a steam beállított nyelve az alapértelmezett. De nekem még mindig minden indításnál be kell állítani a nyelvet. A steam kliensben a játék tulajdonságainál nem lehet magyart kiválasztani. Újra kell telepíteni? Nincs sok kedvem újra rakni. Valaki próbálta már? Másnál működik?
0
0
0
0
💬 16
Torrettos avatar
@csuz-li: Arra van fix, nem mondta még senki? Az egyik ini fájlt kell átírni és magyar marad.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Torrettos: Még nem mondta senki. Mondjuk nem is nagyon keresgéltem, csak láttam, hogy a patch javította és megörültem neki, de nem működik.
Melyik ini?
0
0
0
0
Doge avatar
@csuz-li: Ez engem is érdekelne.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: Egy pillanat és nézem csak dolgozom.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: Akinél esetleg nem marad magyar. Az keresse meg a játék könyvtárán belül a "bin" mappát. Ott pedig a steam_emu-t nyissa meg, azon belül keresse meg a language részt és az englisht írja át hungarian-ra. Ezt a steam_emu fájlt tegyétek írsávédetté és végleg magyar lesz.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: GOG-on nem vágom a megoldást ha ott nem marad magyar.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: Láttam, hogy több helyre is oda írtad, hogy nem marad magyar de azt hittem megoldotta neked is az 1.04
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Torrettos: Nem oldotta meg az 1.04. A steam_emu nincs meg, de ha jók az emlékeim az a törthöz emulálja a steam klienst...
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: Nekem nem tört van.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Torrettos: Akkor lehet én vagyok a szerencsétlen de nem találom. Mindegy. Egyszer csak megoldják. A listába mindenesetre már sikerült beírniuk... 😀
0
0
0
0
kovzol1 avatar
@Torrettos: Érdekelne, melyik ini fájlj az 😀
0
0
0
0
vzsoltie95 avatar
@Torrettos: én átírtam az ini fájlban az említett szakaszt és semmi nem történt
0
0
0
0
Torrettos avatar
@vzsoltie95: írásvédettre állítottad a fájlt utána? Elmentetted? Mert nekem így jó meg elég sok embernek ez bejött.
0
0
0
0
vzsoltie95 avatar
@Torrettos: nem lényeges, mert már abbahagytam 😞 sajnos nem nyerte el a tetszésemet a game
0
0
0
0
Torrettos avatar
@csuz-li: Fontos tudnivaló még, hogy ha jön patch még akkor patchelés előtt vegyétek ki a fájl írásvédettségét különben ***ja az egészet.
0
0
0
0
zsivko avatar
@csuz-li: A nyelvi beállítási probléma nekem is megmaradt
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 5
csuz-li avatar
A Witchernél is ez volt. Akkoiban a 980 volt a csúcskártya. Ott is bekapcsoltad a GameWorks csodákat, megtekintetted képregény formájában, majd kikapcsoltad és játszottál. Ez lesz a védjegyük. Ami hardvert eszik a játékuk, az még utána 5-6 évig jó lesz. Afféle teszt a játékvilág fogyasztóinak, hogy tudd, merre kell fejlesztened..
0
0
0
0
no avatar
Én akkor sem mert már ingyen játszom. Modok megoldották optimizációt ultra 45fps a fos gépemel.
0
0
0
0
dzsanko avatar
@Anator: Ha megkérdezhetem, melyik modot használod hogy jobb legyen a teljesítmény?
0
0
0
0
no avatar
@dzsanko: Nexusról: CyberpunkTweaker - TAA and other
Ezzel minden opciót kikapcsolhatsz pl anti aliassing de fontos minden "Async Compute" kezdődő opciót kikapcsolni mert régi generációs kártyákat megeszi nállad is fog segiteni. SSAO és "Async Compute" kikapcsolásával legalább 15fps növekedés várható.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Nálam érezhetően jobban fut 1.04 óta, aminek a legjobban örülök hogy a nézelődés közbeni microlaggok eltűntek. Nem tudom hogy a patch vagy egyéb fekete mágia miatt de eltűnt és ez a lényeg. Ezerszer folyamatosabbnak hat a gameplay mint előtte. Crash egyetlen egyszer volt a kb 25 óra játékidőm alatt. Összességében korántsem tűnik olyan szörnyűnek mint amit sokan itt leírnak 😊

Stabil 60fps, városban beesik 50 körülre de ahogy kinéz főleg éjszaka, egyáltalán nem meglepő hogy a kis 2060 izzad alatta 😆
Gyönyörűen néz ki, és iszonyat hangulatos nekem nagyon bejön. Motorral végigveretni éjjel az utcákon rendesen egy élmény.

Sztori viszont eléggé középszerű eddig, persze sok van még hátra de nem tűnik húde kiemelkedőnek, voltak már eddig is nagyon jó pontjai, de voltak elég lapos részek is...

Bugokat meg majd javítják. Konkrétan a day one és az 1.4 patch is már rengeteg mindent javított, egyáltalán nem reménytelen a játék állapota, de az biztos hogy még ráfért volna a fejlesztés. Ezért kár volt halasztgatni, inkább jelentették volna be 1 évvel később..így utólag azt mondanám elkapkodták 2018-ban a nagy bejelentést pláne az első megjelenés időpontja tűnik szürreálisnak ha azt nézzük hogy most 2 évvel később hogy áll a játék, mi lett volna 2018ban? 😂
0
0
0
0
V1VOnX avatar
A Hex Editoros trükk 1.04-es patch-re lett kitalálva vagy még az 1.03-ra? Olvastam, hogy Ryzen procik esetén az smt-t rendkívül sz*rul használta ki, de kérdés, hogy ezt cdpr azóta orvosolta részben vagy még az 1.04-nél is óriásit számít ?
0
0
0
0
tamas98765 avatar
A hozzászólásokat elnézve itt mindenki lefejezést várt a fejlesztői oldalon mikor ugyan ilyen áron megjelent játékok sokkal bugosabbak, instabilak, és tartalmilag üresebbek ugyebár DLC...
Én nem értelek benneteket kérjétek érte vissza a pénzeteket és vegyétek meg mikor 30 patch kijött a játékhoz vagy Valhallázzatok mert az "kész" van. Olyan utálat van itt mint ami az epic launchernél volt komolyan mia ***t vártatok hogy minden ***a lesz?!😠
0
0
0
0
csuz-li avatar
Az a lényeg, hogy dolgozzanak a DLC-ken is, had adjunk még egy kis pénzt a fejlesztésre, ami úgy tűnik még folyamatban van... 😊
0
0
0
0
💬 26
no avatar
@csuz-li: Hallod alljal mar le! Tudjuk rohadt CDPR, szemet marketing, bugos fos! Nevetseges amit muvelsz mar, tudjuk nalad bugos mint a fos, tudjuk nalad crashel mint az allat! Amugy olyan erdekes mindenki szidja oket a bugok miatt, persze jogosan, de amikor halasztottak mindenki sirt hogy mekkora nyomorultak, azert nezzunk mar szet komolyan! Meg karogtok ossze-vissza mar nevetseges szinten, meg hogy ha ezt a Ubisoft csinalta volna, ember nezzetek mar meg... szerintetek itt most boldogok az emberek? Bekepzelitek a hulyeseget meg a bolhabol csinaltok elefantot!
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@ahaaa: Nemtudom szerintem csuzlinak mániája CDPR utálat kampány.
Amúgy igazad van 😀 Ja és még valami nálam még egy bug nem ütötte fel a fejét a játékban...
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Szarkazmusnak hívják műfajilag, amit írtam.
Ha valahol nem írok pozitívat a játékról, mindig megjelensz és kiselőadást tartasz a CDPR ügyvédjeként. Hadd kérdezzem már meg: ahol pozitívat írok, ott miért nem jössz kötözködni?
A játék jó és élvezetes, nem hiába van benne 25 órám; a története kimagasló, hatalmas tennivalókészlet van benne, de annyi hiba, mint az összes ismert bughalmazban együtt. Miért fáj, ha ezt valaki ki meri mondani?
Én alapvetően érzéketlen vagyok a bugokra, olyan játékok a kedvenceim, mint a Fallout, a Skyrim és az Androméda, amik egyike sem bugmentes (és akkor finom voltam), de itt már annyi van, hogy engem is zavar.
Mindenki minden játéknál leírja, hogy optimalizálatlan, pedig simán fut a kiírt gépigény szerint. Itt nem ez a helyzet, mégis emberek ugrank neked, ha le mered írni, hogy optimalizálatlan.
Az oka pedig az, amit te is helyesen megállapítottál: szemét marketing. Na ezért haragszom a szemét marketingre. Dolgozott ezen a játékon 8 év alatt 400 ember, plust külsős - köztük magyar - stúdiók. Most ezeket szidjuk, mert a kiadó olyanokat nyilatkozott, hogy "azért halasztjuk, hogy nektek tökéletes élményt adhassunk". Egy Todd Howard simán annyit mondott, hogy megpróbáljuk a szokottnál kevesebb hibával kiadni a játékot. Azért nem ugyan azt kapják a fejlesztők ezek után a közönségtől.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Senkinek nem fáj ha ki van mondva de eltúlzod, a Cp-s cikkek alatt mindenhova leirod mennyire bugos, a gépigény alá ugyan igy! De ne tagadd emlékszem amikor valaki a Valhalla alatt irt rosszat a játékról akkor te jelentél meg és vedted "kezedbe" a dolgokat! Plusz tudtommal ott is voltak bugok és még se kampányoltál mint itt...senki nem mondta hogy ez a játék nem bugos, de azért mindennek van egy határa, más játékokba is van bug nem kell úgy tenni mint ha ez lenne az első játék ami szokatlannál több buggal jelent meg! Meg amikor belekezdtek ebbe a "más játéknál nem igy lenne" hülyeségbe, itt is dühös sok ember(jogosan) szóval ez alapból már baromság...szóval mindenki tudja hogy bugos a játék, nem kell még 1000x ecsetelni, de eltúlozni se kell a dolgokat!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Kizárólag a saját példáimat írom, nem mások videóit linkelem be hülyeségekkel...
A másik: Én most egy árva bugról nem írtam, te hoztad fel a témát. Most meg az a baj, hogy arról beszélek, amit te felvetettél?
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Én is a saját példámmal jövök, mivel én találoztam 15 óra alatt 4-5 buggal 1 crashel és ennyi! Itt lehet nem irtál,de vagy 1000 helyen igen!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Csak ott írtam, ahol valaki leírta, hogy nem is bugos, vagy példának arra, hogy igenis van a játékban olyan, ami akadályozza az előrehaladást, ha épp az volt a téma.
Talán egyszer írtam le egy bugot csak úgy, mikor felbosszantott, hogy fél órát szenvedtem egy küldetésben, hogy a végén ne tudjam befejezni egy hiba miatt.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@csuz-li: Te a szarkazmus mestere vagy.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@mamahotel36: Jó. Hát nem mondtam, hogy ez a legnagyobb erősségem.. 😀
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@csuz-li: A. lehetőség: Refund
B. lehetőség: Megvárom míg orvosolják a bugokat, majd utána játszom vele.
C. lehetőség: Játszom PS5-ön 2 hónap múlva, addigra orvosolják a bugokat.
D. lehetőség: Visszaveszem drasztikusan a grafikai beállításokat mert nem bírja a gépem.
E. lehetőség: Veszek egy újabb konfigot, ami bírja futtatni a Cyberpunkot.
F. lehetőség: Segítek a feleségemnek a háztartásban, esetleg foglalkozom a gyerekeimmel, addig sem csinálok bohócot magamból több ezer ember előtt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@mamahotel36: A. Minek? Játszom vele és tetszik.
B. Az még egy év.
C. Nincs ps5-öm, nem is lesz és csak 2021-re ígérték a next gent, ahogy az online mókát is.
D. Minek? Ultrán meg van a 30 fps és nincs meg a 60. (utóbbi szinte semelyik játékban sincs meg, de nem is érdekel.) low-on meg van a 30 fps, de nincs meg a 60 stabilan. Szóval nincs értelme számomra a grafika visszavételének.
E. Egy játékért nem fogok konfigot cserélni, felesleges, mert annyit nem ér az egész. Minden más játék szépen fut. Egy év múlva, ha befejezik, valószínűleg ez is.
F. Hát akkor ne csinálj! Ez már a te döntésed.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@csuz-li: Ha játszol vele és tetszik, akkor minek fikázod?
Ez logikai defekt a szempontodból.

Ha tetszik, akkor játszál vele. Örülj annak ha "ultrán megy" és maradj nyugton. Ilyen egyszerű.

Még egyszer leírom:

Ha nem tetszik, REFUND.

Ha tetszik, csöndben maradok, és JÁTSZOM.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@mamahotel36: Nem fikázom. Az, hogy leírom, hogy milyen hibával találkoztam mióta fikázás? Az az indokolatlan, amit sokan csinálnak, hogy bemennek egy játékhoz és beleírják, hogy mekkora optimalizálatlan szar az egész, tele van hibával, "még, jó, hogy nem vettem meg". Érted a különbséget?
Ha csak olyan játékkal játszanánk, amiben nincs hiba, akkor senki nem játszana semmivel. Én csak azt tartom furcsának, hogy bárhol, ha leírsz egy hibát, akkor álltalában azt kapod, hogy megpróbálnak segíteni, netán leírják, hogy "ja ez nálam is van", legrosszabb esetben pedig azt kaphatod, hogy "én ilyenbe nem futottam bele". Ez az egyetlen játék, ahol ha le mersz írni egy konkrét hibát, úgy ugranak neked, mintha valami főbenjáró bűnt követtél volna el.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@csuz-li: Pszichiátriai eset vagy.

Tipikusan a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" szindrómában leledzel.

Többet nem írok neked. Fölösleges. Lesz még ember aki helyre rak.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li:
Nem fikázom. Az, hogy leírom, hogy milyen hibával találkoztam mióta fikázás?

Olvasd már vissza az összes hozzászólásodat!
Ha ez nem csomókeresés a szaron akkor nem tudom mi. (De igen fikázás 1000-el)
Menyél vissza vikingezni, addig sem írogatsz ide mindent.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Pinceboy13: Nem szabad olyan hibákról írni, amikkel találkozom? Ez valami új szabály?
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li: Dehogynem nyugodtan írd csak le, de ezen lovagolni, az nagy vétek.
Egyszer leírtad, szépen megfogalmazva és kész.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Pinceboy13: Majd figyelek, hogy nehogy kétszer írjak ugyan arról a hibáról. 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@csuz-li:
Majd figyelek, hogy nehogy kétszer írjak ugyan arról a hibáról.


Szerintem nem erre gondolt Pinceboy13, de ezt te is tudod...
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@csuz-li: Észérvekkel érvelsz, a saját tapasztalataidat osztod meg. Ne kérj érte elnézést.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@Mapollo95: Menj a Cyberpunk 2077 gépigény oldalára és olvasd vissza mit hordott össze hetet-havat az elmúlt három napban.
Elmondása szerint fut neki ultra grafikán, tetszik neki a játék, de közben a talajba döngöli a bugok miatt. Ne haragudj de nincs igaza. Ha nagyon bugosnak véli, vagy ne játszon vele, vagy refundolja, vagy várja meg a javításokat, vagy vegyen vissza a grafikából (mert emiatt bugol neki sokat - érdekes nekem bugol folyton, de nem is játszom csutka gragikán, ami gép meg van adva az kamugép) vagy játssza konzolon, vagy erősebb gépen, de ez a "kint is vagyok bent is vagyok jajj de nagyon boldog vagyok" marhaság rohadtul fárasztó, és döntse már el mi van, mert ez egy közel 50 éves embertől módfelett infantilis és rangon aluli, ahogy hektikusan picsog, mint a fürdős néni aktus előtt.
Ha nekem tetszik valami, akkor örülök neki és csöndben vagyok. Ha nem, akkor nem játszom vele, és csöndben vagyok.
Amúgy ugyan ezt csinálta a Valhallánál is. Nézd meg mit összehordott arról is, az "imádom"-tól, a " bugos vacakig ".
Olvasd el azt is milyen tesztet írt róla.

És rohadtul nincs igaza, mert másokat is kiakasztott már. Többen jelezték neki hogy fejezze abba, mert kezd roppant kínos lenni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@mamahotel36: Elmondod, hogy miért ne lehetne egyszerre igaz a jó történet, a bőséges tartalom és a bugok jelenléte a játékban?
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@csuz-li: Elvileg családos felnőtt férfi vagy. Egy veled egy idős felnőtt férfi már tudja mit akar.

Te ennek éppen az ellenkezőjéről teszel tanúbizonyságot a spam-szintű agymenéseiddel, ami módfelett kínos és fárasztó.

Mindegy, spam-eld tovább az oldalt. Én feladtam. Reménytelen vagy.

[LINK]
0
0
0
0
hekli96 avatar
@mamahotel36: Vicces dolog ez a "ha nem tetszik REFUND" szöveg, ilyen jellegű játékoknál a prológus és karaktergenerálás több mint 2 óra. Szóval ha elindul a játék és nem omlik össze 2 órán belül fizethettél, hogy alfa tesztelő legyél.

Nincs hibátlan játék, nem is volt, nem is lesz, de ez már vicc amit ezek összehoztak. Aki számára ebben az állapotban élvezhető egészségére, de teljesen érthető ha a többség megsértődött miután annyi halasztást kellet elviselniük, hogy "tökéletes formában" kerüljön a kezeik közé a játék.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@hekli96: Ezt nem én írtam neki:
https://kepkuldes.com/images/64a15cb1a3b64f713a79838502abf870.png

[url]https://gepigeny.hu/jatek/cyberpunk-2077&c_start=50#c3802216[/url]
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Azért megnéztem volna, ha az ubisoft fejlesztette volna egy az egyben ugyanezt a játékot ugyanezekkel a bugokkal, mennyivel több hőbörgés lenne.
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@zsiroslangos: Emlékszel az Andromédára? BioWare játék. Megjelenéskor hasonló animációs bugok voltak, mint ebben a játékban, csak messze nem ennyi és olyan sem, ami gátolta volna a küldetés teljesítését. A kiadó nyilvánosan bocsánatot kért, a fejlesztőket pedig kirúgták...
0
0
0
0
Twist avatar
Ez annyira most nem sikerült...

https://i.imgur.com/Ri5LUGY.png
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@Twist: Vagy vga driver, vagy tedd fel újra a játékot.
0
0
0
0
Koala007 avatar
Sajnos elkéstek ezzel, már vissza kértem az árát.
0
0
0
0
no avatar
Eddig sem volt gond a stabilitással nálam, bugok meg elvétve jelentkeztek ~30 órányi gameplay alatt, azok is olyanok voltak amik inkább egyszerű vicces bugok 😃 Szájmozgás az egyetlen ami néha elég weird, az átvezetők során de nagyjából ennyi 😶
0
0
0
0
💬 2
tamas98765 avatar
@LordSzalko: Nálam sem volt semmi hasonló, talán az az egy mikor a szőnyeg egyszer vibrált...vicces volt 😆
0
0
0
0
no avatar
@tamas98765: Én még olyannal speciel nem találkoztam, viszont múltkor a társam a lopakodások közepette úgy fostorgott körülöttem mint aki menten összecsinálja magát, haláli volt, bent maradhatna felőlem 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Imádok 60 dollárért early access beta teszter lenni! Ez a játék nem bugos, nem kellett volna még 2 hónap... hanem ez nincs kész. Olyan 60%-os állapotban van szvsz. Ezt nem peccselik, ez work in progress. Olyan alapvető dolgok hiányoznak belőle, amik 15 éve alapkövetelmények kb.
A sztori elmegy, szóval most már végigtolom, de jobban megérte volna 15 dollárért valami leárazáson 2028-ban.
0
0
0
0
💬 10
PotykaPal avatar
@kolbaszkarika: Figy én már 21 órát beletoltam a játékban megjelenés óta. Nem találkoztam a példa bugokkal, annak idején a Witcher 3-ról is volt egy csomó videó, hogy mennyire bugos én meg "csak" játszottam, mert nem érdekelt, nem lestem apró glitch-eket és olyanba meg főleg ne szaladtam bele, hogy egy küldetést ne lehessen befejezni, vagy crasheljen a játék. Így van ez nálam a Cyberpunk-kal is. Játszok vele, élvezem, szép a grafikája, biztos bugos, de én nem kaptam még agyvérzést, a játék marha élvezetes. Inkább azt ajánlom az embereknek játszanak és ne keresgéljenek bugokat.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@PotykaPal: Az első 2 órában én is azt hittem, hogy nincs sok bug. Aztán rájöttem, hogy rohadtul tele van. Nem kell keresni őket, kiszúrják az ember szemét...
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@kolbaszkarika: Mondom, nekem 21 órám van a játékban. Előrendeltem, tehát már aznap hajnalban kipróbáltam, amikor megjelent. Másnap meg komolyabban játszottam vele. Maradjunk annyiban, olyan bug nincs benne, ami miatt nem élvezném a játékot. Sőt kifejezetten élvezem.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@PotykaPal: Én akadtam már fel autóval azért, mert egybeolvadt a kerítés modelljével az autó. Egy tűzharcban meg elteleportálódtam az épület közepére, ahol nem tudtam megmozdulni. Le is gépeltek.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@kolbaszkarika: Na ilyen és ehhez hasonló szintű bugokkal én személy szerint, nem találkoztam, lehet (valószínű) szerencsém volt eddig. Nem firtatom, hogy bugos a játék, ha ennyien panaszkodnak miatta (és itt a te példád).
0
0
0
0
Koala007 avatar
@PotykaPal: Ez egy bugos hulladék nem kell ennyire védeni
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@Koala007: Nem védem, nekem valószínűleg szerencsém volt, hogy nem találkoztam hajtépő bugokkal. Én azért nem nevezném "hulladéknak" még ha sokaknak bugos is a játék.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@PotykaPal: Nekem 30 órám van benne és minden sarkon bugot találok. Vagy ha nem elég. A mentés bugos. Az hogy a karaktered beteg és egy BOSS fight közbe random behozza és aztán infinite ideig lemegy a staminád 0-ra ÉS a kép is összevissza gerjed... Aztán. Előtte elmentem hogy ne legyen gond 1-2 helyen ha el*** a lopakodást. ***tam.. újra beltöltöm a mentést és úgy érzékeli a játék, hogy megtörtént az AMI nem. és ugyan úgy lőnek rám. Mondom ***a. vagy pedig egy létrán elkezdtem végtelenségik fölfelé mászni.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@Mizushio: Nem találkoztam ilyesmivel egyelőre (kopp kopp).
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Mivel a mostani gépemen még lowon se lenne meg a 80 FPS, ami nekem egy shooterhez kell, sajnos egyelőre hanyagolom. Ehez új generációs kártya kell, ha az ember nem akar visszamenni 1080p be. Nem baj, addig legalább javítják a bugokat. Olyan ez a CD projekt, mint a Radeon group és a driverei. Kell nekik idő mire kijavítják a szoftvert mert kevesen vannak.
0
0
0
0
💬 5
PotykaPal avatar
@Mesterlovesz: A profilodban egy erős felső-középkategóriás gép van. (Ryzen, 5700xt jól látom?) Nem hiszem, hogy 1080p feletti felbontásban, ne lehetne 60-80 fps-t kihozni a játékból. Rengeteg grafikai beállítás van.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@PotykaPal: QHD ban medium beállításokon 57 fps-t tud az 5700XT a hardvare unboxed tesztje szerint (ultrán meg 36 ot). És ők jobb procival tesztelnek, mint ami nekem van. Azt is hozzátették, hogy elég kis különbség van a medium és az ultra között, szóval játszható lenne, de ez így is kevés. 1080p re elég lenne.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@PotykaPal: Közben ezt találtam. REKT. (volumetric fogot mondjuk le kell venni mediumra, ez alap)

0
0
0
0
Twist avatar
@Mesterlovesz: Mekkora mázli, hogy ez még véletlen sem shooter 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Twist: Nyilván nem az RPG elemekben fog az alacsony framerate zavarni. Értsd jól kérlek.
0
0
0
0
marko1997377 avatar
Kijavítják a bugokat hamar, mint a witcher 3 alatt is, meg várható dlc is amúgy is, meg jövőben majd multi is, sokáig oda fognak figyelni erre a game re.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció