A héten ingyenesen kipróbálható lesz az Assassin's Creed Valhalla

Szerző: xoki | 2022. February 21. | hír | 23 hozzászólás

Az Assassin's Creed Valhalla a franchise minden idők egyik legsikeresebb része lett, amelyet hamarosan teljesen ingyen is kipróbálhattok, ha esetleg eddig kimaradt volna.

A héten egy ingyenes próbaidőszakot indít el a Ubisoft, pont a sokak által várt Dawn of Ragnarök március 10-ei megjelenése előtt, illetve nem sokkal a 1.5-ös frissítés élesedését követően. A Ubisoft nem igazán részletezte az eseményt, de feltehetőleg a négynapos trial alatt elért eredmények mind megmaradnak, ahogy az ilyen esetekben lenni szokott. Emellett külön a platformokat sem emelték ki, de remélhetőleg nem zárnak ki senkit sem az ingyenes hétvégéből.

Az Assassin's Creed Valhalla Free Weekend Event február 24-28. között ad majd lehetőséget a játék ingyenes kipróbálására.

Az Assassin's Creed Valhallához kapcsolódóan fontos még kiemelni, hogy a Ubisoft legsikeresebb játékává vált, hiszen 2021 decemberében átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Régen ezt demónak hívták és a játék megjelenése előtt adták ki, hogy kipróbálhasd!
0
0
0
0
botmunpls avatar
Küldetés, tartalom, felfedezni való helyek tekintetében több van benne mint az Odyssey-ben, de az előző rész hangulatát, színészi játékát, atmoszféráját nem sikerült úgy visszaadni, a sok bugról és kifagyásról ne is beszéljünk.
Kár hogy ez a játék népszerűbb lett.
2
0
0
1
💬 4
Liptik avatar
@botmunpls: Nekem az újak közöl az Origins a kedvencem, utána jön a Valhalla és utána jön az Odyssey. Az Odyssey annyira nem jött be, talán, mert az inkább már nem AC játék, nincs rejtett penge, se olyan átvezetők (mászkálsz a töltöképernyőn) stb és nagyon nehéz még easyn is, meg ez a döntési rendszer anyira nem jön be az AC-nak, inkább a Valhalla meg az Odyssey maradt volna úgy, mint az Origins, a hajócsatákat nem éltem úgy, mint a Black Flag-ben vagy a Rogue-ba.
3
0
0
0
xHortY avatar
@botmunpls: Nekem is kicsit komorabb rosszabb hangulatú szerintem(viking téma miat még szép) ,de nem lett rossz játék mindegyik részt 100%-tam szinte ,de részemről is ami legjobban lekötött az az Odyssey volt. :D
0
0
0
0
Torba10 avatar
@botmunpls: Miért kár hogy népszerűbb lett? Ez hogy vesz el tőled játékélményt az előző szériához képest? :D
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Torba10: Nem vesz el tőlem, csak egyrészt jobb érzés ha az ember kedvence ér el valami sikert, illetve az olyan aprólékosság mint az ókori épületek részletessége, a szinkron, maga a küldetések, sztorik hangvétele is sokkal jobban ki lett dolgozva, na meg a bugok.
Másrészt utóbbi miatt szomorú hogy népszerűbb lett ez a bughalmaz, ami egyébként tényleg jól sikerült, de összegezve szerintem kevésbé.
Az Odyssey hátránya ami miatt eshetett az eladása mondjuk lehet az, hogy törve 30-40%-kal kevésbé nyírta a procit, mert a denuvo megfektette a mai I5-ösöket is, meg nem adtak ki annyi tartalmat hozzá.
1
0
0
0
Edven avatar
A hónap végéig le se tölti 🤣
0
1
1
0
💬 4
enslaved avatar
@Edven: Annyira lassú a neted? Építi már elég sok helyen a DIGI a rendszereit, az ezres nettel már nem lesznek ilyen gondjaid. Nálad inkább a játék futása lehet necces, már ha az a géped van ami az adatlapodon.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@enslaved: nálunk ahol élek "Szabadszállás" itt is putri net van 20 megás 2,3mbit/s-el tölt és egyszerűen nincs jobb és nem is nagyon lesz mer nem építik ki neki a rendszert hogy jobb lehessen ezért rá vagyok hagyatkozva a 4G+-os korlátlan mobilnetre ami éjfélkór 9-10mbit/s-el tölt ami már tök jó és azzal töltöm le a játékokat inkább 60GB 2-3óra vele kb
0
0
0
0
Edven avatar
@Bandi146: Jujj most beugrott mennyire menő volt a korlátlan telefonnet, lehet kéne megint. Jó nyilván eltúloztam azért, én plafon 1.7mbittel töltök le. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Edven: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Igen, volt valami technikai gebasz náluk, amit kijavítottak, de nálunk nem volt vele baj. Wifi - s netet meg nem használok játékok esetében, mind a 4 gép kábellel megy, átlag 70-80 MB/S a letöltési sebesség. A Wifi egyébként is másra van kitalálva, na meg főleg nem online játékra amikkel a gyerekeim is játszanak.
1
0
0
0
tamas98765 avatar
Szerintem roppant unalmas és üres és egy bughalmaz ez a legrosszabb ac
8
0
0
1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
1 nappal az Elden Ring elott engem mar nem igazan izgat, + ingyen sem de persze legyen ilyen is. :)
2
0
0
1
downuser avatar
Alsó hangon 200 óra.
Én szóltam.
0
0
0
0
💬 6
enslaved avatar
@downuser: Úgy bizony. Nekem közel 300 órám van benne már, persze ebbe a dlc - k is beleértendők, a napi küldetések, stb. A legtöbbet az Odysseybe raktam, ott 400 óra felett jártam már, amikor kissé meguntam, már a napi küldetések sem vonzottak. Jöhet egy újabb rész!
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@enslaved: Nálam az Origins volt 200 óra az Odyssey 50 a Valahalla 30 után lett "elfelejtve". Egyszerűen a téma választás volt tőlem nagyon távol álló.
1
0
0
0
enslaved avatar
@Legendrush27: Nekem az Origins volt a legrövidebb, ott valamivel 200 óra felett volt. Az Odyssey nagyon megfogott, a dlc - k is, és a New Game+ is lement.
0
0
0
0
Nemedik avatar
@enslaved: Neki az Origins volt a leghosszabb.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Nemedik: Köszi, véletlen odaírtam az "is" szót. Javítottam.
1
0
0
0
botmunpls avatar
@downuser: Nekem az alapjáték volt 205 környéke, úgy hogy közel 100-ra kimaxoltam :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció