A Dying Light 2 is ott lesz az idei E3-on

Szerző: xoki | 2019. April 28. | hír | 36 hozzászólás

A Dying Light 2 a tavalyi E3-on mutatkozott be, ahol a Techland elmondta, hogy a 2019-es E3 során mutatnak majd többet a játékból, amelyet most meg is erősítettek.

A tavalyi trailer bemutatta, hogy a Dying Light 2 során hozott döntéseink a játék különböző helyszíneire is kihatással lesznek, viszont más újdonságokra is számíthatunk majd, amelyeket még nem fedtek fel. Például az sem tiszta, milyen lesz este bóklászni, viszont a trailerben látható a besötétedés egy kis részlete, szóval valószínűleg erre is kitérnek majd az E3-as bemutató során.

A Dying Light 2-n Chris Avellone és Karolina Stachyra is dolgozik, szóval mindenképpen magasak az elvárások a folytatással szemben, de reméljük, sikerül teljesíteniük.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 36
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FoLey avatar
Remélem olyan ütös lesz mint az első része. Nemtudom ki lesz a főhös,de örülnék ha Kyle Crane vinné tovább,de lehet kevés lesz az esélye. Spoiler!
Mivel The followingban a végén vagy mutánsá alakult vagy atom robbanásban hal bele,de reménykedek benne.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Mi ez a kép? 😃 Mintha ebből is egy fantazi DarkSouls mocskot csináltak volna. Remélem nem így lesz akármilyen trendi...
0
0
0
0
no avatar
Remélem jól sikerül a game
0
0
0
0
no avatar
Nekem ez ki fog maradni.
Sajnos az első része nyerte el a tetszésemet a számomra elfogadhatatlan logikátlanságokkal (védett zónában valahogy/valahonnan zombik kerültek; menj ki a városba, hozz utánpótlást, de fegyvert nem adunk hozzá, de te vagy az utolsó reménységünk, elhasználódó vascső), így nem lett végigtolva.
0
0
0
0
💬 6
Memento Mori avatar
@Palanova: Nem értem igazán mire is gondolsz pontosan. A zombik után lett a város karanténzóna. Ott voltak előtte is. Nameg egy egész csomó játékot kezdesz "csupaszon" fegyver és felszerelés nélkül, vagy amortizálódnak a cuccaid. Furcsa hogy ennyire nem nyerte el a tetszésed.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Persze, nulla gearrel kezdek egy csomó játékot, de nekem a fentiek elegek voltak ahhoz hogy "életszerűtlen" legyen az egész, már amennyire egy zombis játék életszerű lehet...

Lehet a Division 2 esetében is betett volna ha a Fehér Ház emeletén nekem esne egy kalapácsos és egy minigunos nagypapa lvl1-en.
0
0
0
0
BenderM avatar
@Palanova: Te most csak ideokoskodtál pár baromságot de bármiben fogadok, hogy ki sem próbáltad a játékot. Na hali
0
0
0
0
no avatar
@BenderM: Természetesen kipróbáltam és csak utána alkotok róla véleményt. Nem tetszhet mindenkinek és elismerem, hogy nem biztos hogy én voltam a célközönsége.

És lehet normálisan csevegni, nem kell egyből személyeskedni azzal akinek eltér a véleménye a tiédtől.
0
0
0
0
susguy avatar
@Memento Mori: Szerintem jogos az észrevétele, az egész inkább emlékeztetett egy amerikai blockbuster filmre. Viszont pont ez az a játék ahol nem ezzel kell foglalozni, más oldalról kell megközelíteni. Én se tudtam komolyan venni a játékot, de nem is éreztem hogy ezt próbálná elérni. A gameplay önmagában meglepően szórakoztató, kielégítő élmény volt, ami nálam sokat jelent hiszen a sztori orientált játékok mindig jobban érdekeltek. Nem lett életem kedvenc játéka, de csak elég jó volt ahhoz hogy végül kétszer is végigvigyem, egyszer egyedül, egyszer haverommal coopban. Elkezdtük, és anélkül hogy szóba került volna, egyhuzamban végigjátszottuk az egészet 😆
Számomra egyedül Jade halála volt valamennyire érdekes mint fordulat, de minden mást nehéz volt komolyan venni, mint pl. Rahim halála, ami már az első egy-két vele töltött jelenet után egyértelmű volt hogy meg és hogyan fog történni.
"Ó nővérem, el fogok menni a robbanószerekkel megölni az ellenfelet!"
"Ó öcsikém, ne menjel a robbanószerekkel megölni az ellenfelet, nem fogod túlélni! Játékos, kérlek vigyázz rá!"
Hmm, ugye el fog menni a robbanószerekkel megölni az ellenfelet, és meg fog halni közben? És persze mi leszünk a hibásak, annak ellenére hogy semmit se tudunk ellene tenni?
*fast-forward*
Yep.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Palanova: Pedig a végére ,vagy inkább a közepe felé(játékos függő) már több féle fegyver áll a rendelkezésre.
Több sebből vérzett ez a közelharci szaladgálós-ugrálós játékmenet szerintem is,de ugye hibátlan alkotás nincs.Ezt leszámítva azon kevés zombis játékok között van amire azt lehet mondani,hogy értelmes.
De persze kinek mi.Kicsit többet vártam én is anno mikor beharangozták.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ez egy nagyon jó hír, már alig várom 😀 Ez az egyik legjobban várt játékom (zombi-parkour kategóriában)
A gépigényére is nagyon kíváncsi vagyok
0
0
0
0
💬 5
sunny474 avatar
@Rocky12: Van még másik hasonló játék mint ez? Mert ha van, érdekelne a zombie-parkour kategória 😃 Nagyon jó volt az első, az alap játékot 2x a followingot 1x vittem ki. Én hasonlót se találtam, pont ezért is örülök nagyon, hogy lesz folytatás 😀
0
0
0
0
xsebix avatar
@sunny474: Dead Island, ha még nem próbáltad, hasonló csak más atmoszférával, de nekem bejött az is! 😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@sunny474: Igen, én is csak azt ismerem még amit xsebix írt, esetleg még a State of Decay, az is tetszik nekem (nem sok köze van a parkourhoz)

Az igazság az, hogy ebben a kategóriában szinte nem is létezik más játék, mondhatni a Dying Light az úttörő, ami tényleg nagyon jól el lett találva
0
0
0
0
sunny474 avatar
@Rocky12: Voltaképpen a dying light egyfajta AC/ Far cry szerű ötvözet zombi köntösben egy igen jó megvalósítással(szerintem). Relatíve nem is régi így ez érhető.
xsebix: köszi a tippet!
0
0
0
0
laczy avatar
@Rocky12: Szia! Egyet értek veled, várós nagyon 😀...
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Az egy is a megjelenés óta folyamatosan a telepített játékaim között van. Több mint 900 órát toltam a játékba. Kiváló alkotás minden tekintetben. Remélem hogy a második résszel még erre is húznak egy lapot. Részemről biztos vétel, hacsak nagyon el nem csesznek valamit.
0
0
0
0
💬 18
enslaved avatar
@Memento Mori: Nekem már az első sem tetszett, valahogy nem szeretem az ilyen zombie hentelős játékokat, talán a DOOM volt az egyedüli amit végig élveztem, magam sem tudom miért😀 Ez a World War Z is egy borzalom.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Sem ez, sem a DOOM nem zombi hentelős játék. Mindkettőre csak az egyik fele igaz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Mindkettőben van bőven zombi vagy ahhoz hasonló lény, a hentelés meg egyértelmű. A DOOM valahogy mégis más volt.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@enslaved: Pedig az első rész tényleg nagyon jó, kiemelkedik a társai közül. A Doom pedig NEM ZOMBI hentelős, ott démoni lények hadán vágod át magadat legjobb barátod társaságában, ami egy duplacsövű vadászpuska (vagy ami bejön neked).
0
0
0
0
enslaved avatar
@Scorn Face: Szörnyek, zombik, démonok, nem mindegy?😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Ha szükségét érezted külön hozzá tenni a zombie jelzőt, akkor valószínüleg nem mindegy.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: A DOOM-ban nem zombik vannak, a Dying Light pedig nem a hentelésről szól. Senki nem mondta hogy hasonlítana a kettő, te hoztad fel a DOOM-ot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Nem is te lennél ha nem kötekednél......
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Szimplán nem értek veled egyet.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Akkor jó, ez nálam is megesik olykor más témákban😀
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Inkább hasonlít a játékmenet a diablo-ra. Ilyen lootolgatós-fegyver statisztika összehasonlítgatós-sztoribázisú stuff. Szerintem nagyon rendben van. A multija pedig kiemelkedően szórakoztató tud lenni. De az egyjátékos mód is simán megér párszáz óra játékidőt. A közepe felé ellaposodik kicsit, de a második fele és a dlc megint lendületes. Éjszaka pedig kifejezetten adrenalindús, főleg kisebb szinteken amikor az éjszakai lények ellen kb esélye sincs az embernek egyesével sem, nemhogy hordában. Ez am pont jól van belőve a játékban, mert mire megunod a nappalt meg a sok éjszakai elhalálozást, felfejlődsz annyira, hogy a multiban tudj igazán jól érvényesülni. Amíg meg a multiba belenyomsz párszáz órát ott felfejlődsz annyira, hogy már éjszaka is nagyobb biztonsággal garázdálkodhass. Mesterien összerakott játék. Egyébként ez a fajta következetesség minden területére jellemző a produktumnak.
Mindenképp ajánlom, hogy tegyél vele még egy próbát. Ha rákapsz az ízére nem is lehet letenni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Nem szeretek multiban játszani, de azért köszönöm az emberi hozzászólást meg a tanácsokat, még meglátom. Kevesen mondhatják itt el ezt magukról😀 Most bejött a képbe egy fantasztikus játék, egyszerű de nagyszerű, ha szeretted a Limbo vagy az Inside féle őrületeket feltétlen próbáld ki:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=6zl1tNw03yI&t=661s[/url]
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Igen, látom, hogy egy-egy ember nagyon ki van hegyezve, hogy valakinek oda lehessen mondani. sokszor borsódzik a hátam a stílustól, ahogy emberkék beszélnek néha a másikkal. Nagyon megy a széthúzás/piszkálódás. Pedig mennyivel szebb lenne, ha ez egy összetartó klubszerű barátias közösség lenne. Mert lehetne az is. Sőt, annak kellene lennie... Ha valaki elsőre nem is szimpatikus, vagy esetleg a véleménye nem tetszik azt is meg lehet vitatni, vagy a tudtára lehet hozni a másiknak, bántás, sértegetés, csipkelődés nélkül is. Talán még úgy a másik inkább hajlamos is lenne változtatni az előnytelen vagy rossz szokásain, vagy tulajdonságán. De sajnos ma ez a divat az új generáció betegsége. Másnak lenni, különbnek, jobbnak a másiknál. Úgy általában széthúzni és nem összetartani. Szépen belénk lett nevelve.
Minden esetre van egy értelmesebb rétege a társadalomnak aki ezt átlátja, és úgy látom kicsit megint kezdenek előkerülni egy vékony rétegnél az emberi értékek. Kedvesség, segíteni akarás másikon, önzetlen segítség, jótékonyság, kulturált viselkedés, stb.
Konkrétumokat is tudnék felhozni sőt nem is kell messze mennem. Nekem veled is volt sok konfliktusom mert sok mindennel nem értettem veled egyet és én is hülyén kezeltem a dolgot. Egyszer egy terjedelmesebb írásban neked le is írtam, miért voltál a "halállistámon". 😃 Talán nem is reagáltál arra konkrétan semmit, de elkezdted elhanyagolni azokat a dolgokat amikre felhívtam a figyelmed. Teljesen meg is változtattad már csak a tenni akarásoddal is az egész hozzáállásomat. Közben rájöttem hogy nem is veled volt konkrétan problémám, csak a stílusod váltotta ki akkor belőlem ezt az ellenérzést. Annyi értelmes, értékes jó arc van itt az oldalon, hogy hihetetlen. Annyira sokan vannak a fiatal koruk ellenére is képben szakmailag stb, hogy elképesztő. A teljesség igény nélkül: Xcube, Palanova, Kolbászkarika, Szalko, Weking, Haku, Milton, Zelcsi, bf5 őrült vyne pajtásunk, és igazából még sok sok jó arc van itt rengeteg tudással és ezer féle nézőponttal akit ideírhattam volna. Jó az alapanyag egy piszkosul jó közösséghez. Rohadt jó hely lehetne ez egy nagy, összetartó társaságnak.
Szar látni ezt a sok ellenérzést meg nyilvánvaló támadást egymás iránt. A legszomorúbb, hogy különös ok nélkül van így. Senki nem ártott a másiknak mégis be van ide tokosodva az ellenségeskedés. Kár érte.
Bocs, hogy neked sikerült címezni ezt az irományt. Kicsit inkább mindenkinek és senkinek szólt, mint neked. (Ha érted mire gondolok.) De úgy esett, hogy ez most kívánkozott ki belőlem. Már azon is csodálkozni fogok ha valaki elolvassa egyáltalán. Egyszer valaki rám is oltott ezért, hogy túl hosszúakat írok. Ilyen világ van. Hülye vagy ha van határozott véleményed egy témában. 😃

A light fall elég jónak tűnik! Volt szerencsém kicsit kipróbálni is. Szeretem is ezeket a platformereket. Illetve szeretném, de valamiért ettől a folyamatos egy irányba scrollozástól megfájdul a fejem és vagy szédülni kezdek ( 😆😉 így ezek nekem sajnos mind tiltólistán vannak. A gyerekeknek megvettem, most le is van árazva steamen 7,5€-ért vesztegetik.
0
0
0
0
vyne avatar
@Memento Mori: En vegig olvastam! 😃

Egyetertek kulonben, annyit tennek hozza, hogy ez egy kozossegben legyen az online vagy kint a "valo eletben" teljesen normalis. Szimplan csak azert mert nem vagyunk egyformak, eltero velemennyel vagyunk egy ket dologrol es ezt nem mindenkinek olyan konnyu megerteni. Egy kis vita mindig belefer szerintem viszont nem a vegletekig, ahogy peldaul Vass Gabikanal volt.

Pedig mennyivel szebb lenne, ha ez egy összetartó klubszerű barátias közösség lenne. Mert lehetne az is. Sőt, annak kellene lennie...

En ugyerzem, hogy az mar most is. Van egy bizonyos reteg aki feljar ide minden nap, segit ahol tud, megosztja a gondolatait a tobbiekkel es jot beszelgetnek egy-egy topik alatt. Egy barati kozossegben is lehetnek kisebb vitak, nincs ezzel gond amig nem fajul el a dolog.

Nekem enslaved-el sincs tul sok bajom, illetve ami van azt mar megbeszeltuk ezt egy masik topik alatt es lezartnak tekintem az ugyet, ha pedig olyasmit mond ami nem tetszik probalok nem reagalni, mert a latszat ellenere en sem szeretek allandoan vitatkozni es nyilvan az oldalnak sem jo.

Koszonom, hogy megemlitettel kulonben, jol esett 😜

Csak hogy a jatekhoz is hozzaszoljak, en nagyon varom. Az elso reszevel mai napig jatszom es ha mar zombis jatek akkor dying light, jobbat nem csinaltak meg.
Nem hentelos, sot eleg sokat kell gondolkozni, hogy egy-ket helyzetet milyen iranybol kozelits meg. A story is nagyon jo es kelloen hosszu, a mellek kuldik is egeszen szorakoztatoak. Regota varom mar a masodik reszt, remelem lesz legalabb olyan jo mint az elso.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@vyne: Igen, lehet, hogy tényleg így van, csak én kapom most jobban fel a fejem ilyesmire. Hiperérzékeny lettem. Lehet klimaxolok. 😃
Egyébként Enslaved nekem egy kellemes csalódás volt az oldalon. Róla sokat változott a véleményem. Őt szerintem elég sokan félreértik. Kiállt a véleménye mellett akkor is, ha az konkrétan mindenki csőrét busta, vagy mindenki másképp vélekedett. Csak vedd azt, mi atrocitások érték csak a fickót a mikrotranzakciók végett. De ő ilyen, így gondolja és nem változtatott senki kedvéért a véleményén egy hajszálnyit sem. Akkor sem ha ezer ember skandálta az ellenkezőjét neki. Különc egy figura, de szerintem egészen rendben van.
És nagyon sok emberkével van hasonlóan pozitív élményem.
Sok mindenkit hagytam ki a felsorolásból, holott a többségről tényleg igen jó véleménnyel vagyok egyébként. Igen, sok ember, sok egyéniség. Talán ebből is adódik, hogy elég hamar kiéleződnek viták.
Uhh. A Vass Gábor jelenség... Nem szeretnék bántani senkit, őt sem. De az ő viselkedésének már biztos hogy van latin elnevezése. Szóval valójában igazad van. Ahhoz képest a totális béke honol kis fórumunkon. 😆
A dying light nálam minden idők kedvencei között van. 100%-ig egyetértek a véleményeddel.
Remélem elég lesz hozzá a 1060, mert az rtx szériát úgy terveztem, hogy kihagyom, mert ezt szerintem rettenetesen elcseszték nvidiáék. De attól tartok ezért a játékért még rtx-et is hajlandó lennék venni, ha máshogy nem megy. 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Hűha, ezt jó hosszan leírtad, bele is sajgott a fejem😆 Nekem nem jön be ez a sötétkék alapon fehér betűk, utána mindig látok valami zavart a térben egy darabig ha befejezem az olvasást. Persze, vannak itt jó arcok (Vigilante barátomat kihagytad), akik valóban nem piszkálódni járnak ide, nem kötözködni meg irigykedni ha a másiknak jobb gépe van, és ez valóban jó. Az én stílusom nem volt sosem szándékosan kötözködő vagy bántó jellegű, de ha egyszer nekem nem baj az hogy van mikrotranzakció egy játékban akkor leírom, ahogyan azt is hogy komoly játékra alkalmatlannak találok mondjuk egy 1050 Ti - t, ill. azt sem rejtem sosem véka alá mit gondolok a warezről. Lehet ezekkel vitába szállni normálisan, érvekkel (bár a warez mellett ezt nehéz volna megtenni), nem kell egyből beletiporni a másikba.
A z általam írt játékról csak annyit, hogy még én sem tudtam a második úgymond záró részen túljutni, gyereknek ez elég komoly falat lesz, de fejleszti a reflexeket meg a koncentráló képességet rendesen. Érdekes, nekem inkább némely 3D - s őrülten forgó játéktól szokott szédülés rám jönni, a DOOM - tól viszont nem, pedig az aztán nem éppen lassú. Lehet, nem mindegy hogyan forog a kép😆
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Azért írtam hosszút, hogy a fele brigád ne olvassa el. 😂
Te sokszor nagyon félreérthetően fogalmaztál és sok ember zsebében ezért nyílt ki a bicska. De látom, hogy jobban figyelsz te is, hogy ne legyél félreérthető. Én úgy is látom, hogy nem is keveredsz annyit konfliktusba.
Engem sokszor a lekezelő, kioktató stílus zavar. Szó se róla, én is engedtem már meg magamnak ezeket. Mi sem áll tőlem távolabb, minthogy álszent legyek. De sokszor nem egy bal lábbal ébredésről van szó, hanem tényleg csak simán megy az ellenségeskedés csikkzsebből. Nyilván mindenkinek van szar napja, stb, de sokszor látom a szándékos kötekedést. És engem valahogy zavar, ha személyes valós ellentét nélkül így beszélnek egymással emberek. Pusztán a véleménykülönbség miatt.
Ellenben a doomhoz most nagyon megjött a kedvem. Megyek is hentelni kicsit. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció