Motorosok témája
Sziasztok, azért nyitottam ezt a témát, hogy akik szeretik a motorokat, vagy van is nekik, beszélgethessenek, megoszthassák egymással tapasztalataikat, és összehozzuk a motoros kockákat :D :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kis tücsökkel a határban. 😅
Vettem egy Piaggio Typhoon 50 2T -t újonnan 2 év garanciával. Két kérdésem lenne.:
1. 500 vagy 1000 km után lehet kivenni a fojtást?
2. Ha szervizel vetettem ki érvényét vesztheti a garancia?
Lehet, hogy rámsóztak egy benzintemetőt?
nem a legjobb de unatkoztam 😆
[LINK]
Mellesleg, simsonért 140-knál többet (még annyit se) adnék.. 😃
Amúgy, nem kell mondani, hogy mennyit lehet ezekre költeni/áldozni, ismerem a helyzetet.
Ez mindig is így volt. 2016 januárjában vettünk egy Simson S51N motort 80 rugóért.Ment, de nem úgy ahogy nekünk tetszett. Bár előre tudtuk hogy át fogjuk 3-ról 4 sebességesre alakítani a sok határjárás végett.(2 és 3 közé lett egy sebesség beépítve, hogy ne 2-esbe kelljen a határba zötykölődni.) Azon felül ha már szétkaptuk a blokkot, új csapágysor és főtengely szimering. Összeraktuk, de nem igazán ment mindig jól, pedig új dugót és gyűrűt kapott. Aztán új karbi rá mert ami rajta volt a síber része marhára fel volt rágva. Ez sem igazán jött be, mivel a vége az lett hogy az új karbi meg állandóan túlfolyt. (Pedig gyártói adat alapján lett belőve az úszó szintje.) De az is orvosolva lett 2 karbiból egy ami most rajta van. Ki kellett cserélni a kettőben az úszót és megjavult. Mondhatom több mint 50 rugó rákúszott még rá úgy is hogy jó magunk csináltunk mindent. Ráadás több napot elcsesztünk vele, de legalább tudjuk mit hajtunk. Spoiler!
Spoiler!
Mit vársz mennyi legyen az ára? 50 ezer?
De, köszi.
Hibás, papírok nélküli, sufnituningolt vackok nem érdekelnek.
Max. esztétikai, illetve kisebb hibával.
Előre is köszönöm!
[LINK]
És 125 EXC-t ajánlod? Honda CR 80-om volt, eladtam Karácsony előtt, járok B-re, kellett a pénz, de semmiképp nem fogom abba hagyni, csak nem tudom mekkora és milyen legyen következő, de mindenképp enduroban gondolkodom.
Mi a különbség a KTM EXC és az SX között? 😀
Nem tud valaki jó állapotú(Nem olyat amit megvétel után már javítani kell) Simson S51N vagy S51B típusú motort ami eladó és lehetőleg Szabolcs megyében van?
Illetve valaki megmondaná mi a különbség az N és a B típusok közöt?
Egyébként van motorom nekem is igaz négykerekű és Quad, de ritkán használom.Januári kép:
végre egy kis jó idő egyből ki lehet hozni a gépet! 😉
50-es runner
Runner 180 FXR😉😆
Az én kis méregzsákom!! (Yamaha Yz-r 125)
megrendeltem rá egy 70-es 2Extreme Sport Hengert, a napokba meg kell jönnie, de attól félek nem fog változást eredményezni mert a fojtás(ok) benne van(nak) Ha valaki tud valamilyen infót, megköszönném ! 😀
a márka mégegyszer "Beta 50 RR Enduro" Minarelli AM6-os Blokk-al 6 sebességes váltóval. ha valamit kihagytam és fontos írjátok és mondom. köszönöm előre is!
Juuuuuuuuuuj a tanulógépem. De szerettem ezt a típust!
de a motrot s magamat is 2012 nyarán csúnyán összebarmoltam egy nem megadott előnyszabály miatt...ígyhát tartottam gy kis pihenőt s ez év közepén vettem egy Kawa ER-5öt...
Utállak 😆
Talán zsír új a gép?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek mi a véleménye a Honda CBR 125-ről (a régebbiről, ami még karburátoros)?
így van! Néz körbe öntsd lassan a benzint persze tegyél ahová folyik oda valamit h ne vesszen kárba a drága benzin,és nézz be alá h hol folyik! Ennyi a történet! 😃 megcsinálod és megy tovább.