Emulátor-zóna

Szerző: NTSC Jani, 2011. February 21., téma
Fórum » Szoftver
Minden jöhet ide, ami az emulátorokkal kapcsolatos! :D
Hozzászólások: 621
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ducky avatar
Sziasztok,

szeretnék egy kicsit nosztalgiázni és a Test Drive Unlimited játékkal játszani. Megvan eredetiben PC-re de nem indul. Töltöttem le frissebb verziót de azzal se indul. Adódna hogy x360 emulátorral (xenia) viszont nem találtam iso formátumban... RPCS3 kiesett mert nem jelent meg PS3-ra. Van még fent PS2 verzió de az elég gagyi...

Valaki esetleg tud x360-ra iso formátumban? Vagy egyéb ötlet hogy tudnék vele játszani?

előre is köszi
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Ducky: Szervusz!

Egy eleve PC -re (is) fejlesztett játékról van szó, így sokkal praktikusabb a PC verziót fixelni, mint egy XBox 360 verziót emulálni, amivel úgyis csak több gond van.

Eddig mit próbáltál a PC verzióval?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Uhh ezt a topikot még én hoztam létre, több mint 10 éve durva. 😃

Mostanában újra elővettem az emulátorozást. ePSX2 elég szépen felélesíti a PS1 játékokat. PCSX2-nél pedig némely játéknál van lehetőség feloldani a 30 fps korlátot kódok segítségével.

Itt. pl. a Darkwatch megy 60 fps-sel 30 helyett (NTSC USA verzió).

0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Jóval az emulátor létezése előtt... 😂
0
0
0
0
💬 1
xymano avatar
@Gyrger72: A mindenit! A garázsos űrhajós magyar szályendfiksön film sorozat.
Na, lehet meg is keresem a filmet, biztos poén lesz fiamnak.

szerk.
meg is van😂😂😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
sudosu avatar
Hali! A pénztárcádtól függ. Nekem egy Henkaku-s PS Vitám van, tudok játszani PS1-ig bezárólag szinte minden retró konzollal (N64-nek helyenként elég nagy gépigénye van, szóval azzal lehetnek gondok). PS vita-n tudsz játszani sima PSP-s játékokkal is.
A CFW-s Nintendo Switch is jó lehet, nagyobb hardware van benne, modernebb konzol, de drágább is
0
0
0
0
Boldor81 avatar
MAME régi arcade játékok emulátora ! Kérdésem lenne ,hogy van e valakinek tapasztalata mert nem tudom működésre bírni. Tudom, hogy van online emulátor is pl: retrogames.cc ,de szeretném saját gépről futtatni őket. Plusz az online-ban a kontroller beállítás sem akar működni !
0
0
0
0
Delej avatar
Van valaki aki próbálta már pcsx4-et?- mik a tapasztalatai?
0
0
0
0
💬 9
Ironmask avatar
@Delej: Szerintem fake én egyszer akartam letölteni le sem tudtam tölteni és rakhattam újra a windows-t, mert valami vírus rá telepedett a gépemre.Ha gondolod próbálkozhatsz.
0
0
0
0
Delej avatar
@Ironmask: Sejtettem, ezért is gondoltam hogy rákérdezek nem igen látok sehol róla magyar komenteket tapasztalatokról és ez már önmagában gyanús, mondjuk azt írja hogy engedélyt kér majd a BIOS műveletekhez. 😃 (semmit sem szabad hagyni a gépen ha ilyesmikkel játszik az ember)
Amúgy sem tudom hogy hol szedném le hozzá, vagy hogy egyáltalán van-e tört verzió, mert bizonytalanra biztos nem vennék eredetit. akkor már inkább ps now...
kb mikor majd elavul a ps5 is biztosan lesznek csapatok kik működőképes verzióval állnak elő, bő 10 év 😀
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Delej: Én psnow-ot használom ott nyomom a 2018-as God Of War-t 1 hetes próbaverzió minden héten új account és ennyi nem kell előfizetnem, szóval ingyen van.
0
0
0
0
Delej avatar
@Ironmask: Jól hangzik,
hogy oldod meg a mentéseid importálását ha lejár egy hét?
Egér +billentyű leosztás is támogatott?
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Delej: Igyekszem egy hét alatt végig vinni az adott játékot igaz nem mindig sikerül, akkor újra kezdem.X360,PS3
controller-el nyomom mikor melyikkel.
0
0
0
0
Delej avatar
@Ironmask: Köszi az infót! 😀
Ha majd megyek szabira kipróbálom.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Delej: Engem most mérgelt fel a god of war be is fejeztem egyszer már végig vittem, de most nincs ideg rendszerem szenvedni vele egy kis szar troll mini boss-t nem bírok ki nyírni egy csapás és meghalok, pedig easy-n nyomom elég volt.Próbáld ki nyugodtan amúgy jó pofa dolog.
0
0
0
0
Delej avatar
@Ironmask: Gad of war az ami engem is érdekel meg spiderman.
Pörgősebb haladós játékokat jobban szeretem mint amiben folyton elakad vagy épp szenved a boss-al az ember, de lehet csak az idő hiányom miatt.
0
0
0
0
carl18x avatar
@Delej: Nehogy megpróbálja valaki, nem is létezik. Max bekapsz valami marvalet....Legjobb megoldás egy Ps4, 10 év mire lesz egy müködőképes PS4 emulátor.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hali! Nem rég találtam egy egész jó emulátor féleséget, amivel régi Windowsra (Jellemzően az NT5.X előtti régi 9X) írt játékokat lehetett új, 64bites rendszereken futtatni anélkül, hogy virtuális gépre kellett volna telepíteni operációs rendszert.
A problémám az, hogy elfelejtettem, mi volt a program neve és sehogy sem találom. (Valami támpontot mégis csak jelent, hogy a Daytona USA Deluxe kapcsán találtam rá)
Spoiler!
Ezért kedveltem a Windows XP-t. Az egy kapocs volt a régi és az új játékok között
0
0
0
0
Ironmask avatar
Ha az rpcs3-nak mindig letöltöm a legújabb verzióját, akkor a mentéseim meg maradnak a régebbi verziónál?Milyen idő közönként van új verzió belőle?
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Hello mindenki! 😀 Nézegettem a Xenia emulátorról videókat. Igaz, a legtöbb 3-5 hónapja volt feltéve. Úgy látom az enyémhez hasonló konfigokon már játszható a Red Dead Redemption. Ilyen 30-50 fps között megy, nekem 30 fps fölött (főleg emulátorral) ez már bőven játszhatónak tűnik.

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri letölteni? És úgy láttam a Halo 3 is egész jól megy rajta.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Rocky12: Úgy tudom csak 30FPS-el mennek rajta a játékok. Hogy megéri, azt te döntsd el. Kinek mi.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Blackisacolor: https://www.youtube.com/watch?v=KafylyaYFik

Értem. Szerintem megnézem.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
A Cemu emulátornak az Input Settings részét hogyan állítsam be, hogy Egér és Billentyűzettel tudjam játszani a The Legend of Zelda: Breath of the Wild -et?

Videókat néztem, NEM segített!
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Gyrger72: Ezzel elvileg működnie kell:

[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na újból ki akartam próbálni az epsxe emulátort. S azt kell mondjam remwkül feljavítja a PS1-es játékok frafikáját, ám olyan érzésem van, mintha az fps nem lenne elég. Ha PS3-on játtszom ugyanazt a játékot, akkor ugyan pixeles a játék, de legalább megy normálisan az adott játék.
0
0
0
0
💬 8
xCube avatar
@NTSC Jani: Milyen beállításokat használsz? Nincs bekapcsolva valami, ami szükségtelenül zabálja az erőforrásokat? Milyen a GPU és CPU kihasználtság?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@xCube: Crash Bandcioot 3-at próbáltam. Pete's OpenGL-t raktam be a legújabbat. Igazából a felbontás 2560X1440, a további belső felbontásoknál felhúztam maxra mindent. A Cpu és gpu kihasználtságot nem néztem. De a PS2 emulátornál is ezt éreztem, hogy azt írja ki, hogy 60 (Gran Turismo 4), akkor nem tűnik annyinak. De amikor PS3-on tolom (CECHA01-es modell full hardveres ps2 támogatás), akkor meg azon valósnak érzem a 60 fps-t.

A ps2-nél mondjuk jobban megértem, mert a full hardverrel nem veszi fel a versenyt egy emulátor ilyen téren, de a PS1 emulálás a ps3-on is szoftveresen történik, na persze a Sony saját konyháján készült emulátorával.
0
0
0
0
xCube avatar
@NTSC Jani: Vedd lejjebb a felbontást, az öli meg az egészet. Illetve a frame drop, ami nem jelenik meg az FPS számlálón, csak ha monitorozod és kiértékeled (mind PS1, mind PS2 emulációnál). Ezeket a játékokat le is kell korlátozni annyi FPS -re, amennyire a készítők anno lekorlátozták, máskülönben nem futnak jól, illetve előfordulhatnak timing és fizika hibák.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@xCube: igen, Crash-nek pl. nincs árnyéka a 3. részben. Igazából a kíváncsiság vezérelt. De ha meg lejjebb veszem a felbontást, akkor meg ugyanott vagyok majdnem, mintha a PS3-on játszanám. Na majd meglátom még ezt. 😀 Köszi a tippeket. 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@NTSC Jani:
De ha meg lejjebb veszem a felbontást, akkor meg ugyanott vagyok majdnem, mintha a PS3-on játszanám.


240p és 1440p között azért van néhány lépcsőfok 😃 .
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@xCube: Nyilván van, de olyan furcsa, hogy emiatt a felbontás miatt nem megy normálisan esetleg. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@NTSC Jani: Ez inkább szoftveres probléma. Nem hiszem, hogy egy olyan processzornak problémát kell, hogy okozzon egy 20+ éves 33Mhz-s SoC emulálása.
0
0
0
0
xCube avatar
@SuperPuma: Sokan azt gondolják, hogy az emulálás egyszerű dolog, de nem az. Egy Super Nintendo teljes valószerű emulálásához legalább egy négy magos i7 proci kell minél magasabb órajelen, de ideálisabb ha hat - nyolc mag van.
Persze vannak jól működő emulátorok, amik gyenge hardveren is jól működnek, de mélylélektanilag teljesen más a működés ezeknél. Plusz maguk a játékok sem pontosan úgy működnek, mint valódi hardveren.
Nem akarok ezen lovagolni, csak meg akartam jegyezni.

A témához visszatérve sokszor az a probléma, hogy az emulált hardver nincs jól beállítva. A PSX 240p -ben adta a képet. Ha az emulált hardver nincs "tuningolva", akkor nehezen fog tudni majd tízszer akkora felbontást kipréselni magából.

Az emulálás egy olyan folyamat, ami sok esetben kiszámíthatatlan és alkalmazásfüggő. Sok ezer éve használt emulátornál jelennek meg hibák bizonyos játékokban, ahol specifikus optimalizációt kell végrehajtani.
0
0
0
0
Ironmask avatar
Ki szeretném próbálni a rpcs3-mat és olyan gondom lenne, hogy kétszer rákattintok az exe fájlra nem törénik semmi, ja még egyszer rákattintok ezt írja ki:

[LINK]

és a feladatkezelőt meg nyitom fut a háttérbe mi lehet a probléma?
0
0
0
0
💬 3
Gyrger72 avatar
@Ironmask: Lehetséges, hogy nincs meg minden fájl a programhoz.

https://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/01/493Pillanatk_p_2019_01_02.png
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Gyrger72: Honnan tudnám pótolni?
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Ironmask: [LINK]

Ezeknek a dolgoknak kell megfelelnie a gépnek, hogy fusson a program.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek aki kicsit nosztalgiázni szeretne PC-n. 😉
[LINK]
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Gyrger72: Van még ezen kívül is jó pár,csak rá kell keresni.Kiváló cuccok.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Andor1997: Én ezt találtam (úgy, hogy nem is ilyen oldalt kerestem). Igazából a Commodore Amiga gépről informálódtam.
De viszont örülök, hogy megtaláltam, mert rajta van a Spyro the Dragon játék.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
InfernoDante avatar
@Gyrger72: Xbox One és PS4 emulátor nem létezik, még az X360 és PS3 emulátor is csak alfa verzióban van, évekbe telik mire minden játék menni fog velük. Meg ugye az új konzolokra még törés sincsen tudtommal.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Gyrger72: Egyszerűbb venni egy PS4-et, Hardveraprón már vannak jó áron. 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Gyrger72: Egyszerűbb ha veszel egy használt PS4 -et HardverAprón. 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@Gyrger72: PS Now működik, csak egy DS contorrel kell hogy minden játékot játszhass. Van amelyik támogatja az Xbox controllert is, csak meg kell jegyezni melyik PS gomb melyik Xbox gombnak felel meg.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Arnybiro: Régebben próbáltam a PS Now-t, én nem tudtam vele játszani mert mindig bankkártyát vagy paypalt kért.

Moon_Breaker: Vennék szívesen, de pénzem sincs rá + nem is engedik. 😞
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Gyrger72: Ki nem engedi? 😆
0
0
0
0
no avatar
Na leteszteltem az RPCS3-at és utána néztem netten milyen konfigon hogy fút. Konfigom adatai I5-3470/8G/GTX 1050, kipróbáltam és 40-47 fps-el fút Vulcan Api alatt, a másik érdekesség hogy I7-3770/GTX 1060 konfig is kocra pontosan ennyi fps-t add ki magából.
I5-2320 és HD 7770 is ugyan így futattja szóval az emulátorba van valami gond.
Processzor használtan játék közbe 35-50% Néha felmegy többre is de csak egy másodperce. GPU kihasználtság 7-10% 1350 mhz órajelen, szóval a konfigom elég távol áll a limittől még se megy feljebb az fps.
A játék amit teszteltem A DBZ Burst limit volt, ha a FIX 60 fps-t tartaná és javulna az optimalizálás nem volna vele gond 😃
Grafika hibák nincsenek hála. Jó úton halad de még nem tőkéletes 😀
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@carl18: Grafikai hibák csak azokban a játékokban vannak, amik még nem (teljesen) támogatottak pl. Dragon Ball Raging Blast 2.
Még dolgoznak az emulátoron gőzerővel, majd javulni fog a teljesítmény is idővel, alfa verziótól nem kell sokat várni. 😀
0
0
0
0
no avatar
@InfernoDante: Még videót is vettem fel 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
A Xenia xbox360-as emulátort használja valaki? Letöltöm a honlapjáról [LINK] kitömörítem, és amikor elindítanám az exe fájlt ezt a hibát dobja ki: https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/01/25/524Pillanatk_p_2018_01_26.png.
Valaki tud valami megoldást?
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@Gyrger72: Nekem még csak hibát sem ír ki, csak nem indul. 😆 Bár ha jól tudom AVX kell neki, az meg az első genes Intelben még nincs, nekem gondolom azért nem indul.
Hányas driver verziód van? Próbáld frissíteni.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Gyrger72: Én a Forza Motorsport 4-gyel eljutottam a menüig, utána crash volt. 😃
0
0
0
0
xymano avatar
hello
van aki játszik ps3 emuval? Nekem eddig amit próbáltam az a Dragon Ball z Burst Limt teljesen jól megy a játék. Valakinek valami mással valami tapasztalata van?
0
0
0
0
💬 1
InfernoDante avatar
@xymano: Dragon Ball Raging Blast 2-t próbáltam, meg Ninja Gaiden Sigma 2-t ami nem működik, God of War csak 5-15FPS, Burst Limit meg viszonylag jól fut. Nekem alapból akad meg fagyogat a kép meg recseg a hang az összes játéknál amit próbáltam, de ezt betudom a gyenge gépemnek.
0
0
0
0
no avatar
Na gyerekek az a ps3 emulator ismét komolyat fejlődött! Az új vulcan szinte már tartja a 30 fps-t végre! 😃
0
0
0
0
💬 4
hashimoto avatar
@carl18: Esetleg valami normális játék nincs? Pl. Gran Turismo? 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Ezt találtam, ez egy I5-7600K mellet fút! Azért megnézném hogy vinné az emulator a Gran turismot 😀 Egy 6/12 szálas cpu már biztos jól szerepelne alatta. I7-8700K esetleg a Ryzen 5 1600X, ezeknek örülne a rpcs3! 😃 Persze hiába javult sokat még most se végeles még kell neki sok sok idő mire valóban tökéletes lesz. Azt tudom egy 7700K is képes cpu limitbe ütközni rpcs3 alatt 😃
0
0
0
0
RichGames avatar
@carl18: Tudnal kuldeni linket az emulatorol vagy esetleg a beallitasaidrol kepet mert hallod akar hanyszor leszedtem az emulatort mindig virus jott!
0
0
0
0
xymano avatar
nekem a fight night elég lassan megy. lehet nem bírná a gépem?
0
0
0
0
no avatar
az 1.4 es ps2 emulator jól működik ha neked szaggat akkor állitsd át grafikánál Hardware gyorsitásra vagy Forditva software gyorsitásra nekem 40-60 fps között van ha Hardware -ra van állitva Software gyositásnál csak -13 20 fps max minden játék 2 magos AMD Athlon x2 2.66 2.5GB RAM és HD5450 1GB-os Videokártyával 😀 ésletölthető hozzá egy egér paatch plugin kiegészitő ami aktiváljs az egeret ezáltal az is használható pl legjobban lövöldözős játékhoz a legjobb 😀

link egér aktiváláshoz: https://www.youtube.com/watch?v=XUkP7ztpWCI
0
0
0
0
Funes avatar
Xbox360ce az egyik legjobb.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Tudtok valami kontroller-emulátort, hogy a meglehetősen szerény képességű (de szépen fogalmaztam) kontrolleremmel tudjak játszani? A legnagyobb hibája az XInput hiánya.
0
0
0
0
no avatar
PCSX 1.4 Hibátlanul működik 😀
0
0
0
0
meszes17 avatar
Sziasztok...
Kellene egy kis segitseg...
Van egy nagyon eros gamer laptopom,pontosabban egy I7es HQ4720 3.6 GHZ turbo boost procival,8 GB Rammal es egy Nvidia gtx960M 2 GB vidikarival....
Leszedtem a legujabb pcsx2-t,kiporbaltam a ratchet and clank 3at es lassu es nem megy...Probaltam minden fele bealitassal...hackekkel de lassu...mitol?
0
0
0
0
Omis avatar
kár hogy ps3 emu nincs jó kis Gran Turismo 5😃
0
0
0
0
danee23 avatar
meg kell nézni az op. rendszer érzékeli e a gamepadot, ha igen akkor a PCSX2-ben az input/gamepad konfigurációban kell végignyomkodni a gombokat.
0
0
0
0
no avatar
Srácok, PCSX2-höz van 1 speedlink thunderstrike white gamepadom, hogy tudnám jól beállítani játékokhoz? Most próbálom ki a Dragon BallZ Budokai 3-at 😀
0
0
0
0
danee23 avatar
Hát eddig ami összejött az a GT2... 😃
0
0
0
0
FekaRap avatar
Yuri: azok mind megeszik a procit..
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Régi mortal kombat, def jam fight for NY.
0
0
0
0
danee23 avatar
Sziasztok!

Van egy Pentium 2020M-em (2x2.4 Ivy Bridge) és egy Radeon HD 8570M-em.

Régebben próbálkoztam burnout meg gran turismok emulálásával az persze nem jött össze, de mivel egy régi Athlon X2 3Ghz-n ment Majdnem jól a Jak and Daxter gondoltam bepróbálkozom most a Ratchet and Clank-el. Sajnos szoftveres 3D kell neki és ez rendesen megakassza a procit.

Kérdés: milyen olyan PS2 játékokat tudtok amik emulálásához nem kell hatalmas CPU erő?
0
0
0
0
Barnika97 avatar
Valaki elmondaná,hogy a resident evil 0 és 1 remake emulátorához milyen gép kell?
0
0
0
0
DomY avatar
Billentyűzeten van ötleted hogy lehetne megcsinálni azt amikor a Stick-et kell forgatni? Mert néhány kombóban kell az is
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy genius gamepadom van és teljesen úgy be van beállítva az írányitás mint ps2-ön! 😀 analog kocka kör stb! Kiakasztani még én se akasztottam, nem tudom hogy teljesen hibátlan-e a továbbiakban. 😃
0
0
0
0
DomY avatar
A god of war esetében amikor a joysticket kell mozgatni (pl amikor letéped a gorgon fejét) akkor a gépen mire lehet beállítani az irányítást?
0
0
0
0
no avatar
Nekem így fut most a god of war 2 a gépemmel! 😀 Fix 60 fps-el ! 😀
0
0
0
0
no avatar
Egy fél millás gépen futna a ps3 emu. Ezen a tervezett gépen simán elmenne.
0
0
0
0
no avatar
DX 12 alatt egész szépen fut 😀 nincs meg mindig a 30 fps de majd alakul ez még 😃 Ps2 emulátorhoz nem árt egy Sandys i3 😃 Például i3-2100 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
Egyszer már felraktam egy PS3 emulátort, elég izmos vírusokkal együtt 😆 Szép volt 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nagyjából jah, ilyen tippek születtek eddig.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Na ez nem is olyan nagy, akkor egy PS3-nak ezt tudnám elképzelni: Ajánlott: I7-4XXX 3,5GHz | 8GB RAM | GTX970 v R9 390. 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem tudom, nem használtam még, de developer oldalon ezt írják:
Minimum
* Windows 2000 or newer/Linux OS
* CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
* GPU that supports Pixel Shaders 2.0
* 512mb RAM

Recommended
* Windows Vista / Windows 7 32bit/64bit
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
* GPU: 8600gt or better
* 1gb RAM (2gb if on Vista / Windows 7)
0
0
0
0
DDarkness avatar
Egy PS2-es emulátorhoz milyen gép kell?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha lesz is valaha akkor mocskosul erős gép kell majd hozzá. Úgyhogy inkább közel áll a soha-hoz mint a közeljövőhöz.
0
0
0
0
DDarkness avatar
PS3 emulátor mikor lesz (ami működik is) ?
0
0
0
0
FekaRap avatar
nem hiszem! :/
De 1 próbát megér.. proci, vga keves sajna !
0
0
0
0
FekaRap avatar
carl: Figh night round 3 is sokat kér! 😃
de végre játszható! 60fps 😃
Ezen a konfigon : 860k 6gb ram hd6850oc
0
0
0
0
no avatar
Nem is ismerek játékot ami jobban enné a gépet a Gran turismo 4-nél! Idáig az ette a legjobban! 😃
A régi E5450 lazán vitte a Dragon ball Budokai 3-at felvétel mellet is! 😃
Még videóm is van róla!

Felvétel nélkül volt 20-25-30 % processzor használtság ha jól emlékszem 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció