- Clive Barker's - Undying (nagyon jó a félelematmoszférája a játéknak)
- Half Life 1 (A legeleje)
- Bloodrayne 1
- Max Payne 1-2 (Szerintem a legnyomasztóbb atmoszférájú akciójáték)
- Severance - Blade of Darkness
- Thief 1 - The Dark Project
- Thief 3 - Deadly Shadows
- Penumbra sorozat
- Jurassic Park - The Game
- Amnesia - The Machine for Pigs (Ettől megfájdult egyszer a szívem, sötétben játszottam vele)
- Dead Space 1-3 Szerintem különösen félelmetes kaland
- Outlast és Whistleblower kiegészítője elég gyomorforgató lett
- Alien Isolation is első játszásra frászt hoz az emberre de később már kiszámítható az egész
- Layers of Fear
- Resident Evil 4-5-6 és Revelations 1-2
- SCP - Containtment Breach
- White Day (Az Őrült gondnok elég félelmetes 😃😉
- System Shock 2 (pl a lefölözött fejű majmok halálosak, az egyik a wc ajtó mögül lesből támadott azthittem hogy menten beszarok ott helybe 😃😉
Az Affected-től egy Oculus Riftben garantáltan befosnál.😃 Én sem féltem még nagyon játékon -- legalábbis nem jut eszembe --, mivel nem szoktam horror játékokkal játszani.
Skyrimben a dargurok vagy mi a toszok... azoktól kiugrok a világból is. Az ilyen zombiszerű lényektől nagyon parázok, hiába nagy kedvencem a Walking Dead, attól is rémálmaim vannak néha 😃
Konzolokon mindig Silent Hill meg Resident Evil ment egyik ismimnél, ha bandáztunk. Előbbi nagyon para volt, főleg, hogy gerjedtünk arra, hogy hajnalban játszunk, sötétben. Tini évek, na 😃
Régen nagy kedvencem volt a The Devil Inside horror játék. (szinkronos) Azon néha paráztam.
Vagy a Thief The Dark Project. Return to the Chatedral küldetése. A hideg kirázott tőle, a szívem csak úgy kalapált. 😃
Amnesia The Dark Descent.
Slender és Amnesia.Slender: bármikor bejöhet szinte 1-2 jumpscare,nem tudhatod mi vár rád egy élesebb fordulat után... Amnesia: Folyton fen tartja a feszültséget,az atmoszféra egyszerűen tökéletes,nyomasztó,rideg,és ijesztő is.
LoL "Szerintem is a slender, valami kidolgozott, igényes feldolgozás tuti leverné az amnesia-t...Gondoljatok bele, nagy játéktér, jobb hangok, (még ennél is) félelmetesebb slenderman, még a sz.r is belénk fagyna a félelemtől." ezt megírtam, erre kijött az új slender. 😃DD
A Left4dead-el kapcsolatban, csak annyi, hogy Dead space, Alen wake, Fear, Painkiller, Silent hill, Metro2033... játszottál már? Ezek közül volt pár aminél megugrott a pulzusom. A Left4dead-nél annyira nem paráztam.
- Clive Barker's - Undying (nagyon jó a félelematmoszférája a játéknak)
- Half Life 1 (A legeleje)
- Bloodrayne 1
- Max Payne 1-2 (Szerintem a legnyomasztóbb atmoszférájú akciójáték)
- Severance - Blade of Darkness
- Thief 1 - The Dark Project
- Thief 3 - Deadly Shadows
- Penumbra sorozat
- Jurassic Park - The Game
- Amnesia - The Machine for Pigs (Ettől megfájdult egyszer a szívem, sötétben játszottam vele)
- Dead Space 1-3 Szerintem különösen félelmetes kaland
- Outlast és Whistleblower kiegészítője elég gyomorforgató lett
- Alien Isolation is első játszásra frászt hoz az emberre de később már kiszámítható az egész
- Layers of Fear
- Resident Evil 4-5-6 és Revelations 1-2
- SCP - Containtment Breach
- White Day (Az Őrült gondnok elég félelmetes 😃😉
- System Shock 2 (pl a lefölözött fejű majmok halálosak, az egyik a wc ajtó mögül lesből támadott azthittem hogy menten beszarok ott helybe 😃😉
Jó szórakozást hozzájuk! 😃
Konzolokon mindig Silent Hill meg Resident Evil ment egyik ismimnél, ha bandáztunk. Előbbi nagyon para volt, főleg, hogy gerjedtünk arra, hogy hajnalban játszunk, sötétben. Tini évek, na 😃
2. Alien Isolation
3. Bioshock ( csak az 1. rész )
Outlast+Whistleblower
F.E.A.R.
Alien Isolation
Half-Life 2(elhagyatott zombi városnak a része)
Vagy a Thief The Dark Project. Return to the Chatedral küldetése. A hideg kirázott tőle, a szívem csak úgy kalapált. 😃
Amnesia The Dark Descent.
Amnesia the dark descent
Paranormal
Affected
😉
Amnesia
Dead Space
Slender
Lucius
......de arra az Amnéziára már kíváncsi vagyok😲
Csak egy 1 percig bírtam vele játszani olyan brutális game.