Milyen TV-tek van?
Mennyi és milyen TV-tek van otthon:)
Na kezdem én!
Az én szobámban most jelenleg van egy Samsung LE32C530 Full Hd 82cm-es LCD Tv ( De karácsonykor kapok egy Samsung UE46C8000XW 3D Led TV-t:))
Apám szobájában egy LG 42LE5300 106cm-es Full Hd LCD Tv
Nappaliban egy Samsung UE40C7000 102cm-es 3D Led Tv!
Na kezdem én!
Az én szobámban most jelenleg van egy Samsung LE32C530 Full Hd 82cm-es LCD Tv ( De karácsonykor kapok egy Samsung UE46C8000XW 3D Led TV-t:))
Apám szobájában egy LG 42LE5300 106cm-es Full Hd LCD Tv
Nappaliban egy Samsung UE40C7000 102cm-es 3D Led Tv!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És nem nagyzolásból válaszoltam, nem hangsúlyoztam ezzel semmilyen kulturális felsőbbrendűséget, csak simán nincs, mert nem igénylem. De a korosztályos ismerőseim nagy részének sincs tv-je.
Ott volt a laptop, most a pc, akár telefonon, youtube-on nézek csak tartalmat vagy torrent, vagy mozi, a netflix-re nem vitt rá a lélek, mert évente pár olyan hét van mikor sorizok, azért meg nem éri meg előfizetnem.
Az emberek többsége képtelen feldolgozni egyébként ha valami szokatlannal találkozik nem kell vele törődni.
Engem is hülyének néznek mikor azt mondom hogy szándákosan kerülöm a párkapcsolatokat. Kell a pénz hardware-re, meg játékra. És különben is az én szabadságomat senki se korlátozza.
A régi egy Samsung FHD Led meg anyámnál egy Toshiba HD v FHD led.
Én ezt néztem ki-->
[url]https://www.emag.hu/i8-airmouse-taviranyito-billentyuzet-eger-pc-android-kek-hattervilagitassal-a001/pd/D181CGBBM/?X-Search-Id=da5507bd48492c229d2f&X-Product-Id=53994658&X-Search-Page=1&X-Search-Position=4&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view[/url]
De valószínűleg te is tudod használni a telefonodat távirányítóként/billentyűzetként, szóval ezekért talán kár is pénzt kiadni 😀
SAMSUNG UE32J5100
Karácsony utáni vétel.
napaliba egy samsung 81 cm LCD tv
Konyhába egy technika 24" os led tv
Anyuék szobájába egy régi orion vagy milyen tv
Hugoméba szinté egy technika😀
gépre egy LG32LD350 82 Cm-es full HD van rácsapva 😆
3 db összesen..nekem egy kb. 25 éves Elekta,de még semmi baja sem volt.😀 Plazma meg hasonló újdonságokra nincs pénzem,de szerintem nem is érné meg hogy vegyek.
megérné
vagy
egy wt61p6s 830 Ic-t ?
akinek van, vagy tud szerezni kérem szóljon Köszönöm.
😃
2. Panasonic TX-P42C3E 106cm HD Ready Plasma:
Nekünk 3 tv van, de nem LCD vagy Full HD amiket itt olvastam, mindegyik meg van már elég régóta és tökéletes működnek. A pontos fajtájukat már nem tudom. 1 Orion, 1 Panasonic és 1 Daewoo.
Nem tudjátok hogy a Samsung smart tv-ken meglehet-e nézni a megavideo-n lévő videókat?(Tudom hogy nem ide való de más hasonló témát se találtam).