Devil May Cry Fanok
Nos ha senkit se zavar ezennel megnyitom a DMC fanok témáját, itt beszélhettek kedvenc részeitekről, szereplőitekről, írjatok ha vmi fejleményt, hírt hallotok a DMC-vel kapcsolatban, kérdezzetek, szal akármit ami a DMC-vel kapcsolatos, itt az Anime-re is gondolok, ha skin-el van gond, vagy kerestek azt is itt kérjetek, kérdezzetek, jó szórakozást!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
EGyébként szerintem most a legjobb a DMC5 nekem nagyon tetszik :33
Mert kivittem legkönnyebben akkor adott egy fehér hajat, utána közepesen és most nehezen, és nem adott újat.
Imádom a DMC Sorozatot a 3-at már kijátszotam 4nek a felénél vok valaki megtudnámondani hogy hogy kell használni Neronál a Yamato-t mert megvettem a Skillt de nemtom használni Help pls 😃 :S
Ember en is miko eloszor lattam a kicsi Dante-t a DMC 5-ben, akko gondoltam hogy jo kocsogok, kicserelik a legerosebb akciojatek karaktert es akko olvastam utana hogy a dmc 5 valojaban a legelso idorendi sorrendben es hogy meg fiatal Dante, csak most kezd oszulni a haja...
Igy vannak a jatekok valojaban sorrendbe teve:
DMC 5, DMC, DMC 3, DMC 4, DMC 2😆😆😆
Nincsmit az infoer...
Es ja rebellion is totalisan maskepp fog kinezni...Meg aktivalatlan formaban lesz...Fura fog lenni...
Es allitolag PC-re is ki fogjak nyomni a DMC5-ot...😆
Hát kösz a hibás infót, de rhadtul nem így van a sorrend, mer a DMC 3 nem az 1 után játszódik, hanem pont fordítva😀, a sztorit meg nemtom hol olvastad, mer azt írták reboot, lesz, vagyis új történet, mintha másik dimenzióból mutatnák be dante-t!
Bocs, de ezt a Capcon oldalarol olvastam...
Amugy mindegy, csak legyen jo a jatek es kesz, es ne csesszek el nagyon Dante-t...
Ember en is miko eloszor lattam a kicsi Dante-t a DMC 5-ben, akko gondoltam hogy jo kocsogok, kicserelik a legerosebb akciojatek karaktert es akko olvastam utana hogy a dmc 5 valojaban a legelso idorendi sorrendben es hogy meg fiatal Dante, csak most kezd oszulni a haja...
Nincsmit az infoer...
Es ja rebellion is totalisan maskepp fog kinezni...Meg aktivalatlan formaban lesz...Fura fog lenni...
Hát kösz a hibás infót, de rhadtul nem így van a sorrend, mer a DMC 3 nem az 1 után játszódik, hanem pont fordítva😀, a sztorit meg nemtom hol olvastad, mer azt írták reboot, lesz, vagyis új történet, mintha másik dimenzióból mutatnák be dante-t!
Nincsmit az infoer...
Jah 😆 A neve és az egész karaktert megfordítják mi?😆
De akk is ha kimosták vna akk kifakult vna még jobban de ez ááá?
Majd meglátjuk h mi lesz ebből!
fekete haj az ami nem dante bácsi ismertető jele meg megy és semmi lazaság semmi beszólás...
ez nem dmc
De én ezen fent akadtam h a haja feket??? WTF?
Mert ugyeh a Fél démonoknak fehér/szörke hajuk van mint Vergil Nero Dante de ez ez mi a rák???
Meg a cigi? Ez a másik mire gondoltak ezek virágot szedtek miközben ezt csinálták mert h nm ezzel foglalkoztak többet az biztos! 😆
De lehet h egy teljesen újat kezdenek! kitudja mi lesz ebből!
lehetne egy új sorozat dmc is
itt 1 kis trailer is hozzá! 😀
[LINK]
És vmi béna fejszéje van😕!
kellene mert az eredeti nincs meg.
akit érdekel kész a saját dmc fórumom.
[LINK]
én meg son of sparda-ba nem tom legyőzni agnust amikor az üveg mögött van vki tud vmi jó taktikát? (azt tom h a kardokat dobáljam az üvegnek) de nemtom kikerülni azt a negy ároms cuccot amivel az egész földet beáramozza😃😃
ahhoz h. kikerüld légy a középen lévő kis kiemelkedésen. 1ébként ha kell ugorj közvetlenül az ablak elé és használj szentelt vizet.
Üdv fanok.Elakadtam a 6.pályán,mit kell csinálni?Bemegyek,
keresztül megyek a guritókockás cuccon,
majd bemegyek egy terembe,ott lelölöm a kardos ellenfeleket,
meg kapok valami samurai kardot.
Utánna bemegyek egy hejségbe,kinyirom a modern arkangyalokat,
ott vannak ketrrecek amikben valami
foszerek áldogálnak,de nemtudok velük mit kezdeni.
tovább megyek és elérek egy henger épülethez,ott vannak azok a vörös ugráló padok,
felugrálok és visszajutok
az elejére.?Segitséget tudtok adni?Köszi!
Eddig mindent jól csináltál. Miután visszaugráltál menj abba a terembe ahol az öregember képe van. Közvetlenül a kép mellett jobbra van egy ajtó ott menj be, és amikor elérsz egy hídhoz akkor menj át rajta. Aztán jön a kövi pálya.
keresztül megyek a guritókockás cuccon,
majd bemegyek egy terembe,ott lelölöm a kardos ellenfeleket,
meg kapok valami samurai kardot.
Utánna bemegyek egy hejségbe,kinyirom a modern arkangyalokat,
ott vannak ketrrecek amikben valami
foszerek áldogálnak,de nemtudok velük mit kezdeni.
tovább megyek és elérek egy henger épülethez,ott vannak azok a vörös ugráló padok,
felugrálok és visszajutok
az elejére.?Segitséget tudtok adni?Köszi!
Nekem ez a kedvenc módom, mert sokat lehet püfölni őket.😜
[LINK]
még régebben játszottam vele de kb 1-2 hetet
ja és itt a link hogy tényleg lessz bejelentés holnap a Capcomnál
http://xgen.web4.hu/cikk/capcom-bejelentes-ket-napon-belul