Windows 7 inkompatibilis játékok
Ha van tapasztalatok, hogy mely játékok, semmi áron sem akarnak elindulni a win7-en, akkor osszátok meg velünk.
("Semmi áron" = Kompatibilis futtatási módok, patch-ek próbálása után)
Valakinek mégis van egy extra módszere egy bizonyos játék futtatásához (az emulátorokon kívül), akkor azt is megoszthatná.
("Semmi áron" = Kompatibilis futtatási módok, patch-ek próbálása után)
Valakinek mégis van egy extra módszere egy bizonyos játék futtatásához (az emulátorokon kívül), akkor azt is megoszthatná.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ami nekem nem fut (és sajnálom, hogy nem fut, max emuval futna csak, vagy más oprendszerrel), az a régi Dos-os Észkerék (a 90s években rengeteget játszottam vele).
A következő játékok biztos nem mennem vagy kifagynak játék közben a win 7-en (patch-eltem is amit lehetett)
- Roller Coaster 2
- World in Conflict
- Brothers in Arms Hell's Higway
- Medal of Honor Airborne ( még a telepítő se induk el 😆 )
- Roller Coaster 1
Nekem ezek egyátalán nem mentek... :/
Hát nekem az Airborne működött szóval valami inkább a gépeddel lehet 😀
Az Airborne nekem is ment, sőt még az RCT 2 is. 😃
Viszont felraktam a Sheep nevű játékot, régen nagyon el voltam vele XP-n, és most is elindul, de eszméletlen mód szaggat. Konkrétan nyomok egy entert és a zene megy, de a kép csak kb. 3 perc után ugrik egyet...
Valakinek valami megoldás?
A következő játékok biztos nem mennem vagy kifagynak játék közben a win 7-en (patch-eltem is amit lehetett)
- Roller Coaster 2
- World in Conflict
- Brothers in Arms Hell's Higway
- Medal of Honor Airborne ( még a telepítő se induk el 😆 )
- Roller Coaster 1
Nekem ezek egyátalán nem mentek... :/
Hát nekem az Airborne működött szóval valami inkább a gépeddel lehet 😀
mielőtt még eljutna a főmenüig kidob az asztalra
a játék eredetiben van meg és a tok hátulján az ajánlott gépigényt olvasva az op-rendeszerhez csak 2000 és az xp van irva szóval lehet az a gond hogy win 7-em van?
win7em van, ***án mennek a játékok(fifa 12, f1 11 stb..) de miután elkezdek jáccani a kép csíkos lesz, nem látom néha a stadion felét vagy a térfelet, vagy mikor f1ezek, eltűnik a pálya pár mp-re, a menü pedig kockás 😲 valaki mondjamármeg pls h mi a para.?
sokat olvasgattam e téren, de kompatibilitást ajánlottak és azt hogy cseréljem 64bit-esre.
szerintetek?
köszönöm előre is..
a win7 professional az jó?
Igen én is azthasználom csak 1-2 nincs ami az ultimate-ben van,de nekem eznemvolt fontos
Tesla: A setup nem működött a cod2 nél![/quote]Nekem RELOADED verzió hibátlanul települt már 3 különböző win7es rendszeren is, vagy a játék a hibás, vagy a windows defektes.
[quote][b]apetit1989 írta:[/b]
Ezt találtam így hirtelen róla[quote]Go to your Carmageddon 2 directory and leftclick on the Carma2_HW.exe (or C2_HW.exe for some), click on the compatibility tab and:
A: Click on the "Run this program in compatibility mode for" and choose "Windows 98 / Windows ME" from the dropdown menu.
B: Under settings click "Run with 640 x 480 screen resolution"
Step A will fix the missing sound, while step B will fix the cursor issue. [/quote]de gondolom kompatibilitási dolgokkal biztosan próbálkoztál. Talán van vmi eltérő verzió, aminél működésére lehet bírni, esetleg vmi modolt, ami működik, nem tudom.
Nekem 64-bites de még telepíteni sem tudom! 😕
Ja és a Colin Mcrae 05 sem indul nekem.
Nekem sem megy a cod2, már sok féle módon próbáltam:/
nekem megy a cod2 32 bitessel de interneten hibát ír ki. 64 bitessel meg mindneki másnak megy
Dream Pinball 3D
A Grid nekem is megy meg még a call of cathulut probáltam az is jó volt.
Nálam grid nem indul el csak.
Control panel ( Vezerlo Pult ) , aztan User Accounts ( Felhasznaloi Fiokok ) es ott kell megtaliznod azt, h " Change User Account Control Settings " ( magyarul a Felhasznaloi Fiokok felugyeletenek, ellenorzesenek megvaltoztatasa, v. vmi ilyesmi, en angol-verziot hasznalok )
Ott aztan lejjebb kell csak allitanod az erzekenyseget a csuszka segitsegevel, ha teljesen leveszed, akkor ki is kapcsolod, teljesen megszunik a felugyelete.
A Windows ujrainditasa utan lep csak eletbe, ervenybe a megvaltoztatasa ! 😉
Nekem is itt van a kezemben az eredeti Airborn, de lehetetlen telepíteni, pedig próbáltam az összes lehetséges kompatibilitási módban, ezért hoztam ezt példának. Ha valakinek sikerül árulja már el, hogy lehet 64 bitesre telepíteni. (az eredeti játék vevőtájékoztatója alapján sehogy, de talán tud valaki valami okosságot😀 )
Nekem xp sp2-es kompatibilitással ment a telepítés pedig.
Mibol gondolod, h nem fizetnek nekem ? 😆
Hali hedzsooo!
Neked ezért fizethetne a Microsoft annyit reklámozod az új windows-t😀 Mellesleg egyet értek, nagyjából minden megy win7-en.
Különben a gond mindíg a 64 bit es op. rendszerrel van, akár vista-ról akár a 7-esről van szó. Nekem eddig egy játékkal (Medal of Honor-Airborn) gyűlt meg a bajom, azt nem is engedi feltelepíteni, leírása alapján csak a 32bites rendszereket támogatja.
Na ha azt felrakod egy 64-es W7 Ultimate-re akkor művész vagy, még nem olvastam olyant, hogy valakinek sikerült volna😉
Én eddig az összes olyan játékot megoldottam😂 Csak kompatibilitást kell változtatni és egyből telepít is😃
Neked ezért fizethetne a Microsoft annyit reklámozod az új windows-t😀 Mellesleg egyet értek, nagyjából minden megy win7-en.
Különben a gond mindíg a 64 bit es op. rendszerrel van, akár vista-ról akár a 7-esről van szó. Nekem eddig egy játékkal (Medal of Honor-Airborn) gyűlt meg a bajom, azt nem is engedi feltelepíteni, leírása alapján csak a 32bites rendszereket támogatja.
Na ha azt felrakod egy 64-es W7 Ultimate-re akkor művész vagy, még nem olvastam olyant, hogy valakinek sikerült volna😉
Lattam, h korabban vki problemazott W7-en a Far Cry 1-el is, ezert feldobtam nemreg a laptopomra, W7-Home Premium, 32-bitre.
Hibatlanul muxik, max. beallitason.
Laptopom fobb parameterei: AMD Athlon 64 X2 2.1 Ghz, 3 Gb DDR2 800 Mhz, ATi Mobility Radeon HD 4570 512 Mb
U.i.: 64 biten lehet, h tenyleg nem muxik, mert olvastam a patch-ek leirasanal, h csak 32-bites rendszerrel kompatibilis ! 😉 Amint ujra muxik az asztali vasam, felrakom W7-64-bitesre is, h teszteljem, tenyleg rossz-e vele a jatek. 😉
San Andreas is rajta van a laptopomon, W7-32-biten es hibatlanul muxik az is.
Ahogyan mar masok is, en is csak azt tudom ajanlani, h probalkozzatok a kompatibilitasi-mod +valtoztatasaval, ha nem muxik 1 jatek ! ( Jobb egergomb a jatek parancsikonjara, tulajdonsagok-menu, majd kompatibilitasi ful es ott kell kivalasztani az XP ( SP 3) modot. 😉 )
En 1uttal engedelyezni szoktam a rendszergazdai-jogokkal valo futtatasat is a jateknak/proginak, eddig igy mindig bevalt, mukodott. 😉
Ja, + 1 tipp, lojetek ki az UAC-ot ( User Account Control ), es nem fog allandoan kerdezgetni, engedelyt kerni mindenre a Winfos ! 😉
Igazsag szerint nagyon jo a W7, de erdemes a telepites utan optimalizalni, szemelyre szabni es akkor olyan, akar 1 kezesbarany. 😆 😉
Nalam 1ebkent XP-telepites utan is ez volt az elso teendom, anno...
Diablo 2 sem indul semmi áron..::/
A san andreas nekem sehogy se akar elindulni win 7-el. Valami 5let?😃
akkor az valami gixer, mert nekem simán futott. 😃
Amugy ez egy kicsit fura topik, én még nem találkoztam olyan(Kivéve dos-ra írt) játékkal amit hogyha módosítottam a inditási paramétereit akkor ne indult volna el.😊
vmi ötlet rá??
Ha megvenném a Just Cause 2-őt akkor talán elindulna?
Az biztos, mert 7-re van optimalizálva 😃
Na, en ezert enm rakok fel meg win7-et😆😆😆😆
Amugy a Roller Coster Tycon 2 tenyleg nem megy 😆
Te azert nem raksz fel W7-et mert szuklatokuru vagy, v. nem is erdekel igazan es csak fikazod, v. 1Xszeruen BENA vagy, bocs. 😜