Én mindig tavasz elején ásom fel a kertet, majd ágyásokat csinálok meg utakat 😃 Számomra örök rejtély az hogy miért szimbólum húsvétkor a nyúl és hogy miért mondják azt a gyereknek hogy "tojt" a nyuszi a kosárba ? 😃
szolnokiferenc 23 írta:
Mivel hogy bolondok napjára esik ezért én úgy tervezem hogy bemegyek a lánynál jön a szokásos "kellemes ünnepeket" duma utána megkérdem hogy meglocsolhatom-e ő azt mondja hogy igen én meg megmondom hogy csak vicceltem! Április bolondja. Csak attól félek hogy ha megkínál a csaj egy kis pálinkával ő ne mondja azt hogy viccelt. Hát én ezt tervezem ja és persze a jelmondatom ugyan az mint tavaly! Úgy beleszek állva mint a gerely!Laughing hard
most nem irom azt hogy szintugy mert most nem lesz alkoholizálás😕😆
😀 Nálam sem lesz, mondjuk eddig sem volt nagyon. Érdekes volna részegen kertet ásni majd kerítést építeni. 😃
szolnokiferenc 23 írta:
Mivel hogy bolondok napjára esik ezért én úgy tervezem hogy bemegyek a lánynál jön a szokásos "kellemes ünnepeket" duma utána megkérdem hogy meglocsolhatom-e ő azt mondja hogy igen én meg megmondom hogy csak vicceltem! Április bolondja. Csak attól félek hogy ha megkínál a csaj egy kis pálinkával ő ne mondja azt hogy viccelt. Hát én ezt tervezem ja és persze a jelmondatom ugyan az mint tavaly! Úgy beleszek állva mint a gerely!Laughing hard
nem lesz semmi extra......ugyan olyan nap lesz..főleg hogy nagypapám pont ekkor ment el..😢
Én már nem tervezek nagyon régóta semmit sem. 😀 Kinőttem már abból hogy "locsolni" járjak meg ilyenek 😜 Ha anyám nem rakná tele a házat mindenféle húsvéti díszekkel teljesen átlagos időszaknak nézném 😀 Régebben volt még jó, mikor kicsi voltam, mindig mentünk rokonokhoz, de mára már nem. Egy-két közeli rokonhoz szoktam menni, mert általában hívnak... és ennyi. De a hangulata az megmaradt bennem máig is. Igazából már ez az "ünnep" is már csak a pénzről szól akárcsak a karácsony. Számomra húsvétkor kezdődik a kertépítés. Szóval meglesz az elfoglaltságom húsvétra az íváson/evésen kívül is.
Kmisi99 írta:
Először is nem tudom mikor van húsvét de annyira nem izgat 😆 Ugyan az lesz mint eddig reggel felkelek gépezek meg eszek és este lefekszek
te sem viszed tulzásba😃😃😃
Am most vasárnap-hétfő húsvét 😆
Délbe kelek->Vmi sonkaféleség+tojás->Jön a "naccsalád"->Vmi money csak csurran cseppen->Pénzszámolás->Gép->Alvás 😆
Ti még jártok locsolni?
Már nem. 😀 De régebben, egy olyan 6-7 éve minden húsvétkor mentünk rokonokhoz. Azok a régi szép idők 😀 De jók is voltak...
Remélem nem jönnek annyian zabálni, mint máskor. 😆
"Kedvesem, kedvesem, jobb szeretlek nedvesen." 😆
Fabry
😀 Nálam sem lesz, mondjuk eddig sem volt nagyon. Érdekes volna részegen kertet ásni majd kerítést építeni. 😃
nem lesz semmi extra......ugyan olyan nap lesz..főleg hogy nagypapám pont ekkor ment el..😢
Úgy beleszek állva mint a gerely!😆 Úgyhogy csak aszokásos.😂
szintugy😂😆
Na f*sza, kár hogy nem fogok tudni menni 😕
Hát igen, nagy kár, pedig még a jegy is elég olcsó.😢
Sajnos én sem. 😞
Na f*sza, kár hogy nem fogok tudni menni 😕
Hát igen, nagy kár, pedig még a jegy is elég olcsó.😢
nem nagy cucc ez a húsvét 😃
Nyilván nem ez a hivatalos formája ennek az ünnepnek, de szerintem felesleges nagy felhajtást csinálni ebből.
Kmisi99: 😆
Vasárnap este köbö 7-től Kedd hajnalig ivászat. Kb ennyi, egyszerű ember vagyok. 😆
Csak bírja a májam! 😂
meg ne haj máj mérgesébe 😂
Vasárnap este köbö 7-től Kedd hajnalig ivászat. Kb ennyi, egyszerű ember vagyok. 😆
Csak bírja a májam! 😂
Csak bírja a májam! 😂
Ja, meg barátnőmmel is találkozok, de sajnos nem aludhatok ott, mert kedden már tetves iskola...😠
😃
Először is nem tudom mikor van húsvét de annyira nem izgat 😆 Ugyan az lesz mint eddig reggel felkelek gépezek meg eszek és este lefekszek
te sem viszed tulzásba😃😃😃
Am most vasárnap-hétfő húsvét 😆
Délbe kelek->Vmi sonkaféleség+tojás->Jön a "naccsalád"->Vmi money csak csurran cseppen->Pénzszámolás->Gép->Alvás 😆