Mit gondolsz a Directx 11-ről
Ide leírhatod saját véleményed hogy mit gondolsz a Directx 11 -ről
/ Játék grafika összehasonlítás,a többi directx verzióval /
/ hibái /
/ stb.: /
/ Játék grafika összehasonlítás,a többi directx verzióval /
/ hibái /
/ stb.: /
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kinőtték a fejlesztők. Far Cry 3-nál még teljesen jó volt.
Annyi a hibája a dx11-nek, hogy max 2000 rajzolást támogat 😜
dx9 ultra és dx11 ultra között szinte semmi változást nem láttam! (csal az fps-t 😠 de az nem volt vészes kb 20 😶 ) kb a dx9 jobb volt vonal simitásban amúgy 😜 dx11-ben csunya volt minden 8x msaa-nál is! míg 9-ben 4x-es nél is szép egyenesek voltak a vonalak! 😀 (12.4-es catalyst volt közben a gépben)
A physx. Aki teheti próbálja ki a Mirrors Edge-t úgy, hogy be van kapcsolva a Physx. Nagyon vadállat!
Azt megjelenese ota sokat nyustoltem, jatszottam dX10-ben, igy egybol feltunt, h dX11-ben szebb a jatek.
Nemileg a feny-arnyek effektek is, de leginkabb az alien-ek mozgasan tunt fel, h sokkal szebb, finomabb, sz`al elethubb lett a mozgasuk dX11 alatt. Gondolom, a tesszallacio miatt.
Valoszinuleg persze me 1 jatekban sem lathattuk rendesen kihasznalni a dX11 kepessegeit, elvegre meg dX9 alatt is kepesek nehany uj dologra...nehany uj jateknak egeszen szep effektjei vannak dX9-dX10 alatt is szerintem.
Én a DX20-at várom Duke Nukem Forever megjelenéssel 😃
Nekem az az egyetlen észrevételem, hogy még most sem tudom maxon élvezni a mostani játékaim nagy részét, drága dolog ez sajnos 😞
Hát igen 😠
Amúgy szerintem parasztvakítás 😊
szerintem a dirt 2 nel lehet latni jol a kulombseget DX-ek kozott
Majd kíváncsi leszek,mennyire lehet látni az F-1 2010-nél,mert ugye azt is a CODI csinálja,sztem lehet majd ott is különbséget találni,mert eddig úgy néz ki lehet DX 11-ben is futtatni...
hát persze ha így egymás mellé van állítva akkor persze h látszódik melyik mit tud de ha játszanál nem nagyon vennéd észre ha még nem próbáltad ki mindegyiket (DX 9.. 11)
részben igazad van, én személyszerint a 9 és a 10 között azért 1920x1200 és minden maxon beállításnál észlelek különbséget!!
De pl a Metro 2033at is fullosan nyomtam dx10el aztán meglestem a dx11es vidókat (merthogy a gagyi GTX 280am nem udja azt 😆😊 ) és úgy nem láttam a különbséget!!
a képek ebből a benchmark programból készültek: [LINK]
Vagy itt a S.T.A.L.K.E.R. új része [LINK]
Youtube példák:
Unigine Heaven Benchmark [LINK]
[LINK]
Battle Forge [LINK]
Battlefield Bad Company 2 [LINK]
Dirt 2 Night lights DX11 [LINK]
Metro 2033 [LINK]
Érdekesnek tartom egyébkéntis, hogy a dx9-et milyen sokat fejlesztették tovább meg milyen sokáig kibírta, aztán most, hogy rájöttek mennyire könnyen el lehet adni a videókártyákat egy új direktx-el szinte évente kidobnak egy újabbat...
1. Azért fejlesztették, mert a DX9 még visszanyúlik az elődök alapjaihoz, míg a DX10 már teljes újragondolt módszerrel lett megcsinálva, azért van a kettő között a viszonylag "nagy" hézag, mert az alapvető részeit kiszedték és újratervezték, hatékonyabbra, ez az oka pl h az elavultnak mondható WinXP nem kompatibilis vele
2. DX9 először 2002ben jelent meg, DX10 2006, DX11 2009... talán mégse csak kamu hanem tényleg van fejlesztés mögötte, ha évekig tart a következő megjelenése...
3. Légyszíves jácc a Crysisal DX9-en aztán DX10-en Ultra High-on! és gondold át a dolgot, ha nem látod a különbséget így se akkor nézz meg egy youtube-os videót amin összevetik őket!
4. DX11-et még nem aknázták ki a játékfejlesztők, mert még elég friss..
Ugyanazt mint a többiröl!! 😆
Remélem nem mert akkor kegyetlenül megszívjuk mert az ati úgy fogja az árakat szabályozni ahogy csak akarja
ezt hogy érted ?
És jön a HD 6000-res széria ősszel...
am.... ezt ki monta??? van már hír v csak találgtaás????
http://ipon.hu/hir/radeon_hd_6000_es_sorozat_mar_akar_osszel/11649
Nem nagyon olvastam vissza mit írtak előttem, de szerintem a dx11 csak egy ugyanolyan marketing semmi mint a dx10, meg a 10.1 (bár az valamennyire hasznos azért)
Érdekesnek tartom egyébkéntis, hogy a dx9-et milyen sokat fejlesztették tovább meg milyen sokáig kibírta, aztán most, hogy rájöttek mennyire könnyen el lehet adni a videókártyákat egy új direktx-el szinte évente kidobnak egy újabbat...
En is itt olvastam ma rola eloszor, kivancsian varom, h mi alakul majd Osszel. 😀
Még szerintem a DX 11 -nek kell 1-2 év hogy:
-Elérhetőbb legyen mindenkinek ( 11-es kártyák olcsóbbak legyenek)
-Stabíl legyen
-És hogy több játék is támogassa
ugyan ezen az állás pontok vagyok én is addig meg jó lesz a Radeon HD 4830-as kártya 😆
-Elérhetőbb legyen mindenkinek ( 11-es kártyák olcsóbbak legyenek)
-Stabíl legyen
-És hogy több játék is támogassa
tehát ha nekem van egy 4890em akkor tudok használni dx11-et?😃
tesszelációval lehetséges, mégha nemis 100%ban...
nvidia nagyon lemaradt 😆 még nincs kint 1 darab dx11-es karijuk.
Minek (egyenlőre) a DX11-es kari?..2-3 játék végett? 😆