Minden a koronavírusról (COVID-19)
Alapozó:
Vírusok: [LINK]
Oltás: [LINK]
SARS-CoV-2 (COVID-19) pandémia: [LINK]
Ajánlott tájékoztatók:
Kovidők: [LINK]
Járvány adatok (444): [LINK]
Oltási adatok (444): [LINK]
Vírusok: [LINK]
Oltás: [LINK]
SARS-CoV-2 (COVID-19) pandémia: [LINK]
Ajánlott tájékoztatók:
Kovidők: [LINK]
Járvány adatok (444): [LINK]
Oltási adatok (444): [LINK]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor nemsoká mondják a kötelező maszkolást is.
A második alkalommal egy enyhe nátha tüneteit hozta, még home office -ba se jöttem volna ha nem lett volna tilos a cégnél pozitív covid teszttel dolgozni.
Ezzel szemben múlt év végén, konkrétan szent este betegedtem el úgy, hogy három napra teljesen kidőltem. A három napban sokkal szarabbul voltam, mint a két Covid fertőzés alatt.
A két Covid megbetegedésemet leszámítva múlt év végéig hét év alatt egyszer sem voltam beteg, de még különösebben náthás sem.
Öregszik az ember, és a pandémia alatti maszkolás sem tett szerintem jót az immunrendszerem karbantartásának.
Másodjára aztán kegyetlen volt, kezdtem december 14-5 körül azt egésszen február végefeléig. Nem bírtam abbahagyni.
Bruhh megint kezdődik.
[LINK]
"Kings Bounty fan
28
2 napja | 2023. 12. 19. 09:05:28
@gtafun: Van benne valami, egyre többet hallani hogy veszik le a polcokról."
Biztos vagyok benne te is sokat ismersz ezek közül,párat beillesztek ide hátha nem olvastad valamelyiket:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Egy anyag, amely kiválthatja a műanyagot, és úgy oldódik fel a vízben, hogy azt utána akár meg is tudod inni? Lajter Péter Tamás magyar feltaláló nemrég szabadalmaztatta DAT1 névre keresztelt találmányát, amely akár teljesen ki tudná váltani a műanyaggyártást az egész világon. A környezetbarát anyag különlegessége, hogy a többi lebomlónak nevezett műanyaggal ellentétben Péter találmánya még mikroműanyagokat sem hagy hátra, vagyis 100 százalékban károsanyagmentesen képes lebomlani. Ezt már nemzetközi vizsgálatok is tanúsítják, és a találmánynak eddig nem akadt párja a világon, így akár forradalmi változásokat is hozhat.
A biohibrid mikrorobotok eltávolíthatják a mikro- és nanoműanyagokat a vízi környezetből
[LINK]
Két magyar lány baktériumkoktélja szabadítaná meg a világot a műanyagoktól, a Techstars is befektetett
[LINK]
Az a nem mindegy ha valaki idős korára el tud menni a wc-re saját lábán és jók a belső szervei vagy nem,szerintem ezért fontos a tudatosság.
Spoiler!
ATV Magyarország YTB VIDEÓT NEM ENGEDI BETENNI VALAMIÉRT,AMIBEN ELMONDJÁK AZ INFÓT 06:40-NÉL.
Az immunrendszer működéséhez szerettem volna hozzátenni mivel a belekben van java részt és a műanyagok stb mű ételek-italok mennyire járulnak hozzá,ill a hiányos állapotok(egyik betegségből jön a másik) az emberek egészségi állapotához 06:40 van.
A baktériumtörzset be tudják azonosítani hogy melyik régióból származik,és nem otthonról szedik általában össze az emberek.
Egészséged egy van pénzért nem tudsz többet vásárolni.
[LINK]
"Alternatív valóságba kerültünk: a háttérhatalom a Covid-oltásokkal génmódosított emberek lelke feletti tulajdonjogért harcol
Ha viszont hinni lehet az előadóknak, nem kell nagyon aggódni azért, hogy a járványtémának hamarosan vége lesz. Az első előadással rögtön belecsaptunk a lecsóba, és Dr. Heiko Schönigtől megtudhattuk, hogy a következő járvány a National Resilience nevű cégtől érkezik majd, ami „olyasmiket gyárt az Egyesült Államokban, amiket biofegyvereknek is nevezhetünk, és olyan személyek neve kapcsolódik hozzá, akik biofegyvereket is gyártottak”, ráadásul a kórokozó ezúttal baktérium lesz, és nem vírus (ami kifejezetten kényelmes választás, ha tudja az ember, hogy az antibiotikum-rezisztencia milyen régen ismert és komoly globális probléma). Schönig úgy dobálózik a bioterrorista szóval, mint más a névelőkkel, de bizonyítékokat már nem szolgáltat – mindent el tudunk olvasni a könyvéből természetesen, amit meg tudunk venni, ha akarunk. Azt azért megtudtuk, hogy „a szervezett bűnözésnek valahol le kell gyártania az új anyagokat”, de az már nem derült ki, hogy milyen anyagokról beszélünk. Az viszont egyértelművé vált, hogy a főgonosz ezúttal a WHO-nál dolgozó Lawrence O. Gostin, ám hogy miért éppen ő, azon kívül, hogy pár helyen van érdekeltsége, azt már nem tudtuk meg. Legalább Bill Gates megnyugodhat, hogy egy kicsit lekerült a nyakáról a hurok."
BOTRÁNY A GYEREKEK MASZKHORDÁSÁRÓL
Június 30-án publikálta a Journal JAMA Pediatrics a legújabb tanulmányt a gyerekek maszkhordásával kapcsolatban. A szerzők között van a már jól ismert toxikológus, immunológus prof. Stefan Hockertz és a pszichológus prof. Harald Walach is.
[LINK]
[LINK]
Ha vx-et ki tudják keverni 40.000 fajta,akkor a covidra is tudnak szerintem ellenszert a mesterséges intelligenciával,ja amúgy tudod nem sokat tud a Chatgpt nem érdemes coviddal kapcsolatban kérdezgetni,de még az ufókról sem.
Hol van az igazság:benne van a mikroszkópban a vírussal kapcsolatban is meg az ellenszerrel kapcsolatban.
[LINK]
Több tízezer lehetséges vegyi fegyvert fejlesztett ki egy mesterséges intelligencia
[LINK]
Élet a Covid után – 2023.07.29. - dr. Pócs Alfréd, dr. Rusvai Miklós, dr. Szilák László
Dr. Pócs Alfréd, Dr. Szilák László - Közeledik a WHO terror - I. RÉSZ
[LINK]
Az Antikrisztus tízparancsolata - A Georgia Guidestones rejtélye
[LINK]
Ez jó. 😂😂😂
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Folyamatos a dolog, egyre több szintetikus dolgot etetnek meg velünk.
Boltok 60-70 %-ban mérgezőek,patikában lévő gyógyszerek nagy része is felesleges.
Mellesleg az egész családom nincs beoltva és még élünk. Senki még csak el sem kapta... 😎😂😂
Na akkor szerencsések vagytok.
Előzmény:
https://karikor.substack.com/p/a-pfizer-leleplezes-magyar-felirattal?sd=pf
Lényeg:
A Pfizer-Biontech direkt erősíti a vírust majmokban végzett kísérletekkel. Erősebb és erősebb mutációkat generálnak, pont mint Wuhanban.
Ez illegális és etikátlan.
Következmény:
https://twitter.com/Project_Veritas/status/1618737936920633344?s=20&t=UFNju1lyuYfxS9SPi2WQRw
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Egyik nap bejelentés, aztán cáfolat, aztán az eredeti megerősítése.
Ez is nagyon jó.
Discovery is megcsinálta majd megnézem.
Ha ezt is törlöd nagy hatalmú moderátor, akkor elég gáz az oldal.
Semmi olyat nem írtam ami álhír, sértő, provokáló lenne.
Az egész covid topikot kéne törölnöd.
Szerintem abból nem lesz semmi,de ha mégis:
9:11
https://www.youtube.com/watch?v=J2or7-CQW2I
https://www.youtube.com/watch?v=DZSxpCWVGD4
Túlélheti-e Oroszország, ha 100 NATO és amerikai vadászrepülőgép megtámadja?
https://www.youtube.com/watch?v=ZCWfQylZmCo
https://www.youtube.com/watch?v=1iXk_XY0OT4&list=PLgS5WcxOi5blmWx3r7hr9I-jUZjZX3xKM
NATO vs Russia Military Power Comparison 2022 | Russia vs NATO Military Comparison 2022
https://www.youtube.com/watch?v=YO6y-cE140U
régi Szlávik:
[LINK]
https://www.youtube.com/results?search_query=vil%C3%A1gm%C3%A9ret%C5%B1+j%C3%A1rv%C3%A1ny+fenyeget
Maszk miatt rakom fel:
https://www.microlifemagyarorszag.hu/blog/inhalacio/a-veroxigen-rendszeres-merese-sokat-segithet
https://elethosszig.hu/veroxigenszint-meres/
U.I.:Aldiban kapni spenótot vigyázzatok vele,műanyag fólia darabokat tartalmaz.
Ahogy a politikus mondta:" a bolti szemét meg jó lesz az embereknek"
Hány-mennyi olyan termék van amiről nem is tudod mit rejthet valójában?
Idézőjelbe vele kevertél össze én őt idéztem, sajnos igaza van neki is: downuser
"U.i.: A NATO nukleáris válaszcsapással fenyegeti Oroszországot."
amúgy:
Ha neutronbombákat is bevetnek, tényleg csak az fogja túlélni, aki egy Fallout-Vaultban van lehibernálva.
De tényleg tökmindegy... Az oroszoknak ott a "Halott Kéz" rendszer, amely akkor aktiválódik, ha bármely országtól nukleáris csapást kap. Akkor a rendszer visszaküld egy válaszcsapást. Izrarel egy "Sámson Opció"-val rendelkezik, mely hasonlóan működik mint az orosz, ellenben Izrael mindenkire lőne, főleg Európára. Az usa-nak is van, de annak most meg nem mondom a nevét. Így hát minden taktikai nukleáris eszközzel rendelkező ország elkezdené egymást szétszabni, konkrétan semmi élet nem maradna a bolygón. Nem tudnál mit enni, mikor kilépsz a Vault-ból. Illetve tudnál! A társaidat. 😅
Putyin korábban is belekezdhetett volna a mókázásba akkor nem lett volna covid ha létezett se.
A covid 19 valahol Harkov térségében bevetés közben eltűnt.
Hajnali 3.59kor még volt azóta nincs.
U.i.: A NATO nukleáris válaszcsapással fenyegeti Oroszországot.
Meg tudnád mondani hány oltás kell több usa biolabor kiméra vírusai ellen?
Végre kis hazánkat is így mutatják az elmúlt 2 év alatt ideje volt már.
Szlávik annak ellenére, hogy tart egy olyan variánstól, ami elkerüli az oltást, nem tenné kötelezővé az oltakázást.
Rusvai pedig nem adatná be magának a 4. adagot.
Ennek ellenére Viktor 6 millió adagot lerendelt az omikronra, amire Rusvai azt mondta, hogy az influenza szintjén van. Nem tudom. Eddig engem az influenza jobban meg tudott kínozni, mint a kovid.
Ha nincs más orvos, jó lesz az állatorvos 🤣na jó, nem bántom, mert kezd kihátrálni a kreténségből.
Nem tudom kovid volt e
1 napig 39.2fokos láz utána 3 nap Hőemelkedés torok faja száraz köhögés
Mostmar gyógyulok
Teszt szerint nem kovid de azt mondják nem túl megbízhatóak ezek a gyorstesztek
Kedden sikerült elkapnom, szerdán kicsi szédülés volt ha álltam, de gép előtt ülve vagy fekve ágyon nem tapasztaltam semmi rosszullétet, este jött egy kis 37.6os hőemelkedés, de reggelre semmi. Kicsi köhögés volt még mellé, az most is van, de semmi komoly.
0 oltással, gyógyszereket se szedtem rá, és még élek :D Mondjuk most a szagvesztést hiányoltam.
Mindenkinek látnia kell. A kezdetektől megfilmesítik.
Nálunk eddig csak a választások miatt hanyagolták a dolgot, közben Rusvai doktor átállt az immunrendszer olalára, ő már nem protezsálná a kötelező oltakázást, miközben az NNK 2021. December 20-án kiadott egy közleményt arról, hogy nincs természetes immunitás, csak oltakázás.
Aztán ugye a mocskos rohadt Oroszország volt olyan pofátlan, hogy a határai közvetlen közelében NATO katonai bázisokat telepített, mert szeretné kitörni a nukleáris apokalipszist egy olyan félsziget miatt, ami mindig is orosz terület volt, csak egy alkoholista párttitkár egy vodkagőzös pillanatában Ukrajnának ajándékozta, ami szintén mindig is orosz felségterület volt, a neve is azt jelenti: 'ukhrain' - határvidék.
Itt tartunk most, a kézmosástól és aki nem beteg ne viseljen maszkot-tól sikerült eljutni a közvetett/kényszerített oltakázáshoz, családok-barátok megosztásához, polgárháború előtti körülményekhez, társadalmi összeomlás széléhez, és a nukleáris háború tornácához egy olyan "járvány" miatt, amelyben az elmúlt 2 évben 7900 emberből elhunyt 5, ebből 3 idős krónikus elfekvő beteg, 1 alapbetegséggel küzdött, 1-et elütött a villamos, de mivel a kamuteszt kimutatta belőle a kovidot, így hát kovidhalott lett.
A másik:
Soha nem volt még eddig olyan járvány, amely alatt egészségügyi dolgozókat, tanárokat kellett kirúgni/fizetés nélküli szabadságra küldeni.
Soha nem volt még olyan járvány, aminek az oltását lottóval, ingyen sörrel, mozijeggyel, 30 perces ingyen numerával kínálták (ez Bécsben volt), aminek az oltásáért pénzt adtak az embernek (Szlovákiában 300euro, Ukrajnában 10ezer forintnak megfelelő összeg), aminek az oltásával zsarolnak, kényszerítenek, aminek az oltását a honatyák nagy vonalúan kerülik (a magyar parlamenti képviselők megszavazták, hogy nekik nem kötelező).
Soha nem volt még olyan járvány ami kronológiai sorrendben fertőz (először idős krónikus beteg, aztán 65 év feletti, aztán 50 éven aluli, aztán 40-18, majd 5-17 éves korig).
Soha nem volt még olyan járvány, ami először éjféltől fertőz, majd este 11-től, aztán este 8-tól.
Soha nem volt még olyan járvány, aminek a betegeit "kutatni kell" , amire a használt tesztet feltalálója is úgy nyilatkozott, hogy mintát nagyít fel, de specifikus kimutatásra nem alkalmas, és amint ezt kinyilatkozta, meg is halt 1 hónapra rá.
Soha nem volt még olyan járvány, amiben ha valamelyik politikus nem akart résztvenni, az rögtön meghalt a járványban, szemben azokkal, akik elhiszik hogy van járvány, és közben a vagyonuk megsokszorozódik.
És soha nem volt olyan járvány, aminek az oltásáért a páciens fizet az orvosnak, hogy ne adja azt be, miközben megfigyelik titkosszolgálati módszerekkel az orvost, hogy valóban beadja-e.
Vannak itt érdekes dolgok.
Adtam hozzá kiegészítést.
Igazából engem nem érdekel, jó nézni ahogy szenvednek vele. :D
Én nem vagyok beoltva. Tavaly márciusban átestem rajt, itt vagyok élek..még. 😁
Mai adatokon kiakadtam nagyon keddi adatoknál még soha nem volt ilyen kurva sok, és nem csinálnak semmit hihetetlen egy banda.
az a baj sokan elfelejtik és itt nem rád célzok hogy ez előtt a virus előtt is volt beteg mint a picsa
Tetszik látni mi van Bulgáriában?
Viszont kívánom mindenkinek! 😎
- Na mikor kezdődjön a kövi hullám?
- Hát Viktorkám, legyen dec 29.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Hallod négy fal közötti élőlény ne örüljön ennek!