Mi az oka?
Sziasztok! Sokszor latom kommentekben írkálja sok ember, hogy futna-e ilyen vagy olyan konfiggal a játék. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindig pontosak az adatok de használjátok az összehasonlítót azért van. Kiváncsi vagyok miért nem használjátok, nekem 90%-ban használható, jó eredményeket ad és tényleg fut úgy a gépemen. Előre is köszi!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan problemam van hogy egyre tobb jatekban tapasztalok fps problemat.
Eleinte csak a warzone csinalta gondoltma en hogy a jatek hibaja lehet. De mostanra mar mas jatek is elkezdte.
Lenyegeben valtozo mikor, de fel ora utan van hogy warzonba 3 4 mecs utan. De atlagba 1 oran belul lemegy az fps em. 165 rol 50 ala. Es van hogy segit ha csokkentem a felbontast majd vissza allitom. Maskor viszont ujra kell inditanon a jatekot hogy ismet normalis fps em legyen.
Windows 11 et hasznaltam arra is gondoltam az lehet a baj. Vissza raktam a windows 10 et. De valtozatlan.
Ha valakinek van valami otlete azt megkoszonem.
Ekezetek miat elnezest angol telefonom van.
Koszonom elore is.
Tobbin jatekok vannak de azokon is van szabad hely
Kivettem a ramokat megtakaritottam mindent. Semmi valtozas.
Proceszort a jatekok atlagba 40-50% ba hasznaljak. Szoval nem tudom mi lehet.
Neztem jatek kozben a gepet. 55° proci, 61° videokartya. Nem melegszik tul.
Kicsit összeszedettebben írjuk le a problémát, ne úgy hogy:
valami nem jó, mi lehet a gond
Amd fx 8350
Amd rx 580 8Gb kari
16 gb ram
Soha nem volt probléma ez mai naptól van..
Most csinálok töredezettségmentesítést már elég régóta csinálja.. lehet sok a töredezett fájl nem soká kiderül.
letöröltem a progival viszont most nézem a hőmérségletet és alapból 70 fokos a kari. Ezek szerint valami elszállt a kariba?
A pasztázással biztos nincs gond mert nem rég pasztáztam.
1 hónapja vásároltam egy Gigabyte RX 590 8 gb videókártyát. Nagyon jól működik. De ma ahogy játszani akartam bármivel egyszerűen nem hajtja magát a kártya pedig nem állítottam át semmit. GPU teljesítmény játék közben 30 watt miközben 150-180 között szokott lenni. Meg nem pörög fel a ventilátor sem mikor mindig felszokott játék közben. Olyan mintha lekorlátozta volna magát. Valaki járt már így? De a játékok érzékelik a kártyát és az AMD illesztőprogramon is érzékeli hogy a kártya működik és csatlakoztatva van. Eddig pl ac origins highon 80 fps most meg lowon 20
Hát úgy nézz ki hogy én is rá hagyom mert ez a egy nap lett volna pihenő napom mondom gamelek de csak felkúr rendesen, stress test megint megy de most 17 perce megy már és semmi még. Tényleg nem tudom mi a probléma én se, de sejtésem sincs merre vagy mit csinalhatnek ha már win újra rakása se segített. Pihentetjük a pct úgy nézzem, meg majd érdeklődök ismerősöktől is hátha. Egyszerűen hihetetlen egy jelenség.Amúgy az a vicc hogy random csinálja mert azt hinném hogy jó már és akkor..
A RAM-ra vonatkozóan futtassa a Windows Memória Diagnosztikát a rendszer memóriájának hiba esetén történő ellenőrzéséhez:
Kattintson a Start gombra ( Windows Key + X a Windows 8 vagy 8.1 verzióban)
Kattintson a Vezérlőpultra
Írja be a Keresés mezőbe a Memória elemet, majd nyomja meg az Enter billentyűt
Kattintson a Diagnosztizálás a számítógép memóriaproblémáira
Válaszd, hogy most újraindulsz és végrehajtod a tesztet, vagy futtasd a következő újraindításkor
Szerk.: Látom megtörtént. A billentyűzetet teljesen kukáztad és egy tutira jól működővel próbálkozol?
Azt hozzá teszem ha el kezdem potyogni össze vissza a billen abba hagyja de random 3/5/2 perc újra előjön olyan mintha vmi be zavarna, vagy vki szórakozna vagy én már tudom ezt mire vélni... Egyszer az enter aztán meg a lefele???!!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy tv-re (Hisense 4K UHD) szeretném kötni a laptopomat ami nem mostani gamer laptop (ASUS ROG G60VX) HDMI kapcsolattal szeretném rákötni, igaz a laptop érzékeli,hogy a tv-re ment át a képernyő tartalma, de a tv nem képes mutatni azt. Egy másik smart tv-én meg csatlakozik a tv-re. Mit lehetne ilyenkor csinálni?
Előre is köszönöm a választ!
A konfig a köevetkező:
Corsair 450W
GTX 1660 Ti
Core i5 6600
Asus Z-170A
Fogalmam sincsen mi lehet. Köszönöm a válaszokat előre is 😃
egy olyan kérdésem lenne, hogy ssd ről megy a windows a gépemen, és ennek ellenére elég lassan bootol be a gép kb 2-3perc mire észhez tér.
ha valamelyik vinyó hibás az szerintetek lelassíthatja ennyire?
én személy szerint elég durván a vinyóra gyanakszom, holnap meg is próbálom hogy csak az ssd vel indítom a gépet, aztán az összes vinyóval külön külön lesem meg.
akkor lehet máshol van a problem.
bár azért holnap megnézem az a biztos, de azon besz@rok ha vinyót is kell cserélnem most a tápon és a házon kívül.
Hol tököl egyébként, Windows töltésnél, vagy még előtte? Mert, ha előtte akkor alaplapi beállítás is lehet.
az indításnál meg a programok indításánál, pl az is kicsit lassabb amikor megnyitom a chrome ot.
a vinyókat néztem nem attól csinálja.
na most hogy kikapcsoltam a bios ban a fastboot ot egy kicsit segített, már csak fele annyira van lelassulva.
pluszba még most trimmeltem az ssd-t.
ezen kívül minden eshetőséget átlesek, a vidi drivert is újrarakom mert angol oldalon írták hogy attól is csinálhatja, a windows 10 nek a hülyesége.
semmi más végett csak a game ek ért tartok win10 et a gépen.
eddig is rühelltem de mostmár legszivesebben megfognék egy win10 lemezt és lenyomnám a microsoft osok torkán.
megoldottam.
nem tudom mi a francért de bevolt kapcsolva egy két helyen a reg ben az enableULPS és az enableULPS_NA
pedig emlékszem rá hogy régebben már kikapcsoltam, az a kötsög win10.
a fejlesztők biztos azt hitték hogy füvezés közben olyan jól dolgoznak mint ahogy snoop dogg gamel.
meg pluszba azért ccleanerrel csináltam egy sima és egy reg tisztítást.
és most qrva gyors megint a gép, 4-5 másodperc alatt az asztalon voltam és egy hangyaf@szni idő alatt (kb 1 másodperc) megnyitotta a chrome ot is.
Vagy esetleg nincs kicsúszva valami kábel?
De ha fut az MSI Afterburner akkor nem indítja el az MSI Dragon Centert...
Amúgy ennek a témának sincs semmi értelme vagy "oka".
És igen ,nem használják az emberek ,mert nem látják ,keresni meg lusták úgy ahogy kipróbálni is.A nagy része az embereknek meg lehet évente egyszer jár erre ,vagy olyan kis srác ,akinek gép közelében sem kellene ülnie az internetről meg gőze nincs,hogy mit lehet ,meg mit nem.Olyan ,mintha lenne egy Ferrari-d ,de nem tudnád ,hogy 300-al is tud menni.