Milyen sorozatokat nézel/fogsz nézni?

Szerző: Matt99, 2015. January 04., téma
Fórum » Film, sorozat
Itt leírhatjátok, hogy milyen sorozatokat néztek mostanság, vagy melyek azok a sorozatok amiket vártok.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Élőszereplősök:
Daredevil Born Again (2.évad)
The Boys (5.évad)

Animék:
Yu Yu Hakusho
Yu-Gi-Oh Duel Monsters
D.Gray-Man + Hallow
One-Punch Man (3.évad)
0
0
0
0
kmetovics avatar
Élőszereplős sorozatok:
The Witcher (4.évad)
Stranger Things (5.évad)
Fallout (2.évad)

Animék:
Jojo Bizarre's Adventures (4-5.évad)
Record of Ragnarok (3.évad)
0
0
0
0
💬 4
V1VOnX avatar
@kmetovics: +1 a ROR-ra :D . Nem tudok vele betelni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@V1VOnX: Én sajnos igen. 1nek elmegy nekem. Sajnos tele van sablonos karakterekkel. Árészt nagyon degradálták benne, de remélem azért ő is sorra jut. Leonidasz meg úgy nézett ki abban a felszerelésben, mint valami amerikai veterán katona XD Eddig az istenek közül Zeusz, Herkules, Belzebub meg az indiai istenek tűnnek nekem olyannak, amilyennek a legtöbb ember elképzeli. A legtöbb istenről és emberi harcosról meg nem mondanám így előre, h ki kicsoda. A legidegesítőbb a harcokban, h 1 ütés, majd kismonológ, 2 ütés majd 1 órás monológ, és akkor még elemezgetnek szinte minden egyes támadást. A hajam ki tudnám tépni az ilyentől. A Jojo-ban is ugyanez megy szinte. Az elősztorik az mondjuk tetszenek. Amúgy végre kezd beindulni valamiféle sztori.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@kmetovics: Ezzel egyetértek, mondjuk nekem az első Season jött be igazán, ott még nem tolták ezt az 1-2 ütés aztán egyí végtelenségig tartó monológ sémát.
Ez inkább a második Season,de legfőképpen a harmadiktól jellemző.
Adam vs Zeus harc az kivaló, de csak a mangában. Igazság szerint ha nem lebutított élményt szeretnél akkor a mangát kell elővenni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@V1VOnX: Igen általában a mangák jobbak szoktak lenni, mint a belőlük készült animék. Majd egyszer elolvasom :D
Amúgy tényleg a 2. é 3. évadban volt több ilyen monológ. Ezért is szeretem jobban a régi animéket, mert azokban normális harcok vannak, megszakítások nélkül.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Black mirror
Mesék a kriptából
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
daredevil újjászületés 2 évad meg az ahsoka második évadját várom amúgy nézni most a Szörnyeteg: Az Ed Gein-sztorit nézem
0
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@TommyVercetti0_X: Az új Daredevilből nem csak az első évad ment le? 🤔
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@kmetovics: De várom a második évadot amúgy az első ment le igen!
0
0
0
0
kmetovics avatar
@TommyVercetti0_X: Most olvasom, h azokat várod. Bocsi félreértelmeztem 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
TWD Daryl Dixon 3. évad
TWD Dead City 2. évad
The Last of Us 2. évad
Andor 2. évad
Gen V 2. évad
Daredevil Újjászületés 1. évad
0
0
0
0
Ironmask avatar
Devil May Cry (Netflix)
0
0
0
0
💬 4
Szabcsi avatar
@Ironmask: Nem sok jó anime van Netflixen, de ezt nagyon eltalálták. Semmi kivetnivalót nem találtam, ráadásul hivatalosan is jön a következő évad. 😎
0
0
0
0
Deathati avatar
@Szabcsi: Ezért vannak erre:

MagyarAnime
Animedrive
OniAnime
Sakura Guild

:3
1
0
0
0
Szabcsi avatar
@Deathati: Köszi, azóta rátaláltam az Onianime nevű oldalra és parádés a kínálat. Bár manapság egyre nehezebben veszem rá magam új animék elkezdésére. Sok csalódás is ért, pl One Punch Man új évada. Ami utoljára nagyon megfogott az a Parasyte volt. 😍
0
0
0
0
Deathati avatar
@Szabcsi: Nekem ez az egyik nagy kedvencem:

Toaru Majutsu no Index (fő szál) 3 évad
Toaru Kagaku no Railgun (mellék szál) 3 évad
Toaru Kagaku no Accelerator (mellék szál) 1 évad

0
0
0
0
kmetovics avatar
Solo Leveling
Jojo's Bizarre Adventure
Fairy Tail
0
0
0
0
ppista avatar
A Csodadoktor című sorozatot nézem.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nem nagyon nézek sorozatokat.Párommal egy -két sorozatot végignéztünk a netflixen de a végére mindegyik unalmas lett ráaásul befejezetlenek voltak vagy olyan semmilyen vége lett.Erre nincsen időm.Akkor már inkább végignézek egy másfél -két órás filmet.De ez csak én vagyok..
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Én pont fordítva vagyok ezzel. Én a filmeket untam meg, bár azért még hébe hóba megnézek egyet, kettőt.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Bleach TYBW 3. évad
Rings of Power 2. évad
Daryl Dixon 2. évad
Vikings Valhalla 3. évad
0
0
0
0
kmetovics avatar
Beyblade
Bakugan
B-Daman
(a 3 b betűs 😁)
(gyerekkor 😀)
0
0
0
0
SPARTAN-II John-117 avatar
A Jóbarátokat fogom újra nézni. ❤️
Matthew Perry halála erősen földhöz vágott. 😓
Szinte a sorozattal nőttem fel annak idején. A szarkasztikus beszólásai mindig feldobták a kedvemet amikor nekem is voltak nehezebben időszakaim az életben. Kár érte, számomra hatalmas színész volt a sorozatban.
0
0
0
0
kmetovics avatar
TWD Daryl Dixon
Gen V(lassan)
0
0
0
0
alratar avatar
Pótolom a The Expanse sorozatot
Új sorik közül, az Ashoka pörög

Ha meg valamelyik befejeződik, jöhet a Wheel of time 2. évada
0
0
0
0
kmetovics avatar
Attack on Titan
Demon Slayer
0
0
0
0
FRC45DX avatar
Oppenheimer, nem sorozat, de nagyon komoly történelmi film, nagyon megéri.
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Witcher(3.évad)
The Walking Dead : World Beyond
The Walking Dead : Dead City
0
0
0
0
💬 8
kismadar avatar
@kmetovics:
The Witcher(3.évad)

Messze a leggyengébb évad eddig.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Hali. Jó az új avid 😀 Nem rég néztem meg a Blood Originst. Annál csak jobb lett.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Kösz. 😀 Karakterek miatt jobb, de itt se erőltették meg magukat a forgatókönyv terén.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: A könyveket nem vágom, igaz asszem csak részben követik azokat. Hát ez az 5. rész kriminális volt. Meg értem én, h kb Ciriről szól az egész, meg a politikai blabláról, de lőhetnének több szörnyet, nem csak 2-3 részenként egy nagyobb db-ot. De valahogy jobban tetszik egy kicsit, mint a 2. évad.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: A 2. évad se lett hű de jó, de ott még valamennyire foglalkoztak a könyv történéseivel. Itt ebben a 3. évadban egyáltalán nem foglalkoztak semmivel, minden karakter tipikusan netflixes, a rasszoknak, a melegeknek is kedvezni akartak, pont ezért az összes szereplő már teljesen karakter idegen. Henry Cavill kiválása, és ez a nem törődöm stílus, szerintem ki is nyírja ezt a sorozatot, pedig az első évadot még többször is megnéztem.

Hú pedig milyen jó kis szörnyek voltak a könyvekben, és micsoda harcok/háborúk. Kár hogy ezekből alig emeltek át bármit is. Pont a megvetés ideje volt az egyik kedvencem, így számomra már -4-ről indul. Talán ez a maradék pár rész kicsit változtat a dolgon, és egy normális Cavill búcsút is elvárna az ember, mert eddig ebben az évadban kicsit a háttérbe szorult.
0
0
0
0
FRC45DX avatar
@kismadar: megláttam a meleg jelenetet ki is kapcsoltam a ***be,
0
0
0
0
kismadar avatar
@FRC45DX: Az a baj, hogy lassan már nem lehet olyan filmet/sorozatot nézni ahol nem buzulnak, sőt néha már játékokba is előszeretettel raknak be ilyen karaktereket.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Azt énsem szeretem, h ránk eröltetik a dolgot már mindenhol, főleg, amikor 2 ***i smárol jó cuppanósan 🤢🤢🤢
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hawkeye
Gotham Knights
Walker(3.évad)
0
0
0
0
kmetovics avatar
Vikings: Valhalla
Jericho

Sword Oratoria
Record of Ragnarok
(egyelőre ennyi 😝)
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Winchesters
Moon Knight
Falcon and the winter soldier
Resident Evil
Halo
The Witcher : Blood Origin

Vinland Saga(2.évad)
Star Wars: Tales of the jedi
Constantine: City of the demons
Tekken Bloodline
Nier Automata Ver1.1a
Attack of Titan
Demon Slayer
(most van mit néznem 😁)
0
0
0
0
💬 5
bukta2 avatar
@kmetovics: Az igen.. te aztán nem aprózod el...😅
Azért néha menj ki a levegőre is! 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Hát jó, azért nem egyszerre nézem meg ezeket, meg a többsége 1 évados és rövid. A hosszúakat meg nem mostanában kezdem el nézni. Lehet, h több hónapig fog tartani, mire belekezdek 1-1be. Meg már valamelyiket végig is néztem, olyan rövid volt.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Moon Knightra figyelj ám, nem ám elveszted a fonalat. 😀 vinterszoldzsörre meg már kb nem is emlékszem. xd
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Na miért, tán olyan bonyolult?
0
0
0
0
visor261 avatar
@kmetovics: sztm nem olyan bonyolult, elvégre ez nem egy Primer...
0
0
0
0
kmetovics avatar
Claymore
Vinland Saga
Trigun
Búj búj szellem
Ghost in the shell
Star Wars Clone Wars 2003 (a Genndy Tartakovsky féle, imádom 😁)
0
0
0
0
zsolo avatar
Gyűrűk ura sorozatot kezdtem el nézni, eddig tetszetős! :D
1
0
0
0
BellaCiao avatar
cyberpunk edgerunners
Jojo jojo bizzare adventure
0
0
0
0
Ayistion avatar
Runaways - 2. Évad
Moon Knight - 2 rész maradt
Amazon ügyvéd - eddigiek megnézve
Jessica Jones - 2. Évad

Isten áldja a disney+t.
0
0
0
0
kmetovics avatar
See (utolsó évad)
Sárkányok háza
Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi
Walking Dead (lassan)
Fist of the North Star
0
0
0
0
kmetovics avatar
Death Note
Ghost in the shell
0
0
0
0
kmetovics avatar
Animék:
Devil May Cry
Berserk - The Golden Age Arc
Cowboy Bebop
Blue Gender
Neon Genesis Evangelion
Devilman OVA

Élőszereplősek:
Van Helsing
See
Stranger Things
Grimm
Breaking Bad
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Stranger Things
Obi-Wan Kenobi
The Boys
Peaky Blinders
Supernatural
1
0
0
0
💬 2
BellaCiao avatar
@PatrikVagyok: Stranger Things jelenleg az eddig legjobb sorozat :)
jó szórakozást hozzá
1
0
0
0
PatrikVagyok avatar
@BellaCiao: Köszi szépen meg lesz 3. alkalommal nézem újra :D Jó szórakozást neked is! :)
0
0
0
0
BellaCiao avatar
a nagy pénzrablás korea
stranger things
0
0
0
0
Tren_Istv avatar
Hosszú idő után megnéztem/teljesen befejtem a Transformers Prime-ot
Még korábban, kisebbként nézegettem és nagy élmény volt végig nézni 😀
Most tervben van a különféle All Or Nothing focis sorozatok, esetleg azokhoz kérhetnék egy kis segítséget ? 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
Most ezeket nézem:
Black Lightning
The Boys
Obi-Wan Kenobi
Ash Vs Evil Dead

Castlevania
Boruto
Berserk( 1997 és 2016)
Fist of the North Star
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hellsing
Hellsing Ultimate
0
0
0
0
no avatar
Most találtam rá kb egy hete.

Vicces van benne irónia bőven és kiszámíthatatlan.
Első évad rendben volt . ✅

https://youtu.be/vY0qzXi5oJg
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
HELLUVA BOSS
[img]https://ih1.redbubble.net/image.1862195818.7959/st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.u1.jpg[/img]

18+ -os sorozat. Imádom! 😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
Halálos Fegyver egész szórakoztató.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Loki

1 rész után nagyon bejövős.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Swamp Thing
The Seven Deadly Sins (4. évad)
Star Wars The Bad Batch
0
0
0
0
MrSzakember01 avatar
Én a csodadoktort nézem a kezdetek óta (január) a SuperTV2-n, este 7-től.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Én most egy magyar sorozat nézek a Munkaügyek 5-dik évad 3-dik részénél tartók.
1
1
0
0
no avatar
Jupiter's Legacy - netflix, szinkronos

Előzetes alapján teljesen mást vártam, de ezt már megszokhattam volna.
Ahogy nekem átjött egy alaptéma körül forog: a halálbüntetés alkalmazása jogos vagy sem.
Erre húztak fel egy mai trendi, sosemhallott szuperhősökkel teli világot és megfejelték a The Boys által behozott véresebb bemutatást, ami a Marvel 13-as karikája és steril világa után nem volt rossz váltás, de erre nagyon tovább nem érdemes menni szerintem.
Helyenként családi drámázás és monologizálás megy majd egy vágással később egy véres/belezős lila/sárga fénynyalábokkal teli, repkedő hősös bunyó ahol minden ízekre darabokra szakad...és ha már vágás: kb a 2. résztől kezdve elkezdik az eredettörténetet is párhuzamosan mesélni így a jelen eseményei lelassulnak, már már unalmassá válik, míg a múlt bemutatása tart, de ott is kihagytak egy bazi nagy ziccert: a megváltozott történelmet, ami most ismét divat lett. Nehezen hiszem el, hogy ha 1930-ra amerikának rendelkezésére áll 6 kb halhatatlan szuperhős akkor megismétlődik a második világháború, a vietnámi háború, mindenféle komolyabb változás nélkül...pl az alternatív történelmet a For All Mandkind-ban remekül behozták, de itt kihagyott lehetőség.
Párhuzamos bemutatást szerintem ebben a formában hanyagolni kellett volna, első rész után kellett volna két rész eredettörténet és utána vissza a jelenbe, így lenne alap, amire lehet eredetet felhúzni és utána az aktualitást bemutatni, de ez a vágásparádé lehet hogy valamiért kellett, de számomra zavaró, hogy egy egy megkezdett jelenetbe belevágnak egy múltbelit, kb indoktalanul.

Az első évad szódával elmegy, kellően hagyott kérdéseket a második évadra is.

----------

Outside the Wire - netflix, szinkronos

szokásos netflx sablon:
- olcsó fogatási helyszín (Budapest elhagyott, lepukkant gyártelepei - pl Északi járműjavító)
- afroamerikai jófiú főhős
- afroamerikai sidekick akit mindenki bánt
- gonosz fehér ember, legyen az amerikai vagy éppen orosznak titulált

Teljesen érdektelen sztori és sablonos színészi játék, Anthony Mackie kötelező tucat B filmje

-------------------
Space sweepers - netflix -angol

látványos űrscifinek indult, de a kezdő jelenetsor ahol úgy repkednek minta légkörben lennének, közben az űrben vannak, teljesen hiteltelenné teszi az egészet már az első 15 percben. Utána már csak lejjebb van.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tegnap elkezdtem a The Boys első évadát, 3 részt sikerült megnéznem és eddig nagyon jó! Hétvégén folytatom!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Lupin végig nézve.
Most Shadow and Bone.
0
0
0
0
no avatar
[LINK]

That's a wrap on Season 2! The White Wolf awaits you back on The Continent.
https://pbs.twimg.com/media/Ex-F0IlWUAElDpZ.jpg
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ha tehetem, akkor az X aktát folytatom esténként.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció