Nullpont energia, UFO-k, összeskövések, stb

Szerző: MaximumGame, 2012. November 18., téma
Fórum » Társalgó

Szeretném ha értelmes emberek írnának ide :)
+ Azok akiket érdekel, a normális felfogás informálódna róla
Mi az Igazság :)
Én elfogadom az embereket, + megértem nem lehet mindenki értelmes...
de azoknak is segíthet... aki ezt a 2órát nem egy szar filmre szánja ....
hanem egy értelmes filmre ! 8-)
Én 1éve vagyok teljesen tudatos ebben !

Értelmes emberek elkedzik nézni elölről és nem beletekergetnek... mivel nem érthető... ha beletekergetsz... rád van bízva hogy nézed meg... de értelmes elölről nézi :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothricsi95 avatar
Amúgy csak most nézem, hogy Dec. 21.-én regisztráltam gépiényre.:o what kind of sorcery is this?xD
0
0
0
0
no avatar
[url]www.youtube.com/?client=mv-google&rdm=mf1edgnd#/watch?v=TZpkIYkizJE[/url] Batman felemelkedés című filmben!!!
0
0
0
0
no avatar
Kössz a videót Ferr! Jó volt, megnéztem!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
FeRR írta:
Ha akartok még érdekeset látni, akkor ezt mindenképpen nézzétek meg, nekem ettől nyílt ki a szemem:

Az elvakult emberek nem képesek csak befogadni az új infókat, akik viszont vevők erre, és túl látnak a ténylegesen létező valósági zónán, azokat a hideg is kifogja rázni David Icke szavaitól.. A könyvei is hihetetlenek, jelenleg a beszerzésükön agyalok.

Szerk.: Ahogy belekezdtem BiGame videójába, már az első pár percben láttam, hogy David Icke is benne van a videóban! A bemutatóban. Nem véletlen, nagyon hasonló a két ember nézete!

Ez nagyon jó videó ! Én tudok ezekről... van is tanfolyam amit el is végeztem ! 😊 remek utánajárás ez és még most is sok az újdonság !
0
0
0
0
Cooley avatar
Bicike írta:
Mongoosewow írta:
Bicike:Tévedések elkerülése végett a fekete lyuk nem egy olyan dolog, mint mondjuk egy lyuk a falon, amin ha átmész lesz mögötte valami. Egyszerűen akkora nyomás van azon a területen, hogy szétroppant bármit, nincs benne sem tér, sem idő. Ha minden igaz akkor összeomlott csillagok, de ebben nem vagyok biztos.
Slenderman: Ha szerinted a történelem hülyeség, és kitaláció, akkor honnan veszed hogy a te videód nem csak valami értelmetlen propaganda? És már nem azért, különböző a nézetünk persze, de az apró sejtekből folyamatosan kialakuló élet, sokkal ésszerűbb mint az istenes meg egyéb szarságok. Eleve "isten". Ugyan, hány féle vallás van, szerintem azis csak propaganda, elég elolvasni pár cikket a középkori papokról, hogy olyan cetliket árultak amikkel megválthattad a bűneidet, vagy elég csak a keresztes lovagokra gondolni.... Én speciel a tudományban hiszek, mert logikus és a legértelemszerűbb, és csak nevetni tudok amikor valaki elkezdi lökni hogy mekkora kamu az egész történelem, és logikusabb hogy istenektől vagy földönkívüliektől származik minden(példa). Persze ne vedd sértésnek, mindig lesznek különböző nézetek amiken nem lehet és ne is akarjunk változtatni, mindenki másban hisz. Részemről a tudomány😀

Én nem mondtam azt, hogy olyan, mint gy lyuk. Ja, amikor hipernova- vagy szupernova robbanás történik, elméletileg fekete lyuk marad a csillag után.

Szerintem meg lehetne nézni, hogy mi van ott, felküldenek egy Pioneer-11-est, kamerát raknak rá, s az utolsó képkockákat,-amelyet a kamera rögzített, azt megnézik, s valamilyen vezeték nélküli összeköttetés lenne a kamera, meg a Föld között. Bár lehet, hogy ez hülyeség, de csak egy ötlet.

A fekete lyukak rendkívül sűrű viszonylag apró égitestek, amiknek a sűrűségük miatt akkora a gravitációjuk, hogy még a fotonok (pl a fényt is fotonok alkotják) sem képesek szabadulni a közvetlen gravitációs mezejéből. Gyakorlatilag a fényt és minden egyéb elektromágneses sugárzást csapdába ejt, ezért is feketék. Képtelenség a közeléből bármilyen módon is adatot továbbítani, nem beszélve arról, hogy a legközelebbi is olyan messze van, hogy a mostani technológiával jó pár emberöltőbe telne, míg bármit is képesek lennénk a közelébe juttatni. Fény nélkül amúgy sem lehet fényképet csinálni, csak fekete képet... 😃 Valamint ha az általános relativitáselmélet maradéktalanul helytálló, a fekete lyuk eseményhorizontján (ahonnan már a fény sem szabadul) belül nincs idő, így duplán képtelenség fényképet csinálni arról, ami benne van. És hab a tortán, hogy mindent elemi részecskéire bont, ami a közelébe jut. És még rengeteg mindent tudnék mesélni róluk, de igazából minden megtalálható akár a wikipédián is. 😀 Vagy az érdeklődőknek tudok ajánlani pár jó kis sorozatot, ami erről, illetve egyéb űrbéli dolgokról szól.
0
0
0
0
FeRR avatar
Ha akartok még érdekeset látni, akkor ezt mindenképpen nézzétek meg, nekem ettől nyílt ki a szemem:

Az elvakult emberek nem képesek csak befogadni az új infókat, akik viszont vevők erre, és túl látnak a ténylegesen létező valósági zónán, azokat a hideg is kifogja rázni David Icke szavaitól.. A könyvei is hihetetlenek, jelenleg a beszerzésükön agyalok.

Szerk.: Ahogy belekezdtem BiGame videójába, már az első pár percben láttam, hogy David Icke is benne van a videóban! A bemutatóban. Nem véletlen, nagyon hasonló a két ember nézete!
0
0
0
0
no avatar
Mongoosewow: Én sehol sem mondtam, hogy isten stb. Direkt raktam idézőjelbe. Mert nem úgy kell értelmezni, hanem az egyiptomiak, atlantisziak, stb. ezek tekintettek rájuk úgy, mert ők már akkor nagyon fejlettek voltak. Nem majmokból, meg csótányokból lettünk, az biztos. Az ősember is egy elég furcsa dolog, amikor azok a tárgyak a videóban, jóval már az ősember előtt készültek, ami azt jelenti, hogy már akkor voltak fejlett népek. És mi van a vízalatti, úgyszintén több tízezer éves romokkal világszerte? Japán, India stb. mellett? Ezt senki se akarja bemesélni nekem, hogy ezt a víz vájta ki, ilyen tökéletes pontossággal. Tehát az a történelem, amit te mondasz, hogy minden igaz, amit beetettek velünk az már itt bukó. Az egyházról már ne is beszéljünk, bűnbanda az egész.
[LINK]
0
0
0
0
Bicike avatar
Mongoosewow írta:
Bicike:Tévedések elkerülése végett a fekete lyuk nem egy olyan dolog, mint mondjuk egy lyuk a falon, amin ha átmész lesz mögötte valami. Egyszerűen akkora nyomás van azon a területen, hogy szétroppant bármit, nincs benne sem tér, sem idő. Ha minden igaz akkor összeomlott csillagok, de ebben nem vagyok biztos.
Slenderman: Ha szerinted a történelem hülyeség, és kitaláció, akkor honnan veszed hogy a te videód nem csak valami értelmetlen propaganda? És már nem azért, különböző a nézetünk persze, de az apró sejtekből folyamatosan kialakuló élet, sokkal ésszerűbb mint az istenes meg egyéb szarságok. Eleve "isten". Ugyan, hány féle vallás van, szerintem azis csak propaganda, elég elolvasni pár cikket a középkori papokról, hogy olyan cetliket árultak amikkel megválthattad a bűneidet, vagy elég csak a keresztes lovagokra gondolni.... Én speciel a tudományban hiszek, mert logikus és a legértelemszerűbb, és csak nevetni tudok amikor valaki elkezdi lökni hogy mekkora kamu az egész történelem, és logikusabb hogy istenektől vagy földönkívüliektől származik minden(példa). Persze ne vedd sértésnek, mindig lesznek különböző nézetek amiken nem lehet és ne is akarjunk változtatni, mindenki másban hisz. Részemről a tudomány😀

Én nem mondtam azt, hogy olyan, mint gy lyuk. Ja, amikor hipernova- vagy szupernova robbanás történik, elméletileg fekete lyuk marad a csillag után.

Szerintem meg lehetne nézni, hogy mi van ott, felküldenek egy Pioneer-11-est, kamerát raknak rá, s az utolsó képkockákat,-amelyet a kamera rögzített, azt megnézik, s valamilyen vezeték nélküli összeköttetés lenne a kamera, meg a Föld között. Bár lehet, hogy ez hülyeség, de csak egy ötlet.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
0
0
0
0
no avatar
21.-e igen is ésszerű! Biztosan lesz valami... én természeti katasztrófára tippelek. Bár, lehet annál sokkal durvább és komolyabb lesz a helyzet. 😀 Lehet hülyének nevezni, de én még egy élőhalott-apokalipszist is eltudnék képzelni. 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
MaximumGame írta:
tothricsi95 írta:
Bicike írta:
Itt egy kérdés: Mi van a fekete lyukon túl?

Szerintem semmi. Én úgy képzelem el, mint kb. az égést.Mert ha például elégetsz egy darab papírt abból is csak egy kis hamu marad, ha egyáltalán marad belőle valami. Persze a fekete lyuk sokkal erősebb, hasonlítani sem lehet az égéshez, annyira erős, hogy szinte bármit úgy szétszaggat hogy semmivé válik.
Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..😃😉

Pedig 21. -én lesz valami... de nem világvége... annál rosszabb.. mert ha meghalna mindenki nincs szenvedés...
Ha lesz is valami az egy hosszabb folyamat lenne. Nem pedig hirtelen jött katasztrófák. Habár ki tudja mennyire haragszik az emberekre Gaia. A Yellowstoni szupervulkán is a jelek szerint kezd ébredezni.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
tothricsi95 írta:
Bicike írta:

Szerintem semmi. Én úgy képzelem el, mint kb. az égést.Mert ha például elégetsz egy darab papírt abból is csak egy kis hamu marad, ha egyáltalán marad belőle valami. Persze a fekete lyuk sokkal erősebb, hasonlítani sem lehet az égéshez, annyira erős, hogy szinte bármit úgy szétszaggat hogy semmivé válik.
Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..😃😉

Pedig 21. -én lesz valami... de nem világvége... annál rosszabb.. mert ha meghalna mindenki nincs szenvedés...
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Bicike írta:

Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..:D)
0
0
0
0
patrikk911 avatar
mi van az űrön kivül ? 😀 na kitudja?
0
0
0
0
Bicike avatar
Sok tudós szerint egy másik univerzum van mögötte, de szerintem ez nem igaz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Bicike írta:
Azt megnézném azért, ha mégis sikerülne kideríteni.
Arra én is kíváncsi lennék. De tuti nem teleportáltat át egy másik univerzumba vagy a jeleni egy másik helyére. Max a túlvilágra.
0
0
0
0
Bicike avatar
Azt megnézném azért, ha mégis sikerülne kideríteni.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Bicike írta:
Ha 2012. 12. 21-ről szól a téma, ahhoz annyi a hozzáfűznivalóm, hogy az egész a média kitalációja, amiből pénzt csinálnak, semmi sem lesz 21.én, max. téli szünet.

Az UFO nem élőlény, hanem azonosítatlan repülő tárgy, az élőlény a földönkívüli.

Gondolom semmi nincs azon túl. Elvégre mindent atomjaira szaggat szét. Nem lehetne megtudni mi van benne.
0
0
0
0
Bicike avatar
Ha 2012. 12. 21-ről szól a téma, ahhoz annyi a hozzáfűznivalóm, hogy az egész a média kitalációja, amiből pénzt csinálnak, semmi sem lesz 21.én, max. téli szünet.

Az UFO nem élőlény, hanem azonosítatlan repülő tárgy, az élőlény a földönkívüli.

0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Te meg megint a másik véglet vagy ott kötsz bele az igaz állításba ahol tudsz. Sőt abba nem kötsz bele hogy az 1. képen az csak egy folt és nem egy ufo?
És az égen ott van csak egy folt? Kilyukadt az égbolt? 😀

Időutazás téma valaki?

[url]http://hvg.hu/image.aspx?id=313526ea-8056-488b-bbd0-30087188fb70&view=A7CE225F-67EF-4B6D-B77D-59581E02F304[/url]

(szkeptikusoknak: sok szakember megvizsgálta, a kép teljesen eredeti)
0
0
0
0
Randy Orton avatar
"Földönkívüli életforma."

Így már korrekt! Zavart, ez van...
0
0
0
0
no avatar
Randy Orton: Neked aztán ebbe muszáj volt belekötnöd. Mit zavar az téged most őszintén, hogy angolul írtam és nem magyarul ? 😀 Mivel az UFO angol rövidítés ezért egyértelmű hogy angolul írom le a teljes jelentését.! Nem ? Na meg attól hogy a földön van - mert oda került, - attól még Földönkívüli életforma.
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Kmisi99 írta:
Te meg megint a másik véglet vagy ott kötsz bele az igaz állításba ahol tudsz. Sőt abba nem kötsz bele hogy az 1. képen az csak egy folt és nem egy ufo?

Mivel tudod bizonyítani, hogy az csak egy folt?
Azt nem tudom bizonyítani, hogy nem az, de gondolom neked van bizonyítékod arra, hogy az csak egy folt...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Randy Orton avatar
JackBauer írta:
Az értelmes emberek tudják hogy az UFOK (Unidentified Flying Object)-nak semmi közük a Földönkívüliekhez. 😀 Mert ahogy gyenesmartin is mondta UFO lehet papírrepülő is.

Ez UFO:

https://www.thetwentyfirstfloor.com/main/wp-content/uploads/2012/11/article-0-021b051100000578-324_468x482.jpg

Ez meg Földönkívüli:

https://data.whicdn.com/images/12415947/paul_02_large.jpg

Az nem földönkívüli, mivel a Föld nevű bolygón van, még ha csak egy filmről is beszélünk... Maximum idegen, úgy még elfogadható...

Utálom mikor valaki ezzel jön, hogy "Unidentified Flying Object." Vagy csak menőnek érzik magukat, hogy le tudnak írni 3 szót angolul? Értelmes magyar ember azt írja, hogy azonosítatlan repülő tárgy, (ami valószínű, hogy nem egy papír repülő.) Ezeket általában bemérik a radarok, (általában, van kivétel). Nem a papír repülőkre gondolok! (Csak, hogy a nehéz felfogásúak is értsék) Az UFO(k) meg gondolom nem csak úgy repkednek "pilóta" nélkül...

Off: Ezeket a magyar mondatokba belecsempészett angol szavakat magyarázza el már nekem valaki, hogy miért?
Welcome drink, game, meg a többi szarság...
Mikor láttál olyat, hogy egy angol azt mondja, hogy ---> What kind of játék?
0
0
0
0
no avatar
Mogoosewow: És majd pont nyilvánosságra fogják hozni 😀. És még hogy mi emberek honnan származunk, na ez is egy rejtély. Mert a kitalált történelem, meg az ősember Darwin hülye teóriái édeskevesek oda, ahol több tízezer éves dolgokat találtak...

Robot fiu: És az ''isten''-ekkel mi van? Akik az Atlantisziaknak átadták a tudásukat. Ők is földönkívüliek voltak. Piramisépítészet, kristálykoponyák, ezek a tárgyak amik a videóban vannak... Az a tárgy ami belül mágneses, kívül egyáltalán nem a vidiben... Ezeknek az építési módjait is tőlük tanulták réges-rég. Meg a világegyetem valódi kora. Mert hogy biztos nem ''csak'' 13,7 milliárd éves. Talán több száz, több ezer milliárd éves is lehet akár. Meg ugye a keletkezése. Mert a semmiből nem lehet egy robbanás.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
robot fiu:Biztos vannak, csak a tejútrendszerben többszázezer olyan bolygó van, ami földszerű, tehát olyanok az adottságai mint a mi Földünknek, így ott is kialakulhatott az evolúció során ha nem is, de valamilyen fajta élet, ahogy nálunk. Az már más kérdés hogy itt repkednek-e, szerintem a legtöbben csak paranoiásak és minden fényre amit pl este látnak az égen azt mondják földönkívüli, és bepánikolnak ahelyett hogy logikusan gondolkodnának. Gondoljatok csak bele, ha lenne egy faj aki idetolja állandóan a seggét, akkor majd ezt világítva az éjszaka egy város felett fogja megtenni? Vagy a kedvencem ami a fenti videó elején van hogy egy város felett repked 100m-rel fényes nappal? Egyszerű kamu az egész, lehet hogy vannak, de a nagy fekete szemű fehér emberkék szerintem csak hülyeségek. Majd egyszer megtudjuk, ha lesz élő bizonyíték. Addig senkinek sincs igaza.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Vicces, hogy az UFÓ-t összekeveritek a földön kívüliekkel. Mert UFÓ lehet egy jól meghajtogatott papírrepülő eldobva ferihegy mellett.
0
0
0
0
Randy Orton avatar
robot fiu: Az amerikai kormány minden olyan dolgot titkol, amiből tömeghisztéria lehet. Mivel az emberek 70%-a szellemi fogyatékos módjára viselkedne, ha az ilyenek kiderülnének. Így azt nézik hülyének a legtöbben, akik nem vakon élnek. Nevetséges, mikor valaki azt mondja, hogy nincsenek földönkívüliek. Magyarul azt mondja, hogy az ember a legcivilizáltabb életforma! Ez mindig is így volt, felsőbbrendűnek érzi magát ez a b*l*** emberiség...
Én az UFO(k)-ban, és a szellemekben hiszek, utóbbival voltak tapasztalataim, nem mennék bele jobban a dologba. Nem érdemes...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az ufókba én is 100% ban hiszek hisz ha fogok egy nagy csomó héliumos lufit összekötöm és elengedem a kertben az azonnal ufo azaz azonosítatlan repülő tárgy lesz
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Mondjuk az poén,hogy jöttünk haza suliból,azt egy nő az utcán oda szaladt hozzánk,mutogatott valami képet,meg kiabálta,hogy látta istent és,hogy eljőő. 😃 Őrült világban élünk. 😀 Én egy valamiben hiszek,azok az Ufo-k 😀 Többi baromság. 😃D
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ilyen köröket 5.-ikben rajzoltam töri órán. A filmet láttam és elég érdekes. Aki esetleg nem biztos abban, hogy mi volt akkoriban az nézzen danikent. Senki nem tudja cáfolni az elméleteit. Bár amikor én hoztam létre ilyen jellegű fórumokat azt kitörölték.
0
0
0
0
Aiden Pearce avatar
Miért törülnék a fórumot?! Ez egy jó és hasznos topik, és nem olyan mint pl: gyertek gamelni, stb...
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Ha nem törlik a fórumot 7végén megnézem akkor szabadleszek assziszem
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hát ez durva videó.xD Csak 20 percet néztem belőle, de már most kirázott tőle a hideg:D Holnap majd folytatom, de érdekes amúgy. De ezek a jelek meg ilyesmik, áááh. Frászt tudják rám hozni:D
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Igazad van... remélem nem törlik... ez becsület kérdése...
Meg a hamis emberek is akik 11.21 én meglátják... ki is az isten... 😀
0
0
0
0
no avatar
Ez a topik törölve lesz, mert az igazságról szól. És ugye itt az igazságról nem lehet beszélni. Az egyik admin is hasonló videót tett ki, az övét is törölték, meg az én kommentem is. Ilyen világban élünk, ahol már az igazságot sem lehet elmondani. A beszűkült vak emberek, még mindig nem látják be, hogy kik is irányítják a világot, és ráfogják, hogy ugyan, az csak egy összeesküvés-elmélet. És aki híresség fellázad ellenük, azt megölik (2Pac). Majd holnap megnézem.
0
0
0
0
MaximumGame avatar

Szeretném ha értelmes emberek írnának ide 😀
+ Azok akiket érdekel, a normális felfogás informálódna róla
Mi az Igazság 😀
Én elfogadom az embereket, + megértem nem lehet mindenki értelmes...
de azoknak is segíthet... aki ezt a 2órát nem egy szar filmre szánja ....
hanem egy értelmes filmre ! 😊
Én 1éve vagyok teljesen tudatos ebben !

Értelmes emberek elkedzik nézni elölről és nem beletekergetnek... mivel nem érthető... ha beletekergetsz... rád van bízva hogy nézed meg... de értelmes elölről nézi 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció