Nullpont energia, UFO-k, összeskövések, stb
Szeretném ha értelmes emberek írnának ide :)
+ Azok akiket érdekel, a normális felfogás informálódna róla
Mi az Igazság :)
Én elfogadom az embereket, + megértem nem lehet mindenki értelmes...
de azoknak is segíthet... aki ezt a 2órát nem egy szar filmre szánja ....
hanem egy értelmes filmre ! 8-)
Én 1éve vagyok teljesen tudatos ebben !
Értelmes emberek elkedzik nézni elölről és nem beletekergetnek... mivel nem érthető... ha beletekergetsz... rád van bízva hogy nézed meg... de értelmes elölről nézi :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha akartok még érdekeset látni, akkor ezt mindenképpen nézzétek meg, nekem ettől nyílt ki a szemem:
Az elvakult emberek nem képesek csak befogadni az új infókat, akik viszont vevők erre, és túl látnak a ténylegesen létező valósági zónán, azokat a hideg is kifogja rázni David Icke szavaitól.. A könyvei is hihetetlenek, jelenleg a beszerzésükön agyalok.
Szerk.: Ahogy belekezdtem BiGame videójába, már az első pár percben láttam, hogy David Icke is benne van a videóban! A bemutatóban. Nem véletlen, nagyon hasonló a két ember nézete!
Ez nagyon jó videó ! Én tudok ezekről... van is tanfolyam amit el is végeztem ! 😊 remek utánajárás ez és még most is sok az újdonság !
Bicike:Tévedések elkerülése végett a fekete lyuk nem egy olyan dolog, mint mondjuk egy lyuk a falon, amin ha átmész lesz mögötte valami. Egyszerűen akkora nyomás van azon a területen, hogy szétroppant bármit, nincs benne sem tér, sem idő. Ha minden igaz akkor összeomlott csillagok, de ebben nem vagyok biztos.
Slenderman: Ha szerinted a történelem hülyeség, és kitaláció, akkor honnan veszed hogy a te videód nem csak valami értelmetlen propaganda? És már nem azért, különböző a nézetünk persze, de az apró sejtekből folyamatosan kialakuló élet, sokkal ésszerűbb mint az istenes meg egyéb szarságok. Eleve "isten". Ugyan, hány féle vallás van, szerintem azis csak propaganda, elég elolvasni pár cikket a középkori papokról, hogy olyan cetliket árultak amikkel megválthattad a bűneidet, vagy elég csak a keresztes lovagokra gondolni.... Én speciel a tudományban hiszek, mert logikus és a legértelemszerűbb, és csak nevetni tudok amikor valaki elkezdi lökni hogy mekkora kamu az egész történelem, és logikusabb hogy istenektől vagy földönkívüliektől származik minden(példa). Persze ne vedd sértésnek, mindig lesznek különböző nézetek amiken nem lehet és ne is akarjunk változtatni, mindenki másban hisz. Részemről a tudomány😀
Én nem mondtam azt, hogy olyan, mint gy lyuk. Ja, amikor hipernova- vagy szupernova robbanás történik, elméletileg fekete lyuk marad a csillag után.
Szerintem meg lehetne nézni, hogy mi van ott, felküldenek egy Pioneer-11-est, kamerát raknak rá, s az utolsó képkockákat,-amelyet a kamera rögzített, azt megnézik, s valamilyen vezeték nélküli összeköttetés lenne a kamera, meg a Föld között. Bár lehet, hogy ez hülyeség, de csak egy ötlet.
A fekete lyukak rendkívül sűrű viszonylag apró égitestek, amiknek a sűrűségük miatt akkora a gravitációjuk, hogy még a fotonok (pl a fényt is fotonok alkotják) sem képesek szabadulni a közvetlen gravitációs mezejéből. Gyakorlatilag a fényt és minden egyéb elektromágneses sugárzást csapdába ejt, ezért is feketék. Képtelenség a közeléből bármilyen módon is adatot továbbítani, nem beszélve arról, hogy a legközelebbi is olyan messze van, hogy a mostani technológiával jó pár emberöltőbe telne, míg bármit is képesek lennénk a közelébe juttatni. Fény nélkül amúgy sem lehet fényképet csinálni, csak fekete képet... 😃 Valamint ha az általános relativitáselmélet maradéktalanul helytálló, a fekete lyuk eseményhorizontján (ahonnan már a fény sem szabadul) belül nincs idő, így duplán képtelenség fényképet csinálni arról, ami benne van. És hab a tortán, hogy mindent elemi részecskéire bont, ami a közelébe jut. És még rengeteg mindent tudnék mesélni róluk, de igazából minden megtalálható akár a wikipédián is. 😀 Vagy az érdeklődőknek tudok ajánlani pár jó kis sorozatot, ami erről, illetve egyéb űrbéli dolgokról szól.
Az elvakult emberek nem képesek csak befogadni az új infókat, akik viszont vevők erre, és túl látnak a ténylegesen létező valósági zónán, azokat a hideg is kifogja rázni David Icke szavaitól.. A könyvei is hihetetlenek, jelenleg a beszerzésükön agyalok.
Szerk.: Ahogy belekezdtem BiGame videójába, már az első pár percben láttam, hogy David Icke is benne van a videóban! A bemutatóban. Nem véletlen, nagyon hasonló a két ember nézete!
[LINK]
Bicike:Tévedések elkerülése végett a fekete lyuk nem egy olyan dolog, mint mondjuk egy lyuk a falon, amin ha átmész lesz mögötte valami. Egyszerűen akkora nyomás van azon a területen, hogy szétroppant bármit, nincs benne sem tér, sem idő. Ha minden igaz akkor összeomlott csillagok, de ebben nem vagyok biztos.
Slenderman: Ha szerinted a történelem hülyeség, és kitaláció, akkor honnan veszed hogy a te videód nem csak valami értelmetlen propaganda? És már nem azért, különböző a nézetünk persze, de az apró sejtekből folyamatosan kialakuló élet, sokkal ésszerűbb mint az istenes meg egyéb szarságok. Eleve "isten". Ugyan, hány féle vallás van, szerintem azis csak propaganda, elég elolvasni pár cikket a középkori papokról, hogy olyan cetliket árultak amikkel megválthattad a bűneidet, vagy elég csak a keresztes lovagokra gondolni.... Én speciel a tudományban hiszek, mert logikus és a legértelemszerűbb, és csak nevetni tudok amikor valaki elkezdi lökni hogy mekkora kamu az egész történelem, és logikusabb hogy istenektől vagy földönkívüliektől származik minden(példa). Persze ne vedd sértésnek, mindig lesznek különböző nézetek amiken nem lehet és ne is akarjunk változtatni, mindenki másban hisz. Részemről a tudomány😀
Én nem mondtam azt, hogy olyan, mint gy lyuk. Ja, amikor hipernova- vagy szupernova robbanás történik, elméletileg fekete lyuk marad a csillag után.
Szerintem meg lehetne nézni, hogy mi van ott, felküldenek egy Pioneer-11-est, kamerát raknak rá, s az utolsó képkockákat,-amelyet a kamera rögzített, azt megnézik, s valamilyen vezeték nélküli összeköttetés lenne a kamera, meg a Föld között. Bár lehet, hogy ez hülyeség, de csak egy ötlet.
Itt egy kérdés: Mi van a fekete lyukon túl?
Szerintem semmi. Én úgy képzelem el, mint kb. az égést.Mert ha például elégetsz egy darab papírt abból is csak egy kis hamu marad, ha egyáltalán marad belőle valami. Persze a fekete lyuk sokkal erősebb, hasonlítani sem lehet az égéshez, annyira erős, hogy szinte bármit úgy szétszaggat hogy semmivé válik.
Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..😃😉
Pedig 21. -én lesz valami... de nem világvége... annál rosszabb.. mert ha meghalna mindenki nincs szenvedés...
Szerintem semmi. Én úgy képzelem el, mint kb. az égést.Mert ha például elégetsz egy darab papírt abból is csak egy kis hamu marad, ha egyáltalán marad belőle valami. Persze a fekete lyuk sokkal erősebb, hasonlítani sem lehet az égéshez, annyira erős, hogy szinte bármit úgy szétszaggat hogy semmivé válik.
Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..😃😉
Pedig 21. -én lesz valami... de nem világvége... annál rosszabb.. mert ha meghalna mindenki nincs szenvedés...
Dec. 21. pedig baromság. Egyszerűen nem ésszerű. (Nem mintha sok minden az lenne ebben a világban mostanság..:D)
Azt megnézném azért, ha mégis sikerülne kideríteni.
Ha 2012. 12. 21-ről szól a téma, ahhoz annyi a hozzáfűznivalóm, hogy az egész a média kitalációja, amiből pénzt csinálnak, semmi sem lesz 21.én, max. téli szünet.
Az UFO nem élőlény, hanem azonosítatlan repülő tárgy, az élőlény a földönkívüli.
Az UFO nem élőlény, hanem azonosítatlan repülő tárgy, az élőlény a földönkívüli.
Te meg megint a másik véglet vagy ott kötsz bele az igaz állításba ahol tudsz. Sőt abba nem kötsz bele hogy az 1. képen az csak egy folt és nem egy ufo?
Időutazás téma valaki?
[url]http://hvg.hu/image.aspx?id=313526ea-8056-488b-bbd0-30087188fb70&view=A7CE225F-67EF-4B6D-B77D-59581E02F304[/url]
(szkeptikusoknak: sok szakember megvizsgálta, a kép teljesen eredeti)
Így már korrekt! Zavart, ez van...
Te meg megint a másik véglet vagy ott kötsz bele az igaz állításba ahol tudsz. Sőt abba nem kötsz bele hogy az 1. képen az csak egy folt és nem egy ufo?
Mivel tudod bizonyítani, hogy az csak egy folt?
Azt nem tudom bizonyítani, hogy nem az, de gondolom neked van bizonyítékod arra, hogy az csak egy folt...
Az értelmes emberek tudják hogy az UFOK (Unidentified Flying Object)-nak semmi közük a Földönkívüliekhez. 😀 Mert ahogy gyenesmartin is mondta UFO lehet papírrepülő is.
Ez UFO:
Ez meg Földönkívüli:
Az nem földönkívüli, mivel a Föld nevű bolygón van, még ha csak egy filmről is beszélünk... Maximum idegen, úgy még elfogadható...
Utálom mikor valaki ezzel jön, hogy "Unidentified Flying Object." Vagy csak menőnek érzik magukat, hogy le tudnak írni 3 szót angolul? Értelmes magyar ember azt írja, hogy azonosítatlan repülő tárgy, (ami valószínű, hogy nem egy papír repülő.) Ezeket általában bemérik a radarok, (általában, van kivétel). Nem a papír repülőkre gondolok! (Csak, hogy a nehéz felfogásúak is értsék) Az UFO(k) meg gondolom nem csak úgy repkednek "pilóta" nélkül...
Off: Ezeket a magyar mondatokba belecsempészett angol szavakat magyarázza el már nekem valaki, hogy miért?
Welcome drink, game, meg a többi szarság...
Mikor láttál olyat, hogy egy angol azt mondja, hogy ---> What kind of játék?
Robot fiu: És az ''isten''-ekkel mi van? Akik az Atlantisziaknak átadták a tudásukat. Ők is földönkívüliek voltak. Piramisépítészet, kristálykoponyák, ezek a tárgyak amik a videóban vannak... Az a tárgy ami belül mágneses, kívül egyáltalán nem a vidiben... Ezeknek az építési módjait is tőlük tanulták réges-rég. Meg a világegyetem valódi kora. Mert hogy biztos nem ''csak'' 13,7 milliárd éves. Talán több száz, több ezer milliárd éves is lehet akár. Meg ugye a keletkezése. Mert a semmiből nem lehet egy robbanás.
Én az UFO(k)-ban, és a szellemekben hiszek, utóbbival voltak tapasztalataim, nem mennék bele jobban a dologba. Nem érdemes...
Meg a hamis emberek is akik 11.21 én meglátják... ki is az isten... 😀
Szeretném ha értelmes emberek írnának ide 😀
+ Azok akiket érdekel, a normális felfogás informálódna róla
Mi az Igazság 😀
Én elfogadom az embereket, + megértem nem lehet mindenki értelmes...
de azoknak is segíthet... aki ezt a 2órát nem egy szar filmre szánja ....
hanem egy értelmes filmre ! 😊
Én 1éve vagyok teljesen tudatos ebben !
Értelmes emberek elkedzik nézni elölről és nem beletekergetnek... mivel nem érthető... ha beletekergetsz... rád van bízva hogy nézed meg... de értelmes elölről nézi 😀