NOD 32 vs. Avast
Azért nyitottam meg ezt a fórumtémát mert kíváncsi vagyok hogy ti mit használtok és kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra.
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Real World Protection:
[LINK]
Summary reoport:
[LINK]
Malware removal:
[LINK]
IT security survey:
[LINK]
Általában ezeket ajánlják:
Bitdefender (egyesek szerint már idegesítően biztonságos)
Kasperky (ennek a free verziója(angol) nekem összeakadt a Malwarebytes-al)
Avast (ingyenes verzióját hasznáom a Malwarebytes-al néha veboldalaknál jobban blokkol)
és még Eset, Avira, Norton, Microsoft, Trend Micro, Panda, McAfee, F-Secure, AVG ...
Malwerbytes programot nagyon ajánlom, szinte mindentől megvéd. Amikor felraktam a kasperky free-t az talált 2 vírust amit az Avast és a Malwebytes nem. Tökéletes vírusirtó nincs, és szerintem próbáld ki az ingyenes verziókat, vagy ingyenes próbaidőszakot, hogy megtaláld ami neked tetszik.
Most így 2018 3. havában kicsit változott a kép.
Elég szépen feljött az avast mint sebességben mint védelemben is.
A sorrend kb. így nézne ki:
1 Avira ,abszolút sebesség és védelem bajnok, de azért volt már 3. is:-)
2 Avast , AVG ,de csak egy hajszállal lemaradva sebesség terén picikét 3-4%-al jobban terhelik a CPU-t és lassabb a betöltés is.
3 Bitdefender
4 commodo internet security pro
5 ESET Internet Security, mostanság nem egy sebesség bajnok jobban terheli a CPU-t is.
6 Fsecure
7 Gdata
Nem írom le végig utána lehet nézni, de vedd figyelembe, ha német tesztelő cég oldalán fürkészed a rangsort a
hazai mindig előnyben lesz a többivel szemben :-)
Thats all Folks! :-)
Ne vicceljünk már... Ez az érv 10 éve állta meg a helyét
A Többire meg... Ahogy vladtepes2 is írta: no comment
Az AVAST az inkább régen volt jó, manapság nekem nagyon nem tetszik, oké ingyenes meg minden, de inkább maradok az Eset termékeinél. 😀
Ez csak az én véleményem
TheXperia: az csak egy sima vbs script, azt bárki megtudja csinálni,.... nekem a vírus ettől nagyobb dolgoknál kezdődik, nem csak ilyen gyerekcsíny nél... 😉
Nekem egy avast free antivírus-om van,de frisített és létrejött egy avast safe zone browser, nem lasítja a gépem? Vagy nem baj hogy ott van mert a laptoppomon van a google chrome firefox internet explorer,és most ez,nem lasítja vagy nem tesz kárt,főleg hogy enyy i böngésző van rajta?
Frissen telepített rendszerre(több helyen olvastam, hogy már a rendszeren lévő vírusok ellen nem tökéletes) szerintem a Panda Cloud Antivirus a legjobb választás. Főként a szinte 0 erőforrásigény miatt. 😀
microsoft SE az nagyon jó 😀
Azt ne használd az a legrosszab a NASA is azt használja és már a hackerek 1 év alatt már 8 szor feltörték.
Használjon mindenki Kaspersky Internet security-t szerintem jó és blokkal sok dolgot nem zaklat semmivel és itt jön a legnagyoob előny azért jó mert OROSZ😆
[LINK]
Nekem az Avast vált be jobban. Persze mindenkinek más. 😜
Persze, ha igaz vírusról van szó, és nem a hülye crack zavar be. 😆
tél óta nincs vírusírtóm és nem lassú a gépem 😆