Háború

Szerző: Mort2195, 2012. January 04., téma
Fórum » Társalgó
Szerintem a cím egyértelmű, mindent itt meg lehet beszélni a háborúról! Nem kell tele offolni az játékokat a valósággal...
Hozzászólások: 373
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Én ezt úgy fogom fel, hogy legyen az bármilyen diktátor vagy elnök, HA harcba küld akkor azt azért teszi hogy megvédje az országát bármilyen nemű fenyegetéstől. Nem így van ? Nos, ha harcba küldenek, és tudom hogy az országot amit szolgálok - legyek katona, rendőr vagy bármilyen más feladatot ellátó személy - megmenthetem vagy legalább minimálisan segíthetek rajta, azzal hogy elküldenek a háborúba, akkor feláldozom magam. Ez most lehet hülyén hangzik, de én ezt gondolom, így fogom fel.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Látom félreértetted. Céloztam arra, hogy szerinted egy diktátort, avagy az amcsi főmuffokat hol érdekli pár ember élete? Mind két fél tartogat katonákat ha így jobban tetszik, akiket nem fél halálba küldeni. Gondolom ismered a mondást, hogy a háborút az öregek hírdetik, de a fiatalok halnak meg benne? Itt kb ez a helyzet. Észak kórea katonai állam, ígyhát kérdés nélkül harcba küldenek minden férfit, de belőlük kinézem hogy nőket is. Egyszerűen ilyen az élet, mindig lesznek ilyen vezetők, és ebből kifolyólag hülyeség amit az utolsó mondatodban mondtál. Bölcsen hangzik, de akkor nézd csak meg mit műveltek a ruszkik a II.VH idején😉
0
0
0
0
no avatar
Mongoosewow írta:
Spartan117:Remélem azért kapnak az amcsik is a részükről, lehet rájönnek hogy nem kéne minden háborús övezetben katonákat állomásoztatni a "jó cél" érdekében, ami mind tudjuk nem a jószívűség és a béke.😀 Észak kórea egy kis ország de nem szabad alábecsülni őket, mivel ha beszorítjuk a sarokba a kiskutyát akkor az oda tud baszni rendesen. Márpedig amilyen élet ott van, lenne pár feláldozható ember, meg pár felesleges atombomba. Előbb utóbb ennek szar vége lesz, remélhetőleg mindkét oldalról megkapják a magukét.


Most komolyan, szerinted normális dolog, olyat remélni amelyben emberek halhatnak meg ? Szerintem, ezt te sem gondolod komolyan. Kapsz még majd egy-két pofont az élettől, azért amiért ilyen ember vagy. 😀 Nehogy fenyegetésnek vedd. 😀 Feláldozható ember nincsen, önfeláldozó ember van.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Spartan117:Remélem azért kapnak az amcsik is a részükről, lehet rájönnek hogy nem kéne minden háborús övezetben katonákat állomásoztatni a "jó cél" érdekében, ami mind tudjuk nem a jószívűség és a béke.😀 Észak kórea egy kis ország de nem szabad alábecsülni őket, mivel ha beszorítjuk a sarokba a kiskutyát akkor az oda tud baszni rendesen. Márpedig amilyen élet ott van, lenne pár feláldozható ember, meg pár felesleges atombomba. Előbb utóbb ennek szar vége lesz, remélhetőleg mindkét oldalról megkapják a magukét.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Kiváncsi leszek a holnapra. 15-e lesz az ünnepük amikor általában rakétákat szoktak tesztelni.😕
0
0
0
0
no avatar
Én nem próbállak téged sértegetni. A lényeg az, hogy ha jobban megnézed, az emberek tényleg olyanok mint a birkák, terelgetnek minket ide-oda. Hol ilyen módszerrel, hol olyan módszerrel.
0
0
0
0
no avatar
Akkor pacsi!
Igen birkák ez is igaz. De ha hiszel nekem nem mind.......(Ezt írva abban reménykedve nem rám gondolsz ,mert igencsak mintha engem próbálnál sértegetni 😃😉 Egyébként kicsit eltérve ha már a topik is eltért akkor : gyanítom sok "ember" nem ember ha érted.
ez az Albert Einstein,meg egy pár 😃
(nem nem arra gondolok amikor obama testőrségében egy állítólagos földönkívüli van 😆😉
0
0
0
0
no avatar
Azért írtam a birkákat, mert az emberek is olyanok. Bégetnek, bégetnek és csak bégetnek. 😀
"Vágom". 😀
0
0
0
0
no avatar
bocs hogy lemaradt de előzö hozzászólás szerkesztve 😀
Birkák milyen birkák ?😆 Én hirtelen valami csúnyábbat akartam mondani 😃
Igen így igaz de amíg nem tudjuk hogy mi az igaz ne is bizonygassuk. csak feltételezzük az alátámasztatlan dolgokat.
Paranormális dolgokkal én is találkoztam nem 1 alkalommal 14 éves létemre ....... Nos én el tudom képezelni ezt a műholdasat de jobban eltudom képzelni hogy csak egy hold 😀 Vágod ?😀
UI.: Az ember a saját agyát (idegrendszer-ét stb.)
nem ismeri teljesen sőt a föld felépítését : Van még hova fejlődni!
0
0
0
0
no avatar
Spartan117 Azért ez még messze van az X-Aktáktól. Ez már inkább Űrtudomány.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
jaja... már aki 😀
de az összeesküvés elméleteknek is lehet közül háborúhoz 😆 sőt 😜
0
0
0
0
no avatar
Nos, köztudott ugyan az is hogy, az emberek birkák. Ez valóban igaz, birkák vagyunk. Tony Montana is megmondta! 😀
0
0
0
0
no avatar
jaj nekem Undefined Flying Objective tudom jól mit jelent 😃
csak mondtam valamit 😀 És igen az is lehet amit ő mond. De az miért nem lehetne amit mi gondolunk. SENKI SEM TUDJA feltételezések eddig is voltak lesznek is újabbak is a lényeg hogy mindekettőnknek lehet igaza.
A narancsot meg poénnak szántam 😃 valami abszurdum kellett
a Fa is elég abszurd az egyetlen amit viszont bizonyított és köztudott hogy az űr tágul 😀
szóval nem gondoltam komolyan 😀

Ammmmm mellesleg ha már nagyon akarod bizonygatni ezt hogy egyik bolygónak sem kell akkorra akkor elárulom neked hogy mi most csakis csak a a naprendszerről beszélünk és simán lehet még 1 ilyen földhöz hasonló ugyanilyen holdas bolygó valahol kint a "végtelenben". Ha végtelen de ez már lassan az x akták.
0
0
0
0
no avatar
Mondhatnád hogy a narancs egy lehallgató készülék, mondhatnád azt hogy a fákat UFO-k hozták a földre. De ez kevésbé lenne hihetőbb, mint amit MaximumGame írt. Mellesleg nem UFO-k, mert az UFO-k biztosan nem hoznak semmit sem a földre, mert az UFO az annyit jelent hogy azonosíthatatlan repülőtárgy. Földönkívüliek nem UFO-k. 😀 A narancs meg amúgy sem lehetne lehallgató készülök, mivel az egy gyümölcs. Amiről tudod hogy mi 😀 De viszont a holdról nem tudja senki sem hogy micsoda. Ekkora holdra nincs szüksége egyik bolygónak sem. Mellesleg a fáról is tudod hogy hogyan terem, hogyan lesz akkora amekkora.

Egy moderátor jó volna, ha átírná a téma címét másra. Itt inkább összeesküvés elméletekről van szó, mint háborúról.
0
0
0
0
no avatar
Ilyen offot már ! 😃
Háború akkor nem Észak koreáról kéne dumálni vagy ilyesmi ?😆

MaximumGame: Te aztán szeretsz írni és VOLT igaz abban amit mondtál de azért ammmm hát ne vedd sértésnek ha azt mondom hogy totálisan nem értek veled egyet csak abban a pár dologban. PL.: én is eltudom képzelni hogy vannak másik dimenzió síkok de az már sztem hogy a gyereknek az oltás hogy ne lássanak ezt meg azt inkábbb EZ az agymosás.....
De ha te így gondolod tiszteletben tartom. Mert ez is érdekes és Semmi sem biztos.
Ennyi erővel én is tudnék ilyeneket mondani :
Tágul az űr folyamatosan de hova tágul ? Ezeket talán soha igen még TALÁN 5000 trillió év mulva sem tudhatjuk meg (bár valamit igen valamit nem)
Szóval öszz viszz mindenki higyjen azt amit akar 😀
De ne essünk túlzásba ezekkel a dolgokkal 😜
UI.: Pontosabban ilyenekre gondolok max:
Igen, Ősi népek akik több ezer éve élnek miért nem ismerték a holdat ?
Miért van Nap isten ? de hold isten nincs ?
Miért Műhold a Műhold ????
Ezek olyan jó kérdések....
pl Ki gondolná hogy a Hold az nem igazi hold, hanem Műhold ????
SENKI kb... mert azt mondanák ez hülyeség....

1. Milyen mondanÁ hanem mondja/juk 😃
Én is mondhatnám hogy a narancs egy lehallgató készülék vagy a fát az ufók hozták a földre 😜 több példát nem hozok.

Egyébként ez a Kim nagyon el van.(észak korei diktátor 😃 )
Most ez tipikus esete annak hogy ilyen bátor vagy ekkora gy*kér.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
de sokan még így sem tudják, mik akarnak lenni 😆
0
0
0
0
no avatar
Eszembe jutott még egy érdekes dolog, amit tapasztalok is. 😀 Nagyon sokan, játszanak játékokkal, nagyon sokan néznek filmeket és sorozatokat. Amit mondani akarok ezzel, az az hogy: van jó néhány ismerősöm, aki azért akar katona lenni, mert éppen megnézett egy háborús filmet vagy sorozatot vagy egy háborús játékkal játszik/játszott. És itt most nem csak a "katona akarok" lenni van. Hanem rengeteg más dolog is, sokan azért tesznek olyan dolgokat, amelyeket nem kellene, mert megnézett egy filmet vagy játszott egy játékkal és úgymond a film vagy játék "hatása" alá került. És ezért tesz olyan dolgokat, amiket nem kellene... amit józan ésszel nem tenne meg. Elég csak belegondolni, hogy hány olyan ember van, aki úgy akar kinézni mint a filmekben feltüntetett sztárok vagy éppen úgy akarok viselkedni, úgy beszél, stb. Régebben amikor még gyermek voltam, én is katona akartam lenni, maffiózó akartam lenni, miért ? mert ilyen játékokon és filmeken nőttem fel.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
daraox írta:
ha már így eltértünk a fő címtől akkor ajánlom ezt a csatornát
[LINK]

jaja, linkeltem tőle 2 videót is 😀 bár tegnap még Piros pirula project vagy mi volt a neve o.O : D
0
0
0
0
daraox avatar
ha már így eltértünk a fő címtől akkor ajánlom ezt a csatornát
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Hát ezek azért már elég nagy hülyeségek, hogy emberek átmennek a falon, meg hasonlók, fizikai képtelenség. Meg hogy az oltásoktól majd nem látják a kisbabák a szellemeket...

Ezeket az olyan emberek találják ki, akiknek a világon nem jó semmi sem, és mindenért szeretnének okolni valakit. Ezek az összeesküvés elméletek elég nevetségesek, főleg ha már olyan dolgokat állít amin a többség azért már erősen nevet 😉
Szerinted a számítógép meg a telefon az azért van, hogy ezekkel mossák ki az agyunkat? Egyszerűen megkönnyíti az életet, na meg hatalmas biznisz. Az, meg hogy szinte minden fiatal telefont nyomkod az utcán, az nem egy szervezett agymosás eredménye, hanem annak az eredménye, hogy kiskoruktól kezdve hozzá vannak szokva ahhoz, hogy ezek az eszközök vannak. Az idősebbek nagy része pedig ha eddig is megvolt enélkül, meglesz ezután is.


Javíts ki ha tévedek, de a fizikát már megcáfolták párszor!

Mongoosewow: Így van! Erős azaz ember, aki tudja kontrollálni a testét. Nem az, aki ki van "gyúrva". Az egész abban rejlik, ismered-e a tested, az elméd, stb. Harc közben koncentrálni kell. Nem elég, ha ki vagy "gyúrva". Hirtelen nem jut eszembe, melyik harcművészetnél van az, amikor széttörik kézzel a téglát, stb. Na, ott sem az erőn múlik az hogy sikerül-e vagy sem, hanem azon hogy tudod-e kontrollálni a tested. Pl: a fájdalom is olyan dolog, amit lehet kontrollálni. Ha pl: beleütök erősen a falba, és arra koncentrálok hogy fáj, akkor fájni is fog. De ha viszont arra koncentrálok hogy nem fáj, stb akkor egyértelműen nem fáj. A lényeg az hogy mennyire tudod kontrollálni a tested, elméd.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
niteforce írta:
Hát ezek azért már elég nagy hülyeségek, hogy emberek átmennek a falon, meg hasonlók, fizikai képtelenség. Meg hogy az oltásoktól majd nem látják a kisbabák a szellemeket...

Ezeket az olyan emberek találják ki, akiknek a világon nem jó semmi sem, és mindenért szeretnének okolni valakit. Ezek az összeesküvés elméletek elég nevetségesek, főleg ha már olyan dolgokat állít amin a többség azért már erősen nevet 😉
Szerinted a számítógép meg a telefon az azért van, hogy ezekkel mossák ki az agyunkat? Egyszerűen megkönnyíti az életet, na meg hatalmas biznisz. Az, meg hogy szinte minden fiatal telefont nyomkod az utcán, az nem egy szervezett agymosás eredménye, hanem annak az eredménye, hogy kiskoruktól kezdve hozzá vannak szokva ahhoz, hogy ezek az eszközök vannak. Az idősebbek nagy része pedig ha eddig is megvolt enélkül, meglesz ezután is.


Nem, nem lehetetlen... ha TUDOD, hogy át tudsz menni a falon, akkor át tudsz menni 😀 olvass utána a quantum fizikának...
kezdésnek:
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
MaximumGame írta:
JackBauer írta:
Múltkor, pl azon akadtam ki, hogy a gyerek, buszra felszállás közben is a telefonját nyomogatta. 😀 Nagyon idegesítő tud lenni. Az utcán lehajtott fejjel mennek, és csak azt látni hogy nyomkodják a telefonjukat. Életemben nem volt szükségem okos telefonra, most sem lesz. Telefont sem használom, az időt nézem rajta, meg néha felhívok egy-két embert. Ha valakivel kapcsolatot akarok fenntartani, azzal élőben teszem - Persze, nem árt a technika, ha olyan emberrel akarunk kapcsolatot fenntartani aki külföldön él, vagy távolabbi városban stb -.

Egyébként a Shaolin Papok is nagyon rejtélyesek. Egy idős Shaolin Papba ezerszer nagyobb energia és erő van, mint bármelyik "kigyúrt izomállatban".


Hát tudnak valamit az biztos... Bruce Lee se véletlen volt olyan erős...
Az puszta kondicióval nem lehet elérni... ő is tudta ezeket a rejtélyeket...
És tanítani akarta a techikájával együtt.... azt eltűnt... Fiát is úgy tanította.... és azért halt meg a fia is....

Az emberiség legjobbjai ellen megy a háború most is....
Persze ezeket tudnotok kell, akiket érdekel... és érdemes tovább adni...
persze szülőknek nehéz.... mert azok ebben nőttek fel... a szarban..


Ki tudja, lehet. De én is évek óta járok karatéra, azóta nézegettem utánna a dolgoknak, továbbá japán mester táborában is voltam, ahol mindenhol azt mondják hogy nem az izomban van az igazi erő, hanem a gyorsaságban. Ezért van pl hogy a kis 150cm-es 80 éves japók, az izomállatokat fél cm-ről egy ütéssel ledöntik. Japánban karatéból, és még pár harcművészetből DIPLOMÁT szerezhetsz, professzori címet, és megélhetsz belőle. Az egész harcművészet egy alapvető fizika köré épül, minden egyes állásnak/ütésnek megvan a funkciója, és ha valaki precízen tudja csinálni mint ők, akkor semmi se véd meg igazán azoktól a mozdulatoktól. Az élet meg úgy szar kb ahogy van, menjél 10 órát melózni vagy sulibam érj haza, aztán van 14 órád hátra a napból, de ugye aludni is kéne hogy másnap mindent kezdhess előről. Sajnos ahogy gyarapodik a népesség, nagyobb munkaerő lesz, egyre jobban nyomorgunk, aztán előbb utóbb úgyis vége szakad ennek az egésznek.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hát ezek azért már elég nagy hülyeségek, hogy emberek átmennek a falon, meg hasonlók, fizikai képtelenség. Meg hogy az oltásoktól majd nem látják a kisbabák a szellemeket...

Ezeket az olyan emberek találják ki, akiknek a világon nem jó semmi sem, és mindenért szeretnének okolni valakit. Ezek az összeesküvés elméletek elég nevetségesek, főleg ha már olyan dolgokat állít amin a többség azért már erősen nevet 😉
Szerinted a számítógép meg a telefon az azért van, hogy ezekkel mossák ki az agyunkat? Egyszerűen megkönnyíti az életet, na meg hatalmas biznisz. Az, meg hogy szinte minden fiatal telefont nyomkod az utcán, az nem egy szervezett agymosás eredménye, hanem annak az eredménye, hogy kiskoruktól kezdve hozzá vannak szokva ahhoz, hogy ezek az eszközök vannak. Az idősebbek nagy része pedig ha eddig is megvolt enélkül, meglesz ezután is.
0
0
0
0
PoPet avatar
Azok a balrangarajzok meg iylenek amiken űrhajók vannak azokról ki tudja, hogy egyáltalán nem e az emberiség előttről vannak? Nah elmagyarázom.
Mi van, ha még az emberek előtt is fejlődött ki egy értelmes életforma a bolygón? Akik később ugyanúgy kihaltak, mint a dinoszauruszok.. És lehet, hogy őhozzájuk jöttek a földönkívüliek, és már azóta itt vannak vagy épphogy az akkori talán mondhatjuk "emberiség" magát rajzolta le? Lehet ők nem abba az irányba fejlődtek, mint mi, hanem teljesen más irányba. Mondjuk mi megtanultunk írni, olvasni stb.. Ők lehet ezek helyett teljesen mást használtak kommunikálásra.. Ki tudja, ha jönnek a földönkívüliek akkor lehet, hogy mi már nem védekezők leszünk, hanem felkelők, lázadók..
0
0
0
0
MaximumGame avatar
JackBauer írta:
Múltkor, pl azon akadtam ki, hogy a gyerek, buszra felszállás közben is a telefonját nyomogatta. 😀 Nagyon idegesítő tud lenni. Az utcán lehajtott fejjel mennek, és csak azt látni hogy nyomkodják a telefonjukat. Életemben nem volt szükségem okos telefonra, most sem lesz. Telefont sem használom, az időt nézem rajta, meg néha felhívok egy-két embert. Ha valakivel kapcsolatot akarok fenntartani, azzal élőben teszem - Persze, nem árt a technika, ha olyan emberrel akarunk kapcsolatot fenntartani aki külföldön él, vagy távolabbi városban stb -.

Egyébként a Shaolin Papok is nagyon rejtélyesek. Egy idős Shaolin Papba ezerszer nagyobb energia és erő van, mint bármelyik "kigyúrt izomállatban".


Hát tudnak valamit az biztos... Bruce Lee se véletlen volt olyan erős...
Az puszta kondicióval nem lehet elérni... ő is tudta ezeket a rejtélyeket...
És tanítani akarta a techikájával együtt.... azt eltűnt... Fiát is úgy tanította.... és azért halt meg a fia is....

Az emberiség legjobbjai ellen megy a háború most is....
Persze ezeket tudnotok kell, akiket érdekel... és érdemes tovább adni...
persze szülőknek nehéz.... mert azok ebben nőttek fel... a szarban..
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Igen, én sem értem ezeket a telefon gurukat..😜 Oké, nekem is van okostelóm, szünetbe ha nincs jó dolgom legalább játszhatok jó játékokkal, illetve wifin netezhetek, akár gépigényezhetek is stb... meg ha vki itt ül a gép előtt nem gond, elő veszem telót és netezek/MSN-ezek/youtube-ozok stb ott.. de utcán 1x nem veszem elő, ahogy óra alatt se stb, ezeket nem vágom én se mi olyan annyira fontos : D
ezekről a Shaolin papokról meg annyira szó van, végén még megnézek egy filmet róluk - talán van valami 😀
0
0
0
0
no avatar
Múltkor, pl azon akadtam ki, hogy a gyerek, buszra felszállás közben is a telefonját nyomogatta. 😀 Nagyon idegesítő tud lenni. Az utcán lehajtott fejjel mennek, és csak azt látni hogy nyomkodják a telefonjukat. Életemben nem volt szükségem okos telefonra, most sem lesz. Telefont sem használom, az időt nézem rajta, meg néha felhívok egy-két embert. Ha valakivel kapcsolatot akarok fenntartani, azzal élőben teszem - Persze, nem árt a technika, ha olyan emberrel akarunk kapcsolatot fenntartani aki külföldön él, vagy távolabbi városban stb -.

Egyébként a Shaolin Papok is nagyon rejtélyesek. Egy idős Shaolin Papba ezerszer nagyobb energia és erő van, mint bármelyik "kigyúrt izomállatban".
0
0
0
0
MaximumGame avatar
yugiohyugiohzebuyug: Az a normális ... ha mindenki maga termelne meg mindent... így nem lehet adós... és amíg elvégzed az egyetemet... addigra fog változni sok minden...
Van pár ezer ember ... aki szépen hasra fogja vágni a bankokat.... És akik városban élnek, nem tudnak majd meglenni maguktól... szellem emberek... élettelen nép...
Iphone meg I'Mac népsége... nem tudna élni ezek nélkül... olyan buták.... meg a telón internet.... és azt nyomják egész nap.... nah mind1 ... ez a véleményem....
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
mondjuk én olyan vagyok aki 100% nem megy el gyárba dolgozni, bolti eladónak, vagy feltöltőnek és ilyen "átlagos mindennapi" munkára... amit minden ember csinál, és majdnem biztos, hogy nem az akart lenni, én életembe nem voltam diák munkán és nem is leszek ( ha csak nincs valami bedolgozás, mert itthon nem bánom, akkor csinálom mikor kedvem tartja... )... majd elvégzem az egyetemet és olyan munkát végzek, ami mindig is lenni akartam, velem nem fog megtörténni, hogy jajj már megint menni kell melózni.. örömmel fogok menni, mert szeretni fogom azt : D
JackBauer: az durva : ))
0
0
0
0
no avatar
Az Iskola úgy hülyeség, ahogy van! Ezért is hagytam ott, pár hónappal ezelőtt. Rájöttem arra hogy semmi hasznosat nem lehet tanulni, mert minden baromság. Az iskola is csak azért van, hogy felkészítse az embert a "robotságra". Ezt úgy értem hogy, reggel felkelsz, elmész ott töltesz 6-8 órát. Hazajössz már délután van, és idegeskedned kell azon hogyan oszd be az idődet, hogy mindenre jusson elegendő, és hogy megtudd csinálni a fontos dolgokat. Ugyanez a helyzet a munkával is.
Attól nem lesz senki okosabb ha van egy papírja, főleg úgy nem hogy amit tanult az úgy hülyeség ahogy van.
Szellemek pedig valóban léteznek, kiskoromban minden este, mikor felébredtem mindenféle zajra, láttam egy nőt. Mindig az ágyam mellett állt vagy éppen ült. Kemény dolgok ezek. 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
yugiohyugiohzebuyug írta:
" De 1 az fix a tanárok több száz éve... sorol sorra ugyan azt tanítják... Biológia Történelem.... "
azért ez sem igaz 100%-ig... a Te gyerekeid már pl töriből mást fognak tanulni, mint amit Te tanultál 😀 ezért is b*romság az egész... pl osztályfőnököm fia aszem 4.es vagy mennyi és matekból a 0-val való osztást tanulják! Mi még azt tanultuk, hogy 0-val nem osztunk, mert a 0-val való osztás értelmetlen... és már most megfigyelhető ennyi idő után a változás.. 😀


Rádióban egy 65éves tanár mondta... a másik 32éves tanár meg bebizonyította.... hogy a Vizsgák és továbbképzések, szóról szóra ugyan azok... az hogy a tanár mit tanít meg... az a saját dolga.... hogy mit hagy ki a tananyagból...

Az egész matematikának annyi az értelme a többivel együtt, hogy ba😆 el az életedből annyit a sulira , amennyit csak lehet... és ha fáradt vagy akkor ülj be a TV vagy a számítógép elé.... Ahol az agyadat mossák reklámokkal.... A Suli mellett Dolgozzál... ahol kiköpöd a szíved....
Úgyszintén... ha fáradt vagy mész TV ni Gépezni... a mobilt nyomkodni...

Vagy nem akarsz fáradt lenni... eleged van, hogy gyorsan elfáradsz... elkezd az ember vásárolni... amivel a pénzt költi... így megnyugszik...
Amivel enegriához jut.... Ha valaki nyugodt... akkor nem fárad el könnyen..
Szóval vagy Vásárol vagy elmegy és Fűvezik és Drogozik....

Fáradtan nem mész Sportolni... vagy alszol, vagy iszol energia italt...
Tele van minden Húzgálva elektromos kábelekkel... ami Electrosmogot képez... mint ahogy a TV és a számítógép ..... ettől mind fáradsz... a kocsi is ezt képez, a benzin égetésen és füstön kívül 😀

Minden direkt így van megoldva... ezért vásárolnak az emberek...
És ezért megy a Bankok és a Nagy Multik ipara....

De 2év alatt csak ezzel foglalkoztam... folyamatosan, szóval ennyit tudnék mindenről írni hogy lefagyna az oldal 😀
Ehez értek legjobban... mivel ez ér valamit az életben....
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
" De 1 az fix a tanárok több száz éve... sorol sorra ugyan azt tanítják... Biológia Történelem.... "
azért ez sem igaz 100%-ig... a Te gyerekeid már pl töriből mást fognak tanulni, mint amit Te tanultál 😀 ezért is b*romság az egész... pl osztályfőnököm fia aszem 4.es vagy mennyi és matekból a 0-val való osztást tanulják! Mi még azt tanultuk, hogy 0-val nem osztunk, mert a 0-val való osztás értelmetlen... és már most megfigyelhető ennyi idő után a változás.. 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
yugiohyugiohzebuyug írta:
JackBauer: pontosan, ha letörölnék az egyenlő lenne azzal, hogy elismerik valóban itt vannak... de ennyi erővel azon kellett volna fáradozni ne kerüljenek nyilvánosság elé.. ha az a cél, hogy nem "fedik fel kilétüket" ez azért biztos átfutott az agyukon nem kéne "kimenni"... szóval akkor miért ? 😜
MaximumGame: igen, ez így van... elmennek a természetbe hogy hátrahagyják a dolgokat, amik lebutítják, mint ahogy írtam felülírják amiket belénksulykolnak, hogy az márpedig így van... és képesek is bármire, a legjobb ha már olyan közegben születünk 😀 de ilyen elven, ha belénksulykolják, hogy igenis a fogkrém egézséges (hisz szinte mindenki elhiszi, hogy rendben van) akkor rendben is lesz, hiába akarnak ők mást... ezért nem szeretek ilyeneket olvasni, mert kételyek támadnak és lehet tényleg káros lesz nekem 😆 mindenesetre jó dolog, hogy az agykontroll-t így tanítják felnyitva több száz ember szemét mire is képes... mondjuk ezt se értem hogy engedhetik meg, hogy ezt a tudást engedik tovább adni több száz embernek tanfolyamonként 😀 ennyire semmire tartanak minket, hogy nem fosnak? és igen a Holdas cuccot én is olvastam 😜


Gyerekek 1-2 éves korukig kátják a szellemeket... igen szellemeket...
Utána már nem... szerinted miért ? Ez tény... elismert dolog...
A Sok kötelező oltás.... amit beadnak... alapoz arra hogy ne lást azt ami van.... ami most van világunk... ez egy párhuzamos sík...

A Földön rengetek párhuzamos sík létezik.... ez is tény... de sokan nem hiszik el... ez a birkák baja...
A szellem világ amit a gyerekek látnak az egy másik síkon van a földön belül...
Az az oltás amit kapunk... az egy olyan pályára rak... ami el sem tudunk képzelni.... amin nem látsz se hüllő humanoidokat... sem szellemeket...

Ezt szerintem senki nem hallotta... teljes történetbe...
Kínai nagyfalban ugye a tudósok találtak embereket....
Ezt TV be le is adták.... ilyen címszóval... a Nagyfal építésekor meghalt embereket, befalazták építőanyag céljából.... igen hát hogyne....
Szerinted a rokonok megengedik, vagy bárki hogy befalazzák...
Még ha szolga is... Kínába mindenkinek jár a temetés....

Az igazság... hogy a Mesterek akik Spirituálisan fejlettek voltak...
A Falnál tartották a Mester Kurzus vizsgákat... ahogy ma mondanánk...
Akik a falon tesztelték a képességüket... igen képesek az ember ilyenre...

Ha nincs beoltva, a hegyekben él... nincs sugárzásba az agya... és nem mérgezik.... szóval aki városban vagy faluban él.... nem ismersz olyat... aki ilyen lenne... nem találkozol... mert azok elzárva élnek mindentől...

A Feladat az volt hogy ki tudd átjutni a falon...
A Tudósok elfelejtették közölni... a halottakat... nem úgy találták, mint akiket befalaztak... volt akinek a testében volt a kőszikla... részekre voltak szakadva... a szikla és az emberi szövetek... mint aki bent ragadt volna..

Ilyeneket titkolnak el... nem 1x Akitől én tanultam, ezeket
Az elmesélte a Mestere ismer olyan Kínai embereket... akik képesek átmenni a falon... persze nem olyan könnyű 1x mint régen...
Egy betonfalat közfalon úgy átmennek, mint a húzat....

Persze ilyenkor, én is elgondolkodtam ... hogy ez hogy ???
Igen az emberi test nem létezik....
Ember az egy Energia Gócpont.... ami bármilyen formában tudd jelenni
Mivel A fal , a kő , a víz , a szikla, az acél is mind mind energia...

Amit a mi képzeletünk lát... az nem valóságos... el sem tudja átlag és nem átlagos ember sem képzelni ... mertígy nőtt fel

És hogy jön ide a háború ? Amit csináltak velünk évezredek alatt...
Azt Csendesen és okosan tették... Leigázták az embereket...
Aki gyenge azt irányítani lehet.... Ezt jól tudják...
Ha a tömeg elhiszi... akkor generációk elhiszik.. és így nőnek fel...

Most én nem vagyok irigy a tudásra amit tanítottak nekem...
De az erő ami 2012.12.21 én felszabadult, az segít abban hogy az emberek
elkezdenek hinni!!!! Mi a valóság !!
0
0
0
0
no avatar
Nem gondoltak arra hogy bárkinek is feltűnik majd abban a sötét teremben. 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
JackBauer: pontosan, ha letörölnék az egyenlő lenne azzal, hogy elismerik valóban itt vannak... de ennyi erővel azon kellett volna fáradozni ne kerüljenek nyilvánosság elé.. ha az a cél, hogy nem "fedik fel kilétüket" ez azért biztos átfutott az agyukon nem kéne "kimenni"... szóval akkor miért ? 😜
MaximumGame: igen, ez így van... elmennek a természetbe hogy hátrahagyják a dolgokat, amik lebutítják, mint ahogy írtam felülírják amiket belénksulykolnak, hogy az márpedig így van... és képesek is bármire, a legjobb ha már olyan közegben születünk 😀 de ilyen elven, ha belénksulykolják, hogy igenis a fogkrém egézséges (hisz szinte mindenki elhiszi, hogy rendben van) akkor rendben is lesz, hiába akarnak ők mást... ezért nem szeretek ilyeneket olvasni, mert kételyek támadnak és lehet tényleg káros lesz nekem 😆 mindenesetre jó dolog, hogy az agykontroll-t így tanítják felnyitva több száz ember szemét mire is képes... mondjuk ezt se értem hogy engedhetik meg, hogy ezt a tudást engedik tovább adni több száz embernek tanfolyamonként 😀 ennyire semmire tartanak minket, hogy nem fosnak? és igen a Holdas cuccot én is olvastam 😜
0
0
0
0
no avatar
daraox írta:
arra a videóra visszatérve hogyha tényleg igazi az a testőr akkor erről a videóról már biztos tudnának és amilyen technikák vannak már az egész netről letörölték volna, ha csak nem akarják hogy kiderüljön valami 😉


Eléggé sokan látták már, szóval ha egyik másodpercről a másikra eltűnne, azzal saját magukra hívnák fel a figyelmet.
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
orodreath írta:
Lesznek emberek, csak nem ők fognak irányítani, és úgy fogják hívni őket h. "dolgozó" meg esetleg az erősebbek "katona".


Egy hangyaboly leszünk? 😀
0
0
0
0
daraox avatar
arra a videóra visszatérve hogyha tényleg igazi az a testőr akkor erről a videóról már biztos tudnának és amilyen technikák vannak már az egész netről letörölték volna, ha csak nem akarják hogy kiderüljön valami 😉
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Picit eltértetek a háború témától 😃 De attól még érdekes tények 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
nankacu írta:
Nem mondtam, hogy igaz ami benne van, de felvetnek kérdéseket..
Mi van, ha mondjuk tényleg él a föld mélyén egy alvó faj, mi van ha van egy faj, amire ha ránézünk akkor látjuk, de amit máshova nézünk el is felejtsük őket?
Nem lövök le több részt a sorozatból nézze meg mindenki mert nagyon jó!! :D

Csakhogy én is beleszóljak. Lehet valami igazságalapja az egésznek, az a földönkívülis videó elég "furcsa"..
Amúgy Doctor Who a legjobb sorozat!:DD Láttam az összes részét, és sokszor tényleg elgondolkozok rajta, hogy mi van HA.:D
0
0
0
0
no avatar
Mondanom sem kell, hogy a Maják iszonyatosan rejtélyesek! Gondoljatok bele, a középkorban nem voltak ilyen okos emberek, mint a Maják voltak. Iszonyatosan fejlett és kidolgozott írásjelek, a fejlett művészetükről, asztronómiájukról, matematikai tudásukról.
Nem beszélve arról, hogy volt a Majáknak egy sárga kő, amivel a sötétben világítani tudtak - nem tudom, ez mennyire igaz -.
Na meg az Istenek - akiket annak tartottak -! El tudom képzelni azt, hogy léteztek. Nem egy ősi nép, rajzolt a falra lebegő csészealjakat, hüllő formájú humanoidokat és sorolhatnám. Nem beszélve arról, hogy az ilyen kolosszális méretű építményeket, maják, egyiptomiak - szerintem - abban az időben lehetetlen volt az ember számára felépíteni/megvalósítani. Nem beszélve a szobrokról, amelyek mindig bálványoztak különleges kinézetű lényeket. + Volt az Egyiptomiaknak Hüllő humanoidról mintázott szobruk - nem is egy! -.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Louvre_032008_21.jpg/220px-Louvre_032008_21.jpg

Megnéztem a videót, amelyben Obama egyik testőrérről van szó. Ha jobban megnézzük, nagyon gyorsan mozgatja a fejét, lehet látni - aki ismeri a hüllőket - hogy a hüllőkhöz hasonlóan, mint pl: a gyíkok mozgatja a fejét. Gyorsan, nagyon gyorsan. Lehet mondani, hogy azért mert testőr, biztos hogy nem azért 😀 Nem csak Ő van ott egyedül testőr, ha jobban megnézzük, van ott még pár! akik nem reagálnak így a körülötte történő eseményekre/cselekvésekre.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hibákért és az egyben írásért sorry 😃 de szerintem így is érthető 😀

Most gondoljatok bele... Az van amit : yugiohyugiohzebuyug
mond zöld a fű , kék az ég... az elefánt nagy stb....

De ott van sok ember, akik bűvészek... és mégsem azok... billiárd golyót nyelnek le... és visszaköpik... ez nem bűvészet.
Ott van Dynamo is aki, ismét elvileg bűvész....

És ott van az a tény hogy a Shaolin papok tudnak lebegni....
Szerinted miért ? miket tudnak amiket nem kötnek az emberekre ?

Miért élnek távol és nem avatkoznak bele semmibe ?
Szerinted a Shaolin ok mosnak fogkrémmel fogat ?

Mi a normális Fogmosás lefekvés előtt...
Shaolin-ok aban hisznek hogy az erejük a 3.szemben rejtőzik... ami a homlokon van....

Nos a Fluorid ami a fogkrémbe van, és adagolod folyamatosan... gyerek fogkrémektől kezdve mindbe....
Azok a 3. szem látását torzítják el...

Ez is egyfajta háború... mivel az emberek ellen teszik...
Hogy ne lássanak túl a ködön...
Most nem mondom ne mossatok fogat...

De tudni kell, és nem elég hinni... hit az mint látjátok nem elég...
Itt El kell hinned azt hogy, amit állítanak és lehetetlennek néz ki...
És ami elvek szerint nemlétezik... az létezik....

Sajnos én kb 1éve nem hiszek semmiféle vallásban....

Miért?
Ezt nem adják le a TV - be a hírekbe.... mégpedig hogy :
2 emberéleten túl, úgysem emlékszik senki semmire... tovább adni nem lehet... csak könyvekben... mit írsz bele a könyvbe ? bármit amit akarsz...
bárki könyvébe... akár útolag is.. tankönyveket is átírnak....

De 1 az fix a tanárok több száz éve... sorol sorra ugyan azt tanítják...
Biológia Történelem.... de ilyet nem hogy tudósok bebizonyították. 7000éve van itt a kedves hold a föld pályáján.... és érdekes modon a föld nem képes ekkora Holdat, a saját gravitációs pályáján marasztalni...

Nah akkor most miért nem adták soha le a TV be ?
Könyvekbe ? miért van ilyen titokba ?

A Hold az nem bolygó... és a sok ember akik így nőttek fel...
úgy kelnek fel....Ott az égen nappal a nap ... este a hold...

Igen, Ősi népek akik több ezer éve élnek miért nem ismerték a holdat ?
Miért van Nap isten ? de hold isten nincs ?
Miért Műhold a Műhold ????
Ezek olyan jó kérdések....
pl Ki gondolná hogy a Hold az nem igazi hold, hanem Műhold ????
SENKI kb... mert azt mondanák ez hülyeség....

És hogy ne szomorítsak el mindenkit... ebben az évben lesz változás 😀
Világszerte.... csak emberek kellenek... akik tudják az igazat...
Amíg vannak ilyenek... egyre többen... addig egységben az erő !!!v

WORLDWIDE PREMIERING 22 APRIL 2013

A Sirius Project elkezdődött évek óta... Ebben az évben lesz a tetőpont...
Minden országban vannak követők.... Mivel az emberek boldogsága... a lényeg... a szeretet és a boldogság... erősebb minden pénznél...

Persze ezt a mai tiniribanc lányoknak és Fiuknak lehet mondani....
Iphone , és I' Mac meg Armani létezik nekik meg a Sztárok !
Nah ezek majd nem bírják felfogni... mi is lesz !

0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
ja hát azt nem tudom... de elképzelni sem tudom vhogy... egyszer csak ellepik a földet az űrhajók és lézerrel lövöldöznek össze vissza stb 😆 persze ez lehet nincs így, csak emberi fantázia 😜 de attól még valamiért nincs az az érzésem, hogy ilyentől kéne tartni, holott nem tudhatom : D
mondjuk nemtom mivel védekeznénk 😆
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
az szerintem azért nagyon messzi kövi lesz 😆
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
igen, csak azt nem értem az emberi tudattal, elmével hogy nem számolhattak... mert, hogy tuti, hogy mesteri szinre fejlesztették meguknak ott fenn (:
gondolok itt az agykontroll és quantum fizikai ismeretekre...
révén, hogy ha tudatosan még azt hiszed (kvázi tudod), hogy a fogkrém jó és hasznos, számodra az is lesz 😀 és igen, ezt az "erőt" használják ki a tudatalatti befolyásolására, de az ilyen dolgokra akkor is gondolniuk kellett volna 😜 vagy én nézek el valamit, de amiről azt tudod, hogy ilyen az olyan is lesz.. pl zöld a fű, ha a bolygó több, mint fele azt "hinni", szinte tudná.. hogy lila a fű, akkor lila lenne, ha el tudnád hinni tudatosan, hogy vagonokat rugdoshatsz az atmoszférában, tudnál is.. csak hát azt tapasztalod, hogy a vas juj de kemény belerugsz azt fáj, jajj meg létezik ám gravitáció mert ez meg az születésemtől fogva ezt sulykolta belém meg mindenki így tudja stb ez így van.. pont az ellenkezőjét tapasztalod, látod, érzékeled stb persze, hogy nem lehetséges, de az lehetne... csak felülkell írni az eddigi életed során tapasztaltakat arra, hogy: márpedig tudok repülni és k*rva erős vagyok mert vagonokat rugdosok.. ami SZINTE lehetetlen 😀 stb stb szóval ha az adott oltásról az egyén azthiszi valóban okés, egézséges lesz tőle, akkor nincs a számára semmi baj ebből 😀
de ez még a háborúba tartozik? 😆
0
0
0
0
Megaisten avatar
Nem csak a hipnózisvan nézd a hit is van nem is kell olyan messzire menni, az iszlám korán.saját magát felrobbantja,+ másokat mert korán ezt irja.sorsa megvan irva.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Megaisten írta:
A tudat alatt hogy manipuláció már 1960 években volt amikor a tv- és a moziban vetitett filmbe beleraktak többször 1/10.másodpercre képet,részletet valamiröl és a tudat ezt érzékelte igy tudták befolyásolni az embereket,pl: megy egy romantikus jelenet és bele raknak egy üditöt vagy éppen valami kaját...stb. igy szomjas leszel vagy éhes.. arra ösztökél az agyad hogy igyál vagy egyél. De ugyan ugy lehet manipulálni ölésre-gyilkolásra ....stb.


És ez csak hab a tortán 😀 a fogkrém, amit minden ember használ.. mert azt hiszi... szép friss lesz a lehelete, és nem romlik a foga... másra találták ki...
a nagy politikai elitek.... inkább nem mondom, mert sneki se mosna fogat...

Van 1féle fogkrém ami 2500ft 1 tubus... nah az nem káros.... boltba meg nem kapható.... ez a vicc... meg ki enné 2500 ért ? ha 300ért kapsz már....
Nah mind1 Vidéken élőknek a jó.... mert tudnak normális ételeket enni...
de azok is mosnak fogat.... EZT JÓ meglett tervezve !
0
0
0
0
Megaisten avatar
A tudat alatt hogy manipuláció már 1960 években volt amikor a tv- és a moziban vetitett filmbe beleraktak többször 1/10.másodpercre képet,részletet valamiröl és a tudat ezt érzékelte igy tudták befolyásolni az embereket,pl: megy egy romantikus jelenet és bele raknak egy üditöt vagy éppen valami kaját...stb. igy szomjas leszel vagy éhes.. arra ösztökél az agyad hogy igyál vagy egyél. De ugyan ugy lehet manipulálni ölésre-gyilkolásra ....stb.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
így van, az csak kitaláció.. mondjuk én nem mondtam, hogy nem hiszek, mert kicsi a valószínűsége, hogy ne lennének, csak MaximumGame változatára írtam azt..😀
mintha olyat olvastam volna, hogy a Koreaiak azt mondták hogyha nem fejezik be ezt a támadás készültség kombót, akkor baj lesz vagy valami ilyesmi.. x D persze ha jól emlékszem.. de nem sok esélyük van, igaz világ 5. legnagyobb hadserege az övék, de vagy 100 évvel le vannak marava x D nagyon durva ami ott folyik, mi odamennénk csak lesnének ez melyik bolygóról jött... Japán is érdekes, ő uye pont az ellentéte, ami nálunk most megjelenik az ott már 5 éve megjelent 😆 vagy mi... mindenesetre Észak-Koreával kapcsolatban kerestem filmet hogy is van ez, mert érdekes de nem találtam 😀
0
0
0
0
PoPet avatar
Nem mondtam, hogy igaz ami benne van, de felvetnek kérdéseket..
Mi van, ha mondjuk tényleg él a föld mélyén egy alvó faj, mi van ha van egy faj, amire ha ránézünk akkor látjuk, de amit máshova nézünk el is felejtsük őket?
Nem lövök le több részt a sorozatból nézze meg mindenki mert nagyon jó!! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció