Most jó belenyomták a norbit a gumibálába, ki is esett rendesen összetörték a kocsiját.
Az eurosport 2 éjféltől 18.00-ig adta ezeket a motokrosszosok mellett. Tiszta hülyék voltak egymás után ismételték az élők között. Más helyszínről is.
Most volt a hétvégén Macao-ba verseny egy túraautós, és brutális roncsderbi lett belőle. Nem értem minek hozzák oda a versenyeket ha a fél mezőnyt úgy kell összeszedni utánuk a roncsokat?
Ki szokta nézni felvételről ezeket a wtcc futamokat?,nekem volt egy oldal csak nem tudom már mi volt a neve. Oda szinte minden futamot felraktak ahogy lezajlottak.
Valami autós oldal.
Volt szerencsém kint lenni a hungaroringi wtcc futamon június elején,hát azoknak a bmw-nek is komoly hangja volt,pedig azok "csak" 1,6-ok,míg a dtm-ben 4 literes V8-as motorokat használnak(kb 470 lóerősek) 😆
Az autó súlya pedig 1050 kg(mindegyik 2009-es,a 2008-asok 1025 kg.)
sisko írta:
Azt már nem tudom.Gondolom ez áll közelebb (méretben legalábbis) a másik kettőhöz,meg a hosszútávú versenyeken is főképp M3-at használnak.Amugy a súly meg a motor is pontosan szabályozva van,nem lehet ettől eltérni.
a régi m3GTR-t beraknák és meg is von oldva... megy mint a golyó meg hangja is van na meg legenda
Azt már nem tudom.Gondolom ez áll közelebb (méretben legalábbis) a másik kettőhöz,meg a hosszútávú versenyeken is főképp M3-at használnak.Amugy a súly meg a motor is pontosan szabályozva van,nem lehet ettől eltérni.
niteforce írta:
ok 😀
valakinek nincs infoja arrol hogy a BMW mikor akar visszaterni a DTM-be?
😃
Jövőre.Már tesztelik is az M3-ast,emiatt szálltak ki az F1-ből és a WTCC-ből is,ott már csak privátként vannak BMW-k.Idézem :
A BMW bejelentette, hogy három csapat színeiben összesen hat autót kíván indítani a 2012-es Német Túraautó-bajnokságban (DTM). Az autókat versenyeztető három csapat a Schnitzer, az RBM és a Rheinhold Motorsport lesznek. Mario Thiessen, a BMW Motorsport igazgatója szerint mindhárom csapat azonos támogatottságot fog élvezni a gyár részéről.
miért az M3mast?
az "alap"(hamann turbo) m6osnak a vége 385km/h igaz nehezebb is meg nagyobb is de itt egyiksem 100 kilós kocsi
niteforce írta:
ok 😀
😃
Jövőre.Már tesztelik is az M3-ast,emiatt szálltak ki az F1-ből és a WTCC-ből is,ott már csak privátként vannak BMW-k.Idézem :
A BMW bejelentette, hogy három csapat színeiben összesen hat autót kíván indítani a 2012-es Német Túraautó-bajnokságban (DTM). Az autókat versenyeztető három csapat a Schnitzer, az RBM és a Rheinhold Motorsport lesznek. Mario Thiessen, a BMW Motorsport igazgatója szerint mindhárom csapat azonos támogatottságot fog élvezni a gyár részéről.
Az eurosport 2 éjféltől 18.00-ig adta ezeket a motokrosszosok mellett. Tiszta hülyék voltak egymás után ismételték az élők között. Más helyszínről is.
Valami autós oldal.
Van ám Telehold újság,de nem gyakran nézem. 😆 Amikor meg megnézném hogy lesz-e akkor pont nem lesz. 😆😆
direkt ugy csinálják meg hogy lemaradj 😆
Eddig lemaradtam pár részről mert nem tudtam mikor van. :S
azt bőgetik a motort 😃 erről a topicról jutott eszembe 😃
Egész ügyes Norbi, csak hát autó kéne neki, meg egy kis nyugalom...
a DTM az amibe most csak A4esek meg mercik vannak?
igen, regen volt bmw es opel is benne.
2012-től megint lesz BMW. 😀
http://www.motorsportal.hu/sebessegmagazin/premier/bmw-m3-dtm-2012-lerantottak-a-leplet-c41410.html
ez is durva... 😀
Az autó súlya pedig 1050 kg(mindegyik 2009-es,a 2008-asok 1025 kg.)
a régi m3GTR-t beraknák és meg is von oldva... megy mint a golyó meg hangja is van na meg legenda
ok 😀
😃
miért az M3mast?
az "alap"(hamann turbo) m6osnak a vége 385km/h igaz nehezebb is meg nagyobb is de itt egyiksem 100 kilós kocsi
ok 😀
😃
Az igen durva😲
Michelisz Norbert interjú:
http://www.youtube.com/watch?v=v4_Eb(...)LIbU (...) helyére x D
akkor msot Xet vagy d-t? 😆
Michelisz Norbert interjú:
http://www.youtube.com/watch?v=v4_Eb(...)LIbU (...) helyére x D
nem is tudtam
😃
Jöhet az is! 😜
es DTM is johet?