Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hát még a B45/B50/B55/B60-asok milyen jó ár / érték arányúak 😆
már az lenne a baj ha nem 😃
persze jobb nála az intel i5 meg i7, de ár/teljesítmény arányban a 955 a nyerő
Cooley: Vantage... 😊
Igaz 1 kártya esetében játékokban annyira nem jön ki a dolog, mint Vantage-ben, de pl. 2 kártyás rendszerek esetén már a játékokban is tetemes különbségek vannak. 😀
És ezt én is kiemeltem 😃 Full HD-ra, közép-felső kategóriás vga mellé egy jó drága Sandy Bridge nem nyújt szignifikáns előnyt egy húzott Phenom II-höz képest.
Cooley: Vantage... 😊
Igaz 1 kártya esetében játékokban annyira nem jön ki a dolog, mint Vantage-ben, de pl. 2 kártyás rendszerek esetén már a játékokban is tetemes különbségek vannak. 😀
Cooley: Vantage-ot hagyjuk... Az nem játék. 😊
Egyébként miben van igaza? Ebben:
FullHD-ban, minden maxon, valóban kellene egy 4ghz-es Phenom II X4 bármelyik játékhoz? 😊
Szerk.: Nem egészen 21e GPU pontot kapott Zoli73, míg a guru3D-n egy i7 965 mellett több, mint 4e ponttal többet kapott. 😀
RE5 , avp, 1280x1024 minden max.
5850-nel így néz ki a dolog (ami ugy erősebb egy gtx460-nál):
[LINK]
Tesla GoD@ akkor ha veszek egy 955BE-t akkor a CM Hyper TX-3 hűtőm elég lesz neki? ez a proci elég lesz a vga-ámhoz?
Elég lesz ez a hűtő, de lehet rátolni a nagytesóját, a 212-t is 😉
Már néztem hűtőt egy AC Freezer Xtreme-t.
Akkor megveszem a procit.
Sziasztok!
szerintetek a vidimhez milyen procit vegyek?
Pl: Phenom II 955BE
Köszi! Énis ilyesmire gondoltam, mert ami most van az egyenlő a .....al😀
A Phenom II 955BE valóban jó proci, de a gyári hűtője nagyon hangos, és nem is tökéletes, bár ha nem akarod húzni, akkor ez is megfelel.
Sziasztok!
Köszi! Énis ilyesmire gondoltam, mert ami most van az egyenlő a .....al😀
Sziasztok!
Sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy van egy Alaplapom
neve:Asus P5L-VM 1394
ebbe még milyen proci menne bele? (ár:20 ezer körül)
találtam egyet szerintetek ez jó lenne bele?
[LINK]
vagy tudtok ajánlani vmi jót?
segítségeteket elöre is köszönöm!
Ennél csak az X6800 erősebb, amit az deszka képes kezelni, de az használtan is legalább 35eFt, annyit meg nem ér meg. 😀 Úgyhogy ja, az E6700 jó választás. Annyi az egész, hogy kell neki egy biosfrissítés.
A cpu support szerint sajnos a 45nm-es cpu-kat már nem kezeli:
[LINK]
A 65nm-es core2duók elég ritkák már és drágán mennek sajnos, az általad linkelt 6700-asra is az új, 45nm-es E6700 jön ki a keresőben 😕 Bár a linked szerint lehet kapni, csak kérdezz rá, nehogy olyat adjanak, amit nem tudsz használni.
köszönöm a segítséged!
[LINK]
A 65nm-es core2duók elég ritkák már és drágán mennek sajnos, az általad linkelt 6700-asra is az új, 45nm-es E6700 jön ki a keresőben 😕 Bár a linked szerint lehet kapni, csak kérdezz rá, nehogy olyat adjanak, amit nem tudsz használni.
olyan kérdésem lenne hogy van egy Alaplapom
neve:Asus P5L-VM 1394
ebbe még milyen proci menne bele? (ár:20 ezer körül)
találtam egyet szerintetek ez jó lenne bele?
[LINK]
vagy tudtok ajánlani vmi jót?
segítségeteket elöre is köszönöm!
Az én procimat, lehet négy magosítani?😃
Nem.
Szeintetek érdemes venni egy Amd Athlon II X4 630-at amiben feloldom az L3-mas Cachet vagy a mostani phenom X2 550-esem erősebb?
emellé a konfig mellé milyen processzort javasoltok?
Processzor: INTEL CORE2DUO E8200 2,66ghz@3,8ghz overclocked(41%)+ 6MB cache+ Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Memória: DDR II 4X1GB 1066 KINGSTON HYP.KIT /940MHZ
Videókártya: NVIDIA GTS450OC2 1GB/GDDR5 MEMÓRIA: 4000MHZ GPU: 930MHZ SHARDER: 1860MHZ
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: ASUS P5QL-E S-775
Ház: LC POWER 7012 SD
Tápegység: CORSAIR CX600W
Monitor: Dell(1024*1280)
E8200 heylére
A CM egy leheletnyivel jobb, a TT egy leheletnyivel halkabb. Én TT buzi vagyok, úgyhogy én a helyedben a TT-t választanám, de igazából teljesen mindegy, hogy melyiket választod, szinte ugyan azt kapod. 😀
értem köszi, melyik a jobb márka?😀 és csak a saját márkájú ventilátort lehet rá venni vagy lehet más gyártóktól is?
szerintetek melyik a jobb proci hűtő? http://www.argep.hu/product_1027948.html vagy http://www.pcx.hu/termek/thermaltake-cl-p0568-contact-29-processzorhto-44775
én a másodikat mondanám, de zajszintet nem írtak. Mivel nagyon hasonló a 2 cooler és a zajszint alapján döntenék, de azt nem írtak
értem a thermaltake-nél írják hogy halk hűtés, de szerintem cm 212 se hangos😀
szerintetek melyik a jobb proci hűtő? http://www.argep.hu/product_1027948.html vagy http://www.pcx.hu/termek/thermaltake-cl-p0568-contact-29-processzorhto-44775
én a másodikat mondanám, de zajszintet nem írtak. Mivel nagyon hasonló a 2 cooler és a zajszint alapján döntenék, de azt nem írtak
az intel jobb